14488
-
#893 Tök jók a képek!!Szerintem nem fogunk csalódni. -
#892 Basszus ez tényleg jónak tűnik. Dejó lenne ha nem kéne csalódni. Remélem megpróbálják überelni a TDU fizikáját. -
Szabi1991 #891
megtöbb kép itt..
(alul) -
#890 xD -
#889 Pontosan :D -
#888 ték -
#887 Bírom ezt a demó témát, hogy "Mikó' lessz mán'?" és "Honnan lehet letőteni'?"...mindenki tudni fogja ha lesz. któber elejéig tegyük takarékra a téma lángját. -
tompka #886 még csak most mutatták be így a megjelenés előtt lessz. a videókon November 8van! szóval szerintem október közepén lessz DEMO!! -
#885 ilyen gyíkságot ki se találj -.- -
#884 -
Adamfun #883 van már demó?
honnan lehet leszedni?
légyszi egy linket a [email protected]...
Légyszi...
Nagyon kellene...
-
#882 Van benne valami...
BMW FTW@4ever! -
#881 nem az opelt istenítem mert az sem egy nagy szám, csak azért írtam mert a leggyengébb német autónak tartom és még azis simán jobb mint a peugeott. okoska. BMW -
#880 Jaja...csak az a gond hogy még mindig az Audi-t meg az RX-7-et mutatják...fogadnék rá hogy ezek a képek is akkor készülhettek, amikor kijött az első 1-2... -
#879 lehetne pár régebbi európai kocsi! régebbi BMW-k pl, vagy nem tudom, de ettől a sok új kocsitól már falra mászok, mint ami a Carbonban is volt pl! -
#878 Itt van egy pár új screenshot: http://www.nfsplanet.com/nfsps_screens.php?lang=eng&id=1 -
#877 Aki látta a Carbon bónusz DVD-jét, az tudja hogy milyen körülmények között dolgoznak az arcok...30"-os LCD-k,stb. Szóval high-tech a javából. A minimum gépigény meg nem hiszem hogy fake, mivel valami szlovák újságból néztem amit haver küldött(csak a gépigényt tudtam kivenni meg a Pro Street feliratot, mivel nem tudok semmit azon a nyelven)...De az ajánlott gépigényt már vitatnám...gyanúsan alacsony a mai átlaghoz képest. De gondoljunk arra, hogy azért zárt pályán vagyunk és még ha húznak is a grafon, akkor sem eszik majd valószínűleg többet, mint a Carbon egy csillogóbb városrészben...reméljük. -
TomDantes #876 Hát hogy mindeből a legjobbat veszik meg a fejlesztők és ahoz készítik a játékot, nem hiszem, mert hát a Carbon-nak se volt olyan hú de hatlmas a gép igénye. Azóta peidg csak egy telt el, és hát a különböző NFS verziók között nem volt nagy külömbség gép igényben, szóval hacsak egy kicsit lesz több gépigény mint a Carbonnál akkor jó. -
meril #875 Szerintem sem ez lesz a rendszerkövetelmény, mert ugye a játékfejlesztők úgy csinálják, hogy megveszik mindenből a legjobbat és ahhoz csinálják a játékot... Most hogy itt így lesz e, azt nem tudom... -
#874 Szerintem nem sok...
Vagy ha tényleg ez lenne akkor elég szar játékot kapunk szerintem. -
#873 0% -
TomDantes #872 De amúgy mennnyi a valós alapja ennek a rendszerkövetelménynek?
(mert ha tényleg ennyi akkor még pont elkocogna a gépemen) -
csoola #871 hehh az opel jo kis verda:DXDXD -
#870 nagyon nézhetted a fórumokat... ide pl nem egyszer be volt rakva -.- -
#869 Hali mindenkinek!Lehet,hogy már volt de találtam Rendszerkövetelményt a játékhoz.Bocs ha már volt,pedig elég gyakran nézem a fórumokat
MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD 2100+
RAM: 256 MB (512 MB, OS Windows Vista)
Videókártya: 128 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows Vista
AJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD 2500 Mhz
RAM: 512 MB (1 GB, OS Windows Vista)
Videókártya: 256 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows Vista -
#868 Már alig 2 hét az E3-ig! Aztán infó-videó-kép-dömping. -
#867 Nem gond ha lehet butítani, csak nekem ne kelljen... -
tmisi #866 A 256MB memória nagyon soványkának tűnik, főleg a 128MB VGA mellett. Már a Carbon is 512-t kívánt.Nem szeretem ha egy játékot atomra lehet butítani, mert a látvány nem lesz eget rengető, és ha kiadsz érte 10 rugót, akkor már ne 5 évvel ezelőtti színvonal legyen... -
#865 valszeg akkor kb szinte semmi változás nem lesz semmiben... Ilyen minimum spec mellett meg aztán lehet várni a törést... -
#864 Egy külföldi újságban ezt a minimum gépigényt láttam: proci: 1.6 Ghz, 256 MB RAM, 128 MB-os videókari - de nem kell jósnak lenni hozzá, hogy egy hasonló gépen csak diavetíteni fog a játék. Viszont amin jól mehet -saját gondolat az eddig látottak alapján- fullos textúrákhoz nem árt majd legalább 256megás vga, de 512megással valószínű hogy nem lesz gond. Proci...dupla mag nem szégyen, de nélkülözhető. RAM...XP-n még elég lehet az 1GB, -eddig 1 NFS rész sem fogyasztott 700megánál többet XP alatt nálam- Vistán 1.5 giga legalább legyen. Ez az egyéni véleményem, semmi sem hivatalos. Demó pedig egy pár héttel megjelenés előtt lehetséges, vagyis valamikor október közepén. -
szapor #863 nagyon várom már a játékot.demo mire várható?:Dsztem tibiszabo jó nagy lehet neki :D -
tibiszabo #862 Gépigényről lehet tudni valamit??? -
#861 egyrészt van topicja, ahol vlszleg tárgyaltak már a dologrol, nem tom miért egy idegen topicban kérdezed
másrészt ha nemjo max leszedsz egy másik verziot... bumm :) -
ricsa008 #860 naon poén kössz a NAGY semmit -
#859 limitált kiadás
a tiedből kispórolták -
ricsa008 #858 nekem a Most Wanted-en moért nincsenek videók? -
Rick4U #857 Nem baj ... a Lada a király ...nem becsülik meg egyesek mondjuk már szinte csak csapatásra jó meg rallyzni vele de épp ez a léyneg -
#856 Itt is egy kis rész egy interjúból(a Lada japán autó a riporter szerint):
Q: Where are the Evos 3 5 7 8, MR, FQ400? And they should really use more japanese cars like the GT Starlet/Glanza, Sylvia sr20vet, GTS Sunny/Pulsar VVl, 20V Levin/Corolla Caldina GTT, Lada........
A: Unfortunatly car list questions are not available this session, and I didn't know Lada is a japanese car.
-
#855 Ámen! Ennyit a franciákról. -
#854 Kemény hogy még mindig ezen vitatkoztok.
Egyébként csak hogy már én is írjak vmit mind2 oldalról:)
Nekünk Renault Lagunánk van,nem a legújabb hanem az egyel előtti.Soha semmi baj nem volt vele(kopp).Ugyanis az az évjárat teljesen jó volt.Ettől függetlenül valóban a mostaniak gányak.Kotyog,lötyög minden stb.Sajnos ez van.Azonban csak megemlíteném,hogy sokféle autóban ültem,és azért sztem abban meg1ezhetünk,hogy azért kényelemben a francia autók ott vannak.Minőség az más kérdés.Opel,Wv elég kemény fapados autók(bár lehet hogy csak az én se**em túl csontos),és most nem feltétlenül a legdrágább típusokról írok.Szal itt is ott vannak előnyök,hátrányok.
Persze megint relatív ki hogy használja az autóját,mi hogy romlik el benne.
Ehhez csak még annyit,hogy voltam esküvőn és a menyasszonyi kocsi egy 3-as BMW volt.Vadiúj.Erre a nagy dudálás közepette elszállt benne a duda.Persze ez nem nagy gond,csak viccből írtam le,de nem kellene egymás torkának ugrani:)
Peace!
Maradjunk inkább a játéknál.