14488
prostreet
  • zvaragabor
    Szerintem pont ez az, ami nem fog hiányozni bele.
  • SLICK
    még nem tudni de sztem lesz benne mert ha jól emlékszem a csajokat már válogattak..
  • zvaragabor
    Uff. Pro Street-ben is lesznek olyan szereplők, mint a MW-ben, vagy a Carbonban? Szal ilyen "mesés" "regényes" történet lesz, vagy olyan lesz, mint az underground előtti verziók?
  • gabo91
    Jolett a FAQ.
    Szabad koborlás mód nekem sem hiányzik. Néha az ujonan vásárolt kocsikat meghajtottam egyszer kétszer a városban, de amugy nem használtam sosem...
  • Waczkor
    Jó ez így.Sztem frankón az rontott az élményen,hogy szabadon lehetett járkálni.Legalábbis nekem az Underground 2-ben nagyon nem tetszett.Régi nfs feeling legyen aztán jól van.Bár ahhoz hozzátartoznak a Ferrarik,Porschek stb:(
    Remélhetőleg azért évezetes lesz.
  • broman191
    Igen...már 3 NFS részben is városokban kóboroltunk. Most az egyszer megbocsátjuk hogy nincs "free ride".:)
  • DJ Skyline
    amíg nem volt szabad kóborlás, addig igazából nagyon eszembe se jutott ez a dolog! nekem már az elég volt ha a természet lágy ölén mentünk, mint az NFS IV-ben, vagy A-ból B-be, mint az NFS 1-ben, és P.U.-ban! :D
  • bertino
    a GTAnak és Drivernek a lényege az -.-
  • Pepsi Twist
    DE LOL nem lesz szabad kóborlás?pedig ennek ez a lényege sztem
  • broman191
    Én sem úgyhogy megeggyeztünk.
  • Szabi1991
    felölem lehet szlovák is , egyiket se értem :DD
  • broman191
    Az lengyel volt? Én elsőre rámondtam a szlovákot.
  • Szabi1991
    ezt írták abban a lengyel újságban :)
  • broman191
    Stílusos oldal, meg a FAQ is jó lett.
  • gergobaby
    A 256 MB memória mellett az a 256 mb VGA kicsit zavaró... Sztem ird át 128 dx9-re... Amúgy jó!
  • ryhdeksan
    pedig jó
    támogatom
  • Speed King
    Nem tudja valaki mi lett a tcm-el.....tcm.masterschallenge.net:(
  • Szabi1991
    csináltam bannert is + faq ot is de le lett szavazva..

faq
  • SLICK
    Hágyjátok! Újreg még >.<
  • broman191
    Minek is még FAQ...max a játék megjelenését lehetne beleírni...
  • BIZ0906
    Hova akarsz még FAQ-ot?
  • Super Saiyan
    milyen banner má' ez?!?!?!? (szép nem az) Hol a Faq, meg ilyesmi????
  • bertino
    volt

jó régen
  • Synit HUN
    És azért volt régen az Nfs-ben is szimuláció... Tudjuk jól :)
  • Synit HUN
    Sztem ezt az asszisztens dolgot kicsit a TDU-ból lesték. De nem is baj. Remélem onnan lesték mert akkor jó lesz. A leírás pedig izgalmasan hangzik. Remélem betartják a dolgot.
  • bertino
    "Hogy mindenki jól szórakozhasson, az EA beépített egy „asszisztenst” a driftbe, amely segíti a kanyarodást és a pályán maradást, de ez az asszisztens kikapcsolható! Ha kikapcsoljuk, akkor sokkal keményebb feladat lesz az autóvezetés, és a játék sokkal inkább szimulációra emlékeztet majd"

muhaha szimulációra hasonlító vmi NFSben... ha olyan lesz, mint a Test Drive Unlimited Hardcore modja- akkor pozitivan állok a dologhoz y
  • ToCsEk
    Elolvastam, csak legyen úgy minden ahogy írják.
  • broman191
    Egy újabb előzetes leírás a pre-alpha verzió alapján:

http://nfshungary.hu/cikkek.php?cikkid=2259
  • Code92
    reménykedjünk h. lesz
  • SLICK
    az bizony hosszú történet :c

már csak kis gép újítás és remélem nem lesz már gondm, h elidnul e a game ^.^
  • broman191
    WTF is "ték"?
  • bpeti72
    hát én már nem bízom az NFS ben az MW és a Carbon után, az elöbbi kb 3 nap volt végig játszani az utóbbi csak 1. A carbon max 1 kiegészitő nek lehet mondani nem egy teljes játék és mennyiért 11e fölött volt a boltban és csak azért mert NFS jól megszivatták aki megvette undorító EA. A TDU 9990 és van egykis különbség az összes NFS nem ér annyit mint a TDU egyedül. bocs ha valakit felzaklattam
  • DJ Skyline
    hát, nem estem le a székről! :| még mindig nem nyűgözött le a játék! ha lesz benne E30 M3, vagy E39 M5, vagy E60 M5, vagy E24 M6, vagy bármi más ami BMW, akkor már felcsillan a szemem! :D
  • bertino
    meg amugyis ték
  • bertino
    ettől függetlenül én is bizakodok a gameban -.-
    bár most eléggé lefoglal a Test Drive Unlimited és a DrIVer Y
  • bertino
    csak rájuk kell nézni
  • broman191
    Autosclupt lesz, jobb mint az előző részben -állítják a fejlesztőbácsik-, de nem jól írtad.
  • broman191
    Nem hiszem...
    De egy "work in progress" videó nem ártana már...
  • bertino
    ezek renderképek :ASD
  • SD456
    Hy all!

Kémény lesz a grafika meg minden jónak tűnik... de a tuningolásról még nem nagyon volt szó. Nem tudja valaki, hogy azt, hogy fogják megoldani? Remélem az Autoslcupt (remélem jól írtam) lesz benne megint.

Bye all!