14488
prostreet
  • AtiRadish
    Vid

Ennek a vidinek a vegen mar oktober 31. et ir a megjeleneshez. K, biztos mar volt rola szo itt a forumban, meg 90% otok tudja, de lusta voltam visszaolvasni h. irtak e mar.
  • tmisi
    Annyira hülye nem vagyok. Max ha a beújítok egy kormányra. A TDU-val is bűvészkedni kell a billentyűzettel való irányításhoz.

Synit HUN: azért 990-et megér. Legalább hosszú, nemúgy mint a Carbon. AZ más kérdés, hogy a vége fele kezd monoton lenni, de RAZOR azért kemény ellenfél.
  • bpeti72
    Hát igen, azért megvettem. Ezután a Carbont ingyen kellene dobálni bár az még úgy sem kellene, ebben az újban sem bízom nagyon.
  • Synit HUN
    Sztem semmit sem ér :D
  • bpeti72
    OFF 990ft ért vettem tegnap az NFS MW t a tuskóban és nam az EA Calssic kiadásban hát ennyit talán megér bár a fenne tudja.
  • gabi89
    Hát az igaz de én pl F1 Challenge-vel nyomom és királyul megy bill.-el a nagymmenőktől akik nálam jobbak és kormánnyal nyomják csak 2másodpercel vagyok lemaradva...
    15-20kör és betanultam a féktávokat...
  • Szabi1991
    Simbin játékokat nem is bilell kell tolni..
  • Neoncsoves
    GTR 2-vel játszottam, 1 éles kanyart hibátlanul nem tudtam bevenni (!) de bill.-el elég nehéz...
  • gabi89
    Akkor egy GTR-t sose probálj ki...
    Mert a TDU nem nehéz csak nem annyira arcade mint az NFS.Szóval nem veszünt be 300al egy éles kanyart.
  • tmisi
    Ja a TDU-ra nekem is nehéz volt átszoknom, volt már hogy kirepültem.
  • otrosinka
    ahh , régi szép idők.........meek nosztalgiázni :)
  • Neoncsoves
    srácok, nem tom észrevettétek-e de ez is nagyon arcade game lesz ugyanugy mint a carbon... 300al bevenni egy kanyart (jo azért itt már nem akkora kanyart) de azért egy nagyobb kanyart bevesznek 300al csuszás nélkül... inkább TDU
  • DJ Skyline
    2-ő nem nagy eresztés szerintem! tény hogy sokat játszottam vele, de van jobb is ebben a szériában
  • VRSDM
    1-4 ig ez akartál mondani? az road&track-es pályákat még mostis fejből fúvom :]
  • SLICK
    jah ezt a remake dolgot régebben én is felvetettem.. Te már úgyis tod az álláspontomat ^^
  • akyyy
    jah az összes eddigi pálya 2-től 4-ig, meg pár darab az 5ből esetleg 6ból, aztn egy kieggel a kimaradtak :) fizika meg miegymás maradhat underroudn szinten is akár:D
  • jazzy
    Jahm úgy legalább lenne végre 1 nfs amit IGAZÁN megéri megvenni mert nem lehet kijátszani 1-2 max 3 nap alatt :(
  • DJ Skyline
    egy olyan remake, ami tartalmazza az összes eddigi pályát, autót, és beépített lehetőséget! :D jó nagy helyet foglalna, meg lehet ellennének a készítéssel jópár évig! de megérné az biztos, ismét lehet mondani, hogy ez Need for Speed!
  • fery02
    De kéne az NFS-ből is egy remake, mint most a Tomb Raider játékból :)
    Legalább olyan hű legyen a sorozathoz.
  • DJ Skyline
    meg ez, meg ez, meg ez :D
  • Szabi1991
  • tmisi
    faq
    egyébként simán, az ajánlott bőven megvan
  • SLICK
    Nem, nem fog menni. -.-
  • bertino
    eeezaz öcsém, ez volt a sztár
  • DJ Skyline
    engem meg erre
  • otrosinka
    Nekem az a sivatagos rész ami a demomúviban vann, kicsit hajaz a Redline:Street legal-ra.
  • bertino
    hülye kérdésekből nincs hiány
  • FLeT
    csá nép!
    Egy ien gépen elmegy maj élvezhetően a gém:
    AMD X2 3600 @ 1,9Ghz
    2 GB DDR Ram
    EAX1650Pro Gamer edition 256MB
    ????
  • soulhunter
    az EA-tol annyit várok,h legalább azt tartsák be, amit igérnek

bár sokmindent igértek, a videokbol 1edül a törés + a "füst" látszik, semmi más abbol, amit annyira "bevezetnek"...
  • tmisi
    főleg te a szmájlikkal... :D
  • DjDano
    Mi lenne ha nem szemetelnétek tele a topikot mindenféle idiótasággal?
  • cicai
    Sorry
  • cicai
    RX-7et akartam írni:S
  • bertino
    RX7 de sebaj...
  • cicai
    BoccsXD Ezt be néztem. De az nem rx6 os volt ami ezelőtt volt banner?
  • Dénes é
    rx-6? te hol láttál rx-6-ot?
  • cicai
    Ez jó
    De remélem nem az RX-6 lesz a legjobb kocsi:)
  • bertino
    lol ember EAtől mit vársz... ez nem szimulátor...
  • bertino
    fu milyen izgalmas
    főleg, hogy az eddigiekből lett összevágva :)
  • ToCsEk
    [URL=http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=29561]"Új" movie.[/URL]