14488
prostreet
  • tmisi
    Ez aztán a grafika!
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    [URL=http://www.nfsnr.extra.hu/news.php?readmore=272]4 "új" videó[/URL]
  • tmisi
    Csak elindul. A DX8-at szerintem kiütik (igaz PS2-őn az van), de azért az NFS-ek mindig jól optimalizáltak voltak, így széles játékosközönséget vívtak ki maguknak. Nem hiszem, hogy az EA itt meg merné játszani azt, amit a FIFA-nál sem mert, hogy full nextgen legyen az egész.
  • DeathJr
    Kiváncsi vagyok gogy egy shader model 2-n el fog e indulni.rem igen végülis nem sokkal nagyobb gép kell neki mint a carbonnak.
  • FLeT
    én kérek elnézést...
  • Szabi1991
    ezek már voltak, talán az rx7-es nem :DD
  • dikab
    Minden elismerésem, szép!
    De azért nem csak 12 éves gyerekek játszanának! Marad a Project Torque, kormánnyal, valósághű irányítással.
  • otrosinka
    lessz, nem hagyják ki............
  • ToCsEk
    Pár kép.
  • Alwares
    Madj lesz mikor szokott lenni, megjelenés előtt egy-két héttel minden platformra...
  • BIZ0906
    XD
  • Prince of Máté
    Csá nép!
    ezt a kérdést mindenhol felteszed?
    nézd meg a neten v+
  • FLeT
    csá nép!
    Demóról vmi hír?
  • Csabesz6
    ja alias "taknyoncsuszas":)
  • otrosinka
    személy szerint a drifteket élveztem a legjobban , az ujkori nsf szériákban.........
  • Szabi1991
    + versenypályán kell driftelni :)
  • tzsoltika
    jah, mert ott a hacsi :)

nekem a Nitrocide jön be... 300-al hasitani a sivatagban közben látni hogy az AI milyeneket borulnak :)
  • SLICK
    Geffectre szavzok, minimal-tech miatt, de lesz benne Electro is... szal zeneileg máris üt :)
  • ZsirosKenyer
    na végre :)
  • Szabi1991
    nekem a Noise Bomb lesz a kedvencem ezt már előre látom :)

frissitva az autólista a F.A.Q.-ban..
  • Dénes é
    és tényleg már majdnem rákérdeztem honnan veszed hogy lesz. :))
    ami még jó hír hogy integra type-r és NSX is lesz
  • SötétBarom
    Ezzzz jóó. Soundtrack ütni fog, érzem.
  • Szabi1991
    mondtam hogy lesz civic :DD

a végén még lehet hogy a driftes csapat fönőkének hacsija van ? :O
  • ZsirosKenyer
    úgy látom feelingben most sem lesz hiány. Bár vannak jobb autós játékok ha az autózásra fókuszálunk, de hangulatban az NFS úgy néz ki megint ütni fog .. profi munka az EA-től.
  • DJ Skyline
    melyik helyszínre milyen zene, kocsik, verseny típus lesz a jellemző! mondjuk Japánban furán néztek ki az Európai emberek, de lehet én láttam rosszul, rövid volt az a jelenet mikor a tömeget mutatták Japánban :D
  • Jocy10
    Ugye csak én láttam rosszul, hogy 32 bites rendszeren fog menni?Van valami esély arra, hogy elindul majd 64 bites os -en is?
  • Pepsi Twist
    hehe azt nem monta konkrétan hogy úgy lesz kategorizálva ahogy én leírtam csak úgy monta a kocsikat a versenyre hogy "európai kocsik" / "japán tuning kocsik" bla bla bla mikor a verseny fajtákat monta akkor volt pl a noise bomb azaz a drift (ha jol értettem) de valójában nekem az egész 1 kavalkád volt :D HARD ROCK meg mittom én még mi :D
  • ToCsEk
    Ha te mondod.. nem értettem a csavó vakerálását. Nem tanulok angolt. xD
  • Pepsi Twist
    aha tehát a kocsi kategóriák a videó szerint "földrész" által lessz kategorizálva...
  • ToCsEk
    Új videó.

Ea logo jó gagyi lett.
  • cicai
    azért ennél jobb vaok:)
  • V43 1105
    Most elképzelem, játszunk multin, valakit picit meglöksz bumm autó szét összetörik , aztán jön az hogy a K*rva anyád te g*eci
  • DJ Skyline
    és ha te vezetted, csak terelsz?
  • totyak
    Szerintem az elején direkt törte kicsit a gépet, hogy lássa mit tud, de a végén tényleg bénázott. Persze nem tudhatjuk,hogy majd mi mennyit fogunk bénázni, meg az is lehet, hogy a dzsolysztikkal (szépen magyarul) nehezebb az irányítás.
  • cicai
    és ha mégis?XXD
  • DJ Skyline
    jó hát most nem a srác vezetési technikáján volt a hangsúly szerintem
  • cicai
    ezt még nézni is fáj:S
  • ToCsEk
    Akkor meg csak simplán bénázott, föleg a végén.
  • fery02
    nincsen köze hozzá