14488
-
tmisi #1654 Ez aztán a grafika! -
Szabi1991 #1653 -
Szabi1991 #1652 [URL=http://www.nfsnr.extra.hu/news.php?readmore=272]4 "új" videó[/URL] -
tmisi #1651 Csak elindul. A DX8-at szerintem kiütik (igaz PS2-őn az van), de azért az NFS-ek mindig jól optimalizáltak voltak, így széles játékosközönséget vívtak ki maguknak. Nem hiszem, hogy az EA itt meg merné játszani azt, amit a FIFA-nál sem mert, hogy full nextgen legyen az egész. -
#1650 Kiváncsi vagyok gogy egy shader model 2-n el fog e indulni.rem igen végülis nem sokkal nagyobb gép kell neki mint a carbonnak. -
#1649 én kérek elnézést... -
Szabi1991 #1648 ezek már voltak, talán az rx7-es nem :DD -
dikab #1647 Minden elismerésem, szép!
De azért nem csak 12 éves gyerekek játszanának! Marad a Project Torque, kormánnyal, valósághű irányítással. -
#1646 lessz, nem hagyják ki............ -
#1645 Pár kép. -
#1644 Madj lesz mikor szokott lenni, megjelenés előtt egy-két héttel minden platformra... -
BIZ0906 #1643 XD -
#1642 Csá nép!
ezt a kérdést mindenhol felteszed?
nézd meg a neten v+ -
#1641 csá nép!
Demóról vmi hír? -
#1640 ja alias "taknyoncsuszas":) -
#1639 személy szerint a drifteket élveztem a legjobban , az ujkori nsf szériákban......... -
Szabi1991 #1638 + versenypályán kell driftelni :) -
tzsoltika #1637 jah, mert ott a hacsi :)
nekem a Nitrocide jön be... 300-al hasitani a sivatagban közben látni hogy az AI milyeneket borulnak :) -
#1636 Geffectre szavzok, minimal-tech miatt, de lesz benne Electro is... szal zeneileg máris üt :) -
ZsirosKenyer #1635 na végre :) -
Szabi1991 #1634 nekem a Noise Bomb lesz a kedvencem ezt már előre látom :)
frissitva az autólista a F.A.Q.-ban.. -
Dénes é #1633 és tényleg már majdnem rákérdeztem honnan veszed hogy lesz. :))
ami még jó hír hogy integra type-r és NSX is lesz -
#1632 Ezzzz jóó. Soundtrack ütni fog, érzem. -
Szabi1991 #1631 mondtam hogy lesz civic :DD
a végén még lehet hogy a driftes csapat fönőkének hacsija van ? :O -
ZsirosKenyer #1630 úgy látom feelingben most sem lesz hiány. Bár vannak jobb autós játékok ha az autózásra fókuszálunk, de hangulatban az NFS úgy néz ki megint ütni fog .. profi munka az EA-től. -
#1629 melyik helyszínre milyen zene, kocsik, verseny típus lesz a jellemző! mondjuk Japánban furán néztek ki az Európai emberek, de lehet én láttam rosszul, rövid volt az a jelenet mikor a tömeget mutatták Japánban :D -
Jocy10 #1628 Ugye csak én láttam rosszul, hogy 32 bites rendszeren fog menni?Van valami esély arra, hogy elindul majd 64 bites os -en is? -
#1627 hehe azt nem monta konkrétan hogy úgy lesz kategorizálva ahogy én leírtam csak úgy monta a kocsikat a versenyre hogy "európai kocsik" / "japán tuning kocsik" bla bla bla mikor a verseny fajtákat monta akkor volt pl a noise bomb azaz a drift (ha jol értettem) de valójában nekem az egész 1 kavalkád volt :D HARD ROCK meg mittom én még mi :D -
#1626 Ha te mondod.. nem értettem a csavó vakerálását. Nem tanulok angolt. xD -
#1625 aha tehát a kocsi kategóriák a videó szerint "földrész" által lessz kategorizálva... -
#1624 Új videó.
Ea logo jó gagyi lett. -
#1623 azért ennél jobb vaok:) -
#1622 Most elképzelem, játszunk multin, valakit picit meglöksz bumm autó szét összetörik , aztán jön az hogy a K*rva anyád te g*eci -
#1621 és ha te vezetted, csak terelsz? -
#1620 Szerintem az elején direkt törte kicsit a gépet, hogy lássa mit tud, de a végén tényleg bénázott. Persze nem tudhatjuk,hogy majd mi mennyit fogunk bénázni, meg az is lehet, hogy a dzsolysztikkal (szépen magyarul) nehezebb az irányítás. -
#1619 és ha mégis?XXD -
#1618 jó hát most nem a srác vezetési technikáján volt a hangsúly szerintem -
#1617 ezt még nézni is fáj:S -
#1616 Akkor meg csak simplán bénázott, föleg a végén. -
#1615 nincsen köze hozzá