14488
prostreet
  • zoltang
    Nekem is volt fent először azt adták a kormányhoz. Most az 5.01 van fent és nem jó.
  • bpeti72
    1 éve vettem. V4.60
  • zoltang
    Ugyanaz a kormányunk. :) Lemezen lévő driver volt nekem is fent először. Pontosan a lemezen melyik verziószám van neked?
  • bpeti72
    Háát felraktam mindent maxra és elég gané a grafika.
  • bpeti72
    Meg van, felraktam a kormány hoz kapott lemezről a drivert, azzal most jó. Logitech FF EX van.
  • Ryder7
    Nekem tökéletesen működik a kormányom. Annyira tökéletesen, ogy az már fáj.:D
  • zoltang
    Nálam is ez van. A logitech ex-es kormány gázpedálját alapesetben lenyomva érzékeli. Ha nyomom lábbal, akkor úgy veszi, hogy felengedem a gázt. Tehát inverzben működik. Így elég nehéz a menüben "mászkálni", mert félig le kell nyomni a gázpedált, hogy ne rohangáljon a kijelölés a sorokon.
  • bpeti72
    Jaa már értem hirtelen nem kapcsoltam, azóta már megvettem mert nemakartam vele killódni, de hát így sem jó, légyszi valaki segítsen. előre is kösz
  • bpeti72
    ?
  • Ryder7
    Van egy problémám: a Lamobom nem elég fürge. hogy lehet a kanyarodásán gyorsitani?
  • Dave0092
    erre valaki
  • SzocsA
    hát a másik fórumban sazt írtad hogy le...
  • Diodi
  • bpeti72
    A fax kivan megveszem az eredetit és ilyenekkel kell szarakodni.
  • bpeti72
    sziasztok Olyan gondom van hogy a menübe nem tudok kijelölni semmit mert egyfolytában vibrál akkor kezdte csinálni mikor a kormány beállítás csináltam volna , volt valakinek ilyen? eredeti a játék
  • Dzsotin
    4. szint a maximum.
  • SzocsA
    öcsém 1200le lett a skyline! fu bameg!
    480Km/h a vége öcsém!
  • SzocsA
    hányas szint van 5? 6?
  • Dzsotin
    Persze ez a kód mident ad :
    - 4. szintű alkatrészek
    - az összes pálya használható
    - 4 közepes kocsit ad mind a 4 versenytípushoz
    (Dodge Viper SRT10 sprintre, Pontiac GTO driftre,
    Nissan 240SX hajszához, Chevrolet Cobalt SS gyorsulási versenyre)
    A kapott 4 verda eladható, mert nem a legjobbak...
  • Dzsotin
    4. szintű alkatrészek gyors megszerzése :

KÓD MEGADÁSA
    ott ezt kell beírni :

unlockallthings

ez a kód be van építve a játékba és
    akkor amelyik aután létezik 4. szintű alkatrész,
    annál használható.
    Ez a kód csak az 1.0 verziónál megy.
    Ott kell használni. aztán lehet az 1.1 patch-et felrakni,
    majd az 1.0 verziós tuningolt játékhelyzet betölthető... :)
  • Dave0092
    legális uton... feltuningolod a pagani zondát, miednnt maxira,igaz bennevan több mint 1 millába, de szt4 bőven megvan madjhogynem szt5 ami sajnos nincs :S
  • SzocsA
    hát?
    trainerrel? vagy más legális módon?

egyébként erős kocsival megdöntötted a kezdeti páylák rekorjait?
    mármint paganival az első futamokon mész simán nyersz!
  • Dave0092
    nem...
  • SzocsA
    4es szintű csomagokat csak a jualomkártyákkal kaphatok?
  • SzocsA
  • Dave0092
    Ha megkérhetnék valakit, és unatkozik, hogy csináljon már meg nekem pár pályát...
    elkülddenéma save-gamet 2 db király van már csak, asszem a hajsza király, meg a sprint király, de nem tudok menni, mert levan zárva,rekord döntögetés kéne, de sehogyan sem sikerül... csak azt kéne megcsinálni. a save game-ba van elég pénz, oylan kocsit vehet amilyet akar... Valaki segitsen, pls help me...
  • RYO21
    van valami őj benne? gyorsabb valamivel?
  • Szabi1991

• Ryder7
    Sztem az EA-nál elmentek otthonról.
    Minek demo, mikor már van játék több hónapja. És ha netről le lehet tölteni a demot akkor akit érdekel a játék az leszedte az eredetit, esetleg a teljest is.
  • RYO21
    NFS 2008 , de minek a full után demo? A nfsplanet szerint azárt hogy ne kelljen megvenni a játékot vagy lemásolni...
  • Szabi1991
    a dírekt link szerint Nfs08DemoEuropeEngRelease.exe :O

a leírás szerint 2 Porsche (911 GT2 és 911 GT3RS) ,és a Porshe Lipcsei tesztpályája van a demóban :D
  • RYO21
    van uj pro street DEMO Porsche DEMO!!! ...full game után még 1 demo?? vagy NFS 2008?
  • Ryder7
    Nem gyorsabb. nem is ProStreet patch az hanem inkább Booster Pack patch-e.
  • RYO21
    GYORSABB A JÁTÉK AZ ÚJ PATCHEL???
  • Ryder7
    Nem nőtt.
    Csökkent!

Ennek kb ennyi alapból az aeroja.
  • SzocsA
    -87 de gondolom nem csökkent hanem nőtt!
    amugy is már sztem aeroban fullon van ugyhogy felteszed ezt a kasznit és negatívan befolyásolja az aerot!
  • Ryder7
    Az Aero résznél van...
  • RYO21
    mi van elírva?
  • Ryder7
    A sprint nagyon durva.
    A Lambom nem kanyarodik elég gyorsan, az RX-7-em meg túl gyorsan...

Ezt nézzétek meg:

A legújabb patch van felétve. Szép kis elirás mondhatom...
  • SzocsA
    baki nélkül van egy olyan pálya ész sprintben vagy ebességrekordban! ahol kiseb ugratók vannak benne és a leérkezéssel van a gond na most ott az összes kocsi összetört az enyém is majdnem nagyon állat volt az a pálya egy csomoszor végigmentem rajta mert sokszor ott összetörtem a kocsim persze kis nitró előtte és tökéletesen érkezik földre aztán csak mégis nekicsapódik a falnak ! és a többiek is!

az meg nemigaz hogy nehéz! az viszont igaz hogy 400 km/h nál kicsit remeg a monitor! annyira nem zavaró!
    azt nemtudom hogy valóségban milyen lenne de kemény felfüggesztés beállítások mellett 400 nál szerintem az apró hajszálrepedéseket is megérzed ha átmész rajtuk!

ha elérte a 444 km/h akkor a kocsid elején besűrűsödött a lefegő és puf puf puf!