14488
-
zoltang #13426 Nekem is volt fent először azt adták a kormányhoz. Most az 5.01 van fent és nem jó. -
1 éve vettem. V4.60 -
zoltang #13424 Ugyanaz a kormányunk. :) Lemezen lévő driver volt nekem is fent először. Pontosan a lemezen melyik verziószám van neked? -
Háát felraktam mindent maxra és elég gané a grafika. -
Meg van, felraktam a kormány hoz kapott lemezről a drivert, azzal most jó. Logitech FF EX van. -
Nekem tökéletesen működik a kormányom. Annyira tökéletesen, ogy az már fáj.:D -
zoltang #13420 Nálam is ez van. A logitech ex-es kormány gázpedálját alapesetben lenyomva érzékeli. Ha nyomom lábbal, akkor úgy veszi, hogy felengedem a gázt. Tehát inverzben működik. Így elég nehéz a menüben "mászkálni", mert félig le kell nyomni a gázpedált, hogy ne rohangáljon a kijelölés a sorokon.
-
Jaa már értem hirtelen nem kapcsoltam, azóta már megvettem mert nemakartam vele killódni, de hát így sem jó, légyszi valaki segítsen. előre is kösz -
? -
Van egy problémám: a Lamobom nem elég fürge. hogy lehet a kanyarodásán gyorsitani? -
Dave0092 #13416 erre valaki -
SzocsA #13415 hát a másik fórumban sazt írtad hogy le... -
-
A fax kivan megveszem az eredetit és ilyenekkel kell szarakodni. -
sziasztok Olyan gondom van hogy a menübe nem tudok kijelölni semmit mert egyfolytában vibrál akkor kezdte csinálni mikor a kormány beállítás csináltam volna , volt valakinek ilyen? eredeti a játék -
Dzsotin #13411 4. szint a maximum. -
SzocsA #13410 öcsém 1200le lett a skyline! fu bameg!
480Km/h a vége öcsém!
-
SzocsA #13409 hányas szint van 5? 6? -
Dzsotin #13408 Persze ez a kód mident ad :
- 4. szintű alkatrészek
- az összes pálya használható
- 4 közepes kocsit ad mind a 4 versenytípushoz
(Dodge Viper SRT10 sprintre, Pontiac GTO driftre,
Nissan 240SX hajszához, Chevrolet Cobalt SS gyorsulási versenyre)
A kapott 4 verda eladható, mert nem a legjobbak... -
Dzsotin #13407 4. szintű alkatrészek gyors megszerzése :
KÓD MEGADÁSA
ott ezt kell beírni :
unlockallthings
ez a kód be van építve a játékba és
akkor amelyik aután létezik 4. szintű alkatrész,
annál használható.
Ez a kód csak az 1.0 verziónál megy.
Ott kell használni. aztán lehet az 1.1 patch-et felrakni,
majd az 1.0 verziós tuningolt játékhelyzet betölthető... :) -
Dave0092 #13406 legális uton... feltuningolod a pagani zondát, miednnt maxira,igaz bennevan több mint 1 millába, de szt4 bőven megvan madjhogynem szt5 ami sajnos nincs :S -
SzocsA #13405 hát?
trainerrel? vagy más legális módon?
egyébként erős kocsival megdöntötted a kezdeti páylák rekorjait?
mármint paganival az első futamokon mész simán nyersz! -
Dave0092 #13404 nem...
-
SzocsA #13403 4es szintű csomagokat csak a jualomkártyákkal kaphatok? -
SzocsA #13402 

-
Dave0092 #13401 Ha megkérhetnék valakit, és unatkozik, hogy csináljon már meg nekem pár pályát...
elkülddenéma save-gamet 2 db király van már csak, asszem a hajsza király, meg a sprint király, de nem tudok menni, mert levan zárva,rekord döntögetés kéne, de sehogyan sem sikerül... csak azt kéne megcsinálni. a save game-ba van elég pénz, oylan kocsit vehet amilyet akar... Valaki segitsen, pls help me... -
RYO21 #13400 van valami őj benne? gyorsabb valamivel? -
Szabi1991 #13399
-
Sztem az EA-nál elmentek otthonról.
Minek demo, mikor már van játék több hónapja. És ha netről le lehet tölteni a demot akkor akit érdekel a játék az leszedte az eredetit, esetleg a teljest is. -
RYO21 #13397 NFS 2008 , de minek a full után demo? A nfsplanet szerint azárt hogy ne kelljen megvenni a játékot vagy lemásolni... -
Szabi1991 #13396 a dírekt link szerint Nfs08DemoEuropeEngRelease.exe :O
a leírás szerint 2 Porsche (911 GT2 és 911 GT3RS) ,és a Porshe Lipcsei tesztpályája van a demóban :D -
RYO21 #13395 van uj pro street DEMO Porsche DEMO!!! ...full game után még 1 demo?? vagy NFS 2008? -
Nem gyorsabb. nem is ProStreet patch az hanem inkább Booster Pack patch-e. -
RYO21 #13393 GYORSABB A JÁTÉK AZ ÚJ PATCHEL??? -
Nem nőtt.
Csökkent!
Ennek kb ennyi alapból az aeroja. -
SzocsA #13391 -87 de gondolom nem csökkent hanem nőtt!
amugy is már sztem aeroban fullon van ugyhogy felteszed ezt a kasznit és negatívan befolyásolja az aerot!

-
Az Aero résznél van... -
RYO21 #13389 mi van elírva? -
A sprint nagyon durva.
A Lambom nem kanyarodik elég gyorsan, az RX-7-em meg túl gyorsan...
Ezt nézzétek meg:
A legújabb patch van felétve. Szép kis elirás mondhatom... -
SzocsA #13387 baki nélkül van egy olyan pálya ész sprintben vagy ebességrekordban! ahol kiseb ugratók vannak benne és a leérkezéssel van a gond na most ott az összes kocsi összetört az enyém is majdnem nagyon állat volt az a pálya egy csomoszor végigmentem rajta mert sokszor ott összetörtem a kocsim persze kis nitró előtte és tökéletesen érkezik földre aztán csak mégis nekicsapódik a falnak ! és a többiek is!
az meg nemigaz hogy nehéz! az viszont igaz hogy 400 km/h nál kicsit remeg a monitor! annyira nem zavaró!
azt nemtudom hogy valóségban milyen lenne de kemény felfüggesztés beállítások mellett 400 nál szerintem az apró hajszálrepedéseket is megérzed ha átmész rajtuk!
ha elérte a 444 km/h akkor a kocsid elején besűrűsödött a lefegő és puf puf puf!