Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem utdok multizni!!! Állandóan azt írja ki hogy nem talál játékost holott a kijelzõszerint vannak a játékban mások is. Meg azt nehezen tudom elhinni, hogy senki sem multizik. Miért van ez?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Cobra.
1.1-nél dual core processzorral és 2Gb rammal már szépen megy 😊
Autó beállítást meg ahogy az elõbb Szocsa írta, Race Day-en belül a gyakorlás alatt tudsz elvégezni Esc megnyomása után.
Sylvia meg driftre jó, máshoz késõbb kevés lesz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sziasztok!

megoldódott már valamiféle patch-el vagy valamivel az a hiba hogy fullos gépeken is akad a játék? mert nálam is akad ,játszhatatlan a játék 40fps mellett :S:S

pls help

nem lehet valahogy megnézni kocsiknál hogy mégis hány sebességesk mert megvettem a sylviát és hát legalább a végéig akartam volna vele menni dragra de csak 5 sebességes! hm

egyébként megtaláltam a gyakorlás közben lehet változtatni a beállításokon !

Így gondolta?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

tonyr
lol akkor hagyom...
amugy nálatok is van ilyen: beszinzem a felniket faszán, erre a versenynapon már fehéren világit a kiba..ott felni, annyira fel tud huzni...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

igen, te kell forgasd a téglalapot úgy ahogy akarod hogy kinézzen 😊

tonyr
és hogyan, azaz melyik az a body vinyl ?
vagy én forgasam az 1ik kockát amig igy nem néz ki ? 😊

lehet 😊

tonyr
amugy lehet valahogyan felesre festeni az autot ?
igy gondolom bocs a béna péjnt miatt 😊

Rohamsisak
Hali! Engem érdekelne hogyan lehet az evoIX-et beállítani úgy, hogy lehessen vele kanyarodni rendesen. Naon megköszönném ha adnál pár tippet hogy mit mire állítsak. Thx elõre is.

tonyr
na ujra online nyomom nfs-t...
amugy a csiterek miatt hagytam abba, és videoba is felvettem hogyan csitelnek... 1. vagyok erre hopp már 2en beértek és 2:30 idöm van h beérjek... érdekes...na mind1, ujra nyomatom a single-t a pénzért mivel amikor abbahagytam mindenki szinte zondával nyomta, és nem volt esélyem...

Synit HUN
Porsche.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Közben a másik mentésemen még megvan az EVO, szted melyik jobb? Porsche vs. EVO?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Synit HUN
Sztem semmi nem kell. Asszem én felkményítettem a futómûvet 3/4-ig és addig is ültettem le.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ahhoz valami speckó beállítás esetleg?

Synit HUN
Sokkal jobb!

Hogy érted a behalást? Még annyira sem lehet irányítani, vagy sokkal jobb?

Synit HUN
Mindegy, vegyél egy 911 turbót. Az összkerekeset. Azon behalsz!

Már eladtam. <#falbav>Hogy kellett volna baállítani?

Ha jól beállítod az autód futómûvét és motorját akkor jó lesz az!

de melyik opcio nem találtam olyat hogy mész a páylán és állítgatod a beállításokat!
Mit vegyek hajszára? Vettem egy EVO IX-et, de nem lehet normálisan kanyarodni vele. <#conf>

Most néztem meg versenyközben hiába nyomsz ESC-t nincs ilyen opció! Ott nem tudsz tuningolni!

broman191
Dehogynem...ESC és valamelyik opció. Pont azt lehet állítani mint garázsban...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sajna nem, pontosabban én nem találtam rá opciot, tehát marad a beállítás utáni versenynapi próba, majd ha nem jó akkor vissza a garázsba és ismét elõlrõl az egész. Ez a rész nagyon el let cseszve szerintem. Pedig ezt egy régi tuningolos magyar játéknál ez tök faszán megcsinálták. SL:RL volt (persze rövidítve)

broman191
Csak eredetihez jár, vedd meg<#banplz>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

a beállításokat mármint a tuningál a motor meg a felfüggeztést nem lehet letesztelni pályán ?
A versenyek közötti betöltésképernyõn írják, hogy "Tevagy a legjobb tuningoló, bizonyítsd be!" továbbá hogy a nézd meg mások tuningolásaít illetve töltsd fel a sajátoda. Ez eddig rendben is van de pontosan hol keressem mások tuningjaít és sajátomat hogyan töltsem fel? Néztem a Needforspeed.com-ot, de ott nem találtam semmit. Sokat lehetne "lesni" mások tuningjaiból, hogy elkészítsük saját autóinkat.

[email protected] ide küldjétek
lécci valaki küldje el nekem a prostreet internetes kódját köszi
broman191
A Drag és Drift -mint eddig is- meg tudott fogni ideig-óráig, Speed-et rühelltem a hülyén eltúlzott bukkanós autócrashek miatt...a körversenyekkel pedig néhol nehezen békéltem meg, mivel amikor 240SX-em van akkor beadnak egy kicsit húzatósabb pályát, minimális szögû kanyarokkal, de amikor meg a Porsche GT2 1000 lovával kell megküzdeni akkor befigyelnek a nyomorék 3/4-ed pályás negyvenne' szlalomozós részek...komolyan mintha valami junior gokart mérkõzés lenne...lolmán<#idiota>

EA ../..<-.->../..

Kép

kép2

Pedig ezzel probálkozom

Nekem a körversenyek!
Nektek melyik a kedvenc rész benne?
Maxtreme
Azám. Rx7 rulez 😊
Csutka tuning, + a gumik alapon.
Szvsz így marha jó erdményeket lehet vele elérni.
Egy saját a sok közül:

Ryder7
Tuti, hogy a technikád a rossz. Már bocsi, de kétszer is lenyomtam Kimura-t egybõl.

Elsõ kocsim: Mazda RX-7
Második kocsim: Pontiac Solstice GXP

Van pár teknika (saját), amit jó ha tudsz:
-az elsõ kanyar elõtt apró kézi, hogy kicsit csússzon a kocsi
-kézivel, gázzal és csúszással ellentétes kanyarral szép félkörlt csúszik a kocsi.
-ha kanyarodni akarsz engedd fel a gázt
-a 180 fokos kanyarokban a kanyar feléig a kanyar irányba kanyarodj, a másik felében meg az ellenkezõ irányba, vagy ahogy jobbnak látod

Ennyi lenne. Remélem segitett.
Ryder
twn.try.hu

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ugyanonnan ahonnan az NFS Carbon lemezfertõtlenítõt. <#eplus2>

Kimaxolt RX-7-es. Megpróbálom a beállítsokat módosítani úgy ahogy mondtad. De nem lehet hogy a technikám rossz?

Azoknak akiknek a 1.1 után elcseszödött a kormánya vagy az irányitása!!!

Öröm az ürömben hogy a kormány és az rányítás jó vagyis nincsen semmi baja. A 1.1 javitás elég sokat változtat az autók fizikáján! A könnyebb kormányzást sajna autókra lebontva kell beállítani a TUNING opció FELFÜGESTÉS menû alatt. "Sajnos" a játék túl nagy hangsúlyt feketet a tuningolásba ami egy kicsit elvesz a játék élményébõl a sok töltögetés és beállítás miatt. Remélem tudtam segíteni.

Ja és mégvalami az EA nem válaszolt az emailemre! :-(

MaSzKa
nem tudja valaki honnan lehet letölteni a needforspeedprostreet lemezfertõtlenítõt?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Cobra.
Viszont én a Speed challenge-el szívok, most kicsit félre is raktam a játékot, mert már a 2. versenynap (Speed King elõtt) elsõ versenyét sem tudom megcsinálni, állandóan elszáll a Lambo-m.

Cobra.
Milyen autóval próbálod? Nekem a Corollával csak az utolsó pályánál kellett többször nekifutnom, de oda pl igencsak elkell a nitro. Legyen minden lvl3-on, futómû legkeményebbre, hasmagasság minimumra, hátsó kerekek légnyomása nálam 2/3-on volt. Turbo max-ra, nyomaték 3/4-en nálam. Elvileg RX-7-nél/Sylvia-nál is jó ez az összeállítás. Fel kell jól gyorsulni, Corollánál 3-as-ig, de valószínûleg más autónál se lehet feljebb.

Haha. Még mindig nem tudom legyõzni kimurát a második futamon a háromból. Mindíg 3200 pontot csinál. Vagy hússzor próbáltam, egyszer sikerült 3250 pontot csinálnom, akkor meg neki 3450 lett. Fasza kis verseny, nem? Én csinálok X pontot, kimura pedig mindig X+250 et szerez.

Kezdem nagyon unni ezt a fajta "versenyzést".

Siasztok.
Újra kellet raknom a játékot,a gép újrahúzása miatt és most nemtom rendesen betölteni a régi mentéseim.
Azt írja,hogy nincs drift,meg gyorsulási autóm,pedig amúgy van:S
Van erre valamilyen megoldás?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Felraktam 1.1-et és 1el régebbi drivert a kormányhoz és mostmár király! Mondjuk érdekes, hogy amikor nekem jönnek akkkor persze nem rezeg be.. minden más szituációban igen! Nektek akkor "megrezeg"?😄 (logitech formula ex)

Ryder7
Aha. Csak az a baj, hogy nekem olyan cim kéne, amelyikõl a telefonnan is leh lehet tölteni.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

ejha 😄 grat

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem rossz nem rossz, nekem is az RX7 a nyerõ driftre, nézd meg ezt egy kicsit rövidebb pályán: Egy kis Drift Ezzel az eggyel meg is volt a versenynap gyõzelem 😄
már a lengéscsillapítókat merevre álítottam de nem sokat segített...
még próbálkozom
köszi

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb