Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
u dont have to listen anybody else but me
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Legalább olyan hû legyen a sorozathoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
egyébként simán, az ajánlott bõven megvan
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Egy ien gépen elmegy maj élvezhetõen a gém:
AMD X2 3600 @ 1,9Ghz
2 GB DDR Ram
EAX1650Pro Gamer edition 256MB
????
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
bár sokmindent igértek, a videokbol 1edül a törés + a "füst" látszik, semmi más abbol, amit annyira "bevezetnek"...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De remélem nem az RX-6 lesz a legjobb kocsi😊
fõleg, hogy az eddigiekbõl lett összevágva 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jahh, 1 indurit visszatérnék a videokra 😊
láttam ugye azt a BMW-s videot, ahol szanaszét szaggatják... (vagyis akarják, bár már legalább alkotnak vmi "régi érzésre hasonlito izét" 😊
nem arrol szoltak a hirek,h a törések befolyásolják a teljesitményt???
szvsz a videobol ez nagyon nem látszott...
a max sebesség lökháritok nélkül is ugyanannyira sikerült, a motor hangja se torzult, nem kezdett el huzni a kocsi valamelyik oldalra, nameg ha már törés, azért sztem beleférne legalább 1 defekt is, vagy egyéb modon laposodo kerék, ami elhuzná a kocsit vmelyik oldalra, és azt kéne korrigálni...
vagy valamit nem vettem észre az eddigi videokbol?😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Szal csak a tisztánlátás kedvéért (Szabi1991 jól írta) így nézhet ki a vajas-mézes kenyér:
- egyik oldalán vajas kenyér: 1 rétegû 1 oldalas
- mindkét oldalán vajas kenyér: 1 rétegû 2 oldalas
- egyik oldalán vajas-mézes kenyér: 2 rétegû 1 oldalas
- mindkét oldalán vajas-mézes kenyér: 2 rétegû 2 oldalas
<#banplz>#banplz>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
arra aszem 16 giga fér 😄
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
<#wilting>#wilting>
Tudja valaki hány effekt fér el egy DVD-n???
Amúgy erre az egész ökörségre jó ellenpélda a TDU...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az MW legalább vitte vmire, és képes volt rászánni engem (vébeli warezost),h megvegyem orig... (!!!)
az más kérdés,h a carbon tényleg hányadék és ócska lett...
én a helyedben az MW-t inkább HP3-nak emlegetném...
amugy legyen kicsit "ON" is...
nem gyõztek meg a videok a PS-rõl, szimpla NFS2 SE feeling + füst NEM= a mai elvárásokkal...
én is NFS2 SE-n kezdtem játszani, és megmondom õszintén, miután a HP2 elmult, nem volt semmi érdekesség...
az MW azért potolta ezt a hiányt... (sztori (ami alap ugye), meglepõ forulat a végén, mint pl. a fürész c. film végén, + a rendõrök, stb), de azért bevallom, hiányoltam ezt-azt, és kihagytam vna a gagyi DRAG-ot, mivel gamepaddal játszok, és nem holmi ócska 2 nap alatt tönkremenõ kormánnyal (bár az is van a szekrényben) 😊
hidd el, az MW nem volt rossz, max te nem ttál játszani...
ez a zártpálya meg azért kell az EA-nak,h 1 DVD-re ráférjen minden effekt, mert az EA tja nagyon jol,h 2rétegü DVD-t nem sokan olvasnak be a gépükkel 😛
mindettõl függetlenül várom ezt a részt, de ha ezt is végignyomom 6 óra alatt, akkor részemrõl itt ér véget az NFS... 😞