Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
u dont have to listen anybody else but me
Lehet ki kellene rakni a banner alá valami visszaszámlálót vagy egy dátumot, és akkor talán kicsit csökkene az értelmetlen kérdések száma.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Honnan lehet letölteni a soundtrack-t?
vki tud valamilyen oldalt ahol fent vannak a zenék?
köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Igazából szerintem nem ártana kicsit szüneteltetni ezeket a bemásolt számokat, jó lenne visszatérni a saját gyártmányokhoz, pl. a Hot Pursuitban vagy a Porsche Unleashedben is sok jó zene volt. Arról nem is beszélve, hogy pl. az NFS 3-ban dinamikus zene volt, és ha elkezdtek üldözni a rendõrök, akkor a szám is pörgõsebb lett, és ezzel a hangulat is fokozódott. Az sem ártana, hogy a menübe se valami "ordibálás" menjen. :S
Persze függetlenül attól, hogy milyen lesz a zene, biztosan be fogom szerezni, mégha nem is fogom hallgatni, márcsak azért is, mert az NFS 1-tõl kezdve az összes megvan, még a showcase alatt szólók is, mert régebben ugye az is volt. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Viszont amik a trailerek alatt mennek.. <#finom>#finom>
sõt sose szûnjön a dömping !
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
スラッグ
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
nálam mp3 player-en minimum 10 stílus van mindig rock-tól a dnb-ig.
Autóban szerintem az a jó track ami progresszív. Ez lehet rock vagy electro is.
Alapban az együttesek iszonyat ütõsek, az új albumokon mindig vannak zsír számok, de amiket ide válogattak azok 15 évvel ezelõtt kezdeti próbálkozásaik voltak, szóval már talán túl olckúl. De még így is rengeteg nagyon jó, játékban biztos nagyon odaillõ lesz. Pl önállóan hallgatva az a klaxons szám kicsit fura, de pl. a NoiseBomb organizációban egy verseny elõtt nagyon el tudom képzelni, szóval feelingre ott lesz.
Az UG-ban volt néhány jó szám, a MW-é pedig meg kissé egysíkúra sikeredett. Sztem.
Remélem fake..
Van rajt egy-két középszar, néhány vérszar, meg 1-2, amiket szokni kell..
<#levele>#levele>
az a baj, hogy a trendnek nagyon megfelel, épp ezér félek hoty mékse fék! :/
nem 1 DVD-n lesz amcsiba, hanem 4 CD-n XD
nekem fele megvan
amúgy mennyire biztos ez a soundtrack? mert tulajdonképp berakták Junkie - More maxiját! 😄 az originál, és 3 remix, nekem sandít ez kicsit, nem hinném hogy ennyire ötlettelen az EA, hogy nincs már más zene, tegyünk be akkor 4 majdnem ugyan olyat
airbourne
bloc party
chromeo
clutch
css
datarock
digitalism
dude n nem
dúné
foreign island
klaxons
MSTRRKRFT