14488
-
#4725 "Hehe, tök jó, még mindig vannak új játékmódok :) A Wheelie Competition-ben az a lényeg, hogy mennyi ideig tudod a verda orrát a levegőben tartani és úgy nyomulni előre. Eddig 537 láb a rekordom, de még csak most kezdtem :)"
by ZeroCool
ez kurva jó lesz -
#4724 *élben -
#4723 veled (is) az elében -
#4722 van benne valami, nekik ez jopénz :D de gondolom ezt tudod, majd ha egyáltalán kiis adják pcre rohan mindenki letölteni (sajnos....) -
#4721 -
#4720 Visszakérdezek, mi értelme hogy a GTA4 kb 1évvel korábban jön konzolra... sőt akár még exkluzív konzol is lehet belőle (jó nem lesz ne is legyen azt inkább pc tolnám)
Marketing.... -
#4719 és? mi értelme hogy ugyanazon a napon vagy 1 nappal késöbb adják? -
#4718 microsoft :D -
#4717 A mcrisift azt akarja hogy jobban vegyék az x360-at -
#4716 (ja majd x360 után pc-re teszik nem? egyértelmű hogy konzolokra rakják ki előbb a demot, elvégre konzolon fognak jobban profitálni ) -
#4715 PS-en már van demo, nemér -
#4714 Reméljük... -
#4713 Holnap demo... (talán) -
#4712 mi ez az igénytelen kép ezzel a hülye japóval, hát mit ne mondjak nagyon szar elég lenne csak a szöveg is -
#4711 Kikéne e30 al menni gumitégetni valahova:D -
#4710 -
#4709 ITT -
#4708 banner alatt -
#4707 NFS Pro Street Collectors Edition?
Ha ténlyeg ezt fogja tartalmazni akkor nagyon állat lesz -
Rainbow15 #4706 hol van a számláló? -
#4705 Nemigaz , kevesebb. -
balika16 #4704 A demo kb harangszókor lessz!!!!van addig sok idő:( -
#4703 aha, ugyes !
-
#4702 Persze,mert rólad állítottak szobrot,a címe a következő: ,, az ész,,
amúgy én azért kaptam büntetőpontot mert közöltem,hogy leszarom,ha kapok,és így is van:) -
#4701 -
#4700 a sok warn abszolut tukrozi azt ahogy es amiket irtok, pfff. -
#4699 aha persze, ertem en :)) latom az a tipus vagy aki szereti ha az van amit o mond igyhat hagyom hogy legyen igazad ... -
#4698 Á dehogy,hülye vagy te:)
:DD -
#4697 CMR 2,3,4,5,Dirt elég? -
#4696 höhö:) -
#4695 Jól mondod e30 rulzik -
#4694 fogadok lesz sok olyan kikötsög h DIREKT beléd száll..
sajnos GTR2ben is igencsak vannak debil lúzerek... -
#4693 Én továbbra sem arról beszéltem,hogy szarrátöröm a kocsit és gyönyörködök benne.. hanem arról,hogy akarattal akaratlanul LE FOGOD zúzni a kocsidat,és akkor már ne nézzen ki úgy mint egy kisgyerek rajza könyörgöm.. értesz már? Ha már összetörik akkor ne nézzen ki bénán,legyen hihető,hogy összetört,nem ,,összefonnyadt,,
remélem így érthető voltam:) -
nokly #4692 azért nem olyan jó a törésmodell, hogy lehessen következő részt csinálni, jobb törésmodellel! -
#4691 és még mindig nem bírjuk felfogni a legfontosabb dolgot... EZ CSAK EGY JÁTÉK!!! KÖZE NINCS A VALÓSÁGHOZ!!! -
#4690 Fityu! Gyozkodhetjuk egymast hetekig de ez nem arrol szol. Ahogy mondod igenis fontos hogy legyen jo a toresmodell de nem azert fog senki jatszani hogy szarraverje (mar bocs) az autojat es aztan gyonyorkodjon a torestmodellen. Egyetertunk ezzel a fogalommal? Az igazsag az hogy az emberek atlaga soha nincs megelegedve azzal amit kap, allando jelleggel tobb kell neki es osztonosen keresi a hibakat, persze ezt nem neked szanom csak ugy atlagosan mondom beleertve magamat is; ezen is el lehet gondolkodni! Peace!
-
#4689 és szerinted ebből tudni fogja?
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
#4688 holnap demo?:O -
#4687 SRL. -
jambi69 #4686 Hy nem tudja valaki hogy mekkora lesz a gépigénye ?? üdv