Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Arra azért kiváncs leszek h ki fogja elõször megnyitni ezt a topiot:NFS Pro Street Garage.És mikor?😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SLICK
jaja azokat én is láttam, de csak elõrendelhetõ... Egyszerû tokok 😊

az csak disz 😞

EmThor
azt hittem 576-ban pro street dobozt láttam, de akkor csak poszter volt ?! 😊

DJ Skyline
házigazdát, most <#felkialtas>

SLICK
Basszus ne értetlenkedjél már te is!!! Nem értem mit nem lehet azon felfogni ami már folyamtosan 5 éve megy, h demó a teljes elõtt pár nappel érkezik, ami max NOVEMBER 9-12 KÖZÖTT SZOKOTT LENNI!!!!

Csak 10 hsz-el elõted írtam le vagy 30adjára!

ocskoszilard
ez csak a baj. de mintha azt olvastam volna hogy ezek kikapcsolhatók. nem biztos

DJ Skyline
hát, egy arcade játékhoz nem sok rutin kell, pláne ha driftelés közben a kocsi magától ellenkormányoz, lásd Carbon, és a dragben a kocsi magát irányítja a sávban, nekem csak a nyilat kell püfölni, lásd U1 és társai 😄

úgy õszintén arra h. 4 nyílal meg egy nitró gombbal told igazából tök8 h. milyen billed van 😊 FPS ezõ szemmel nézve meg hát nekem kissé kényemetlen, (promovementfps tehát számít h. mennyire áll rá a kezed)

nah demóról van máér v.mi hír?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

LeWyTy
Vazze! nekem is majdnem: Nov.18-as vook<#idiota>
Amúgy má én se bírok magammal... ,a Carbonnal is ez volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ocskoszilard
lehet, amennyi játékmód van, de ha most az egyszer nem hazudnak, akkor tartós lesz. én pl az u2-vel még mindig játszom, a most wanted-ot egy egész évig toltam, de a carbon-t egy hónap alatt meguntam. de én már alig bírok aludni!!! és pont a szülinapomon jelenik majdm meg!!<#taps><#taps>

DarkSector
Háát az biztos, hogy a rutinnal rövidebb a játékmenet, de a mai gémek nem éppen a hosszú szavatottágról szólnak...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LeWyTy
Vagy csak én vagyok eggyre megszállotabb<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az ocska dolgoknál maradva eggyre rövidebbek a történetek.<#szomoru1>
Nemtom hogy ez másnak feltünt-e vagy csak nekem?Merhogy az U2-t 1,5hétig,
a MW-t 6-7nap, a Carbonnt meg 3-4nap alatt játszottam ki.A PS meg minnyá 0,1-1nap alatt.<#wilting>

valszeg megint torrentrõl lesz tölthetõ elsõnek 😄D
szal tuti kiszivárog(tatják) hamarabb a demó(t) 😄

DeathJr
Nah megyek suliba majd re délbe😄 cs all and jóreggelt akik írnak addig!

DeathJr
Jaja a gt sorozat nagyon ott van.
Am meg tisztán látni a videókba hogy nem csak a füst lett szebb hanem az a hülye matrica se pixeles mint az eddigiekben.Hogy nézett már ki?A kocsi csilli villi no pixel a matrica meg majdnem akkor pixelekbõl áll-t mint az ujjam😄

DarkSector
Igen én tisztában vagyok vele...
Autós játékokért még ha lenne pénzem akkor sem fizetnék..
Kivétel GT sorozat!

De pláne ha zeraw...akkor már lényegtelen...<#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SLICK
A PC-sekkel mindig kibasznak, demó max megjelenés elõtt 2-3 nappal lesz.

gabi89
Ez a füst csak egy azért kitalált fícsõr,hogy a sok...behülyítsék és azért vegyék meg a játékot most ez nem neked szól DarkSector csak miattad ugrott be. Most egy játék attól nagy mert szép a füst? Mi van ha a többi ugyanolyan csalódás lesz mint mondjuk a Carbon akkor a füst nem menti meg a gamet.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

DJ RUSH99
nemérdekel csak legyenmá<#idiota>Mondjuk elsõsorban ps2-re érdekelne a demo (is) mert a gép nemhiszem h elviszi.. elvileg egyszerre jelenik meg a két platformra a demo vagy lesz csúszás?

E30 4ever

DarkSector
Az a kérdés, hogy mikor?
És hogy egyeltalán lesz-e?

sTk01
amugy a demo mekkora lessz kb 1 gb?😄

DarkSector
Baró..Na ez hiányzott eddig a játékokból...
A végén még NFS bu..i leszek??!!!<#vigyor5>

DarkSector
Háát #2480-ban sem látok nagy különbséget..
Jó....egy játék nem lesz valóság, de közelebb áll, mint eddig..sztm...vagy valamit nem vettem észre?
Mire gondolsz?
Egy linket légyszíves, hogy ha tudsz?

DJ Skyline
gumifüst (gyerek elején hogy felüvölt, MÁSZTEEEENG <#idiota>)

Bucser
Láttál te már valódi gumifüstöt?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DarkSector
Nemtuom...
Látványra közelebb van a valósághoz szerintem mint az eddigi aútós gémeknél....
De persze nem ezé tetszik csak...

LeWyTy
Jahh<#alien>

SLICK
Meg is van a paraszt vakítás elsõ áldozata 😄

Ez a gumiégetés eléggé menyét... A füst is olyan, mint vmi krémtúró vaníliás puddinggal megöntözve :c
Egyébként tényleg érdekes rész lesz a Pro Street

Csabesz6
<#szomoru1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DarkSector
Üdv..
A Most Wanted-en kívül ez az, ami egy faxa rész lesz!
Valóban olyan lesz majd a gumi csiszolásnál a füst, mint a videókban?
Mert alig hiszek a szemeimnek!
Gumiégetés felsõfokon...PROSTREET

LeWyTy
Azé csak mész majd normálisan is egy kicsit nem?Mondjuk 1-2m-t<#idiota>

LeWyTy
A LCD monitorral ___21.500Ft
Nélküle ___________15.500Ft
Itt meg is találod.

bertino
én ugyis legnagyobb élvezetemet a kocsik zuzásában lelem majd 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alwares
Baromi jól nézki ez a játék. A kocsik terén már szinte úgy néz ki mint a PGR4. Ez a játék is kelleni fog, csak nehogy most is csalódás legyen...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SLICK
csak szpem, mert EA kivételesen nem parasztvakít <#idiota>

DJ Skyline
ebben mi a poén?

DJ RUSH99
aztak*a<#wow1>mennyi? 70?<#idiota>

E30 4ever

LeWyTy
A vagányok már iennel fogják játszani a PS-et<#nevetes1>

DJ RUSH99
jaja<#duma>

E30 4ever

LeWyTy
Történnyen má valami!<#guluszem1>

DJ Skyline
és honnan tudja hogy új vagy nem? <#smile> ha te találsz valamit amirõl eddig nem tudtál / láttál, akkor neked az régi? <#gonosz1>
csak arról beszélek hogyha valaki berak egy képet, de az már volt, akkor nem kell letámadni kommentszámokkal, linkekkel, meg ilyenekkel hogy az már volt! elfér a topikban, meg lehet valaki nem látta õket, úgysem szokás sg-n visszaolvasni, szóval nem is baj ha ismétlõdik egy-egy kép pakk! <#smile>

SLICK
Mondjuk ennyivel igazatok van, hogy egyesek annyira sem veszik a fáradtságot, hogy viszaolvassanak max 15-20 hszt...
Tehát nem azzal van a baj, hogy belinkelted

LeWyTy
Ez így van<#wink>

SLICK
Ez amolyan felvágás... Mindig az írja be legtöbbször, aki elsõnek betette. Így õ azt gondolja, hogy milyen ügyes és okos, mert hamarabb tudta belinkelni képet <#wink>

DJ Skyline
nem értem, ha valaki betesz egy képet (mert hozzá most jutott el az infó), akkor miért kell másnak percre pontosan megmondani hogy mikor volt már bent a kép és hányszor?

bepe79
Ez az egyik, a masik meg, hogy nezzetek mar meg azt a polygon-szegeny, szerencsetlen, osszemazolt Supra-t. Ugy fest, mint 10 evvel ezelott egy auto a Test Drive 1-2-ben. Az utrol mar ne is beszeljunk, megint kis felbontasu texturak, reszlettelenseg, elmosottsag, esetleg al-HDR-tol csillogas-villogas Salamon toke effektus fogja jellemezni.

Suzuki Swift GL 1.3

LeWyTy
Szerintem meg, hülyébb pózban má le se lehetett volna kapni a szerencsétle Supra-t.

meik itt az új ?

ezek a képek már 5 napja voltak a topikba..