Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de ha te még mindig azt mondod, hogy a lentebb említett GTR-LEGENDS-BMWM3-Richard...-LFS nem a legrealisztikusabb játékok a piacon akkor valami tényleg nincs rendbe a fejedbe. :] az NFS arra jó hogy 300al szágudlj irreálisan, ezért mókás.
a fentebb említett szimulátorok meg arra, hogy odafigyelj, és AGGYAL.TUDÁSSAL.TAPASZTALATTAL.ÉSSZEL játsz, szerintem megtaláltam a hiba forrását.
jah és ismétlem, a GRAND TURISMO? ÁRKÁD ha teszik ha nem tetszik, árkád az bizony, amit egy joypaddal elvezetsz, az biztosan nem szimulátor eleve itt kezdõdik a probléma szerintem. az meg hogy grafikába milyen hát hót telibeszarom ha egyszer nem úgy viselkedik az autó ahogy neki kéne, vagy ha úgy viselkedik akkor azt az elõre leprogarmozott automatikus segítségek teszik, nem az hogy én mit nyomok.
vitaáznod felesleges .
u dont have to listen anybody else but me
E30 4ever
NFS az csak másodhegedûs lehet..
juiced, meg egy kalap szar!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Darksector: végre valaki akinek van szeme meg egy kis agya😊
E30 4ever
A Gran Turismo 5 kb 10x szebb és jobb ettõl...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
E30 4ever
Szimulátor: LFS/ GTL / GTR 1-2 / RBR
Arkád: NFS / Juiced
vitatkozni felesleges
Nemtudom,én valahogy egyiktõl sem dobtam hanyatt magamat.. az LFS-el sokáig multiztam is,az mondjuk jó volt,valóban egész realisztikus,de szerintem pl a csúszkálás egyáltalán nem életszerû... a grafika meg elég kezdetleges,de ez most mind1.. az M3 challange pedig egy vicc szerintem.. valahogy nekem inkább egy GT az etalon,mint ilyen kezdetleges játékok.. de kinek a pap,kinek a papné
E30 4ever
Suzuki Swift GL 1.3
Akkor gondolom a Gran Turismo 1,2,3,4 és a készülõ 5 elbújhat eme remek játék mellett
lol
E30 4ever
E30 4ever
u dont have to listen anybody else but me
<#lama>#lama><#taps>#taps><#lama>#lama>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
E30 4ever
Volt már lada meg vw gti meg minden szar de ilyen még nem, itt lenne már az ideje
Amugy meg:
De amugy tényleg elfért volna benne.
De amugy tényleg elfért volna benne.
E30 4ever
és tényleg jó lenne végre egy E30, beillene a sok driftgép közé 😊
új swift...szép szép, de ezekhez képest...
Izom kategóriába meg egy IFA nem? Elég nagy a motorja.
LOL
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Csak AGP és PCIe
Kérdem én milyen van még?(ami SM2-es)?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |