Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
de nem értem minek teleoffolni a topikot?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
és ki nem szarja le hogyha szebb az új GT?. nem akarok felesleges munkát csinálni szabinak.

de ha te még mindig azt mondod, hogy a lentebb említett GTR-LEGENDS-BMWM3-Richard...-LFS nem a legrealisztikusabb játékok a piacon akkor valami tényleg nincs rendbe a fejedbe. :] az NFS arra jó hogy 300al szágudlj irreálisan, ezért mókás.

a fentebb említett szimulátorok meg arra, hogy odafigyelj, és AGGYAL.TUDÁSSAL.TAPASZTALATTAL.ÉSSZEL játsz, szerintem megtaláltam a hiba forrását.

jah és ismétlem, a GRAND TURISMO? ÁRKÁD ha teszik ha nem tetszik, árkád az bizony, amit egy joypaddal elvezetsz, az biztosan nem szimulátor eleve itt kezdõdik a probléma szerintem. az meg hogy grafikába milyen hát hót telibeszarom ha egyszer nem úgy viselkedik az autó ahogy neki kéne, vagy ha úgy viselkedik akkor azt az elõre leprogarmozott automatikus segítségek teszik, nem az hogy én mit nyomok.

vitaáznod felesleges .

u dont have to listen anybody else but me

DJ RUSH99
Az NFS-nél jobb persze,de mondjuk a két játék nem is egy kateg.. én arra gondoltam,hogy egyesek szerint az M3 challange és az LFS még a gran turismo-nál is jobb... hát nem tudom sírjak vagy nevessek😊 Szerintem inkább õk nem látták még talán képrõl sem a gamet,nemhogy nem játszottak vele,minthogy én nem ültem még kocsiban😊

E30 4ever

DarkSector
Én játszottam a 4 résszel, és láttam az 5.-et..
NFS az csak másodhegedûs lehet..
juiced, meg egy kalap szar!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ RUSH99
Nem én rinyáltam hogy jaj nekem off,meg szabi segíts,szerintem magadnak tedd fel a kérdést😊

Darksector: végre valaki akinek van szeme meg egy kis agya😊

E30 4ever

DJ RUSH99
jav.: nem volt kerek

E30 4ever

Pepsi Twist
Mond te télleg beteg vagy, esetleg gyógyszeres kezelés alatt állsz?

DarkSector
GT5-höz képest ez semmi...
A Gran Turismo 5 kb 10x szebb és jobb ettõl...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ RUSH99
Valahogy nekem az egész game kerek volt.. a hangok is tisztára meg voltak gajdulva,stb... egyébként ok,ingyen kaptuk köszi meg minden,de attól még nem teccik😊

E30 4ever

DJ Skyline
ott kezdõdik, hogy a BMW-s játék az ingyenes, szóval örülni kéne, hogy ingyen kaptunk egy jó játékot, szép grafikával!

SimaSuna
már csak mondom h a BMW M3 Challenge GT Legends FIZIKÁRA épül!!!

Szimulátor: LFS/ GTL / GTR 1-2 / RBR
Arkád: NFS / Juiced

vitatkozni felesleges
DJ RUSH99
bepe,skyline:

Nemtudom,én valahogy egyiktõl sem dobtam hanyatt magamat.. az LFS-el sokáig multiztam is,az mondjuk jó volt,valóban egész realisztikus,de szerintem pl a csúszkálás egyáltalán nem életszerû... a grafika meg elég kezdetleges,de ez most mind1.. az M3 challange pedig egy vicc szerintem.. valahogy nekem inkább egy GT az etalon,mint ilyen kezdetleges játékok.. de kinek a pap,kinek a papné

E30 4ever

DJ RUSH99
Mivan beázott a nacid?😊 Fáj az off?

E30 4ever

Pepsi Twist
!!!!!ELÉG MÁR AZ OFFBÓL, SZABI CSELEKEDJMÁR!!!!!

DJ Skyline
GTR2 mond valamit? PC-s piacon az egyik legjobb! ott van még az LFS, GTL, Richard Burns Rally, és a többiek

bepe79
Semmi nem emlitheto egy kalap alatt a BMW M3 Challange-el, a Live for Speed-el, es a GTR 1/2-vel. Ezek igazi szimulatorok, ellentetben az altalad emlegetett Gran Turismoval, es ellentetben az NFS-el, Juiced-el, stb. arkad game-ekkel. Jobb, ha tudod, hogy auto-viselkedes teren a BMW altal gondozott BMW M3 Challange van a topon, annal tobb fizika nem lesz a kozeljovoben egyetlenegy PC-s game-ben sem. Aki az M3 Challange-et fikazza, az vagy eleteben nem ult meg autoban, vagy nem tudom...

Suzuki Swift GL 1.3

DJ RUSH99
Egyébként meg mirõl beszélsz? legjobb szimulátor motor? PFFFFFFFFFF

Akkor gondolom a Gran Turismo 1,2,3,4 és a készülõ 5 elbújhat eme remek játék mellett

lol

E30 4ever

DJ RUSH99
Hûha,köszönöm szépen,hogy nem kapok feketepontot<#sir>

szánalmas ovi módszer

E30 4ever

DJ RUSH99
Attól,hogy te el vagy ájulva tõle,nekem talán nem kell.. és nem kell rögtön lámázni,hihetetlen mennyi itt a köcsög... szerintem siralmas.. pont

E30 4ever

VRSDM
és akkor még engem faszlámázik, de nem intézkedek warntéren. külképp lexxxom :] jah, ha majd nfs-t meguntad gyere gtrbe és meglátjuk mi ez a nagy hozzáértõ száj.

u dont have to listen anybody else but me

jah, hogy a legjobb szimulátor motorra írott játék siralmas ? <#idiota>

<#lama><#taps><#lama>

kovecses
Mi a game neve? Honnan lehet letölteni? Azért kipróbálnám. 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ RUSH99
Van egy game ami az új M3-ról készült,letöltöttem kipróbáltam és sírva hagytam el a gépet.. szégyen,hogy egy napon van emlegetve az a game az autóval... amúgy jah,lehetne egy bmw-s game amiben benne vannak a legendás bmw-k ( versenyautók is) meg minden ami oda való😊)

E30 4ever

kovecses
Amugy annyi sok szép BMW van hogy lassan egy BMW racing tuningolós játékot kiadhatnának.

Volt már lada meg vw gti meg minden szar de ilyen még nem, itt lenne már az ideje

DJ RUSH99
Tudom,csak mondtam😄

E30 4ever

kovecses
Nem is jó...

Amugy meg:

De amugy tényleg elfért volna benne.

DJ RUSH99
errõl van szó<#vigyor3>

E30 4ever

jah az 1986 os corolla is egy mai járgány.. <#gonosz1>

DJ RUSH99
Ezért említettem a corolla-t.. az sem új.. meg pl rx-7,ilyenek sem újdonságok már😊

E30 4ever

kovecses
Hát talán azért mert új és az ilyen játékokba az újakat szokták berakni...
De amugy tényleg elfért volna benne.

DJ RUSH99
áááh.. kizárt... <#wilting>

E30 4ever

attol hogy még nemvolt kép, lehet hogy lesz..

DJ RUSH99
Nem is értem,ha egy új M3 bekerült a játékba,akkor egy régi mért nem érdemelte meg ugyanezt<#confused>

E30 4ever

inkább GSXR kéne <#gonosz1>

és tényleg jó lenne végre egy E30, beillene a sok driftgép közé 😊

kovecses
Tényleg ez is megoldás lehet.

dragon11
Töröld sg fórum cooikieit(eszközök->beállítások->adatvédelem->sütik megtekintése->ki keresed sg fórumot->és törlöd.) és f5 vagy kilépsz és újra.

kovecses
SX4 ilyen játékban? ne nevettes? az már majdnem terepjáró...
új swift...szép szép, de ezekhez képest...

Izom kategóriába meg egy IFA nem? Elég nagy a motorja.

LOL

SimaSuna
a SUZUKI SX4 azért csak jólenne..
vagy pl nekem az új Swift is nagyon bejön 😊
kovecses
Ja skoda, trabant, moszkvics...hagyjuk...

Azért a Suzukit ne erõltessük,de mondjuk egy Alfa 75 vagy a legendás 155 DTM.

DJ RUSH99
A skyline hangja váltásnál istenem de finom😊 Ide nem is kell zene😄

E30 4ever

DJ RUSH99
Tudom,ismerem mindet😊

E30 4ever

Valóban jó lenne még több autó plrégebbi audik bmw-k vagy például SUZUKI 😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Gépigény: Videókártya: 128 MB Pixel Shadar 2.0-ás (SM2) (csak AGP és PCIe)
Csak AGP és PCIe
Kérdem én milyen van még?(ami SM2-es)?

Nem vallom magam drift rajongónak,valóban jó volt az a Corolla.Azért raknék még be pár autót,nem csak ezeket az új slr meg hasonló über számitógépes csodákat.De ilyen a mai világ.Egyébként semmi bajom velük,mert szépek is meg gyorsak is...

Akkor ismét: csináljunk uj topikot: ' need for speed pro street for GAY's' amugy minnyá jövök csak kész a kajcsi ugyhogy most bájcsizok XDXDXD<#banplz><#banplz>

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

kovecses
Itt van elég:

club

tuning

forum

képek

kovecses
Bavagytok ti baszcsizva LOL 😄

DJ RUSH99
E30at is tehetnének már valamelyik fasza autós játékba<#hehe>sztem legalább annyira legendás,mint az AE86

E30 4ever