Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever
Suzuki Swift GL 1.3
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Skyline: Félreértesz.. nem azt mondtam,hogy abban az értelemben a realizmus része mint az autó irányítása.. mondom a RÉSZE..érted?Azért ha nem egy szar pixelkockát terelgetsz az út közepén,hanem egy olyan autót ami megközelítõleg teljesen azonos az igazival külsõre,inkább elhiszed,hogy valóság mint játék,nem?😊
E30 4ever
a GT (bár konzol!) LFS, GTR 1-2, RBR Szimulátor..
NFS a Juiced és a Street Racing Syndicate ARKÁD!!
fogjátokmá fel..
VRSDMnek igaza van..a szimulátor gaméhoz AGY kell..
Setupok..tudás h milyen kereket teszel fel a pályára..hogy állítod a kerékdõlést..mennyi üzemanyaggal mész..
NFSbe ijen sose lesz..
hiába villognak itt a csilli villi szélcsatornával..semmit nem fogsz vele érni...
Szimulátort CSAK kormánnyal élvezet igazán vezetni..
ARKÁDOt meg billel..esetleg joypaddal..
Vitát belehet fejezni..és egyúttal a topikot is 1 hétre bezárni -.-
És próbálják finomítani, de azért az sem egy tökéletes szimulátor..
Például driftelésnél néha mintha jégen csúszna elõre a kocsi..
és hiányolom azt, ami asszem az elsõ 2 részben volt, hogy fékezésnél és kanyarodásnál nem mozdul el rendessen oldalirányba az autó..
Tán a kamerakezelés...
Na mindegy..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez a lényeg. Aki szimulátort akar, az nem fog nagyon törõdni a pixelekkel...
Aki meg csak játszani szeretne, az meg ugye látványt és könnyed kezelhetõséget szeretne...
Nem mondom, hogy a látvány fontos, de az is sokat dob egy játékon..
"valamikor a látvány kell az élethûséghez"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
E30 4ever
NAh részemrõl ennyi,mert már unalmas
E30 4ever
ültem már GT-s autóban egy próbakör erejéig (nem. nem én vezettem sajnos) mondom GTR2 és meglássátok :]
u dont have to listen anybody else but me
Én nem ültem még ilyen autókba soha..
De egy játék az legyen szép és irányítható...
Nálam a GT az mindkettõ esetben megfelelt...
BMW m3 szerintem egy demo-nak megteszi...
GT legends-hez nem volt szerencsém...
LFS az valóban szimulátor jellegû, de piszok csúnya....
És RBR meg egy ralli játék..
Én nem ismerem a ralli autók viselkedését, de nekem a WRC volt egyedül kezelhetõ...
én azzal játszottam többet...
Ez csak vélemény.
Szerintem Európa 98%-a ( lehet keveset mondtam) a GT-t választaná,vannak akik tudják mi a játék fogalma nem csak a levegõbe szövegelnek😊
I love OFF
Még1 kis OFF: Hittérítsen téged a f*om
E30 4ever
/tényleg hagyjuk, ha neked az jön be játsz azzal, de minket ne próbálj meg hittéríteni.
u dont have to listen anybody else but me
E30 4ever
E30 4ever