Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
egyértelmû, hogy aki csak konzolon játszik, annak nem lesz lehetõsége kipróbálni az LFS-t, meg ilyeneket, aki meg csak PC-n, az meg nem fogja kipróbálni a GT sorozatot! felesleges ezen vitázni, mint írtam lejjebb, mindenhol meg van az adott etalon, ami ellen felesleges vitát szõni, mert tényleg jó!

REAKTOR
Én meg azt mondom menny átt a ps3 as topikba ,aztán ott írhatod a hülyeséged, ha nem vetted volna észre ez itt pc részleg ,nfs topik.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

SimaSuna
te az 576nak hiszel..én az SGnek és a HWSWnek
DJ RUSH99
Ezt már leírtam jópárszor.. de elég felnézni pl az 576 oldalára,és ott szimatolni,lehet hallgatni a véleményeket😊

E30 4ever

DJ RUSH99
Jobban is éreztem magam,egész máshogy álltak hozzám az illetõk😊

E30 4ever

DJ Skyline
na ki(k) szerint? 😊

DJ RUSH99
jav.: gamek

E30 4ever

DJ Skyline
az íratlan szabályok azok íratlan szabályok, ezt mindenki tudta anno abban a bizonyos topikban! most már nincs meg ott sem az a közösség sem ott, széthullott a topik!

DJ RUSH99
Kicsit nézz jobban utána,hogy ki(k) szerint a legjobb game az általad említettek,és ki(k) szerint a GT sorozat és társai.. segítek: Nem az M3 Challange-s tábor fog nyerni😊

E30 4ever

DJ RUSH99
õõõ.. ez az a rész amikor össze kell fosnom magamat?<#nemtudom> bocsi de nem megy😊 pá idióta

E30 4ever

DJ RUSH99
Én tapasztaltam már egy másik fajta magatartást is sg-n.. volt 1 megszokott közösség,pár ember,és újakat egyszerûen nem akartak maguk közé ,,engedni,, addíg basztatták míg 1 sor anyázás után arrébb állt.. velem is megesett,de láttam,hogy mással is ugyanezt játszották.. szanalom

E30 4ever

bepe79
Nem csak az SG-sek szerint igazi szimulator a BMW M3 Challange, az LFS, a GTR1, GTR2, RBR, stb, hanem a HWSW-sek szerint is, a kulfoldi forumozok szerint is vilagszerte.. Akkor mindenki hulye?

Suzuki Swift GL 1.3

DJ Skyline
régen is csináltak jó játékokat, jó fizikával, a kornak megfelelõen, és meg volt mindenki elégedve vele! pl NFS 1, senki nem mondhatott rá semmit 95-96 tájában, mert baromi jó volt! NFS 5 sem szimulátornak lett behírdetve, mégis jó fizikával volt ellátva, néha észnél kellett lenni, nem menni mint a meszes! csak NFS-nél ezek az idõk úgylátszik már eljárta :| (csak hogy valamennyire on is legyen már)

Pepsi Twist
na szevasz tavasz sztem ha így folytatod 1-napon belül már halálfej lesz a neved mellet na csövi

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Csabesz6
istenem a sok ovizs:-c

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
van igen, csak vannak magányos botladozó beilleszkedni nem tudók, akik néha szétverik mindezt! :|

DJ RUSH99
Terep2-t anno toltam😄D

E30 4ever

DJ RUSH99
Te aztán kurvára tudod😊 Inkább menj tolj le egy üveg pepsit,biztos serkenti az amúgy elég gyenge agymûködésedet<#lama>

Skyline: Félreértesz.. nem azt mondtam,hogy abban az értelemben a realizmus része mint az autó irányítása.. mondom a RÉSZE..érted?Azért ha nem egy szar pixelkockát terelgetsz az út közepén,hanem egy olyan autót ami megközelítõleg teljesen azonos az igazival külsõre,inkább elhiszed,hogy valóság mint játék,nem?😊

E30 4ever

SimaSuna
<#eljen>
SimaSuna
akkor nem játszottál még sem a CRCvel sem a TEREP2vel..és sem pedig az 1NSANE gaméval...mit hagytál ki..
Pepsi Twist
addig bezárni míg ki nem jön a demó... a házigazda meg a bannerba tájékoztat minket az új infókról....

SimaSuna
lényeg a lényegben..
a GT (bár konzol!) LFS, GTR 1-2, RBR Szimulátor..
NFS a Juiced és a Street Racing Syndicate ARKÁD!!
fogjátokmá fel..
VRSDMnek igaza van..a szimulátor gaméhoz AGY kell..
Setupok..tudás h milyen kereket teszel fel a pályára..hogy állítod a kerékdõlést..mennyi üzemanyaggal mész..
NFSbe ijen sose lesz..
hiába villognak itt a csilli villi szélcsatornával..semmit nem fogsz vele érni...

Szimulátort CSAK kormánnyal élvezet igazán vezetni..
ARKÁDOt meg billel..esetleg joypaddal..

Vitát belehet fejezni..és egyúttal a topikot is 1 hétre bezárni -.-
DJ Skyline
attól jobban veszed be a kanyart, vagy mi? 😊 biztos gyorsabb leszel ha bekapcsolod a HDR effektet _:ASDSDA

Pepsi Twist
Ez télleg hülye... (18-25 között? sztem csak 14 alatt..., azon csodálkozom hogy még anyucikáék nem külték ágyba...)

DarkSector
A gran turismo valóban nagy odafigyeléssel készül.
És próbálják finomítani, de azért az sem egy tökéletes szimulátor..
Például driftelésnél néha mintha jégen csúszna elõre a kocsi..
és hiányolom azt, ami asszem az elsõ 2 részben volt, hogy fékezésnél és kanyarodásnál nem mozdul el rendessen oldalirányba az autó..
Tán a kamerakezelés...
Na mindegy..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ RUSH99
Fórumközösség?? SG-n?😊 Akkor te ezek szerint még nem láttál más fórumot mint sg

E30 4ever

V43 1105
Mekkora egy szánalmas h*lyegyerek vagy -.- Sajnálom, hogy vannak olyan emberek, mint Te akik rombolják a fórum közösséget, szal gratulálok gyík arc ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DJ RUSH99
A látvány is az élethûség része<#eljen>

E30 4ever

DJ RUSH99
Kirágtad?<#wow2>Gondolom már ideges voltál a sok OFF miatt<#hehe>

E30 4ever

DarkSector
Igen..
Ez a lényeg. Aki szimulátort akar, az nem fog nagyon törõdni a pixelekkel...
Aki meg csak játszani szeretne, az meg ugye látványt és könnyed kezelhetõséget szeretne...
Nem mondom, hogy a látvány fontos, de az is sokat dob egy játékon..
"valamikor a látvány kell az élethûséghez"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ RUSH99
Elférsz benne nyugi,ha erre voltál kiváncsi

E30 4ever

DJ RUSH99
Ezeknek magyarázhatod... -,- az egész világ elismeri,de a nagy SG-sek nem😊

E30 4ever

Pepsi Twist
és 1 jó darabon hiányzik a kerítés...

de azt azért hozzá kell tennem hogy az nfst nem akarom fikázni ez is egy nagyon állat játék imádom
V43 1105
Erre csak azt tudom mondani, hogy nagy az isten állatkertje .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DJ Skyline
nem jellegû, az is! 😊 a grafika meg már mind1 ebben az esetben, meg annyira nem csúnya szerintem, sõtt!

hát srácok aki azt mondja hogy GT sorozat az egy árkád játék és semmi köze a simulátorhoz az vagy nagyon hülye és totál nem ért hozzá már bocsi vagy még életében nem játszott vele de az az egy tuti hogy a világ legjobb szimulátora és ezt már nem egyszer be is bizonyitotta <#eljen><#wink>
DJ RUSH99
Akkor ne olvasd,nem kérte senki<#nezze>

E30 4ever

DJ Skyline
PC és konzol, trabant és polszki! mind a kettõn játszol, mind a kettõt vezeted, lényegében ugyanaz, de különbség az van! 😊 de nem is értem, vezettél már autót? honnan tudod milyen vezetni a Saleen S7-et, vagy E92 M3-at?

DJ RUSH99
Pff most forgasd ki a szavaimat,ez már tényleg nevetséges,nemigaz,hogy nem érzed<#banplz>

E30 4ever

V43 1105
Hallod, nem akarsz átmenni másik topicba?😮 Mer ez asszem Pro Street, és baromi unalmas a te baromságaid olvasni <#wave>

DJ RUSH99
Egyébként Darksector is a GT-re szavazott,szal matekkorepetálás is rád férne kicsit😊

NAh részemrõl ennyi,mert már unalmas

E30 4ever

VRSDM
épp magad ásod alá. JÁTÉK :] a GT játék akar lenni, mig a "mi fos szimjeink" a valósághoz közelednek :]

ültem már GT-s autóban egy próbakör erejéig (nem. nem én vezettem sajnos) mondom GTR2 és meglássátok :]

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Szimulátorról van szó akkor lehet hogy igazad van..
Én nem ültem még ilyen autókba soha..
De egy játék az legyen szép és irányítható...
Nálam a GT az mindkettõ esetben megfelelt...

BMW m3 szerintem egy demo-nak megteszi...
GT legends-hez nem volt szerencsém...
LFS az valóban szimulátor jellegû, de piszok csúnya....
És RBR meg egy ralli játék..
Én nem ismerem a ralli autók viselkedését, de nekem a WRC volt egyedül kezelhetõ...
én azzal játszottam többet...

Ez csak vélemény.

DJ RUSH99
Pff.. lol

Szerintem Európa 98%-a ( lehet keveset mondtam) a GT-t választaná,vannak akik tudják mi a játék fogalma nem csak a levegõbe szövegelnek😊

I love OFF

Még1 kis OFF: Hittérítsen téged a f*om

E30 4ever

VRSDM
szerinted 1 szavazat, szerintünk. nemtudom 5-6, demokratikus köztársaság, köszönjük nyertünk. OFF VÉGE.

/tényleg hagyjuk, ha neked az jön be játsz azzal, de minket ne próbálj meg hittéríteni.

ja és valakinek ez nem egy ***** site, ha neked ennyi és az íratlan szabályait se tartod be nemtudom mit keresel itt.

u dont have to listen anybody else but me

DJ RUSH99
Az viszont akkor elég szomorú... GT-t pc-re😊)

E30 4ever

DJ RUSH99
Nem értem minek ezért sírni non-stop? kifaszt érdekel? De most komolyan.. bejön az ember erre a tele*t sg-re és minden egyes fórumban van legalább 1,rosszabb esetben több idióta aki folyamat csak károg,hogy ne offolj ne flémelj stb.. nincs jobb dolgod? Az utcán nem mész oda minden emberhez aki beszélget,hogy ne offoljon?<#idiota>NEm értem egyszerûen mit kell ezen izgulni.. lassan abból áll össze az off,hogy ,, NE OFFOLJATOK MÁÁ!!,,

E30 4ever

DJ RUSH99
Szerintem a szimulátorok szimulátora a Gran Turismo sorozat,és nem azért mert GT megszállott lennék vagy hasonló,hanem mert egyszerûen ez az igazság... de gondolom nincs konzolod,látszik a véleményedbõl😊

E30 4ever

DJ Skyline
ne keverjük a PC-t a konzollal szerintem, mint ahogy a zöldséget sem a szerszám osztályon találod! 😊 ott az az etalon, itt meg LFS és társai! ennyi