14488
-
#7677 nekem úgy akad hogy az FPS az ugrál folyamatosan 55-60között de a kép meg fagy aztán ujra megy a kép... -
Szabi1991 #7676 igen, ez sajta gyakori hiba.
gépigény szerint simán kéne menjnen közepes graffon 1024 ben nálam is, mégis max 20 FPSel megy minimumon 800x600 ban, közben meg úgy akad mintha csak 5 FPS el menne.. -
#7675 Olvasgattam itt, hogy van akinek gyengébb géppel is elindult viszonylag jól. Ez elég érdekes, de nekem is elindult a játék Fx 5200-al, pedig elvileg nem kéne. Mondjuk ez a lényegen nem változtatott. A 2 Ghz proci és 512 Mb ram mellett sajna szaggatott mint állat, pedig minden minimumon volt. Csak azt furcsállom, hogy vannak itt akiknek tök állat gépük van és egyiknek el sem indul, másiknak meg akad. Nem értem én ezt. Mindenesetre várom a teljest, hátha csoda történik és elindul élvezhető minőségben. -
#7674 hát én felraktam nemrég a demot de minimumon nagyon szaggatósdi van!!!pedig a gépem megfelel a minimum követelménynek még kicsit jobb is!!!a teljesnek remélem nem kell ekkora géjp -
#7673 Corvette Z06 -
#7672 Víruskeresés, spywarekeresés, töredezettségmentesítés, legújabb driver, futó szarok eltávolítása (quicktime agent, winamp agent, nero agent, stb.), Ace Codec Mega Pack nevű "vírus" eltávolítása
Tömören ennyit érdemes megcsinálni ;) -
#7671 OFF: A régi gameportos kormányommal semmi baja a játéknak és nagyon ritkán nem mentek a szerverek :) A legfeelingesebb autós játék amit eddig láttam. Amúgy sztem az év autós játéka a TDU, mert a "szuper szimulátor, hűdemindenmintavalóságban" játékok meg se közelítik :D -
#7670 tuti én vagyok vak de nem látom hol kell regelni a nfsnr oldalon...
plz hlp -
laca1984 #7669 Enyém is GT kártya és jobbak is az órajeleim mint a haver 7300jának!! ezért nem értem
-
msgreg #7668 Köszi!
Jah és tényleg benn van a F.A.Q-ban :) -
#7667 lesz, amugy FAQ !!! -
Szabi1991 #7666 tdu pont nem a legszerencsésebb gém :S
nagyon elqta az atari, ritkán megy a szerver, kormányal 10-15 FPS vesztés :(
#7665: lesz, keresek képet róla :D -
msgreg #7665 Hali!
Nemtudjátok Honda civic lesz benn??? -
#7664 Jó játék lesz ez. én meg azt mondom. Nekem még a demo is tetszett, pedig a lentebb látható gépemmel, csak low-on tudtam nyomni, és úgy is, max csak 25 pfs.-el. És ne nézzetek rám hülyén, ismerem a TDU-t (ami a legjobb autós játékok között van). :) -
balika16 #7663 már csak 8 nap max 9 és kijön:Dnyugi addig is és királyak a képek:D -
#7662 szép bmw popsi:D -
Szabi1991 #7660
-
#7659 ebbe a demóba betehettek volna még 1 driftet meg egy dragot hogy milyen lesz és akkor 1,6giga körül az még türhető lett volna -
Szabi1991 #7656
-
#7655 #7642, #7641: Akkor nincs értelme a törésnek ha csak totálkárnál kell perkálni... -
Szabi1991 #7654
-
#7653 ezen full lowon tuti elfutna pedig
a törés max high.nemtöbb. -
#7652 Nekem is ez a driver van fent nincs vele baj.Szerintem havernál azért megy jobban mivel a 7300GT kari jobb mint a 6600-as.Főleg ha neked csak sima 6600-os karid van és nem GT de ha az is simán kijőhet ekkora különbség.1gb ram meg elég a játékhoz én is anyival toltam szóval az nem mérvadó,hogy 1 v. 2gb -
OBBEY123 #7651 Sziasztok!
nekem vmiért el sem indul a demó, semmi intro...szal 1szerűen semmi...
pedig a configomon bőven elfutna:
Proci: 2.2 ghz
Ram: 1 GB DDR
Grafkártya:GeForce 7600 GT 256 mb DDR3
Ha tudjátok mé van irjátok le, de ha belinkelnétek ahonnan vmi működő demot tudnék leszedni azt megköszönném... -
#7650 de ennyire?very low ez vagy mi a fene? -
#7649 Az mitől lehet, hogy elindítom a játékot és csak egy fekete képernyőt látok és nem csinál semmit. Az srtest szerint pedig menne a gépemen. Mielőtt felraktam a játékot azelőtt frissítettem a videókártya drivert. -
laca1984 #7648 na ne basszá fel -
#7647 ahoz kéepst Fx 5200-as is viszi kisebb szaggatással :D :D -
#7646 Elég vegyes vélemények születtek már az optimalizálással kapcsolatban...várjuk meg a teljest:) -
laca1984 #7645 Havernak Galaxy 7300GT-je van szóval nem egy csúcs, amúgy msnen mondta nekem de nem úgy ismerem mint aki kamuzik!!! De akkor is sztem nekem viszonylag jól kéne menjen mert grafikailag nem vágott hanyatt sőőt, és ha például Word Detailt highra rakom hát akkor már rendesen bele bele akad főleg ha sok kocsi van egyszerre a képen!!
Sztem valami driver hiba lehet, vagy ennyire optimalizálatlan ez a szar? Milyen drivert javasoltok? 163.71 van fent most!!!
-
#7644 helyes -
Gibor #7643 Underground2-ben viszont az autük a BIN fájlban meg a modelben is átkellet vlamit írni... de nekem édes mindegy én inkáb várok egykét napot azt meglátom. -
#7642 Majd kiderül...
De nem hinném hogy csak toltálkárnál kell perkálni... -
#7641 nekem is ez jött le... -
#7640 tudjuk!
Mindenkinek: Valaki írta hogy ha összetöröm a kocsit akkor meg kell javítani de olvastam a GS cikkében hogy csak akkor kell megjavítani a kocsit ha totálkáros lett (én ezt vettem ki a szövegből). Igaz ez? -
#7639 Azt nem tudom, észrevettétek-e, hogy a Gamestar oldalán kiderül, Zerocool már a véglegessel nyomja, azt írja, nagyon nehéz és hosszú a játék, kb 6 órás játékidő után még csak 14%-nál tart. Van ott pár ingame video, amit készített, kommentárral együtt. -
#7638 Itt is lehetne hasonló az eset mert elég lassúcska volt -
#7637 Nem az a baj.
Mind1 -
#7636 Hello! Nekem akkoriban a Carbon Demo alig akart elindulni low-on és szaggatott mint állat... A teljes meg simán ment közepes grafikán... -
#7635 Havernak milyen VGA-ja van mert azt nem írtad?
Amúgy tényleg mondt vagy láttad is mert hát...