14488
-
#8038 Úgyis kifognak bannolni:) -
Djemba #8037 eakkora nagy hülyeség 2 topic akkor ezt a topicot kellene átnevezni OFF TOPICRA
ÚGY IS IDE FOGOK ÍRNI MINDEN WAREZT -
#8036 Ez a demós Cuda nem is olyan rossz, és még kezelhető is -
#8035 OFF topikba, inenn törölve lesznek.. -
#8034 Hát kipróbáltam a demót (lowon azért simán eldöcög, a graffal így sincs bajom) és hát sajnos ez se lesz a kedvenc játékom. Tuningos nfsek közül egyedül az UG2 jött be valamennyire, a többi mind szar ez is csatlakozott a sorba:( A fizika még mindig pocsék... -
#8033 Végre valami érdekes: egy kis demó mod amivel már tolhatjuk a stuffot rx-7-tel, Cuda-val, és Evo-val is:P
http://www.nfsplanet.com/nfsps_files.php -
#8032 A számból vetted ki a szót,de már jó az off topik kiscsávó -
#8031 OFF topik nem jön be az,és az emerek túl sokat képzelnek megukról. -
#8030 Figyelmesen nézd végig a hozzászólások számait :) -
#8029 hmmm, csak egyet kellet tekernem a scroll-on hogy a tegnapi hozzaszolasokat elolvassam ... ilyenkor hol van a sok okostóni? :)) -
#8028 Vihar előtti csend :D -
Skyline #8027 Egyenesen lelkinyomorék lettem:) -
#8026 nem de mindenki ugy varta hogy halt meg es alig vartak egy uj hirnek, most meg megjelent a demo es sokan csalodnak -
Djemba #8025 hehe -
heringer #8024 0 hónap, 1 day, 17 óra, 14 perc és 57 másodperc van hátra ! -
#8023 "sziasztok. csak annyit, hogy olvastam hogy mindenkinek akadozik a demó. az nem lehet. nekem úgy fut mint az óra és egy cseppet se akad meg."
lol -
#8022 Ja megvan csa nem voltam bejelenkezve -
#8021 jo ez a rendszer, legalább mindig van motivácio, amiért érdemes jáccani :P
ez 1xrü psychologia :P
de ha csak azé nem jáccol vele, mer nem kapsz meg minden kocsit, akkor is ott vannak a cheat kodok :P
amugy is a régi kocsikat el lehet adni,h legyen lovéd az álmaid kocsijára :P
de az már a játékost jellemzik,ha erre se jön rá...
bocs,ha a lelkivilágodba gázoltam padlogázzal -
Skyline #8020 Hát.....Gondolom az összeset nem mert nem lesz rá stex....de a tuning unlockolgatásról leszokhatnának mert gusztustalan,hagyvegyem már meg a kocsimra azt amire van pénzem és ne egy paraszt programíró döntse már el hogy honnantól unclockolódik..:) -
arena #8019 :) -
#8018 ez nem röheLYes -
#8017 sziasztok. csak annyit, hogy olvastam hogy mindenkinek akadozik a demó. az nem lehet. nekem úgy fut mint az óra és egy cseppet se akad meg. olvastam még azt is hogy lesz benne merdzsó sl65 amg, igaz ez? ja és az autókat fokozatosan lehet majd megvenni vagy az elején meg lehet venni az összeset? előre is kössz -
#8016 Mi a röheJes ezen? -
#8015 Hát ez ténleg röhelyes -
arena #8014 sirályság, hamarost mehet a menet :) -
#8013 Az itteni mérő az Amerikai megjelenést mutatja:) -
#8012 Semmi... -
#8011 Nekem valamiért nem jön be az OFF! Mi a gond? -
#8010 Pedig 11.-ére emlkeztem :) -
#8009 Nem:) -
#8008 Amerikába nem ma jelent meg? -
balika16 #8007 Már csak 2 és fél nap!!! -
Szabi1991 #8006 ?? -
djcom #8005 "A nem bolti verzióval kapcsolatos üzeneteket a OFF TOPIK-ba írjátok, mert ebből a topikból törölve lesznek !!"
Mekkora arc aki ilyet kijelent...
Új arcok jönnek-mennek.... -
#8004 ...régreg lennél tudnád, nézz utána kérdezz utána.
on. -
#8003 de most a tékemet miért kellett törölni? -
#8002 Én személy szerint nagyon elégedett vagyok a topiggal/pillanat. Moderálás FTW. -
#8001 szabi törölheti a felesleges HSZeket^^ -
Szabi1991 #7986 én olvasni+törölni -
#7985 Mert szted az a normális, ha percenként beír 50 emberke valami teljesen felesleges hülyeséget?