Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a boxos is rossz lett,legalább is nekem asszondták

Kandurex
lehet, h õk a boxos változatot tolják, nem ez az elsõ eset, amikor a PC verzió (FIFA08?) messze gyengébb, mint a másik...szal..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kösz😊

Jaja. Ez jó. Csak elõre gomb kell. Minek kell tulbonyolítani a balra, meg a jobra gombokkal. Ez nfs gyerekek 😄 😄

Ati

low-ban kicsit lassan... ahogy nálam... 😄
John Cena
DE ahogy látom XP-n nem fog menni?:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Na fasza meg vannak aminimum követelmények a játékhoz😛😄😄 csaka videókártyám 256 az kicsivel jobb minta minimum követelmény😛😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hát ez egy nagy sz*r... 😛 Egyáltalán nem jött be a demo. Gamestaron viszont végig azt pofázzák, hogy milyen király... A gépigény nagy, pedig a játék nem szebb pl a Carbon-nál. Az autó irányítása tényleg nehezebb egy kicsit, mint eddig volt, de ettõl csak idegesítõbb lesz az egész. Amúgy meg nincs benne semmi extra királyság... Vegyétek elõ inkább a Test Drive Unlimited-et, az jobban néz ki, gyorsabb, izgalmasabb, stb...
😊

dienesoft
Érdekesen. 😊

😄<#eljen>

1,5 giga ram,amd sempron 2400+ proci, ati9600
ezen hogy menne?

SimaSuna
😄
laci 700
Hello! Jó kis játék! Nekem tetszik!

kissadamvikt
szasztok!

az ajánlott rendszerkövetelménynél az amd nél 2500Mhz legyen szal anyin kell mennie vagy 2500+ on kell mennie???

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

jakewyler
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

<#vigyor><#eljen>
AntiHero
😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DJ Skyline
<#eplus2><#eplus2>

Smicy2
<#idiota><#banplz><#taps>

Charade GTti

dienesoft
Hallod nem kell balra, meg jobbra se, visz a sínen 😄

Alexease
NFS Controller - ProStreet Edition 😊 <#idiota><#zavart1>

laca133
NE várd, hogy lelõjék a nagy poénokat elsõre xDD
dienesoft
Teljeen ugyanezt érzem,csak szar grafikával <#idiota>.

Engem nem fogott meg. Bár a szar gépemen minden medium on játszhatóan futott. Jó rendben, hogy most megint nappal van, legális versenyek, meg kitudja még milyen ujdonságok lesznek, de nekem ez akkor se több mint egy új rókabõr.

Ati

Synit HUN
Háááát... Ez még mindig nem az amit elvártam azok után ahogy beharangozták. A kormányt sem ismeri fel rendesen, talán nem is kell hozzá egyáltalán. De sztem nem csúnya. Nem nagy áttörés de 1440*900-ban minden fullon hasít.
A teljesnek még adok egy esélyt, de eza demo nem sokat árul el.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

dienesoft
Esetleg drivercsere, esetleg szarul van optimalizálva, nem tudom, de mennie kéne.

RAZOR27
Carbonba is csinált iet

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Törölt felhasználó
Kb. nekem is ez a véleményem...
?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Sztem kanyarba nincs ilyen gépe. Írni bármit lehet. 486-osa van, és el se indul nála a játék.

Ati

Hmmm nem értem ha felrakom 1 kicsit a grafot akkor kilép mikor tölti be a pályát érdekes... mi lehet a gond?

ALien

ElekAdam

Hát szerintem ebbe a DEMO-ba csak 1 izgis volt a Speed Challange
(jólett volna még 1 drift 1 silviával !!!)
(vagy egy Drag egy Camaraoval !!!)

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

DJ Skyline
alig várom hogy kirippeljem az elsõ autót és megnyissam Maxban <#idiota> remélem normálisan fogja, jó sok alkatrészben, és mehet a San Anderasba <#idiota><#idiota><#idiota>

Dante73
<#eplus2><#worship>

http://www.freetvmaci.info/

Sland
Amúgy vistát jobban kedveli mint az xp-t.
Van akinek a 8800GTX-szel is szaggat XP-n, de a gyengébb konfigokon vistán, meg tökéletesen fut...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
vagy szara géped vagy szar a játék

kénytelen leszek megvárni a teljest

AntiHero
HAt igaz, ahogy egy okos ember mondotta "Személyes végszavam az lenne hogy jó lett az új NFS, de azért ha beraknám mellé mondjuk a TDU-t akkor bizony lefõne mint a kávé.."

SimaSuna
NFS PS demo 😊
fölvettem fullra a gamet és kilép hibát ír ki low meg megy?mi lehet a baj?

Nálam mi lehet a gond, mert akármilyenre állítom a grafikát (800*600 - 1280*1024, min - max)mindig az fps 10 körülire áll be?
Gép.: AMD X2 4600+, 2GB DDR2, ATI 1950Pro 256MB, d9.0c november, XPSP2.
Dante73
Én, a magam részérõl csalódtam. Kellemesen! NFS-tõl, Carbon után semmi jót nem vártam, a fórumba berakott képek, pedig egy gyerekes, össze-vissza grafikáról árulkodtak. (mintha nem lett volna egy ember, aki felelõs az egységes megjelenésért)
Nos, éjjel 3 kor feltettem, felhúztam a grafot, amit alapból 640x480, full minimumra tett, méghozzá alaposan. Beálitottam a kormányt, és hajrá! Alapból a fék lett a gáz, fék meg nem volt. Következõ futamra megint beálitottam, hálisten, jó lett...
FF-efektek egész jóra sikerültek, bár, hogy mér pattog a kocsi, mikor hibátlan aszfalton megyek, nemtudom. A menü mind kezelhetõség, mind kinézet szempontból siralmas. A grafika, így mozgás közben elmegy, bár, hogy belsõ nézet nincs 2007-ben, elég furcsa! (mondjuk ezt a sok konzol-buzinak köszönhetjük.) Fizikáról egy árkád játékban kár beszélni, valami van, egy NFS-tõl elég ennyi is. Törésmodel egyetlen elõnye, hogy van. Majd a teljesben meglátjuk, hogyan használják, mert az lessz a lényeg. Gumifüst effekt egy vicc, semmi köze a valósághoz, márpedig ezt ugye megigérték.....
Nálam, mivel elvárásaim nem voltak, 10/7, ha elvárásaim lettek volna, 10/5. Hogy 10-12 ropit nem ér a játék, tuti, a teljesnél majd az is kiderül, hogy megér-e egy dl-dvd-t, vagy sem. (bár nem tudom a méretét, egy normál dvd-re ha felfér, akkor biztos kiírom...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Sland
1280x1024 Minden maxon, 4xAA, 16xAF, Vista
E6300 + X1950XT + 2GB RAM
30-80FPS

tetszik, igaz, lehetne optimalizáltabb, de nekem nem volt semmi gondom a grafikai beállításokkal 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Még Csak most jött ki a demo de már más autókkal akar menni mindenki 😄

RX7-ES MODOT RX7-ES MODOT RX7-ES MODOT

<#beka2><#beka2>

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

itt senki se mondta hogy szimulátort akar vissza kapni a játéktol de a régieknek vhogy jobb volt az irányítása szerintem sokkal mint ennnek!félre ne értéstek nekme semmi bajom nincs ezen kívül vele mondom de ezt nagyon elkurták benne szerintem!!ezt az írányítás egy szar

DJ Skyline
amcsi megjelenés szerint számol

Mit is mondhatnék. Ez alapján a még rövidnek sem mondható demo alapján, nálam 7/10. Szép, a "fizika" is javult valamit. A kormányt nem lehet finomhangolni, ezért nagyon rossz az irányíthatósága szerintem, remélem a teljesben több opció is lesz majd. Ja és azért demo ide, demo oda, megjegyezhetné azokat a rohadt játék és kormánybeállításokat, hogy ne kelljen mindig azzal kezdeni.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.