44549
-
Pirlipát #4333 Az enyém spagettit akart enni fagyival, és lánya született. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit. -
Gólya #4332 annyira azért nem lassú...nincs az két perc, vagy akkor valami más gubanc van
az enyémnek nem a legdrágább ágya van, mégis ha olyan 11 körül leteszem aludni, öt-fél hatra kialussza magát és ahhoz nem kell két perc -
#4331 Azért valaki megírhatná, ha szépen megkérném... ;) -
#4330 olyan 200 órát játszottam már a játékkal és elég nehéz csít nélkül feldezni mindent:D -
#4329 A témakereső sajnos nem adott eredményt, biztos én vagyok béna hozzá.
Szóval hogy lesz végre lánya a simemnek? Mit kell enni?
Gondolom a citromtortától lesz fia, mert mindig azt akar enni terhesség alatt, és már 3 fia van, de most lányt szeretne. Légyszi segítsetek. -
#4328 jajjistenem a sok láma csiter... -
#4327 Életre szóló jutalmak pontot milyen kóddal lehet növelni? -
#4326 Sziasztok!
Sztetek elfut a játék?
:Intel Pentium Dual Core T3400 (2.16GHz/1MB/667Mhz FSB)
2GB DDR2-667 RAM
Intel GMA 4500M HD VGA
-
#4325 vagy megfogok azt TESTINGCHEATSENABLED TRUE és felhúzod az energiát maxra:D -
#4324 Vagy vedd meg a nemtomhányezerért (65K talán) azt a kütyüt a rewardoknál.
5 mp és fullon van az energia. Amióta megvan csak csoportos tevékenységre használom az ágyat! -
#4323 A legdrágább ágyat vettem meg... Akkor a játékba csinálták most ilyen lassúra ezt a kialvást, mert a Sims 2be NEM kellett ennyit várni,h kialudja magát a Sim! :) Azért köszi! -
Gólya #4322 nemcsak Neked szól, többeknek is:
a négyes fokozatnál tessék olvasni!
nem azt jelenti, hogy hiperszupergyorsan múlik az idő, hanem hármas gyorsasággal telik az aktuális cselekvés ideje alatt, utána automatikusan visszaáll egyesre
egyébként meg igaza van Carlosnak - a jobb minőségű ágyra érdemes költeni -
#4321 Vegyél jobb ágyat! -
#4320 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy... Hogyan lehet kicsit felpörgetni a cselekvéseket? Mert mire a SIMS-em kialudja magát, az vagy 2 perc pörgetve is! Pedig a leggyorsabban pörgetem, ahogy csak lehet! 4-est nyomom... Van valami trükk, vagy semmi? -
Pirlipát #4319 Na akkor azt már tudom, hogy a szobalányból lett feleségnek miért van csak 4 személyiségjegye, az ötödik ezek szerint nem látszik. És tök jó a kislánya majd örökli a rendrakást. Ezt már értem. De azt még mindig nem, hogy az öreg Cycl0n3 Sw0rd-nek hogy lehetett 6. Egyébként a szobalányok tulajdonságai között szerepel a rendszerető, ami akár felesleges is ha úgyis van neki (majdnem)ilyen rejtve. -
Coolfire #4318 Nem fileokat,hanem könyvtárakat... -
Coolfire #4317
Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a fileokat.Itt pölö a személyiség hacket vagy belemsolod a hacks mappába,vagy az installer berakja.
Egyébként próbálta már valaki a titkos személyiségjegyeket? -
Coolfire #4316 Itt vannak a személyiségjegyek.A piromániást,betörőfogót hackkel lehet előhozni. -
Szabi1991 #4315 az már én is néztem, de passz.. :) -
Rundstedt17 #4314 jah jah pl a pyromániás. -
Pirlipát #4313 Egy másik dolog: használjátok ezt az install help monkey-t? Én biztos valamit rosszul csináltam vele, mert nekem jobb kattra nem jönn a választható ablak, hogy hova szeretném berakni a letöltött dolgot. Biztos rosszul raktam fel, de nem tudom hogy kéne leszedni, mert a programok között nem találom. Viszont én sk. berakhatom a cuccokat ahova akarom, és a játékban meg is van. Csak érdekelne, hogy mit bénáztam el. -
Pirlipát #4312 Hűha! Erről még nem is halottam!!! Akkor lehet, hogy csak én láttam a Cycl0n3 minden tulajdonságát? -
#4311 ha jól tudom vannak titkosak is
lehet, hogy az nem számít bele az 5-be -
Pirlipát #4310 Igen. Természetesen a kérdésem az azonos (felnőt) kórcsoportra vonatkozik. De lehet, hogy 5 és 6? Cycl0n3-mal játszottam és az tuti, hogy eggyel több jellemvonása volt (mert már eltávozott) mint a fiának, akit pedig példásan nevelgetett, mindig választható volt a jellemvonás, és ezért nem értem, hogy akkor miért kevesebb mégis. Vagy Cycl0nnak miért több? -
#4309 gyereknek 3 van (csecsemő+ tipegő)
tinédzsernek 4
felnőttnek 5 (fiatal felnőtt,felnőtt,idős) -
Pirlipát #4308 Azt tudja valaki, hogy miért van az egyik simnek 5 jellemvonása a másiknak meg csak 4? -
-
#4306 neki van a szülinapja, letették oda :D -
Gólya #4305 ha már hálóing, legalább egy masnit köthetett volna a nyakába az ünnep jeléül:) -
#4304 Gyerek meg a fődőn férreb**va? :D -
#4303 és milyen jó kis újítás, hogy bárhol lehet aludni, gyerekként is, ha velünk van apu vagy anyu
amig apu hekkerkedik a könyvtárban, addig lehet szundítani egy kicsit :)
-
#4301 -
#4300 ja és még szellemnagyfater nyomott egy kávét is, ha nár ott volt :))
-
#4299 nálam az újságíró 4 napot dolgozott, élete végéig, mert napi 2k-t keresett, és nyugdijként 300-zal akarták kiszúrni a szemét
aztán egyik nap, úgy 194-195 napos korában vmiért kiment a menyéhez a kertbe, és meghalt
minap éjjel meg is jelent szellemként, játszott egy kicsit a számítógépen, aztán dumált a családtagokkal, kávézott, sőt ha már ott volt, akkor gyors szülinapi bulit is tartottunk a második gyereknek
(tök vicces volt, hogy apuka fiút akart, anyuka lányt) -
#4298 mondtam neki, hogy maradjon éjszakára
van külön ágy az emeleten, külön a vendégeknek
igaz nem külön szoba
ezért amikor már piros fejü buborékkal ténfergett lent, akkor vettem neki legdrágább ágyat a földszintre az edzőszobába =csak ott volt hely, meg gondoltam, külön szoba kell neki), de az sem felelt meg neki, elterült a földön, aztán hazament, hogy nagyon fáradt, de azért jön legközelebb is -
#4297 3x Hétfő, Kedd és Péntek. -
Bal0924 #4296 nálam is így volt, de viszont mikor rendőrnek mentem akkor nem így volt..
-
#4295 Szerintem csak egyszer. Nálam katonaságon úgy volt mikor űrhajós lett a sim. -
Bal0924 #4294 A tudományos iparban ha elérem a maximumot akkor heti hányszor kell dolgozni? -
Coolfire #4293 Nem tud?Az gázos...