44549

no-warez.gif
  • Pirlipát
    Az enyém spagettit akart enni fagyival, és lánya született. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit.
  • Gólya #4332
    annyira azért nem lassú...nincs az két perc, vagy akkor valami más gubanc van
    az enyémnek nem a legdrágább ágya van, mégis ha olyan 11 körül leteszem aludni, öt-fél hatra kialussza magát és ahhoz nem kell két perc
  • KeKKSZike
    Azért valaki megírhatná, ha szépen megkérném... ;)
  • nonicks
    olyan 200 órát játszottam már a játékkal és elég nehéz csít nélkül feldezni mindent:D
  • eomer
    A témakereső sajnos nem adott eredményt, biztos én vagyok béna hozzá.
    Szóval hogy lesz végre lánya a simemnek? Mit kell enni?
    Gondolom a citromtortától lesz fia, mert mindig azt akar enni terhesség alatt, és már 3 fia van, de most lányt szeretne. Légyszi segítsetek.
  • Carlos
    jajjistenem a sok láma csiter...
  • KeKKSZike
    Életre szóló jutalmak pontot milyen kóddal lehet növelni?
  • Ngeri
    Sziasztok!
    Sztetek elfut a játék?
    :Intel Pentium Dual Core T3400 (2.16GHz/1MB/667Mhz FSB)
    2GB DDR2-667 RAM
    Intel GMA 4500M HD VGA
  • nonicks
    vagy megfogok azt TESTINGCHEATSENABLED TRUE és felhúzod az energiát maxra:D
  • Carlos
    Vagy vedd meg a nemtomhányezerért (65K talán) azt a kütyüt a rewardoknál.
    5 mp és fullon van az energia. Amióta megvan csak csoportos tevékenységre használom az ágyat!
  • KeKKSZike
    A legdrágább ágyat vettem meg... Akkor a játékba csinálták most ilyen lassúra ezt a kialvást, mert a Sims 2be NEM kellett ennyit várni,h kialudja magát a Sim! :) Azért köszi!
  • Gólya #4322
    nemcsak Neked szól, többeknek is:

a négyes fokozatnál tessék olvasni!
    nem azt jelenti, hogy hiperszupergyorsan múlik az idő, hanem hármas gyorsasággal telik az aktuális cselekvés ideje alatt, utána automatikusan visszaáll egyesre

egyébként meg igaza van Carlosnak - a jobb minőségű ágyra érdemes költeni
  • Carlos
    Vegyél jobb ágyat!
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy... Hogyan lehet kicsit felpörgetni a cselekvéseket? Mert mire a SIMS-em kialudja magát, az vagy 2 perc pörgetve is! Pedig a leggyorsabban pörgetem, ahogy csak lehet! 4-est nyomom... Van valami trükk, vagy semmi?
  • Pirlipát
    Na akkor azt már tudom, hogy a szobalányból lett feleségnek miért van csak 4 személyiségjegye, az ötödik ezek szerint nem látszik. És tök jó a kislánya majd örökli a rendrakást. Ezt már értem. De azt még mindig nem, hogy az öreg Cycl0n3 Sw0rd-nek hogy lehetett 6. Egyébként a szobalányok tulajdonságai között szerepel a rendszerető, ami akár felesleges is ha úgyis van neki (majdnem)ilyen rejtve.
  • Coolfire
    Nem fileokat,hanem könyvtárakat...
  • Coolfire

Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a fileokat.Itt pölö a személyiség hacket vagy belemsolod a hacks mappába,vagy az installer berakja.
    Egyébként próbálta már valaki a titkos személyiségjegyeket?
  • Coolfire
    Itt vannak a személyiségjegyek.A piromániást,betörőfogót hackkel lehet előhozni.
  • Szabi1991
    az már én is néztem, de passz.. :)
  • Rundstedt17
    jah jah pl a pyromániás.
  • Pirlipát
    Egy másik dolog: használjátok ezt az install help monkey-t? Én biztos valamit rosszul csináltam vele, mert nekem jobb kattra nem jönn a választható ablak, hogy hova szeretném berakni a letöltött dolgot. Biztos rosszul raktam fel, de nem tudom hogy kéne leszedni, mert a programok között nem találom. Viszont én sk. berakhatom a cuccokat ahova akarom, és a játékban meg is van. Csak érdekelne, hogy mit bénáztam el.
  • Pirlipát
    Hűha! Erről még nem is halottam!!! Akkor lehet, hogy csak én láttam a Cycl0n3 minden tulajdonságát?
  • Mike at home
    ha jól tudom vannak titkosak is
    lehet, hogy az nem számít bele az 5-be
  • Pirlipát
    Igen. Természetesen a kérdésem az azonos (felnőt) kórcsoportra vonatkozik. De lehet, hogy 5 és 6? Cycl0n3-mal játszottam és az tuti, hogy eggyel több jellemvonása volt (mert már eltávozott) mint a fiának, akit pedig példásan nevelgetett, mindig választható volt a jellemvonás, és ezért nem értem, hogy akkor miért kevesebb mégis. Vagy Cycl0nnak miért több?
  • nonicks
    gyereknek 3 van (csecsemő+ tipegő)
    tinédzsernek 4
    felnőttnek 5 (fiatal felnőtt,felnőtt,idős)
  • Pirlipát
    Azt tudja valaki, hogy miért van az egyik simnek 5 jellemvonása a másiknak meg csak 4?
  • nonicks

• Mike at home
    neki van a szülinapja, letették oda :D
  • Gólya #4305
    ha már hálóing, legalább egy masnit köthetett volna a nyakába az ünnep jeléül:)
  • Carlos
    Gyerek meg a fődőn férreb**va? :D
  • Mike at home
    és milyen jó kis újítás, hogy bárhol lehet aludni, gyerekként is, ha velünk van apu vagy anyu
    amig apu hekkerkedik a könyvtárban, addig lehet szundítani egy kicsit :)

• Mike at home
  • Mike at home
    ja és még szellemnagyfater nyomott egy kávét is, ha nár ott volt :))

• Mike at home
    nálam az újságíró 4 napot dolgozott, élete végéig, mert napi 2k-t keresett, és nyugdijként 300-zal akarták kiszúrni a szemét
    aztán egyik nap, úgy 194-195 napos korában vmiért kiment a menyéhez a kertbe, és meghalt
    minap éjjel meg is jelent szellemként, játszott egy kicsit a számítógépen, aztán dumált a családtagokkal, kávézott, sőt ha már ott volt, akkor gyors szülinapi bulit is tartottunk a második gyereknek
    (tök vicces volt, hogy apuka fiút akart, anyuka lányt)
  • Mike at home
    mondtam neki, hogy maradjon éjszakára
    van külön ágy az emeleten, külön a vendégeknek
    igaz nem külön szoba
    ezért amikor már piros fejü buborékkal ténfergett lent, akkor vettem neki legdrágább ágyat a földszintre az edzőszobába =csak ott volt hely, meg gondoltam, külön szoba kell neki), de az sem felelt meg neki, elterült a földön, aztán hazament, hogy nagyon fáradt, de azért jön legközelebb is
  • CS@
    3x Hétfő, Kedd és Péntek.
  • Bal0924
    nálam is így volt, de viszont mikor rendőrnek mentem akkor nem így volt..
  • Hassan B
    Szerintem csak egyszer. Nálam katonaságon úgy volt mikor űrhajós lett a sim.
  • Bal0924
    A tudományos iparban ha elérem a maximumot akkor heti hányszor kell dolgozni?
  • Coolfire
    Nem tud?Az gázos...