44549

no-warez.gif
  • phoenix1
    Köszönöm. :)
  • Coolfire
    Egyébként-nem tudom miért-de a szalutálós személyiségjegyet két gyereknek s az apukának berakta.Ergo,a simnek 6 személyiségjegye van.:)
  • Coolfire
    Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a könyvtárakat a játékon belül.Ide kell a packages mappába rakni.
  • Coolfire
    Ez király cucc.:)Vettem 20 db.-ot mindkettőből,bár azt nem tudom,hogy a lánggyümölcs mire jó.:)
  • phoenix1
    Sims 3-ba hová kell másolni a package fájlt?
  • Hassan B
    Ő, hát ahogy kb két hete abbahagytam. Majd lassan befejezem, csak vagy időm nincs rá, vagy már fáradt vagyok hozzá, mire lenne időm, mint pl most. :D
  • Coolfire
    Csináld inkább a fakut.Tényleg,hogy áll?
  • Coolfire
    Na jó,ne offoljunk,de a hackerek rendszerekbe törnek be,jelen esetben a hack a programkód módosítása.:)Úgy ahogy most pölö csináltak terhességi hacket.A kettő nem ugyanaz szvsz.:)Őket biztos nem körözik.Na,de hagyjuk az offot.
  • Hassan B
    Hát a hack-et hackerek készítik, nemde?
  • Coolfire
    Ehem..jó.Most már értem.De a hackereknek szerintem semmi köze a Sims 3-hoz.Na mindegy ezt is tisztázuk.:)
  • Hassan B
    És gondolod csak viccből tették bele, hogy csak a hackerek használhassák? :D
    A hack arra szolgál, hogy ezeket a tulajdonságokat sim-kreálás közben meg lehessen adni. A rendeltetésük viszont valójában az, hogy a munkahelyen a legmagasabb rangot elérve megkapjuk ezeket a tulajdonságokat és továbbadhatjuk őket az utódoknak.
  • Coolfire
    Mit nem éppen?Az MTS-es hackkal lhet a 7 titkos személyiséget előcsalni a játékban.
  • Coolfire
    A másik fórumban leírtam,hogy lehet 999999 pontod..
  • Coolfire
    Passz...de valószínű,hogy ahogy a 2-ben a túrótortáól lett iker,itt-azt hiszem Flora2 írta-a görögdinnye lány..)De lehet,hogy rosszul emlékszem.Csak azt tudom,hogy kértem ezt a termékenységi kezelést,és egy lány 3-as ikrem lett.De szerintem a gyermek neme random.
  • rage
    Fruit hack
    A boltban kaphatóvá válik a life és a flame fruit

Fruit_hack
  • szaba16
    kösz :D
  • Hassan B
    Majd rájössz..
  • szaba16
    és akkor eljegyezheti? :S
  • Mike at home
    költözzenek össze
  • szaba16
    Ezt nem hiszem el.

A Simem nem tud összejönni egy csajjal. Reménybeli partnere már full 100-ason a mérő, és a csaj még se engedi, hogy etye-petyézenek.
    Összeköltözni össze tudnának, de én azt akarom, hogy jegyezzék már el végre egymást. De már annyit romantikáztam velük, hogy nem értem miért nincs eljegyzés :(

Valaki segítsen!
  • Fabio Capello
    motherlode.
  • Jagumo
    mi a pénzkód sims 3-hoz? ha valaki megmondaná megköszönném, köszi :)
  • Mike at home
    no akkor lehet menni a warez topikba megbeszélni
  • streeter
    Igen sajnos integrált. Laptopról van szó úgyhogy necces a csere. 256-os amúgy úgyhogy ezzel nem kellene h nagy baja legyen. De sok más játék se fut XP-n se.
  • Fabio Capello
    nekem nincs gondom vele, reccsenésmentesen fut, semmi problem nem volt mindezidáig :)
  • Carlos
    Ez milyen videókari?
    Mennyi memóriája van?
    Szerintem az lesz a gáz...
  • nonicks
    ez a SIS Mirage 3 egy intergált videókártya igaz?
  • streeter
    Intel Pentium Dual CPU T3200 2x2GHz, 2GB ram, 32bit-es Vista, SIS Mirage 3 videókártya 7.14.10.5120 illesztőprogram.
    A játék: The.Sims.3-RELOADED torrentes.
  • Carlos
    mondjuk ezek télleg hasznos információk lennének.
    Amúgy vista...hát nemtom. nem pont játékra csinálták...max fut rajta éppenhogy, hogy ne érje szó a ház elejét.
  • nonicks
    ha leírnád a géped paramétereit!
    játék típusát!
    és a videokártyád "illesztőprogramjának" számát
  • streeter
    Basszus.....ez rossz hír.
  • bonebeni
    nekem Vistával semmi baja..
  • Carlos
    Vista pont elég hiba...
  • streeter
    Felraktam a játékot Vistára. Elindítom szépen elindul beállítottam a grafikát majd inditanám a várost. Elkezd tölteni írja a tippeket utánna meg kilép asztalra és bezár a játék. Ez mitől lehet? Nincs gyenge gépem pedig nemtudom mi baja lehet.
  • peti18
    hali!valaki megtudná mondani vagy van infója arról h Sims3-at kiadták e Xbox360-ra??
  • Mike at home
    leszeded a prima guide-ot és megkeresed benne
  • Mike at home
    tudomásom szerint az almás palacsintától fiú, a dinnyéstől lány lesz
  • Mike at home
    azt hogyan? próbáltam de nem sikerült
  • Mike at home
    hát nem éppen
  • Pirlipát
    ja de amit tényleg evett, az tejszínes carbonara és gofri volt. Ezeket ette szinte mindig.