44549
-
phoenix1 #4373 Köszönöm. :) -
Coolfire #4372 Egyébként-nem tudom miért-de a szalutálós személyiségjegyet két gyereknek s az apukának berakta.Ergo,a simnek 6 személyiségjegye van.:) -
Coolfire #4371 Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a könyvtárakat a játékon belül.Ide kell a packages mappába rakni.
-
Coolfire #4370 Ez király cucc.:)Vettem 20 db.-ot mindkettőből,bár azt nem tudom,hogy a lánggyümölcs mire jó.:) -
phoenix1 #4369 Sims 3-ba hová kell másolni a package fájlt? -
#4368 Ő, hát ahogy kb két hete abbahagytam. Majd lassan befejezem, csak vagy időm nincs rá, vagy már fáradt vagyok hozzá, mire lenne időm, mint pl most. :D -
Coolfire #4367 Csináld inkább a fakut.Tényleg,hogy áll? -
Coolfire #4366 Na jó,ne offoljunk,de a hackerek rendszerekbe törnek be,jelen esetben a hack a programkód módosítása.:)Úgy ahogy most pölö csináltak terhességi hacket.A kettő nem ugyanaz szvsz.:)Őket biztos nem körözik.Na,de hagyjuk az offot. -
#4365 Hát a hack-et hackerek készítik, nemde? -
Coolfire #4364 Ehem..jó.Most már értem.De a hackereknek szerintem semmi köze a Sims 3-hoz.Na mindegy ezt is tisztázuk.:) -
#4363 És gondolod csak viccből tették bele, hogy csak a hackerek használhassák? :D
A hack arra szolgál, hogy ezeket a tulajdonságokat sim-kreálás közben meg lehessen adni. A rendeltetésük viszont valójában az, hogy a munkahelyen a legmagasabb rangot elérve megkapjuk ezeket a tulajdonságokat és továbbadhatjuk őket az utódoknak. -
Coolfire #4362 Mit nem éppen?Az MTS-es hackkal lhet a 7 titkos személyiséget előcsalni a játékban. -
Coolfire #4361 A másik fórumban leírtam,hogy lehet 999999 pontod.. -
Coolfire #4360 Passz...de valószínű,hogy ahogy a 2-ben a túrótortáól lett iker,itt-azt hiszem Flora2 írta-a görögdinnye lány..)De lehet,hogy rosszul emlékszem.Csak azt tudom,hogy kértem ezt a termékenységi kezelést,és egy lány 3-as ikrem lett.De szerintem a gyermek neme random. -
#4359 Fruit hack
A boltban kaphatóvá válik a life és a flame fruit
Fruit_hack -
szaba16 #4358 kösz :D -
#4357 Majd rájössz.. -
szaba16 #4356 és akkor eljegyezheti? :S -
#4355 költözzenek össze -
szaba16 #4354 Ezt nem hiszem el.
A Simem nem tud összejönni egy csajjal. Reménybeli partnere már full 100-ason a mérő, és a csaj még se engedi, hogy etye-petyézenek.
Összeköltözni össze tudnának, de én azt akarom, hogy jegyezzék már el végre egymást. De már annyit romantikáztam velük, hogy nem értem miért nincs eljegyzés :(
Valaki segítsen! -
#4353 motherlode. -
#4352 mi a pénzkód sims 3-hoz? ha valaki megmondaná megköszönném, köszi :) -
#4351 no akkor lehet menni a warez topikba megbeszélni -
#4350 Igen sajnos integrált. Laptopról van szó úgyhogy necces a csere. 256-os amúgy úgyhogy ezzel nem kellene h nagy baja legyen. De sok más játék se fut XP-n se. -
#4349 nekem nincs gondom vele, reccsenésmentesen fut, semmi problem nem volt mindezidáig :) -
#4348 Ez milyen videókari?
Mennyi memóriája van?
Szerintem az lesz a gáz... -
#4347 ez a SIS Mirage 3 egy intergált videókártya igaz? -
#4346 Intel Pentium Dual CPU T3200 2x2GHz, 2GB ram, 32bit-es Vista, SIS Mirage 3 videókártya 7.14.10.5120 illesztőprogram.
A játék: The.Sims.3-RELOADED torrentes. -
#4345 mondjuk ezek télleg hasznos információk lennének.
Amúgy vista...hát nemtom. nem pont játékra csinálták...max fut rajta éppenhogy, hogy ne érje szó a ház elejét. -
#4344 ha leírnád a géped paramétereit!
játék típusát!
és a videokártyád "illesztőprogramjának" számát -
#4343 Basszus.....ez rossz hír. -
bonebeni #4342 nekem Vistával semmi baja.. -
#4341 Vista pont elég hiba... -
#4340 Felraktam a játékot Vistára. Elindítom szépen elindul beállítottam a grafikát majd inditanám a várost. Elkezd tölteni írja a tippeket utánna meg kilép asztalra és bezár a játék. Ez mitől lehet? Nincs gyenge gépem pedig nemtudom mi baja lehet. -
peti18 #4339 hali!valaki megtudná mondani vagy van infója arról h Sims3-at kiadták e Xbox360-ra?? -
#4338 leszeded a prima guide-ot és megkeresed benne -
#4337 tudomásom szerint az almás palacsintától fiú, a dinnyéstől lány lesz -
#4336 azt hogyan? próbáltam de nem sikerült -
#4335 hát nem éppen -
Pirlipát #4334 ja de amit tényleg evett, az tejszínes carbonara és gofri volt. Ezeket ette szinte mindig.