44549
-
Gólya #4461 igen - az enyém is tapsikál, ahányszor a kedvencét eszi (ha meg még óhaja is volt, még inkább) -
Gólya #4460 hmm...fogalmam nincs, nem írt az újság róla, tv sem szólt ilyet:)
majd megkerülnek:) -
#4459 Asszem 300-at, de már megfőztük, homár volt. :)
Ilyenkor mindig tapsol mielőtt eszik, meg asszem evés után is. :) -
Coolfire #4458 Kihaltak biztos...nem csapódott be oda meteor? -
#4457 mennyi pontot ad az a vágy? szerintem hagyd a csudába -
#4456 így eklső olvasatra elég jó javítások
és miylen gyorsan
ahhoz képest meg pláne, menni ideig kotlottak a játékon a készítők
nálam pl.
- ott áll a kocsi, de nem hazsnálják, ha egyszer valaki mégis, bekerül az inventoryba, nekem kell onnan kézzel kiszedni
- néha random más is bekerül az inventoryba
- minden szobában van asztal, mégis ott kell tanulni, ahol anyu alszik (igaz lehet hogy ez feature, mert anyu nélkül este a parkban pisilni sem mert elmenni a kissrác) -
#4455 Közben én is rákerestem, de köszi szépen.
Valóban ez a megoldás. Amúgy ezekből a képekből nem annyira egyszerű kitalálni, hogy éppen melyik kaját ábrázolja. Nem baj, sokat főzünk. -
#4454 Helló Népek!
Ezen a címen
letölthető mod-ot ismeritek-é? A leírás szerint sokat javítana a gama hiányosságain, de elég bonyolult a telepítése és beállítása (nekem:)) és a hivatalos fórum jegyzéseiben nagyon vegyes a megítélése. -
Gólya #4453 meg elvileg lennie kell a Kofiéknál is - de a Kofi nálam teljesen eltűnt (pedig barát...), egyszerűen nem találom a várostérképen - pedig átnéztem vagy hatszor igen alaposan -
Gólya #4452 ahhoz kell a lánggyümölcs ugye?
én a Langeraakék kertjéből nyúltam le, ugyan nem sütihez, hanem mert óhaja volt a simnek, hogy ő ilyet akar termeszteni - hát beszereztük az alapanyagot:) -
Coolfire #4451 Na akkor jól tippeltem.:)) -
Gólya #4450 valóban, de ez azért mégsem teljesen az élet - bár meglehetősen "megkedveli" az ember gyereke a simjeit
(igaz - lehet röhögni - anno a gyerek tamagocsiját én "nevelgettem" és kicsit rosszul esett, amikor 14 vagy 15 nap után mégis "elhalálozott" - na ezek után egy sim már nem kérdés...) -
#4449 Van már patch? -
Szeneslapát #4448 Ahogy egyre idősebbek a simjeim, annál inkább önállóak. Úgy értem, h megszakítják a kiadott utasítást, és saját elfoglaltság után néznek (nem szükséglet).
Teccik, bár néha bosszantó... ces la vie -
Katarina 60 #4447 Angyalpiskótát sütött már valaki.Hol találok hozzá piros gyümölcsöt.A boltba nem lehet kapni,pedig azt írja onnan beszerezhető. -
#4446 úgy nincs
de amiből több van, berakja egybe -
Szeneslapát #4445 Van módja annak, hogy a könyvespolcon is csoportokba rendezve jelenjenek meg a könyvek, mint a boltban?
-
#4444 passz -
Szeneslapát #4443 Üdv!
Mit jelent, ha a simemet időnként vörös ragyogás veszi körül? -
#4442 de
életben sincs mentési pont :)
úgy játszoma Sims-szel mintha HC Diabloznék
ha meghal, meghal -
Gólya #4441 ez nem cheatelés
-
#4439 mire való a google
keresés: favorite food sims 3
első találat :)
Try interacting with the sim you're interested in, and choosing to "chat" with him or her.
If you see a thought bubble with your sim's favorite food in it, the bubble over the other sim's head should be his or her favorite food.
You don't have to be at the bistro for this to happen. I've chatted with someone in my house, and figured out his favorite food was pancakes.
aki nem értené, beszélgetni kell a másik simmel, és figyelni a buborékokat
most ha belegondolok, meg szokták beszélni a kedvenc szinüket is -
#4438 sokat kell romantikázni, meg egy-két napot akár ki is hagyni
ezzel együtt vannak olyan simek, akik nem illenek össze, ők nem fognak összeházasodni, ha megfeszülsz akkor sem -
#4435 igaz, húszünetre emlékszem, nyárira nem -
#4434 hogy a gyerekeid néha idegesítőek? mi ebben a rossz
szerintem mindenki idegesítő néha, felnőtt, gyerek egyaránt -
#4433 én nem cheatelek
pénzzel sem, ezzel sem
anyuka lányt akart, apuka fiút, apukának jött be
örültem volna, ha lány, de végülis mindegy -
wendi1106 #4432 Hali
én azt szeretném kérni hogy valaki magyarázza már el nekem hogy hogy jön össze a házasság mert én nem minden emberemmel tudok a párkapcsolat legmagasabb fokáraq lépni :S
lehet primitív kérdés de előre is köszi a választ. -
Coolfire #4431 Ez jó kérdés...mert meg tudod ismerni a személyiségjegyeit,a párját etc..,de az,hogy mi a kedvenc kajája nem tudom.Nekem is volt már ilyen hangulatdarabkám,de nem bírtam rájönni.Talán,mikor barátságosan beszélsz a másik simmel,akkor ki szokta rakni a kajás piktogramokat,de egyébként passz. -
Katarina 60 #4429 Meglehet csinálni hogy ne öregedjenek a simek.A Beállítások menüben van az opciója, ahol ki be lehet kapcsolni.Így kiképezheted minden szakmára és fullra teheted a képességeit. -
HBK #4427 szép retardált a lógód -.- -
Gólya #4426 te már csak tudod - ilyen rózsaszín elmével... -
Gólya #4424 ja és a kettesben nem volt ilyen-olyan szünet - max. hószünet egy napig -
Gólya #4423 ???
a játékbeliek nem, a valós...hát...előfordul:) de csakis nekem van jogom ezt szóvá tenni (meg a hitesnek) - bárki más mondaná, addig él -
Gólya #4422 ezt a problémát az előzőekben úgy oldottam meg, ahogy az előbb leírtam - szülés előtt közvetlenül mentés, ha "megfelelő" nemű gyerek született oké, ha nem mentés nélkül ki és ismétlés...előbb-utóbb sikerült
talán itt is beválik...
gond tényleg az ikreknél van, mert ott az egész terhességi időszakot kell megismétleni, ui. a gyerekszám eldől az elején
-
#4421 a 2-ben volt, hogy 8-an voltunk, 2 felnőtt, 6 gyerek (a csecsemőtől a kamaszig) ha azokkal elbírtam, egy szimpla 2+2 fős család meg se kottyan
igazából jó lenne egy lány, de mi van ha megint fiú sikeredik? -
#4420 pedig biuztos sokszor idegesítőek -
#4419 na jó, de én szeretem ha van gyerek a háznál -
#4418 valszeg azért nem válaszolt, mert fogalmunk sincs róla
keress rá angolul a google-ben -
Gólya #4417 :)
hát az enyémeket még én sem tettem ki...:))) -
Gólya #4416 na meg persze közben időnként egy-két "küldetés" - mondjuk olyankor van néha egy kis rohanás, kifáradás, éhség, rossz hangulat:)