44549

no-warez.gif
  • Gólya #4461
    igen - az enyém is tapsikál, ahányszor a kedvencét eszi (ha meg még óhaja is volt, még inkább)
  • Gólya #4460
    hmm...fogalmam nincs, nem írt az újság róla, tv sem szólt ilyet:)
    majd megkerülnek:)
  • eomer
    Asszem 300-at, de már megfőztük, homár volt. :)
    Ilyenkor mindig tapsol mielőtt eszik, meg asszem evés után is. :)
  • Coolfire
    Kihaltak biztos...nem csapódott be oda meteor?
  • Mike at home
    mennyi pontot ad az a vágy? szerintem hagyd a csudába
  • Mike at home
    így eklső olvasatra elég jó javítások
    és miylen gyorsan
    ahhoz képest meg pláne, menni ideig kotlottak a játékon a készítők

nálam pl.
    - ott áll a kocsi, de nem hazsnálják, ha egyszer valaki mégis, bekerül az inventoryba, nekem kell onnan kézzel kiszedni
    - néha random más is bekerül az inventoryba
    - minden szobában van asztal, mégis ott kell tanulni, ahol anyu alszik (igaz lehet hogy ez feature, mert anyu nélkül este a parkban pisilni sem mert elmenni a kissrác)
  • eomer
    Közben én is rákerestem, de köszi szépen.
    Valóban ez a megoldás. Amúgy ezekből a képekből nem annyira egyszerű kitalálni, hogy éppen melyik kaját ábrázolja. Nem baj, sokat főzünk.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Ezen a címen
    letölthető mod-ot ismeritek-é? A leírás szerint sokat javítana a gama hiányosságain, de elég bonyolult a telepítése és beállítása (nekem:)) és a hivatalos fórum jegyzéseiben nagyon vegyes a megítélése.
  • Gólya #4453
    meg elvileg lennie kell a Kofiéknál is - de a Kofi nálam teljesen eltűnt (pedig barát...), egyszerűen nem találom a várostérképen - pedig átnéztem vagy hatszor igen alaposan
  • Gólya #4452
    ahhoz kell a lánggyümölcs ugye?
    én a Langeraakék kertjéből nyúltam le, ugyan nem sütihez, hanem mert óhaja volt a simnek, hogy ő ilyet akar termeszteni - hát beszereztük az alapanyagot:)
  • Coolfire
    Na akkor jól tippeltem.:))
  • Gólya #4450
    valóban, de ez azért mégsem teljesen az élet - bár meglehetősen "megkedveli" az ember gyereke a simjeit
    (igaz - lehet röhögni - anno a gyerek tamagocsiját én "nevelgettem" és kicsit rosszul esett, amikor 14 vagy 15 nap után mégis "elhalálozott" - na ezek után egy sim már nem kérdés...)
  • akyyy
    Van már patch?
  • Szeneslapát
    Ahogy egyre idősebbek a simjeim, annál inkább önállóak. Úgy értem, h megszakítják a kiadott utasítást, és saját elfoglaltság után néznek (nem szükséglet).

Teccik, bár néha bosszantó... ces la vie
  • Katarina 60
    Angyalpiskótát sütött már valaki.Hol találok hozzá piros gyümölcsöt.A boltba nem lehet kapni,pedig azt írja onnan beszerezhető.
  • Mike at home
    úgy nincs
    de amiből több van, berakja egybe
  • Szeneslapát
    Van módja annak, hogy a könyvespolcon is csoportokba rendezve jelenjenek meg a könyvek, mint a boltban?
  • Mike at home
    passz
  • Szeneslapát
    Üdv!

Mit jelent, ha a simemet időnként vörös ragyogás veszi körül?
  • Mike at home
    de
    életben sincs mentési pont :)

úgy játszoma Sims-szel mintha HC Diabloznék
    ha meghal, meghal
  • Gólya #4441
    ez nem cheatelés
  • Mike at home
    mire való a google
    keresés: favorite food sims 3
    első találat :)

Try interacting with the sim you're interested in, and choosing to "chat" with him or her.

If you see a thought bubble with your sim's favorite food in it, the bubble over the other sim's head should be his or her favorite food.

You don't have to be at the bistro for this to happen. I've chatted with someone in my house, and figured out his favorite food was pancakes.

aki nem értené, beszélgetni kell a másik simmel, és figyelni a buborékokat
    most ha belegondolok, meg szokták beszélni a kedvenc szinüket is
  • Mike at home
    sokat kell romantikázni, meg egy-két napot akár ki is hagyni
    ezzel együtt vannak olyan simek, akik nem illenek össze, ők nem fognak összeházasodni, ha megfeszülsz akkor sem
  • Mike at home
    igaz, húszünetre emlékszem, nyárira nem
  • Mike at home
    hogy a gyerekeid néha idegesítőek? mi ebben a rossz
    szerintem mindenki idegesítő néha, felnőtt, gyerek egyaránt
  • Mike at home
    én nem cheatelek
    pénzzel sem, ezzel sem
    anyuka lányt akart, apuka fiút, apukának jött be
    örültem volna, ha lány, de végülis mindegy
  • wendi1106
    Hali

én azt szeretném kérni hogy valaki magyarázza már el nekem hogy hogy jön össze a házasság mert én nem minden emberemmel tudok a párkapcsolat legmagasabb fokáraq lépni :S

lehet primitív kérdés de előre is köszi a választ.
  • Coolfire
    Ez jó kérdés...mert meg tudod ismerni a személyiségjegyeit,a párját etc..,de az,hogy mi a kedvenc kajája nem tudom.Nekem is volt már ilyen hangulatdarabkám,de nem bírtam rájönni.Talán,mikor barátságosan beszélsz a másik simmel,akkor ki szokta rakni a kajás piktogramokat,de egyébként passz.
  • Katarina 60
    Meglehet csinálni hogy ne öregedjenek a simek.A Beállítások menüben van az opciója, ahol ki be lehet kapcsolni.Így kiképezheted minden szakmára és fullra teheted a képességeit.
  • HBK
    szép retardált a lógód -.-
  • Gólya #4426
    te már csak tudod - ilyen rózsaszín elmével...
  • Gólya #4424
    ja és a kettesben nem volt ilyen-olyan szünet - max. hószünet egy napig
  • Gólya #4423
    ???
    a játékbeliek nem, a valós...hát...előfordul:) de csakis nekem van jogom ezt szóvá tenni (meg a hitesnek) - bárki más mondaná, addig él
  • Gólya #4422
    ezt a problémát az előzőekben úgy oldottam meg, ahogy az előbb leírtam - szülés előtt közvetlenül mentés, ha "megfelelő" nemű gyerek született oké, ha nem mentés nélkül ki és ismétlés...előbb-utóbb sikerült
    talán itt is beválik...
    gond tényleg az ikreknél van, mert ott az egész terhességi időszakot kell megismétleni, ui. a gyerekszám eldől az elején
  • Mike at home
    a 2-ben volt, hogy 8-an voltunk, 2 felnőtt, 6 gyerek (a csecsemőtől a kamaszig) ha azokkal elbírtam, egy szimpla 2+2 fős család meg se kottyan
    igazából jó lenne egy lány, de mi van ha megint fiú sikeredik?
  • Mike at home
    pedig biuztos sokszor idegesítőek
  • Mike at home
    na jó, de én szeretem ha van gyerek a háznál
  • Mike at home
    valszeg azért nem válaszolt, mert fogalmunk sincs róla
    keress rá angolul a google-ben
  • Gólya #4417
    :)
    hát az enyémeket még én sem tettem ki...:)))
  • Gólya #4416
    na meg persze közben időnként egy-két "küldetés" - mondjuk olyankor van néha egy kis rohanás, kifáradás, éhség, rossz hangulat:)