44549
-
phoenix1 #4501 rage, Coolfire: smart securitybe a legutolsó vírus invázió után "erősebbre" vettem a védelmet és letiltottam egy két dolgot, pl. exe, com, msi, lnk és társai :) ez volt a gond. Elképesztő.
Az EADM-t indítottam és be is voltam lépve, gyönyörűen fel ment a frissítés, és ahogy láttam tegnap nagyon érdemes feltenni, mintha tényleg gyorsabb lenne. -
#4500 Na milyet? ;| -
#4499 ránéztem a raonjena oldalára, hm, milyen hajat fabrikált, erre nem sims2-es? :( -
#4498 Igen :-)
-
Coolfire #4497 Minden simszerszám borotvált?:) -
Coolfire #4496 Ezért kell a EADM.Rögtön bepászítja a játékba.:) -
#4495 Nekünk az első kettő érdekes kb. -
#4494 ergo, nagyon semmit nem javítottak -
#4493 Ma vettem észre, hogy a városházán, és a színházban is lehet etye-petyézni. :) -
#4492 EA Downloader működik közben, be is vagy jelentkezve ? -
phoenix1 #4491 Hellotok. Az mitől lehet, hogy amikor kezdene csatlakozni a letöltés, nem történik semmi. Próbáltam beírni a címet böngészőbe, de 404 nem találhatót jelez. :( -
#4490 Megjelent az első hivatalos patch :
A változások teljes listája:
A 2. és a 3. sebességfokozat bizonyos esetekben túl lassú volt. Egyes gépeken mostantól jobban működnek ezek a sebességfokozatok.
Javítottuk a történet előrehaladása funkció kapcsolóját.
Kiküszöböltünk egy, az audiokóddal kapcsolatos problémát, amely az alkalmazás összeomlásához vezethetett volna.
Javítva: a gyerekfelvigyázó már nem hagyja el a telket a csecsemőkkel.
Javítottuk a képernyőfrissítési gyakoriság és a Vsync bizonyos problémáit.
Javítottuk a DVD alapú hitelesítéssel és a meghajtó-kompatibilitással kapcsolatos problémákat.
A játékfrissítés kiküszöböl néhány olyan problémát, amelyek Mac platformon a játék összeomlásához vezethetnek az AFP kiszolgálókhoz való csatlakozás közben.
(1.2.7.00002) -
Szeneslapát #4489 Szóval a kép a derengő simről:
-
Szeneslapát #4488 Na, itt a piros aura a simem körül:
-
#4487 Szépjónapokat!Érdeklődnék,esetleg Ti megtudnátok-e mondani ,h hogyan tudnék összehozni két karakteremet(saját) egy játékon belül?Eddig még nem sikerült összetalálkozniuk.Köszi szépen! -
mariann84 #4486 pff, ez gusztustalan skin :D:D
egy simsbe azért nem illik :) -
#4485 Link
Tessék, van férfi is
:-) -
#4484 üdv! a kampechalakat saját tóba telepíteni nem lehet? -
mariann84 #4483 http://www.peggyzone.com/Sims3Detail00001.html
itt az új bőr, nem rossz, csak az a baj nincs férfi. -
#4482 linket! -
Pirlipát #4481 Akit érdekel!: A Peggy Zone-on gyönyörű skin és új haj van!!! -
#4480 A temető vagy a kutató környékén keress nem hétköznapi magvakat, a kertészkedés skill növekedésével egyre nagyobb a valószínűsége annak hogy találsz életnövény magvakat illetve a városbéli lakások kertjeiben termő életnövényeket, törekedj a kertészet legalább 7. szintre emelésére. -
Katarina 60 #4479 Kifogtam a kampechalat,a temetőbe lehet kipecázni, éjfél és hajnali 3 óra között.Máskor sehol nem jelzi hogy lenne ilyen hal.
Most az életgyümölcsöt nem találom.Termeszteni kell vagy megkeresni,nem tudja valaki? -
Katarina 60 #4478 Köszi a segítséged,valóban Langeréknél volt a lángpiros gyümülcs.Meg is sütöttem az angyalpiskótát. -
#4477 Véletlenül nem "ruler of evil"? -
#4476 nekem 1 -szer parti alatt volt olyan...(piros fény a sim körül) -
#4475 Be tudnál tenni erről egy screenshotot ? -
Szeneslapát #4474 Másnak nem dereng pirosan a simje? Nem tudjátok, h mit jelent? -
#4473 Kettő. A másodikat a regisztráció után kapod meg. -
#4472 Hali, szeretném kérdezni, hogy a Sims 3-ba csak egy város van? -
#4471 amikor megöregedett a simem elkezdtem vele horgászni és többek közt fogtam egy 1000$-os kertitörpét amit kiraktam a kertbe de minden elalváskor a törpe ott terem az ágyam mellett. érdekes dolgok vannak... -
Pirlipát #4470 A Simem nem rég házasodott egy takinénivel, elötte egy másiknak csapta a szelet, (a munkája meg a kertje miatt nagyon elfoglalt, ezért a ház körüli érdeklődés)de amikor megtudta, hogy klepto a csaj dobta.Nos elvette a másikat, de akkor arról is kiderült, hogy klepto. Emellett még rendes,flörtölő, sajnos a negyedikre nem emlékszem sehogy sem, de a lényeg, hogy mindkettőnek ezek a tulajdonságai voltak. Mi lehetett a negyedik? -
#4469 1 házvezető sim az milyen ideális trait-ekkel rendelkezik szerintetek?
Mondjuk az ok hogy "rendes", meg még ........
A jelenlegi kis-kedvencek kapnak 1 "távoli elszegényedett nagynénit", aki teljes ellátás meg extrákért cserébe takarító-dada-szerelő-tűzoltó&kéményseprő leend :))). -
Gólya #4468 az enyém max. csupa kosz lett - ugye újságíró és többek között ilyen módszerhez is folyamodott egy kis pletykáért:)
mindenesetre egy laptopot sikerült kihalásznia a tengerből - de az meg jó arra, hogy hurcolássza magával - így a parkban is le tud ülni, ha "pattan az isteni szikra":) -
#4467 érdemes gazdagék szemetesében is túrkálni, anno csóri simem talált is vituális valóság szemüveget (vagy nevezzük ahogy akarjuk) 8500-at ért, abból lett jó tűzhely, frigó, zuhanyozó -
#4466 ha nem olyan magas, akkor is
nálam a legkisebb fiú (mint vmi népmesében) talált így meteoritot :)
ellenben haza birta cipelni mint a 367 ezer kilogrammot -
Gólya #4465 nálunk a gyümölcskehely a menő -
Gólya #4464 aha
nem magas a logika, nincs távcső - gyűjteményrendező van (az elején, amikor még nagyon csórók voltunk, küszöböt rágtunk, akkor ebből élt a simem:))
gyorsan tanult egy kertészkedést és munka után előbb a parkban étkezett, pihent, társadalmi életet élt, utána elindult gyűjtögetni
ha jól emlékszem, olyan hat hét alatt sikerült a "Monoton otthon"-t emberivé tenni - bár a kertet utána fejlesztettük még - kis konyhakert, virágok, egy pici tó (úgy megszoktam a kettesből:)), medence, partiasztal
sőt! már kerítés is van:)) -
Coolfire #4463 Az enyém is tapsikál,ha gofrit eszik,ugyanisaz a kedvenc kajája.A kis igénytelen.:) -
Coolfire #4462 De ha magas a logikája a simednek,akkor látod távcsövezés közben amint becsapódnak az éppen aktuális városodban.Utána mehetsz begyűjteni.:)