44549
-
Coolfire #4552 Hát mégsem az igazi ez a személyiségjegy hack.:(Remélem,ha kiveszem,visszaveszi a tulajdonságokat.Miután a két szülőt visszafiatalítottam,gondoltam,hogy a 3 lányt megöregítem tizenévessé.És itt jött a pofáraesés.Igaz,hogy a középszerű tanulmányi eredmény miatt a játék választott nekik személyiségjegyet random(szgzseni,könnyen lenyűgöhető és vonzó)ami tökéletes lett volna,2 lány nem kapta meg a hülye szalutálás miatt.:(Úgyhogy gondoljátok -már ha vki használja-mert szvsz nem az igazi. -
#4543 ennek hogy van farka? :o -
#4542 Köszi! Végülis jó lett. -
Coolfire #4541 A registryben:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
A sku bejegyzés 2-es.Ha nálad más(pölö 7 az RLD),akkor csúnya verziód van.:) -
#4540 Hali!
Letöltöttem külön a Sims 3-hoz az első javító patch-ot de amikor telepíteni akarom, akkor kiírja, hogy nem megfelelő a régió kód. Pedig a telepítésnél 'Magyarország'
van beállítva. Vagy esetleg mást kell ez alatt éerteni. És hol állítható a régió kód. Valaki esetleg tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm -
Coolfire #4538 Jó cucc ez az Amrózia.:)1 nap volt váltásig,öszeütött a simem egyet,rögtön 270 lett.Nehéz összehozni,de jobb mint a 2-ben az elixír.:)
-
Kockázás megszüntetése :
LINK
Ezt a file-t letöltöd, s a BIN mappában felülírod vele az eredetit.
De előtte azt mentsd el, mert ha fel szeretnéd tenni a patchet, csak akkor megy fel, ha az eredetit találja ott a program.
Patch után ismét visszamásolhatod ezt a hackelt változatot. -
balinttb #4535 köszönöm -
#4534 kell némi horgász tapasztalat, aztán rákattintasz a tóra és betelepítés. -
#4532 hogylehet a kockázást kivenni? -
balinttb #4531 Sziasztok. Tudja valaki hogyan lehet halat telepíteni a saját tóba, amit én csinálok a házam mellé? Sosem fogtam még semmit benne, azt irja nézzek el da ahol a halak már kiugrálnak a vízből. A szomszédban pont olyan van:-) -
Coolfire #4530 Nekem az XP alatt csak a DirectSoundig használja,nem áll vissza. -
#4529 az miért van, hogy a hanggyorsítás a windowsban mindig visszaáll fullra? -
Coolfire #4528 Kellett nektek simcici..:))Egyébként van olyan no censor is itt,amihez nem kell a Shaders_Win32.precomp filet bántani. -
Dévids #4527 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 3-ba nem lehet festményeket/arcképet betenni mint a 2-be ? -
Gólya #4526 hajjajj...
nem féltek, hogy rátok szakad az ég? -
#4525 A Shaders filet, amit a kikockázás miatt felülírtunk, vissza kell eredetire állítani, különben nem megy fel a patch. -
Coolfire #4524 Ez egy kúltúrált topik.:) -
#4523 Jó ide benézni.. :) -
#4522 köszönjük -
#4521 koszonom a valaszt
itt rendesek vannak nem mind masfele -
phoenix1 #4520 Szia. Nem szükséges hozzá a Sims 2. -
#4519 szevasztok
lenne egy kerdesem
hogy mennyen a gepemen a Sims 3 ahhoz fell kell legyen instalalva a Sims 2?
a valaszotokat megkoszonnem -
Pirlipát #4518 Szerintetek miét nem tudom frissíteni? Invalid file found ezt irja ki 87%-nál!!! Mi a franc van???? -
Coolfire #4517 át igen,ezek is alapművek,én-ha jól emlkészem-a quakevel és a settlerssel kezdtem pécén.:)Utána jött a SimCity és Sims amikkel már sok időtt töltöttem.De a legkúlabb játék a boogeyman v. mi a neve.Mikor budipumpát kell gyűjteni,fikagolyót hajingálni,fingani,büfögni.Ez a "fegyverarzenál".:)) -
szaba16 #4516 hát, lehet.. :S
de a NÉ-nél is 2 patch volt.
a második javította az elsőt :DD -
#4515 a legjobb a Monkey Island 2 volt, meg a Civilization, mert ezek voltak az első komolyabb pc-s játékaim :D -
Coolfire #4514 Ergo,az első sorozat a legjobb.)A többi már csak tupír,az volt az etalon.:) -
#4513 Ja, még régen a Sims 1 megvolt Ripben, laptopra. 63 MB volt. -
Coolfire #4512 Szerintem akkor is az 1 a legjobb.:) -
Pirlipát #4511 Ebben igazad van, az egyhez képest az tényleg összehasonlíthatatlanul jobb volt, mivel teljesen más lett. Most ebben egyáltalán nem fejlesztettek, viszont a játék élmény sokkal jobb. Én annak idején emlékszem, hogy azt vártam a kettőtől, amit most a háromtól kaptam meg. Csak vígasztalni szerettelek volna, hogy lesz ez még jobb is! Majd otthonról küldök képet, hogy mire gondoltam. -
#4510 Jófélék :) -
Rundstedt17 #4509 így van -
#4508 amikor 2004-ben kijött, nekem kifejezetten tetszett
minőségi ugrás volt az 1-es pixelhalmaz után
a 3 ehhez mérten gáz -
Pirlipát #4507 Engem is zavarnak a simek kinézetei, de már a kettő sem volt anno valami fényes alapból. Most kezdenek kijönni a módósító letöltések, és én is ezekre vadászok leginkább. Az MTS-en nagyon jól használhatod ezt: http://linna.modthesims.info/download.php?t=344369 Mondjuk én csak az arc formálot használom, ezzel már teljesen valóságos arcformákat lehet csinálni. A Peggy-n is főleg az arc texturája tetszik, például a cakk az óra alatt, a száj sarka, vagy a szeme. Ez már egész jó. Persze biztos lesznek még jobbak, csak ki kell várni. A kettő sem volt jobb hidd el, csak talán a fejformájuk nem volt ennyire golyó, de az a fenti linkkel orvosolható. -
#4506 -
Pirlipát #4505 Ez sajna nem Sims3 :-( !!! Ez a jó öreg 2. -
#4504 nem fogják túlzásba vinni, majd az első kieggel javítgatnak
szerintem a rettenetes arcberendezésket kellene előszőr megcsinálni, azt ők meg úgysem fogják -
#4503 jók nagyon
nézd csak meg nyugodtan -
szaba16 #4502 mert lesz még úgyis javító csomag, nem?
Egy játékhoz nem csak 1 szokott kijönni...
most szerintem csak a legsúlyosabbakkal kezdték, aztán jöhet minden szépen sorjában..