44549

no-warez.gif
  • Gólya #4593
    pedig jó lenne, ha meg tudnák oldani mind az időjárást, mind a közösségi dolgokat - álmodozzunk, hátha bejön:)
  • Coolfire
    Apropó,már kérdeztem:hogy kell a gyereksimmel pizsamapartit csinálni?
  • Coolfire
    Ez így van..életben kell tartani a topikot,és hozni a szokásos színvonalat.:))
  • Coolfire
    Na ez az amit nem nagyon hiszek az időjárással együtt.Eleve a közösségi telkeket(bolt,csarnok,színház etc.)rabbit-holenak tervezték.Időjárás pedig alapból volt benne,de kivették az engine hibája miatt.De neked legyen igazad.:)Bár azt rebesgetik,hogy a kb. novemberben megjelenő ep munka és hobbi alapú lesz.
  • rage
    Majd ha adnak ki olyan kiegészítőt, mint a Sims2-ben, be lehet menni...
  • tmartin
    Sziasztok!
    Én nemrég kezdtem el játszani a sims 3-al és amikor elakarok például menni a plazaba akkor nem lehet nekem is bemenni mint néző és irányítani ugyanúgy a simemet mint a kettőben? Mert itt én csak amikor odaérek kívülről rákattintok a plazara és ott választom ki hogy mit csináljon a sim. És ha lehet akkor, hogyan lehet azt hogy én is megnézhetem bellülről a közösségi teületet és onnan tudjam irányítani a simemet?
  • Gólya #4587
    jaja:))
    legalább beszélnek róla...:))))))
  • Katinagyi
    Hát nagyon jól mulatok az írásaitokon:)
  • Coolfire
    Nem cicire gondolt?Mert gyárilag szaporítószerv(de szépen írtam) nincs rajzolva,csak cickó.:))Olyan csupasz farka legyen?Az nem buzis egy kicsit?Azért egy kis szőrpamacsot mellékelhettek volna é egy csúszkát amivel a hosszt lehet állítani.
  • rage
    Szerintem azért, mert gyárilag nem rajzoltak neki semmit sem.
    Tedd fel azt a fickós nude skint is, utána majd lesz neki valamije :)
  • Coolfire
    Huhh...lehet,hogy herma személyiségjegy is van benne?Most már a körmére nézek én is a simjeimnek...Nem volt olyan vágya,hogy nő legyen?
  • Mike at home
    néha érdemes új helyre menteni új néven, no meg kétnaponta mondjuk betömöríteni a mentést és eltenni valahová
  • Mike at home
    nemhinném, inkább bug
    lehet hogy nem is moziba ment? :)
  • Málna1
    sziasztok!

A kikockázás után miért lett az én pasi simemnek női micsodája??
  • Coolfire
    Akkor passz..:)
  • Hegi90
    az is szar :))))))
  • Coolfire
    Először másold inkább ki valahova,majd a .sims3 backupot írd sima .sims3-ra.Elvileg így az utolsó előtti mentést állítja vissza.
  • Hegi90
    és a korábbi hogy hozom vissza? :O
  • Coolfire
    Mivel két mentést hoz létre a játék,ennek backupjával nem lenne jobb?
  • Hegi90
    na kinyírattam az apját, így több ember nem maradt a háztartásban, és vége lett a játéknak. Azért egy ekkora buziságot nem raktam volna bele...........
  • Hegi90
    akkor most várjak még pár napig hátha hazahozzák és megint látszódni fog az ikonja? Vagy folytassam az ősrégi mentéssel?
  • Hegi90
    de nekem eltűnt az ikonja.... már lassan 4 napja.
  • Coolfire
    Ehehh...
  • Hegi90
    érdekes hogy főmenüben meg még ottvan mellette a gyerek. Akkor nemtom mi a faszh van. Az előtte lévő mentés (külön mentettem őket) az még olyan hogy az anyja is él. Kb 3 óra játékidő
  • Coolfire
    Nem,hazaviszi a rendőrség v. ahogy alább írtam elviszik a szülőhöz-ha kzösségi telken van-de nem tűnik el az ikonja.Csak lesz két piros moodlet-je.
  • Hegi90
    már tinédzser szóval nem lehet örökbe fogadni. De ez milyen buziság már??? Elmegy a gyerek moziba, és bebasszák a börtönbe mert későn volt kint _:AD_ASD: vitz! Rendőrállam :(
  • Coolfire
    Etess addig vele életgyümölcsöt v. ambróziát,amíg megtalálod.:))
  • Coolfire
    Ja olyan régen?Azt nem tudom.Akkor az bogár lesz.Tedd azt amit Mike javasol,lökj be egy régebbi mentést.
  • Hegi90
    csak azért mert kint volt takarodó után bebaszták a gecibe?
  • Mike at home
    pff
    ha az ikonja nem látszik, akkor próbáld meg örökbe fogadni
    ha nem megy, akkor régebbi mentés
  • Hegi90
    az apja meg mindjárt meghal :D
  • Hegi90
    és mikor kerül haza kb? mert nekem már vagy 4 napja elvitték, de még most se látszik az ikonja
  • Coolfire
    Hehehhh....igen kap egy kis bilincses hangulatdarabkát,a szülők is jól leb@sszák,de hazakerül.:)Nekem is a barátkozós lánysimem állandóan az osztálytársánál "pizsipartizik",és jön a kijárási tilalom.Volt olyan,hogy éjszaka az apuka kampechalra vadászott,és odahozták a yardok.:)
    Tényleg otthon,hogy lehet pizsamapartit rendezni?
  • Hegi90
    srácok mivan akkor ha takarodó után kint marad a gyerek és beviszi a rendőrség? akkor ennyi? vehetem úgyis, hogy meghalt?
  • Coolfire
    Mint a gamestar.hu-n egy simses híreknél.:)
  • Coolfire
    Látom rendet raktál.:))
  • Coolfire
    Nem sokra.
    Most,hogy kivettem a hacket,el is tűnt minden simemtől.És mivel jó volt mindhárom gyerek hangulata,én választhattam ki nekik a negyedik személyiségjegyet.Dolgoznak,tanulnak és kapják a küldiket.:)
    Azt hiszem egyet kiválasztok,telepakolom az eszköztárát,és kiköltöztetem.A többiek,meg azt csinálnak amit akarnak.Kíváncsi leszek a rokonlátogatásokra és telefonokra.
  • Mike at home
    ez a szalutálás mire jó?
  • Mike at home
    jee, milyen háború dúl a sims ellenesek és a sims melettiek között a hírekben :)
  • Olly
    sziasztok :) nekem meg van a sims 3 eredtibe, de amikor játszok vele kb egy óra után kikapcsol a gépen :S és nem értem miért :S valaki tudna nekem segíteni? :/ köszönöm :)