44549
-
#4633 szerintem nem, csak lusták voltak a programozók -
Gólya #4632 jó ha ágy van...hol élsz?? -
Gólya #4631 nem változtat az ottani helyzeten, de errefelé is sűrűn járnak "nagyfehérek" - sajna
reggel fél hétkor indultam Nyházára, de mire kiértem a vonathoz már tiszta víz voltam - s állítólag az egészségesebbek közé tartozom...akkor mi van a sok szívbeteggel
off vége - bocs Mike -
Gólya #4630 még csak a citromot is megeszik - az is csökkent az éhségérzeten
egyébként ez nekem kicsit fura...
mindegy mit esznek, egy szimpla gyümölcslé is ugyanúgy jóllakatja a simet, mintha nem is tudom milyen főúri kaját etetnék vele - normális ez így? -
#4629 van net a mentőautóban?
Szomszédok ismétlésében éppen ma reanimált valakit a Nagyfehér -
#4628 esznek
éppen emiatt elég a hátizsákjukba betenni némi almát, így bármikor ehetnek egyet ha megéheznek -
Coolfire #4627 Vazze,itt Mc-on meg lehet rohadni.Máshol is annyi rosszullét van mint itt?Vagy csak én szívok a sok reanimációval?Bocs,ez egy kicsit off volt... -
Coolfire #4626 Jött már annyi gyerek hozzánk.:)De,egy sem kérdete meg,hogy mizújs. -
#4625 gyerektéma: miután teherbe esett, ha almát etetsz vele (mondjuk palacsinta), akkor fiú lesz,
ha görögdinnyét flammol, akkor lány. elég nagy baromság, de nekem végülis bejött...
azt nem tudom, hogy görögdinnyét csak úgy esznek-e, még sose próbáltam, de én a reggelik közül a tojásos machiavelli-t etettem vele, és úgy is "hatott". -
#4624 az én gyereksimemnek is vágya volt a pizsamaparti. szimplán áthívta a haverját, és megkérdezte, hogy van-e kedve ott aludni, akart, és ezzel beteljesült a "pizsamaparti rendezése" vágy... de hogy van-e valami új opció az ágyra, azt nem tudom, mert a vendég idő előtt kidőlt, és bebújt egy használaton kívüli ágyba aluszkálni. a hűtőnél semmi különleges opció nem volt.
viszont a kiscsávó jól érezte magát, csak másnap délután 3-kor húzott haza (mondjuk a kedvence volt reggelire). :) -
#4623 Na végre sikerült elérni az űrhajós szintet.
Más össze hoztam a simemet egy másikkal, csók miegymás,azt egye-pegye kérdésnél elszaladt ,hogy ő most már megy haza. Mondom jó tegye,eztán hanyagoltam a kapcsolatot egy-két napig, majd újra hívtam a házhoz.
Ekkor megjelent a kezében egy gyerekkel, mondom mi a szősz, na elkezdtem, hogy ölelkezés > elutasított , na mondom valami lazább flőrt > na az bejött, de erre megjelenik egy kép a feje felet, egy összetört szívvel meg egy másik simmel és elkezd bögni.
Na mondom ez jó kapott a simem egy jó kis formás szarvakat a feje bubjára.
Még egy, valakinek sikerűlt már lány gyereket csinálni mert nekem ötböl öt fiú lett. -
Joybull #4622 Mikor rendezel egy bulit akkor nem lehet hogy a párbeszédeknél az aludjon ott, vagy maradjon ott estére interakciót kell választani? -
Gólya #4621 jaja - nehogy má' nevelődjön a gyerek (esetleg felvilágosítsa a játékkészítőt, hogy ugyan má' ez f...? a sárkányé, az f...) -
Hoz_Hun #4620 Van egy kérdésem: Ebben is van olyan hülye cenzura cuhanyzás meg wc közben mint a 2-ben? -
#4619 Nekem még egy ötletem van. Hasonló, mint a Sims 2-ben a sportbuli. Igaz ott írta a telón, de amikor megérkeztek, rá kellett venni a népeket, hogy nézzék a sportcsatornát.
Lehet, hogy a kölyökkel kell egy szimpla bulit rendeztetni, aztán mikor megérkezik a többi gyerek, esetleg akkor hoz fel menüket pl az ágyra, vagy a hűtőre. (Ha jól emléxem vmi chips zabálást is ír.)
Még eszembe jutott vmi, próbálj meg vele pizsamában telefonáltatni. Hátha. :)
Egyelőre nincs több ötletem. :) -
#4618 még arra is lusták voltak, hogy a notebookhoz új animációt készítsenek, mekkora lóbaszott már az a notebook, 101 gombos billentyűzettel, egérrel -
#4617 jó lenne, ha lehetne mondjuk össznép párnacsatázni
egyébként nem tudom, hogy házibulik alkalmával miért nem találtak ki csak akkor élő társas dolgokat
mondjuk asztalnál evés-ivás, beszélgetés, vonatozás, székfoglalósdi, össznépi tánc, gyerekeknél párnacsata, közös videózás a földön ülve, fekve -
Coolfire #4616 Ehhh...nem akar ez a pizsiparti összejönni.Senki másnak nincs vm. jó tippje?Csak azért-mert,mint alább írtam-az egyiket meg akarom öregíteni,s előtte megnéztem volna egy kis hancúrt.:) -
Coolfire #4615 Szerintem is csúnyább szó,mint a warez.:) -
#4614 olyat meg pláne nem fogok leirni, hogy illegális -
#4613 ja, ne offoljatok! :D -
#4612 meg nem érdekel, hogy tudja-e mit jelent a szó
kitörlöm és kész
ez itt nem szociális ellátás, vagy iskola -
#4611 dehognem tudják
csak nem olvassák el a bannert, hanem szimplán kérdeznek
de egye fene benne marad, bár sosem értettem az embereket miért kell leirni olyan lényegtelen részeket, mint hogy letöltöttem, stb
kit érdekel
kérdezze meg a problémáját -
Coolfire #4610 Mondjuk ez is már az off kategóriába tartozik,ergo ezt Mike-nak meg is privizhetted volna.:) -
Coolfire #4609 Így pölö:hogy A warez téma lezárva!Illegális dolgokról a továbbiakban itt tessék eszmét cserélni!Így benne van a warez és az illegális is.Így gondoltad?:) -
EK1TEP #4608 Az egy dolog hogy elolvassa e vagy nem... ha elolvassa lehet nem tudja mi az a warez.nem tudhatod ki milyen témakörben, környezetben van otthon :) -
#4607 Szerintem meg csak nem olvassák el a banner alatti részt.. :) -
EK1TEP #4606 Amúgy szerintem nem azt kéne kiírni hogy Warez hanem mondjuk kalóz vagy illegális letöltött verzió ilyeneket mert sokan nem tudják mi az a warez meg off/spam ilyen szavakat nem ismernek!Lehet csak azért reggelt hogy meg tudja mi lehet a gond egyáltalán nem fórumozik, nincs otthon a témában!
Ez mondjuk ink a házigazdának szól! -
#4605 A patch-et fel lehet tenni ha megvan, csak letölteni nem tudod.... -
Coolfire #4604 Nem jó helyre írtál... -
Barvy #4603 Sziasztok!
Lenne pár problémám, kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Tegnap letöltöttem a Sims 3-at, (Reload verzió - nem tudom, hogy ez miben különbözik a többitől...)kipróbáltam. A feltelepítéssel és a játék indításával nincs gond, minden simán ment. Az lenne a kérdésem, hogy fel lehet erre a verzióra is telepíteni a patch-ot?
A másik problémám az, hogy néha sárgán elkezd helyenként bevillogni a kép. Mitől van ez? Ki kell cserélnem valamit a gépen, vagy csak helyhiány miatt van ez?
Gépem adatai:
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300
1.80 GHz
1.80GHz, 1,00 GB RAM
Videokártya: WinFasr PX8600 GT Extreme (NVIDIA)
Hely a gépen szabadon (C-n):6,59 GB
A másik meghajtón van még hely bőven, erről viszont már nem tudok több dolgot leszedni sajnos. :S Újra kellene particionálnom a gépet, vagy megoldható enélkül is a probléma? Másnak is jelentkeznek ilyen sárga villogások? Ha megveszem a játékot, akkor is fogok ilyet tapasztalni? A Sims 2-m eredeti volt, mégis csinált ilyet. :S
Köszi szépen a választ!
Üdv, Barvy -
Coolfire #4602 Az a lényeg,hogy szabadon moddolható a játék.Az ilyen dolgokat-mint látjuk-,megoldják.Így nem fáj a feje az EA-nek,és nem perelhető,mint szegény Rockstar/Take Two.:) -
#4601 nincs himbilimbi mert attól a neopuritánok sikítófrászt kapnak, hogy jaj péniszt lát a gyerek, a pedofilokról és a terroristékról nem is beszélve -
#4600 ez már hanyadik? :) -
#4599 a partiszervezésnél ilyen dress-kód nincs? -
#4598 aminek piros az ikonja tréképnézetben oda nem tudsz bemenni, aminek kék, oda igen -
Málna1 #4597 Milyen fickós nude skint? olyat hogy tudok?
Nem cicire gondoltam:)
Én csak egy lenti kép alapján gondoltam, hogy lesz valami himbilimbi a kockák elűntetése után, de ezek szerint más is kell hozzá.
Nem volt olyan vágya, hogy nő legyen, még csak most kezdtem el a játékot. -
Coolfire #4596 Kösz,azon még nem néztem,de a vonalason nincs csak szülinap,és házibuli.Na,majd ha hazamegyek megnézem. -
#4595 Nincs a gyerek sim telefonján ilyen opció? -
#4594 Sziasztok, rajtam maradt egy bontatlan sims3 collectors - magyar 9990Ft.
Valaki vigye már el, olcsóbb már biztos nem lesz!