44549
-
szepi821 #4675 Üdv!
Az lenne a problémám a játékkal, hogy amikor fel akarom gyorsítani az időt benne, akkor nem történik semmi. Mitől van ez? -
Coolfire #4674 Menjetek a szomédba a Durmolo Deluxot megvenni.:) -
#4673 eredetid van? ha nem irány a warez topik, a képet is oda linkeld? -
#4672 ebben a topikban sehogy -
Coolfire #4669 Na jól rábasztam.Csak a backupos mentésem működik,mikor még otyogó a 3 lány.A sima beadja Riverviewet.. -
#4668 Hol találok esetleg a Magyar verzióhoz patch-t:
Amúgy a PC Dome-ről szedtem a patch-t. -
#4667 Nem azért kell, mert nézegetni akarom, hanem, mert az a természetes, ha nincs kitakarás.
-
#4666 Fel akarom rakni a patcht, de ezt írja ki.
Magyarországot választottam régió beállításkor mi lehet a baj? -
a töltő #4665 és mégegy kérdés ha teljesítetem az életcélt azt utána nem lehet változtatni?? ugy érdekesebb lene utána is játszani -
a töltő #4664 az a hangulatjelző-kezelő dolog amit boldogságponton lehet venni hogy működik?? levinni leviszi nullára az energiát, de felvinni nem akarja. hogy csináljam h működjön?? -
Coolfire #4663 Jártam már sokszor így,ilyen látszólag evidens dolgokkal..:) -
Coolfire #4662 Van új patch 1.2.7.00002 verziószámú.Nude patchot meg a perverz kollégáktól kérj.Igaz ide v. a másikba 2-őt is belinkeltem.
De inkább az MTS-t használd,mert ha a shader filet átírod,nem megy fel a patch. -
Coolfire #4661 Akkor jól tippeltem. -
#4660 tulképp az... de csak hogy megnyugodj: én is kicsit többet gondoltam a dologba, mint ami. :) -
#4659 Melyik a legújabb patch?
Van már hozzá nude patch? (ha igen akkor légyszíves adjatok hozzá linket) -
Gólya #4658 bocs de szerintem butaságot kérdeztél..
ez olyan, mintha egy kaját aszerint ítélnél meg, hogy másoknak mi a véleménye róla és nem az alapján, hogy megkóstolod -
Gólya #4657 hát akkor tényleg nem pizsiparti
(közben súg a lányom is:)))) -
#4656 anno kolléga fordított mindenféléket
kapsz egy nyers szöveget, aztán fordítsd le
a filmet/játékot nem látod -
#4655 eredetileg nem pizsmaparti, hanem sleep over, de gondolom kicsit túlspilázták a fordítást -
Coolfire #4654 Egyedül az én véleményem nem sokat számít,de ha van rá pénzed akkor megéri.Most még csak tkp. egy váz alapfunkciókkal.De várd meg a többiek véleményét is.:) -
Coolfire #4653 Lehet,mint az arc simogatása helyett üsse arcon.:)Szerintem minden lokalizált országból egy-két emberke megkapta a "szövegkönyvet" és abból fordították le.Szerintem a játékban nem is látták a szövegeket,vagy látáskárosultak.:) -
Coolfire #4652 Akkor gyúr a gyerek...hehe ez olyan mint postán feladni az ellopott autót.:) -
Coolfire #4651 Ágy az van,csak a felszerelés kevés és szar.Bár a roham és az esetkocsik teljesen fullextrásak.Még tartalék defi is van(általában ilyenkor döglenek be,amikor a legnagyobb szükség van rájuk).De az jó,hogy mindenki csont nélkül bejutott a Szívcentrumba.A többi az orvoskon múlik.Ergo,nem kellett menni rögtön a prosecturára.:)
Na most már tényleg befejeztem az offot.:) -
Coolfire #4650 Hacsak a GPS nem az.:) -
Coolfire #4649 Ne már...ha ott ragasztod éjszakára az már pizsamapartinak számít?Eh de túlbonyolítottam.. -
Coolfire #4648 Hehehh..van és házimozi is.. -
mano1111 #4647 Sziasztok!Kozeljovobe szeretnem megvenni a Sims 3 de inkabb eloszor megkerdezlek titeket hogy bejon e nektek e a game? Vagy egyaltalan meggeri e megvenni...Amm megegy kerdesem lenne hogy a sims 3 collectors edition miben kulombozik az eredeti S3-tol?A valaszotokat elore is koszonom ;) -
#4646 2800 -
#4645 azért a 2-ben nem így volt
most meg mindeki eszük a hűtőből egy cornflakes-t azt szevasz -
#4644 nahát, nemhogy örülnél, hogy ilyen faszagyerek simed van! :D
igen, ezt már valahol olvastam, hogy sima ügy az ilyen akció :) mindenesetre érdekes!
és különben mennyiért tudná eladni? -
#4643 nem hiszem, mert akkor a felnőtt simeknél is ugyanaz lenne, de a felnőtteknél nem volt még nálam ilyen vágy, hogy pizsipartit akartak volna rendezni. :)
egyébként meg én is véletlenül teljesítettem ezt a hülye vágyat, mert gondoltam, áthívom, megkérem, hogy maradjon éjszakára, és utána gondoltam, hogy lesz egy külön opció, hogy bulizzanak, vagy akármi, de már azzal teljesült, hogy ottmaradt a kiscsávó. de azért majd még egyszer kipróbálom, hogy van-e valamilyen plusz interakció az ággyal kapcsolatban, de nem hiszem, hogy lenne... még csak ugrálni se' tudnak rajta, mint a 2-ben, pedig az nekem nagyon tetszett. :) az olyan életszerű volt. :)
-
Gólya #4642 hát tudod ki fog vele szórakozni?
jó ez így - csak tényleg fura, hogy egy kis lé egyenlő táp- és kalóriaértékű egy normális, komoly kajával
meg így igazából - nálam legalábbis - nagyot esik a "menjünk el vacsorázni valahová" vagy a "főzök egy jó ebédet" esélye -
Gólya #4641 korábban valaki írta, hogy valami iszonyú méretű "halacska" fickándozik vígan a kisasztalon is elférő akváriumban... -
Gólya #4640 tképpen ha belegondolsz...mi más lehetne?
esetleg a "megjelenés pizsiben"? -
#4639 az hagyján, de a kisebbik fiú talált egy meteoritot, betette a hátizsákba és hazavitte, mint a 387 ezer kilogrammot :) -
#4638 lehet, hogy az ottalvást pizsamapartinak fordították?
mert ugye a szomszéd kissrác állandóan nálunk lebzsel, de pizsamapartit még nem akartak a fiúk -
#4637 igen, igazad van, azt már észrevettem én is, hogy bezabálják a hátizsákból a kaját, (az enyéim salátát, meg szőlőt szoktak, meg hát, épp ami van), és tök jó dolognak tartom :)
csak valahogy valamiért a dinnyébe nem gondoltam bele, hogy akkor viszont az is megy az eszköztárból. :)
de az a legjobb, mikor az éjszaka közepén megjelenik az a hangulati bigyó, hogy undorodik az et.-ban rohadó kajától, amikor elfelejtem kivenni a tál kaját, amit elvileg le kellett volna szállítani valakinek/valahová :) -
#4636 hogy érted, hogy egy se kérdezte meg, hogy mizújs? :)
én úgy értettem, hogy az én kölköm hívott át egy másikat, az ott aludt, és az már pizsamapartinak számított. -
#4635 Meg kellene keresni azt a fájlt , amely az ételek tulajdonságait tartalmazza és módositani kellene benne az értékeket megfelelőre . -
#4634 Kösz ezt megnézem.
De ez tényleg elég nagy b...-ság, ha ez folyásolja be a gyerek nemét.