44549

no-warez.gif
  • cseri001
    elvileg a romantikus kategóriában találod a masszírozást, de nekem is elég ritkán jelenik meg, mert nem mindig ajánlja fel... (férj-feleség viszonyban sem, igencsak meg kell dolgozni érte, hogy megjelenjen a lehetőség...)
  • Coolfire
    http://www.snootysims.com/thesims3infoindex.php?id=careers
    itt megtalálod a karriereket és a stekszet.
  • Magic Boy
    Jó kis oldal, de elég gyenge az Angolom.
    Nem tudsz valami Magyar oldalt ahol fenn van a szakmák listája és adatai?
  • Magic Boy
    Az elsőnél arra gondoltam, hogy a Simemnek van egy olyan vága, hogy megmasszírozza az állapotos feleségét.
    ezt, hogy lehet?
  • Lirion
    Azt próbálta már vki, mi van akkor, ha a fősim mindig ambróziát kajál és az örökösök sorra halnak ki alóla, akkor mondjuk 4-5 generáció múlva az utódok hogy viszonyulnak majd az fősimhez? Meg mennyire lenne szoros a családi kötelék, 5-6. genes lányal vérfertőzést vajon megengedne a program? :D
  • Lirion
    http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3
    Itt találsz leírást a szakmákhoz.
  • Nohab
    1: Van valami szépségszalon a város szélén, ott lehet kényeztetni a simet.
    3: Minden ennivaló ugyanúgy laktatja a simet. A könyvesboltba lehet recepteket venni, és ott kiírja, hogy mekkora szint kell hozzá. Recepteket lehet a tévéből is ellesni.
  • Magic Boy
    Pár kérdés.
    - Hogy lehet meg masszírozni a másikat?
    - A Sims 2-höz volt olyan leírás, hogy melyik szakmában melyik szinttel mennyit lehet keresni és az adott szint eléréséhez mi kell. A Sims 3-hoz van már ilyen?
    - A Sims 2-höz volt olyan, hogy melyik kajához mijen szint kell és mennyire laktató ehhez van már ilyen?
  • tonnni
    Hello!

Segítenétek nekem?? Játszom a játékkal mobilon, és valami miatt nem tudom menteni, illetve elmenti, de ha kilépek majd később szeretnék visszalépni és folytatni a játékot, addigra eltünik, mi lehet a baj??
  • eomer
    Én egyszer felhízlaltam az asszonyt, és úgy szült. A gyerek sem lett vékony. Aztán ráállítottam az edzésre, mikor fiatal felnőtt lett. Akkor lefogyott, viszont ha nem edzettem pár napig vele, megint meghízott, pedig alig engedtem enni, és soha nem ette túl magát.
  • Maccc
    Köszi szépen!!
  • Coolfire
    Ha van 4-es skilled,Riverviewben a haltelepe,Sv-ben talán a tengerből.De gyszerűbb,ha megveszed a róla szóló könyvet,abban minden benne van.
  • Coolfire
    Igen,drága is a könyv,és ahhoz,hogy elolvashasd kell a 10-es szakácstudomány.
  • Lirion
    Az én simem nagyon jól néz ki. :D
    Egyébként hugomnak futópadon sikerült totál lefogyasztania egy csaj simet, beköltöztette a főnökasszonyát a munkahelyéről poénból, aztán látta, hogy dagi és ráküldte a futópadra. Egy pontnyi logika fejlődéstől meg rögtön fullos alakja lett.. Ez az igazi életszimulátor, jó lenne, ha a valóságban is így menne. :D

Az Ambrózia könyv elolvasáshoz kell 10es szakács skill? Kb. 40 napja van még a simemnek, hogy fiatal felnőttként megcsinálja az ambróziát és aztán a város örökéletű ura lehessen. :D
  • Maccc
    Sziasztok! Angyalhalat hol tudok szerezni? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Coolfire
    Jaja..de az nem Riverview?:)
  • Coolfire
    Az én kreálmányaim is elég mutánsok szoktak lenni,ezért csinálok mindig csak egyet,és abból lesz később a család.De asszonyt is nehéz találni,mert amelyik jó alakú az fejre 0,amelyik nem lóarcú az meg dagadt.Egyébként tudnak fogyni a dagi simek.Mert én egyet futópaddal súlyzóval kínoztam-el is érte a maxot,még a jártassági naplóban is-de úgy szemre nem sokat változott.Sőt vettem a boldogságpontból azt a henger alakú izét,de akárhogy akarom fogyasztai,erősíteni,hizlalni etc..egyik sem olyan látványos.De lehet,hogy az "izomkonfigom" miatt van.:)
  • Coolfire
    Hehe...ez van.:)
  • Coolfire
    Semmit.Vagy eladja(ez szvsz hülyeség)v.csinál Ambróziát,ami az adott életszakasz elejére rakja vissza,ergo fiatalít.Igaz ehhez kell még egy életgyümölcs,és az Ambrózia c. szakácskönyv elolvasása(10 skill).
  • Mike at home
    ma megprobáltam emberi kinézetü simet csinálni, egyszerüen képtelenség
  • Mike at home
    ha letöltöd a riverside-ot az offtopikból, az éppen annyira lesz legális, mintha a programmal töltenéd le, de nekem édesmindegy
  • rage
    Nekem sem akarta, de aztán egyszer csak bedobta a hivatalos oldal címlapján a reklámját.
  • nonicks
    én a városban élővel kezdtem:D
  • Magic Boy
    Valaki szokott a városban lévő Simekkel játszani vagy csak a saját magatok által generálttal szoktatok?
  • Lirion
    Szóval ha lehet, legális letöltési lehetőség érdekelne. :)
  • Lirion
    Nem keresgélek off topikban eredeti verziós játékkal.. Hugom kapta ballagására, beregeltem neki és akkor megjelent a weblapon a város, de a böngészőt bezártam, mert hát az indítópanelben is biztos ott lesz.. de a francokat van ott.
  • Mike at home
    offtopikban keresgélj
  • Mike at home
    ha nem vagy bejelentkezve, nem jelenik meg, ugyanis akkor nem léphetsz be a sajátba
  • Lirion
    Riverview-t hogy lehet leszedni? Az indítópanel nem akarja megjeleníteni és a regelős oldalon se látom sehol..
  • uiztu
    De, ha valaki linkelne be, oldalakat, ahonnan lelehet tölteni a simeket meg tárnyakat az jó lenne.
  • uiztu
    okk, azt hiszem már megtaláltam az offtopickot.
  • uiztu
    Helo!
    Én nem rég vagyok az oldalon. És valaki megmondaná, hogy hol van az offtopic belinkelné? És, ha valaki még tudna más oldalt, akkor azokat is linkeljétek be.
    Kösz!!
  • cseri001
    kampechalat?!
    viccen kívül: ha van a kampechal mellé életgyümölcse is, akkor készíthet ambróziát magának, amivel meghosszabbíthatja az életét.
  • cseri001
    ott a pont! :)
    nem emlékeztem ilyen részletekre..., arra viszont emlékszem, hogy párszor lekéstem róla, mert mindig mással szarakodott a simem abban az időszakban,és mindig elfelejtettem elküldeni pecázni... :)
  • rage
    Tökéletesen működik már a nyitása óta.
    Gondolom, be vagy jelentkezve, úgy nyitod meg.
    Ha nem, akkor jelentkezz be.

Törölheted az ideiglenesen letöltött fileokat is a böngésződből.
    Sőt, a cookiekat is.
    Utána működnie kell.
  • Riana
    Igen csak az off-topic nem működik feljön egy üres fehér ablak már hetek óta
    Ha csak nekem van ilyen akkor mit lehet vele kezdeni?
  • rage
    Az off-topicban van egy csomó link.
  • uiztu
    Hellosztok!
    Milyen oldalakat tudtok, amiről lelehet tölteni simet tárgyakat meg ilyesmiket? Ha tudtok ilyen oldalt , akkor kösz!!
  • Magic Boy
    És mit kap a Sim, ha kifogja?
  • Coolfire
    Kampechalat hajnali 5-ig lehet horgászni,angyalhal a csalija valóban(4.szint),és a hal kifogásához (6.szint) kell.