44549
-
Coolfire #4795 Hát ennyire etióp alkatú azrt nem kell.:)) -
Coolfire #4794 Ez előfordul minden verzióban.Konfigfüggő. -
Flora2 #4793 Általános baj, illetve sokaknak nem szól, sokaknak szól. Nem jöttünk rá, hogy mitől van ez, nekem már bolti verzióm van hivatalos patch felrakva, és még így is sokszor "elmegy a hang".
Azon gondolkodtam, hogy ha majd ráérek (és ha már egyszer eredeti verzióm van), írok egy bug report-ot erről a Sims3 hivatalos oldalán system config adatokkal, hátha egy következő patch-ig kiderül, lehet-e hivatalosan javítani. -
Coolfire #4792 Az inventoryban a simoleon jelre húzod,vagy a boltban. -
#4791 Hogy lehet eladni a halat amit fog a Sim? -
#4790 Csak az én sims3ammal van a baj, vagy általános baj, hogy nem szól a rádió, csak a saját :\ Már próbáltam mindent (most rakom újra) de semmi sem használ :\ -
Gólya #4789 így van - ha lehet szüretelni, megjelenik a "betakarítás" opció is -
Gólya #4788 hát nem tudom - most kreáltam egy új simet - szerintem egész elfogadható
persze a profi beállításokkal elég sokat kell vesződni, de talán megéri (ez már nem olyan "gumiszerű")
majd ha a hitesnek lesz ideje, türelme meglesni, miért nem tudok képet feltölteni, akkor hozok képet is -
Gólya #4787 ezer örömmel - csak figyelj jól, hogy meg is jegyezd -
#4786 érc nekem meg van mindengyik.. kapok is állandóan postán... -
#4785 http://www.kepfeltolte.hu/view/090708/Screenshot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
igy be tudom rakni csak irjátok oda az S-t a .hu elé.. -
#4784 faszom,h nem lehet feltölteni képet.. hogy érdemes? mert 20kb alatt csak ikon lehet felrakni :) -
#4783 én is próbáltam összeszedni az összes ékkövet...
a rózsaszín kristályt és plutóniumot sose találtam...(még gyűjteményrendezővel se) -
#4782 valószínű hogy a parkban nincs még megérve a gyümölcs.. -
#4781 Köszi megpróbálom :) Megtelt egy kis házam ekkövekkel :) De nem találom meg mindet.. pedig a radar amit mutatott összeszedtem kétszer is a térképről mindent.. mindjárt rakok képet.. -
#4780 halálvirág mag... és halálvirág lesz belőle!
(ha a simnél van és meghal a kaszás nem viszi el...ott marad a hullája) -
#4779 Két kérdés:
- Hogy lehet leszedni a parkban, parton, stb... a fákról a termést? (az én Simjemnél csak a nézni opció van meg)
- Mire jó a halálmag? (vagy valami hasonló) A Simem pecázott és egy kincsesládában találta.
A 7-es kertészkedésre fölfejlesztettem, de mivel ötletem sincs, hogy mire jó még nem ültettem el vele.
-
phoenix1 #4778 Szerintem valami ilyesmire gondolsz. Még nem próbáltam, de azt írják, hogy ezzel a hack-el, jobban lehet alakítani a simet. -
#4777 a bal felső sarokban van egy gomb, ha arra kattintasz, akkor megnyilik még egy ablak, és mutatja hogy mik azok
na rre kell úgy katintani, hogy ne nyiljon meg, és úgy át tudod húzni
nehézkes megfogalmazni, meg nem is mindig könnyü az egérrel jól eltalálni -
#4776 Hali. Kéne egy kis help.. A hátizsákban ha pl ezüstrúdból van vagy3x darab azokat,hogy lehet egyszerre eladni.. Ne kelljen egyenként odahuzogatni... Egyszer vhogy sikerült de nemtom,h :) -
#4775 fast metabolism - gyors anyagcsere -
Flora2 #4774 Ha nagyon zavaró, hogy egy sim nem tud lefogyni, akárhogy sportol: van egy 5000 pontba kerülő (legolcsóbb) jutalom "perk", aminek most az angol nevére se emlékszem (valami gyorsabb anyagcsere a lényege), a magyar fordítását meg nem tudom; ha ezt a perk-öt adod a simnek, attól rövidesen lefogy és tartósan vékony lesz. Nálam legalábbis ez volt az eredmény. -
Flora2 #4773 Nagyon sokaknál volt egy ilyen bug (sokaknál viszont nem, nálam pl. teljesen jól működik kezdettől fogva a felgyorsítás). A hivatalos javítópatch azt írja magáról, hogy ezt is javítja. Próbálj patch-elni. -
Flora2 #4772 Elvileg igen, bár attól még öregedni fognak a többiek, tehát ha nem akarod azt se, hogy a város közben öregedjen, akkor az öregedést is külön ki kell kapcsolni.
Még egy fontos dolog, hogy ha kikapcsolod a Sztorimódot (a történet továbbhaladását), akkor az csak a patch-elt játékban fog ténylegesen kikapcsolódni. A sima, patch nélküli alapjátékban uganis ez a funkció (a kikapcsolás), nem működött, OFF-Sztorimód is ON-Sztorimódnak számított. A hivatalos patch elvileg ezt javította. -
#4771 Nekem az idő ugyan úgy megy, semmit nem gyorsul. Az baj, vagy mindenkinél ilyen?:Q -
#4770 nekem a 2 jobban tetszett, de a 3 sem rossz
majd kialakul
a környezet szép, a városba bejárkálás tetszik, ellenben a simek ocsmányak, bár inkább csak a fejükkel nem vagyok kibékülve -
Lirion #4769 Kevésbé monoton és unalmas, az első részét pár óra után, a másodikat pár nap után untam meg, ezzel már egy hete játszok és még nem unom. :D Tetszik, hogy él a város és meghalnak meg jönnek új emberek valamint a karrier csúcsa után is van hova fejlődni a karrierben, lehet fizetésemelést kapni meg rakás mókás dolgot csinálni (pl. elcsavarni a munkahelyi főnök feleségének a fejét :D). -
#4768 húú szedem, akarom mondani veszem^^ [soha, khm] a Sims 3-at. Szerintetek az egyhez és a kettőhöz képest milyen? -
Coolfire #4767 Igen,az arra való.:) -
Lirion #4766 Persze, meg lakcímet és pin kódot is a bankkártyához.. -
phoenix1 #4765 Ezt itt kérdezzed meg. -
#4764 Sziasztok valaki megmondaná nekem a sims3 regisztrációs kódját? -
Katinagyi #4763 c_drive > Program Files > Electronic Arts > The Sims 3 > Mods > Packages.
-ba kell tenni,ha már va ilyened.Ha nincs,akkor le kell töltened a TS3 Install Helper Monkey programot,és az megcsinálja neked a mappát,(ha a C-n van a játékod)ahová a package fájlokat tudod dupla kattintással berakni -
#4762 #4758 - Magic Boy ez jó kérdés.... valaki tudja rá a választ? -
#4761 a 4-es is 3-as sebeséggel megy, de csak a cselekvés ideéig, aztán visszaáll 1-re -
#4760 Volt már ilyen kérdés biztos, de csak nálam van az,hogy ha begyorsítom az időt akkor nem törénik semmi? -
#4759 Már megoldódott, csak a drivert kellett frissítenem. -
#4758 Ha csak azt a családot akarom fejleszteni amelyikkel épp játszom (tehát a többiek ne változzanak) akkor kapcsoljam ki a történet továbbhaladását? -
#4757 A videókártyát alkalmazásvezérelt élsimításra hol tudom beállítani? Gf7600gt-m van, a control panelben nem találok ilyesmit. Töltsek le új driver-t? -
#4756 Hogy lehet fölrakni a Hack-okat?
Azért kérdem, mert letöltöttem egy olyat ami elérhetővé teszi a 7 NJK tulajdonságot is sim generáláskor, de semmilyen leírás sincs hozzá, hogy hova kell tenni.