44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    ahogy elindítod a játékot, ott
  • csaba90
    ha csak ez az 1.2.7-es verzió van akkor megvan köszi... :D
  • csaba90
    szevasztok! nem láttam FAQ-t ezért merem megkérdezni hogy hol tudom le tölteni a játékhoz való frissítéseket pacheket?
  • Mike at home
    örülnék ha a személyeskedéssel leállnátok
    csináljátok ezt az offban, ha Cool megengedi
  • Mike at home
    itt nincs warez! mindenki megvette
  • Mike at home

bárki írhat ide!
    nem írunk be olyat, hogy xy takarodj már el innen!

hg
  • Mike at home
    kapcsold ki az öregedést
    bár akkor terhes sem lesz
    szerintem idős már nem tud szűlni,bár ki tudja
  • Lirion
    Én egy nem annyira mulatságos, mint inkább frusztráló dolgot vettem észre. Szuperkémként bementem a bűnszövetkezet fellegvárába és jól üldüztem a bűnt, miután kiírta, hogy megtisztítottam a várost, se bűnözők, se bűnözői karrier. Azóta viszont a karrier lehetőségként adott szuperfegyver leállítását nem tudom megcsinálni, mivel a raktár be van zárva..
    Amikor először kaptam ezt a lehetőséget, akkor azt hittem, azért nem megy be, mert egy kinti bűnöző feltartja és beszélteti, de köv alkalommal nem volt ott semmiféle rosszfiú és láttam, hogy zárva az ajtó.:(
  • Gólya #4833
    képzeld van - és? fáj ez neked?
  • Gólya #4832
    ejnye, mire jó ez?...ha valami bajotok van egymással, intézzétek el máshol
  • Stefibaba
    (én a gyűjtőit :D:D) Hát nemtudom, de mostanában, rendszergazdaként indítom el a játékot (vista :D) akkor megy a zene :D
  • Magic Boy
    Nem mindenkinél van, mert a zenei manager csaj például csak ugrált és sikítozott amíg el nem oltották a tűzoltók a tüzet, hiába akartam többször is eloltatni vele.

Más:
    Van pár mulatságos dolog a Sims3-ban.
    Nálam tegnap a férfi nagyban javítja a hangfalakat (följavítás) erre odajön a buli őrült felesége és bekapcsolja a zenét.

Szintén tegnap a rendőr Simem kapott egy olyan utasítást, hogy látogasson meg 3 Simet, hogy javítsa a biztonság érzetet. Az egyik erre a beszélgetésnél elmondja, hogy ő a bűnöző.

Ha van kedvetek össze lehetne gyűjteni pár ilyet itt a fórumon úgy, hogy mindenki beírja a számára leg mulatságosabbat.
  • Coolfire
    Az lehet,mert ha jól emlékszem az egyben és a kettőben is volt.:)
  • Gólya #4826
    mint az előzőekben, hallanod kellene egy kis csilingelő hangot, ha a csaj teherbe esett - ha ez nincs...ismétlés a tudás anyja
    de miért vártál ilyen sokáig vele? ambrózia?
  • Jocex
    Na sikerült összeházasodni, viszont van még egy probléma: a játék ideje szerint ma megöregszik a csaj. Előtte akarok gyorsan gyereket csinálni. Hiába választom a "próbáljanak gyereket nemzeni" opciót, nem történik semmi. Vagy is történik, mert bebújnak az ágyba és a paplan alatt ott.... viszont a dolog után nem alszanak mint a második részben, hanem csak pihennek tovább. És a csaj sem mutat semmi jelet arra vonatkozóan hogy terhes lenne:S. Az öregedés engedélyezve van, szóval az nem lehet gond. Ötlet? Az a baj hogy már mindjárt megöregszik és úgymond terméketlen lett?XD
  • nonicks
    minden simnél van poroltó ha tűz van akkor elő tudják venni!
    (de felesleges mert könnyen lángra kapnak a simek)
  • Coolfire
    Azt szerintem "zsebből" vette elő.:)Biztos vmilyen személyiségjegy miatt.
  • Magic Boy
    Az egyik házban láttam (eloltotta a tüzet vele a sim mire kiértek a tűzoltók) úgyhogy kéne, hogy legyen.
  • Mike at home
    van poroltó?
  • Lirion
    Azért ez nem feltétlenül van így. :D Nekem sikerült két csajnál is elérnem, hogy egy délután alatt ágyba kerültek és házasságot is lehetett volna kötni velük. Igaz, hogy az én simem alapból flörtölős típus meg csókkirály és van neki vonzó perk-je is, szóval simán megy a csajozás, ha meg vki nem szeret flörtölni vagy foglalt, akkor elmegyek a barátságos jelzőig, utána kikérdezem és ha már barátok kezdek el flörtölni. Ehhez mondjuk szokott két délután kelleni, de le lehet fektetni így a főnököm feleségét is lazán, sőt, egy családnál sikerült az anyukát és a fiatal felnőtt korba lépett lányát is ágyba vinnem. :D
  • Magic Boy
    Hol (melyik menüben) van a poroltó vásárláskor?
  • Mike at home
    Romantikázz vele sokat, de mást is csináljatok
    meg kell 1-2 nap, amig leülepednek a dolgok
  • Jocex
    Szevasztok! Van egy Lakótársam. Fiú. Én lány vagyok. Már a legjobb barátom, a csík teljesen zöld amikor beszélgetünk. De a szerelmem hogy lehet?:D
    Flörtölök vele egyfolytában, dicsérem a megjelenését, de még mindig nem jutottam el odáig hogy megkérje valamelyikőjük a másik kezét. Mit kell tennem ahhoz?
  • Mike at home
    nem cheat, hanem konzolparancsok, és néha szükségesek
    egyébként meg miért lenne a cheatelés rossz, ha ő ettől még élvezi a játékot, tegye
    a hangulatjavító készülék, a pénzfa, is cheat ha azt vesszük
  • Magic Boy
    Áthúzogatni szoktam csak azt nem tudom, hogy miért rákattintást írtam.
  • Maccc
    örülök, h sikerült!
  • Coolfire
    Nem rákattintani kell,hanem áthúzgálni.:)
  • Coolfire
    A HP laptopoknál le van rögzítve a gomb,ergo ki kell kapcsolni azt a funkciót,máskülönben a ctrl+shift+c nem megy.Mondjuk lehet,hogy elértettem,de ott az kavar.:)
  • Magic Boy
    Na a Simoleon jelre kattintva sikerült eladnom a cuccokat.
  • nonicks
    milyen képrőgzítő funkció?
  • LeWyTy
    A ctrl+shift+c billentyűk egyszeri lenyomásával tudod behozni a konzolt.(cheatelni rossz! értem?)
  • nonicks
    milyen párbeszéd panelt?
  • nonicks
    lélekgyerta tán ad +25 hangulatot..vagy ilyesmi..
  • Magic Boy
    A lélekgyertya mire jó?
    A Simem titkos ügynök és az egyik kutakodásánál találta.
  • smiley6
    Sziasztok!

Segítséget kérnék! Nagyon jó az új Sims, egy fontos kérdé: a C billentyűn van a képrögzítés funkció, ezért nem sikerül behoznom a párbeszéd panelt, tudnátok segíteni, hogy a billentyű parancsokat hol lehet változtatni? Sajnos nem találom sehol, már több órája kutatok:) A beállítások opcióban mindent találtam, csak ezt nem. Előre is köszi!!!
  • Magic Boy
    Ráhúzni még nem próbáltam (most nem játszok), de kipróbálom.
  • Mike at home
    ettől sajnos a fejük nem lesz sezbb
  • Maccc
    ez esetben viszont passzolom a kérdést. eddig én így csináltam pedig. ráhúzni sem tudod a simoleon jelre, ha a táskájában van?
  • Magic Boy
    Ha rákattintok csak elnevezni tudom vagy preparáltatni.
  • Maccc
    Ha a hátizsákjában van a hal, egyszerűen áthúzod az egérrel a simoleon jelre, vagy ha rákattintasz a halra, felajánlja az eladást.