44549
-
ivanicsm #4886 Ja és ha elvesz feleségül valakit a Sim-em akor azt a Sim-et is én irányítom vagy a gép? -
Jocex #4885 Könyves boltba:D.
-
ivanicsm #4884 Akkor összebarátkozok egy Sim-el:) Egy kis esküvő nemárt :D
És hol lehet könyvet venni? Mert csak könyvtárban voltam de ott ugye nem lehet.
Jó lehet venni könyvspolcot is de az nem az igazi:D -
Jocex #4883 Összebarátkozol egy simmel, amiből később szerelem lesz. Vagy örökbe fogadsz egy gyereket, és egyedül neveled:D. -
ivanicsm #4882 Akkor most, hogy lehet? vagy nem is lehet? :) -
#4881 tudsz rendelni is :D -
ivanicsm #4880 Nem tudok gyereket csinálni mert csak egy Simem van :(
Nincs valami menü vagy gomb ahol hozzálehet adni sim-et? -
#4879 valaki erre? -
#4878 Milyen Hal az ,hogy kampechal,hogyan lehet valakit újra éleszteni szellemmé a laborban -
#4877 Próbáld meg,hogy csimálsz egy gyereket és szulinapi tortával(X4) akár egy nap alatt fiatal felnötté teheted -
#4876 Honnan lehet ambróziát szerezni? -
ivanicsm #4875 Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy:
-Szóval van egy Sim-em akit beköltöztettem egyik házba (vele játszok mindig) és nem tudom, hogy lehet csinálni hozzá még egy Sim-et. Pls valaki írja meg.
Előre is köszönöm. -
#4874 köszönöm hogy válaszoltatok. Még egy kérdés :D nincs még valami olyasmi kiegészítés vagy valami amiben többféle frizura választék van? mert amik vannak nos hát elég érdekesek :S -
#4873 ja azt hittem kreált simről van szó
ha férjjel utól akarod érni, egyszerüen gyűjts neki szülinapi tortát
nem kell kivárni az életciklus végét -
#4872 nem, mert érdekes módon mikor elvettem feleségül, akkor kijöttem a suliból épp (iskolatárs volt). De most megnéztem, és ő már a felnőtt szakaszban van, én meg még mindig a fiatal felnőttben (az első felében). Szóval k.rvára nemértem, hogy ez hogy lehet. -
Katarina 60 #4871 Nem tudja valaki hogy Riverview városában hol lehet kampec halat fogni,meg élet gyümölcsöt szedni.Nagyon fontos lenne mert a 4 gyerekes családanya megégett egy szülinapi tortalángtól,meghalt.A tudományos laborból vissza hoztam úgy hogy szellem.De ha tudnék vele ambróziát etetni,állítólag vissza változna rendes emberré. -
#4870 hazsnáljátok pl. a fotoalbum2.hu-t -
#4869 hát a leírás szerint pont arra kell, amire kérdezted
hogy ne használjon el már alapból pár napot, amikor legyártod a CAS-ban -
Coolfire #4866 uploader.xdl.hu -
#4865 A letöltöltött (majd telepített) telkekkel mit lehet kezdeni? :D A városban sehol nem találom. -
Szabi1991 #4864 link -
#4863 Á ez arra való, hogy ha csinálok egy simet, akkor úgy kezdje el azt az életszakaszt, mintha épp aznap lett volna a szülinapja.
Akkor viszont nincs olyan hack, ami nekem kell :( -
#4862 Erre gondolsz?
Tired of creating a new sim in CAS, only to have them already a quarter of the way through their age? This makes it so that there is no age staggering in CAS, so your sims always start at the very beginning of their age.
Akkor ez tulajdonképpen mit is csinál? :D -
#4861 tinypic.com -
Gólya #4860 a Screenshoot (simán): "hajnalodik"
a Screenshoot-2: játék a locsolóval
a Screenshoot-4: kertrészlet -
Gólya #4859 nnnnnnna végre -
Gólya #4858 http://www.kepfeltolte.hu/wiew/090711/Screenshoot-3_www.kepfeltolte.hu_.jpg
(a kepfeltolte után kell még az s betű - talán így jó lesz -
Gólya #4857 ezem, ..szom megáll
túl nagy képet csinál a játék, nem fér a galériába, a képfeltöltőről meg nem enged linkelni az sg-re (még ha hiányosan írom a linket, akkor sem)
valami épkézláb képszerkesztő-ötlet? -
#4856 van rá hack, láttam a modthesims-en -
#4855 már sokadszorra veselkedtem neki, csak most ez véletlenül becsúszott -
Coolfire #4854 Én meg majd megtanulok írni.. -
Coolfire #4853 Egyzerre ögegítsd meg őket tortával,v. fiatalítsd Ambróziával. -
Gólya #4852 na ugye?!
megy ez, csak neki kell veselkedni -
#4851 Valami olyan hack nincs, amivel a simek korát lehet állítani? Már elegem van, hogy az asszony mindig vagy 20 nappal hamarabb lesz öreg, mint a férje :D -
#4850 gondolom egy bő órácskát
nem tudom, nem mértem az időt :) -
Coolfire #4849 Ja,van egy olyan is,ahol nagyon részletesen-pici csúszkákkal-lehet állítgatni sim képenyőjét.Na ehhez nekem nincs türelmem.:)Meddig görcsöltél vele?Mert egész jól néz ki.:) -
#4848 -
#4847 képzeljétek egész pofás simet tudtam összehozni
rájöttem, hogy nem csak az alapból holdvilág fejét kell összenyomni, hanem az állát is húzni lehet -
Coolfire #4846 Egyelőre csak ez a patch van.:) -
Coolfire #4845 Nem valószínű..:)