44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Ezt Devidsékkel beszéld meg.Nekem mindegy milyen tárhelyen van a FAQ.
  • Coolfire
    Mármint a FAQ-ban.És mégvalami:senkinek sem kötelező használni,ez csak egy lehetőség mint a cheat.És azt,hogy kinek mit ajánlok,ahhoz végképp semmi közöd...
  • Coolfire
    Ha egy hacket is találsz benne,becsókolok neked...
  • Mike at home
    a 2-ben rengeteg életelixirt ittam, mégsem maxolták ki az mebrkéim az összes skilljüket, jó ha egyet
    és bizony a barátkozás sem fél pillanat volt, meg ha nem hívtam fel, egy idő múlva megszünt barát lenni
    ugyanakkor azért mert anyu letolta az esti kimaradásért a tinit, még nem szűnt meg köztük a kapcsolat, most meg simán visszamegy ismerős szintre egy kiaós veszekedés után

ja és BFF-et hogy az istenbe tudok cwsinálni
    volt ilyen vágyuk, de nekem még senkibvel nem sikerült best friend forever szintre eljutnom
  • Mike at home
    legyen inkább sims3.pc-game.hu/faq
    én adom a tárhelyet, ti meg tartalmat
  • Katarina 60
    Miért nem olvasol vissza mielőtt bárkit csúnyán lehordasz.Az öregedés megállítása nekem is be volt ütve de közben egy szülinapi tortagyertya tűzben, a nő simem meghalt.Vissza hoztam a tudományos laboron keresztül,a hamvait bevittem.Azóta a háztartásomba él,sőt így szült 2 gyereket akiből az egyik szintén szellem.Állítólag ha ambróziát etetek velük vissza térnek eredeti alakjukba.Na ezért kértem a segítséget,nem azért hogy téged dühítselek.
  • Katarina 60
    Köszönöm a válaszodat, megpróbálom hátha feltudom támasztani az ambróziával.
  • Hegi90
    mint a legtöbb gyertya
  • Hegi90
    ingatlanja?
  • dani71
    Nem tudom mit kezdjek a lélekfény gyertyával nem ad sem boldogságpontot sem elfoglaltságot csak arra jó,hogy helyettesítse a lámpát
  • Lirion
    Hát ezzel egyetértek. Az én emberemnek is már 50+ barátja van, 2x exbnője, 2k órabére meg egy rakás ingatlanja, amiből heti sok ezer pénz bejön még, jah meg 4-5 fullos skill. De ha belegondolsz, mennyire lenne sikeres a játék, ha olyan nehéz lenne, mint a való élet? Meg nehezíthetsz azért rajta, ha gyorsítod az öregedést, akkor megöregedhet simán úgy az embered, hogy nem éri el a karrier csúcsát.
  • Lirion
    Nem értem, mi a picsának kell hackeket ajánlgatni, mikor meg lehet állítani legálisan az öregedést és akkor ad1. nem kell ambrózia az örökléthez 2. van idő bőven, hogy elkészítse az ember, úgyse hal meg senki végelgyengülésben.. Ennyi erővel egyszerűbb csíteket beirogatni...
  • Hegi90
    jóak
  • Coolfire
    Szóljatok,ha vmi. hibádzik.:)
  • Coolfire
    Na ennyi volt.Kész.
  • Coolfire
    Na jó lesz a faku?:)
  • Coolfire
    Tessék:http://sims3.try.hu
    Mike pászíts már be a banner alá légyszíves,mert folyamatosan írom.Ne dolgozzak már hiába..
  • csaba90
    ja jó értem xD lol
  • akyyy
    ht nem adtál linket
  • Mike at home
    "akkor még azok sem veszenek el, akivel soha többé nem találkozom, fel nem hívom, max ha meghalnak"

próbáld légyszi megérteni a mondatot
  • csaba90
    miután meghaltak hogy hívod fel?:S xDDD
  • Mike at home
    hm... megint beleutottam, akár a Fallout3-ban, hogy túl könnyü a játék
    de tényleg
    az ember pikk-pakk fellébdel a ranglétrán a melóhelyen, pillanatok alatt kimaxolsz mindent. napi elfglaltságokra kevés az idő, de hol volt sims2-ben olyan, hoogy a simem épp csak felnőtt lett (rendes, nem fiatal) de már maxon van a munkahelyén, és legalább 3 skill-t kimaxolt, ha vlakinek csak szimplán köszön, már össze is barátkozatak, jómultkor néztem, 44 barátja van, hogyha felveszem az old friends perket, akkor még azok sem veszenek el, akivel soha többé nem találkozom, fel nem hívom, max ha meghalnak
    szal túl könnyű!
  • Hassan B
    Arról volt szó, hogy megcsinálom ti meg feltöltitek... :p
  • akyyy
    Akkor tölcsed:D
  • Hassan B
    Van FAQ, csak fel kéne tölteni rá a dolgokat...
  • Mike at home
    lehet csinálni

opciók, edit town
    itt kreálsz új lakost
    az új lakost meg beteszed a telkedre
  • Gólya #4900
  • Coolfire
    Ehem..de ha öszehaverkodtok v. el akarod venni,akkor odaköltözik.
  • ivanicsm
    Nem gyereket akartam hanem egy felnőtt sim-et. Azthittem lehet majd később is csinálni. Könyves boltot meg egyszerűen nem találom xD
  • Coolfire
    Semmi gond.Nincs FAQ...én szoktam az lenni..
  • csaba90
    jólvan bocsánat.. csak nem találtam FAQ-t és nem volt kedvem végiglapozgatni az összes oldalt de végül megtaláltam magam is ami kell...
  • portable
    úgy bizony
  • Coolfire
    Ugyanis 10-es főzés,és a recept megtanulása is szükséges
  • Coolfire
    Kampechalat Rivervewben a temető körüli folyőban lehet(kis ködpamacsokat keresgélj)angyalhal csalival(4),de a horgászásához 6-os skill kell.Töltsd le a fruit hackot(lesz a boltban életgyümi),és a super speedy skill books v4(ezzel egy könyvből pikk-pakk eléri a sim a 10-es jártasságot).Ugyanis 10-es főzés,égy a recept megtanulása is szükséges.
  • Coolfire
    Basszátok meg itt sem tudtok egy kicsi visszaolvasni?

1.A legelső dolgok közt volt a nocensor..:)
    2.Ez elég evidens dolog,ha egydülálló a simed,és gyereket akarsz,valakit be kell neki cserkészni(vagy örökbefogadsz).
    3.Ambróziát nem szerezni kell,hanem elkészíteni(kampechal+életgyümölcs+recept+10-es főzőskill)
    Kampechal(temető 00-05-ig),életgyümölcs vmelyik család,temető v. fruit hack(boltban is lesz).
    4.Az elkészített Ambróziával lehet egy szellemet újra rendes simmé tenni.
    5.Van könyvesbolt is...
  • csaba90
    Áhh megtaláltam azért köszi :D
  • csaba90
    valamelyik sims-ben volt olyan lehetőség hogy pl ha az emberkék fürödnek akkor nem cenzúrázzák ki a testét xD ebben lehetséges olyat csinálni?:D ha igen akkor hogyan is?:S:D
  • Mike at home
    pedig van az is
  • ivanicsm
    Én könyvesboltot nem találtam a városban csak könyvtárat.
  • Jocex
    Te.