44549
-
JusztinJ #4966 korábban fent volt a gépemen a tört, mert kiváncsi voltam milyen a gém. Aztán megvettem eredetiben (ilyen is van), viszont most az üdvözlő képernyő szerint nem eredeti játékot használok, vajon hogy lehet azt eltüntetni? -
#4965 hát itt pedig nem fogod, mert én cheat párti vagyok, vagyis mindenki ott és annyit cheatel a maga kedvére, amennyi jólesik neki -
#4964 gm... van a kertben fűtött medencéd? ha igen, nem adoptálnál? :D -
#4963 4871: "Nem tudja valaki hogy Riverview városában hol lehet kampec halat fogni,meg élet gyümölcsöt szedni.Nagyon fontos lenne mert a 4 gyerekes családanya megégett egy szülinapi tortalángtól,meghalt.A tudományos laborból vissza hoztam úgy hogy szellem.De ha tudnék vele ambróziát etetni, állítólag vissza változna rendes emberré."
szülinapi tortalángtól kigyulladni? :o
anyuka meghalt? ennyi jutott neki, ezt hozta a sors
apuka még él, nem?
tinik meg simán megélnek egyedül is (gondsolom, mert a 2-ben így volt)
egyébkétn fogalmam nincs, hogy hol van életgyümölcs riverben, nem tetszik nekem az a térkép, valleyben van koncepció, ebben meg egymás hegyére-hátára van hányva minden -
Lirion #4962 Én mondjuk elég hamar meguntam a sims2-t is, pont azért, mert az is elég könnyű volt. Abban is nőcsábász figurát kreáltam, de még kölyök korból indítottam és már felnőtt korra volt vagy 3 nője, skillekkel is haladt, voltak barátai, munkát egyből 3as szinten kezdte és kb. 2 naponta léptették elő (mire fullos lett a munka 4 skillje maxon volt).. Félúton járt az öregedés felé kb., amikor már tudtam venni élet elixirt adó lötyit, később ezt olyan mennyiségben tudtam megtenni, hogy a korszak elejére fiatalítottam, volt 3 lötyis gépem és mellé még vagy 80k pontom. Akkor untam meg, mikor már vagy 30 partnerrel kellett volna lefeküdnie közterületen meg 50et megcsókolni...
Itt meg azért több mindennel lehet szórakozni és folyamatosan kap az emberke fizetés emelést és hát egy 6 számjegyű órabér eléggé vonzó. -
Lirion #4961 Az üzletekre gondoltam, amikben lehet tulajdonjogot venni meg később kivásárolni a tagokat. -
Lirion #4960 1. És?
2. Nem írta, hogy gyorsan akarja, csak, hogy fontos.
Tök jó, hogy segítesz, de nem akkor, ha hacket ajánlasz, hacsak nem akarja az is, akinek segítesz, különben elrontod a szórakozását. -
Coolfire #4959 #4742,#4743 na ez többet részemről nem fordul elő,az biztos. -
Coolfire #4958 Nem emlékszem,hogy annyira ajánlgattam volna bárkinek is. -
Coolfire #4957 Mivel hackeli szét?Azzal,hogy berak egy párszáz KB-s .package filet? -
Coolfire #4956 Leírtam már azt is,hogyan kell ambróziát készíteni,mi kell hozzá,képet is raktam.Csak azt nem tudom,egyáltalán minek magyarázkodom.
-
Coolfire #4955 Nos akkor tegyük tisztába a dolgokat,mielőtt elborul az agyam....
1.Nem tudom,hogy mióta simsezel,én több mint 9 éve,és egyetlenegyser nem használtam semmilyen,cheatet(csak moveobjectset) és hackot sem.Érthető vagyok?
2.Mivel gyorsan akarta a simet visszaállítani,ezért ajánlottam neki a két hacket.Ne képzeld már magad olyan kibaszott okosnak apukám.
Azt hiszem ezalatt a pár simses év alatt nem egy embernek segítettem ilyen-olyan témában a fórumon.
Úgyhogy húzzál a sunyiba és engem ne basztass.Aki velem normális annak segitek is.
Ennyi. -
Gólya #4954 nyugi
mindenki úgy játszik, ahogy tud/tetszik/stb. -
Lirion #4953 Értettem a történetet, nem is neked írtam a válaszomat, de ez ne zavarjon téged. Meg felőlem aztán hackeld nyugodtan szét a játékot, nehogy már legyen benne egy kis kihívás, legjobb az lenne, ha a boltban rögtön kész ambróziát is lehetne már venni.
A csúnyán lehordás pedig pont azért jár, mert baszott elárulni, hogy mégis hogyan kéne normálisan, csalások nélkül megcsinálni az ambróziát. Most az mind1, hogy korábban már ötvenszer leírták.. én mondjuk elküldeném melegebb vidékekre azt, aki csítet ajánlana vmilyen probléma megoldására nekem. -
Lirion #4952 Nekem különleges magból lett életnövényem meg pénzfám is, nem a ritkákból. Ritkából csak citromfa, dinnyebokor meg hasonlók nőttek.
Coolfire
Te már úgy ajánlod mindenkinek ezt a fruit hacket, mintha a játék alap tartozéka lenne. A hack nélkül is baromi egyszerű életnövényt nevelni, nem kell ahhoz csalás sem a skillek gyorsabb fejlesztéséhez. Akkor már mind1, ha beír vmi csítet, hogy minden skill 10es legyen és kész.. -
#4951 nekem van halálvirágom és lánggyümim is.
-
Coolfire #4950 Nem biztos,mert lehet pénzfa,halálvirág,lánggyümölcs bokor etc... -
#4949 ismeretlen mag=életgyümi?mert a temető körül (sunset walley-ben) már vagy huszat találtam belőle.Viszon olyat,hogy életgyümölcs semelyik kertben, semelyik dombon,semelyik barlangben sem találtam. -
Coolfire #4948 ez van.:)) -
Coolfire #4947 Hát pont nem..:)A halálvirág az azért kell,hogy ne vigyen el a kasás,az életgyümölcs pedig az ambrózia elkészítéséhez.Ha már elvitt a kaszás,vagy vissza akarsz fiatalodni.:) -
Gólya #4946 jóvanna - semmit se lehet... - mehetek "termelni" a közösnek... -
#4945 életgyümi=halálvirág?
-
Coolfire #4944 Hehe..én a szomszéd kertjére gondoltam.Azt ő "ültette",ergo az magántulajdon.:) -
Gólya #4943 miért?
közös, tehát az enyém is - vagy nem? -
Coolfire #4942 Jó lenne,de nem hiszem,hogy örülnének neki.:)) -
Coolfire #4941 Ja, a temetőben is van mag(különleges,ritka)azok között is lehet.Nehogy már a szomszédét szedjétek.Ejnye.:) -
Gólya #4940 tessék szépen visszamenni csicsikálni:) -
Gólya #4939 oké, köszi!
-
Coolfire #4938 Mert még félig csipás vagyok..:)Nem hatol el a tudatomig,csak reflexből írok.:) -
Coolfire #4937 Pedig valahol már leírtam.:))Kampechalat-mivel nincs a temetőben tó,mint SV-ben-a környező folyóban,sőt ha jó a szemed és a géped,akkor meglátod a kampechalas táblát is a parton.Na ott a tuti.De lehet még a kis törött csónaknál is találni néha.:)Életgyümölcshöz,pedig ha nem kell hack,akkor szerencsére és sok barangolásra van szükséged.Itt is van egy-két szomszédnál,a temetői katakombákban,kaphatsz a tudományos laborban,valamint kifoghatod a magjait egy ládikában. -
Gólya #4936 Te sem olvasol...nekem csak a játékban vannak ezzel kapcsolatos gondjaim... -
Gólya #4935 lustaság fél egészség...
"...Riverview városában hol lehet kampec halat fogni,meg élet gyümölcsöt szedni?" -
Coolfire #4934 Nekem ilyen gondon nincs,sem a valóságban,sem a játékban.:)Mindig elköltöm valamire/valakikre..:) -
Coolfire #4933 Konkrétan,mire gondolsz?Sorold a panaszaidat... -
Gólya #4932 s a válasz?:) -
Gólya #4931 van abban valami, amit írsz...
nekem a legnagyobb gondom a pénz - mármint a sok pénz (Istenem, fele ennyi gondom lenne a valóságban...)
ez nagyon nem arányosított dolog - az első simem már igen "fejlett" újságíró, tulajdonos és társtulajdonos itt-ott, csak gyűlik a pénz...hiába ott a tulajdonságai között a "jó", tehát adományokra is van lehetősége, mégis iszonyú mennyiségű holt tőke fekszik
erre kéne valami gombot varrni... -
Coolfire #4930 Itt vagyok..:) -
Gólya #4929 ne légy már ilyen...és ha valakinek ez a szíve vágya? -
Gólya #4928 picit felfrissíteném Katarina 4871-es hsz-át, hátha jár erre valaki, aki tudna válaszolni - a hitesnek is hasonló gondja akadt -
Coolfire #4927 Nem kell vele foglalkozni.Egyébként imádom mikor valaki azt sem tudja miről van szó,és beugat.