44549
-
#5007 Az melyik épület is? -
#5006 simán jelentekezl újságírónak -
#5005 de jó a regényírás is
elég szépen lehet vele keresni -
#5004 Hogy lehet megcserélni a háztartásokat? -
Lirion #5003 Az sem egy rossz módszer, ha beházasodsz egy piszkosul gazdag simhez (Alto vagy Landgraab család:)) és megcseréled a háztartásokat, vagyis te költözöl az npc sim házába, annak szülei és hozzátartozói meg mennek a te kis viskódba. Aztán meg lehet eladni az egész kérót és lesz egy csomó zseton. :D -
#5002 Én is több mindent fogtam már a Simjeimmel a tengerből.
Újságíró, hogy lehet valaki? -
Gólya #5001 na megnéztem: növényeket találsz a Sziklás-vízesésnél, a Pinochle-tónál, aztán a kettő között kb félúton, a labor kertjében -
Gólya #5000 vagy pl. találsz betakarítható növényeket is - most meg nem mondom pontosan, hol - de talán valamelyik tó környékén?
átalában városnézetben kijelölök egy pontot, azt ugye közelről megszemlélhetem, kicsit körbenézek és ha van valami érdekes, akkor már megy is a sim
(lényeg, hogy mintha Te magad sétálnál a városban meg a környékén) -
Gólya #4999 mondjuk ehhez követned kell a simedet - méghozzá elég közelről, mert csak úgy látod meg a foldön levő dolgokat - de hamar rájösz -
Gólya #4998 nézelődj a füves területen - találsz magvakat, ásványokat, a levegőben meg a lepkékre figyelj -
Gólya #4997 sőt - a tengerből jó esetben halon kívül egyebet is kipecázhatsz (az enyém pl. laptopot csípett - mondjuk nem adtam el, mert újságíró a lelkem, hurcolássza magával és bárhol talál egy asztalt, leteszi és már írja is a világrengető cikkeit:))))
a kukázás nekem nem jött be - szegény egyszer turkált a szomszéd szemetesében - jó sztori reményében -, utána úgy nézett ki, mint az ördög -
#4996 Kocogás közben mire kell figyelni, hogy lehessen gyűjtögetni? -
Gólya #4995 szerinted?
elindul a sim sétálni vagy kocogni, vagy eleve kijelölsz egy úticélt és amit talál, ásványokat, bogarat, lepkét - szépen összegyűjtögeti
ha már van elegendő pontja, veszel gyűjteményrendezőt és akkor nem kell mereszteni a szemed, hol van egy kő, egy katica, hanem szépen odaballagsz, ahol csillog a talaj
aztán a rovarokat pl. felajánlod a labornak, a meteort elemeztetheted is (hátha valami különlegeset találnak és többet ér) vagy eleve eladod, a többi ásványt úgyszintén eladhatod vagy elküldheted csiszolásra - úgy azok is többet érnek
no meg amit Cool írt: halászat, kertészkedés - a halakat, terményeket átveszi a bolt, vagy csak szimplán eladod azokat is
stimm? -
#4994 Gyűjtögetés alatt mit értesz egész pontosan? -
Gólya #4993 meg a gyűjtögetés...
az első simem gyűjtögetésből (rovarok és ásványok) "tatarozta" a házat, bútorozta be, kertépített, stb. - igaz, kb. 5-6 simhét kellett, de közben dolgozott is, tehát csak a szabadnapjait tudta erre kihasználni -
#4992 A horgászat és a kertészkedés jó dolog, de a kukázás se rossz.
Volt, hogy a Rendőr sim-em adatgyűjtés közben 10000 simoleonnyi cuccot talált 1 kukában. -
Coolfire #4991 Ez is csalás...Akkor már a legtisztább,a horgászat és a kertészkedés.:) -
#4990 2 tuti tipp a pénzszerzésre:KÓDOK ÉS HACK nélkül!!!!
1:Költöztesd be a sim-eidet egyenként és akkor minden sim ért 16.000simoleont kapsz.
2:jelentkezz a könymolyklubba mert csak 250simoleon és 700 simoleon értékű könyveket is kaphatsz amelyeket,ha nem olvasol bele ugyan annyiért tudod eladni. -
phoenix1 #4989 Jó kis kihívás! Ezt én is megpróbálom. :P -
#4988 esélytelen... -
Coolfire #4987 Hát ilyen párossal nem..:) -
#4986 Van itt olyan aki tolta már a rendőr fiú, zenész lány jegyespárral, akik a tengerparton laknak a városban és mindkettőnek elkötelezettségi problémája van?
Ha igen akkor adjatok pár tanácsot légyszíves, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy össze lehessen házasítani őket. -
Gólya #4985 csak aztán el ne tévedjetek a nagy felfordulásban -
Coolfire #4984 Hétvégén-valószínű-hogy arra megyek,majd beugrok én is egy kicsit gépezni,meg lubickolni.:)) -
Lirion #4982 Felőlem játszon mindenki úgy, ahogy akar, szive joga, de én nem örülnék annak, ha kérdeznék vmit és azt válaszolnák, hogy használjak egy hacket.. -
Gólya #4981 hah...
álmodik a nyomor... -
Coolfire #4980 Nekem az 5 is sok néha.Majd ha eléred a kertészet 10-es szintjét,akkor ültess omninövényt...lesz meglepi..:)) -
Coolfire #4979 Akkor az valami bogár lehet.Nekem megadta,s most is,mivel-anno írtam,hogy csak a backup maradt meg-most lettek tinik.A hangulatukra is és a jegyeikre is figyelni kell,mert ha nem jók,a game random odarak egyet,oszt csókolom.:) -
#4978 nem sok vizet zavarnék, kell egy gép, egy csendes zug, meg lehessen éjjel-nappal a medencédben úszni -
#4977 nekem meg olyan volt, hogy a gyerek tipegőből kisgyerek lett, megeadtam a plusz személyisgjegyet, erre most látom, továbbra is csak kettő van neki -
Katarina 60 #4976 Sikerült mindenféle csalás nélkül vissza hoznom a nőt és a gyereket is.A kampechalat tényleg ott találtam meg ahol Coolfire írta :),a temető mellett a folyó elágazásánál éjfél és öt óra között.Életgyümölcsmagot meg a labor környékén keressétek.Saját magam termeltem meg.Elkészítettem az ambróziát,megetettem a szellemekkel.Újra egy 8 fős boldog család lettünk.Szerintem ez jelenti a kihívást hogy minél tovább életben tudjam tartani őket,ha kell még a halálból is vissza hozzam. -
Gólya #4975 ne már...
nem állt oda stukkerral a kezében, hogy "márpedig használd a hacket, mert ha nem..."
mondtam már, mindenki úgy játszik, ahogy akar - ne rontsuk el egymás kedvét ilyen hülyeségekkel -
Gólya #4974 a játékban van - ha gondolod, kezdhetjük a papírkázást:)
a valóságban nincs, meg nem is ajánlanám - két dudás egy csárdában...hajjajj - lenne "ereszd el a hajam..." -
Coolfire #4973 A sims 2-ben nekem minden "fősimem" maxos egyetemista volt,sőt az asszonynak is annak kellett lenni.:) -
Coolfire #4972 Várjál vazze,pnt ezt teszteltem.:)Nekem random adott szalutálós személyiségjegyet 2 gyerek és egy felnőtt simre.Csak szar,mert mikor a gyerekek korcsoportot váltottak,a kettőnél nem jött ki az új személyiség lehetősége.Úgyhogy repült.Most olyanom van,mikor a simnő 9 napig terhes,és rendesen elfolyik a magzatvize..:)) -
Coolfire #4971 Menj el a www.mysims.hu -ra és kukkants be a tipptárba.Ha jól emlékszem ott le van írva az MTS-es rejtett személyiséghack. -
#4970 a jártasságoakat meg pillanatok alatt ki lehet maxolni, ahhoz sem kell semmiféle cheat
egyébként sem kell egy meberből supermant csinálni, te sem tudsz mesteri zinten sakkozni, gitározni, szerelni, kertészkedni, stb
úgy éld meg mintha igazi emberek lennének, ha már egy-két dologban jó, az is nagyszerű, és abszolút életidegen ha sokmindenben -
#4969 megveszed a kis ketyerét, amit a pontokért adnak, azt iszem talán 50 vagy 60k, megvárod amig a csíkok lemennek pirosba, és akkor már ugye negativ érzelmi hatása van, no és akkor hazsnálod magadon, vagy másik simen a gépet, és akkor nem kell pl. többet aludni sem -
#4968 hát én abból csináltam sportot, hogy kinek van több pontja, volt olyan simeme akinek alap+egyetem alatt összejött 100 ezer! később amikor bejött a randirendszer, még könyebb volt a pontokat gyűjteni, van olyan simem akinek közel 400 ezer pontja volt, és csak tini volt akkor még, a családjának meg saját erejéből (pontosabban anya és fia) a nulláról lett több mint 300 ezres vagyona, a házukat nem számítva, mindenfééle cheat nélkül
később a legjobb barátjával ment el egytemre, koleszban laktak, és rengeteg csajjal kavartak, úgy, hogy egymás csajai is megvoltak :) és sosem buktak le egymás előtt
emlékszem amikor az egyik a tetőn lévő jakuzziban enyelgett a másik meg a liftben, és mindketten éppen a máisk barátnőjével
no ebben volt kihivás :))
-
Jocex #4967 Ha cheat párti vagy megkérdezem: Van-e olyan hack ami egy gombnyomásra maxolja a szükségleteket, vagy a jártasságokat? Ja és: a rejtett személyiség jegyek hack-et leszedtem, bemásoltam a download mappába, de új karakter generálásnál nem volt ott.
Azt olvastam csak az NJK(nem játékos karakter gondolom) kaphatja meg a rejtett személyiségeket, de sajnos hiába állítottam babára a simet, akkor sem volt ott. Hogy kell beállítani? És vannak olyan hack-ek, amiket felsoroltam? Elég lenne csak a jártasságok kimaxolása hack(ha van olyan), mert rohadt irritáló hogy kb 5. szintől 10 órát kell tanulnia, mire 6. szintre lép:D.