44549
-
#5047 új város.. -
Lesusius #5046 Szasztok skacok, meg tudná nekem valaki mondani, hogy bolti verzió mivel tartalmaz többet annál amit korábban le lehetett tölteni? -
Coolfire #5045 Jól emlékszel..a laborban van,de egy 10-es skill nem árt neki.:) -
Gólya #5044 nyugi van...aki keres, talál...
egyébként ha jól emlékszem, a labor kertjében van egy, etesd aztán majdcsak lesz belőle valami -
#5043 OMNI NÖVÉNY MAGOT HONNAN LEHET SZERVÁLNI? -
#5042 van új patch? -
#5041 A gyüjtőknek: a plutóniumot és egyebet a szemetesben keressék(én az Alto család szemetesébe leltem rá a plutóniumra) -
zsancy #5040 Feltettem a patch-et (1.2.7) de a 3. számú gyorsítógomb még mindig lassú.Mindenkinél ilyen vagy csak nálam. -
#5039 És a életgyümit is csak igy lehet szerezni? -
#5038 OMNI-növény magot csak különlegesen lehet szerezni?
p.l:kihalászom v. kutatás alatt megtalálom -
#5037 ja, kéne pia, meg szex -
#5036 mennyi bajod van!
majd megkapod kiegbe -
EK1TEP #5035 Tesóm -
Mojlepque #5034 jaa, meg ígérték hogy a mosdóban, és egyéb helyen eltöltött idő nem fogja elhúzni a játékélményét homokóra játékra... ...pedig sikerült.
Szóljatok ha ismertek olyan embert akinek háromnegyed óra az életében minden gondolat és tenni való, pl kábelfektetés, felkelés, hűtő kinyitás, stb -
Mojlepque #5033 hát én elég elégedetlen vagyok. Ahhoz képest ahogy bevolt harangozva, illetve a trailerek megvoltak rendezve...
Azt hittem többet ad annál hogy városban valahova bemegy ami beszürkül majd várni kell x y percet.
Igazán lehetett volna ez is egyszerű sims 2 kieg, aztán jöhetett volna a sims 3, mikor készenállnak arra hogy mi rendezzük be pl a munkahelyeket, éttermet, mozit, stb...
karaktertervezés: ez is jól beégett, aligha lehet egyénit kreálni benne, a jellemvonások kivételével. -
Gólya #5032 na most had ne írjam le, amit hirtelen mondtam erre:)
egyszem kisfiú, pedig lányt akart a csaj - elfelejtettem az "előetetést":))
de meglepődtem, mert az apuka nem lakik velük, a csaj pont a parkban beszélgetett vele, amikor úgy döntött, hogy most ő szülni fog, aztán futás a kórházba - egyszer látom ám, hogy apuka is kavar be az ajtón, aztán szépen haza is kísérte őket -
#5031 Elvileg nem csak rendőr kukázhat.
Nekem a zenei Manager Sim csajom ment el egyszer véletlenül rendőrautóval kukázni a város másik végébe, mert nem figyeltem, hogy ő van kijelölve. -
Coolfire #5030 És milyen nemű?Remélem hármasikred született..:)) -
Gólya #5029 megszületett első Sims 3-as babám...
nagyon-nagyon leegyszerűsítették az egész várandósság-dolgot, bár a kismama "beállásában és járásában" még mindig az az utálatos stílus van jelen, mint korábban (láttak ezek valaha is kismamát??), s persze a ruha is ugyanaz az utálat - mintha csak a pár évtizeddel ezelőtti magyar kismama-divatot lesték volna le
viszont roppant sportos módon az én sim kismamám lazán befutott a kórházba (látod Mike, a tied képes volt biciklire ülni - micsoda egy lusta nőszemély!)
-
Coolfire #5028 Igen,ha már szétdobálta magát.Ha nincs meg csak a Downloads mappában,akkor csinálj neki máshol egyet,ha elszállna a cucc. -
Katarina 60 #5027 Rendőrnek képzed,aztán nyomozó lesz,és a kuka tartalmából szerez információt az ott lakókról.Ezt utána jelentésnek meg kell írnod. -
#5026 Ha valamilyen kiegészítőt (tárgyakat, ruhákat, stb) már felraktam, akkor azt törölhetem a downloads mappából? :) -
#5025 hogyan lehet kukázni?
-
Gólya #5024 az hozzátartozik a fogadóhoz - gondoltam, nem kell részletezni:) -
Coolfire #5023 Persze,a szőlőből meg jóféle bort csinálni..:) -
Gólya #5022 ne is mondd...
akkora farmom lenne...meg egy jó kis vendégfogadó hozzá...
na jó, álmodozás vége -
Coolfire #5021 Annál már nincs megszabva az időtartam,hogy mennyi ideig kapod a pénzt utána? -
Coolfire #5020 Lenin-összes?Az igen.Nem is csoda,hogy lassan haladt.:)Néha az én simemre is rájön,de még annyira nem keres jól az írással.De az jó,mkor hétvégente hozzák a jogdíjas csekket,meg a műved megkapod postán.:) -
Coolfire #5019 Sajtot,hamburgert,tojást etc..,mindent lehet termeszteni.Valóban,egy "icipicit" elrugaszkodtak a valóságtól.:))
Inkább-mvel Riverviewben sok termőföld van,-igazán meghallgatva a fanok kívánságát-valami jó farmos kieg. kellett volna,ahol ezeket "rendesen" termelhetjük(tyúk,marha,tehén). -
Gólya #5018 hát az enyém írt egy vagon kisebbet, így kap olyan 5-6 ezret vasárnaponként - közben meg írja a többit
ő dolgozik is mellette, meg mászkál a barátokkal ide-oda - egyszer kezdettem vele egy "Lenin-összest", két nap múlva eldobattam vele; iszonyú lassan haladt és óránként kellett átültetnem közben a videojátékhoz, hogy a lelkivilága rendben legyen
nekem ezek a kicsik szimpatikusabbak -
#5017 csakhogy nagyobb lélegzetvételü könyvekkel ezreket lehet keresni hetente
és akkor is kapsz pénzt, amikor már nem dolgozol -
Gólya #5016 hehe...
többek között azért itt is elszállt az agya a tervezőknek - nálam a tojásfa vágta ki a biztosítékot, még mindig sírva röhögök, ha eszembe jut... -
Gólya #5015 szépen "kitallózod" - ha rámutatsz a hivatalos épületekre, mindegyiknél megjelenik, milyen állást vállalhatsz -
Gólya #5014 na ja
főleg ha már elég jóll áll a sim képzettség tekintetében, meg nem valami "nagyobb lélegzető" dolgot akar
sok kis apró "regénykével" szépen lehet keresni - ld. a valóságban is (ponyva-, teleregény és tsai) -
Lirion #5013 Ha feljön az összeköltözésnél az ablak, ott van bal odlalt a házastárs háztartása jobb oldalt meg a sajátod. Középen vannak a nyilak, azokkal a saját emberedet szépen átrakod bal oldalra, balról pedig azokat jobbra, akik nem kellenek neked.
Amikor az Alto szülők bementek az én simem házba, meglátogattam őket, hát azok mindenre panaszkodtak. :D Vicces volt. -
#5012 én klepto simmel gazdagodtam meg... bementem az uszodába vannak ilyen 1000 simleon-t érő padok és elhoztam egy vagonnal. -
Coolfire #5011 Én már halásztam laptopot-a "kiválasztott" simlánykának adtam-,magot,gumikacsát és tortát.Az omninövény-tapasztalatok szerint-,meg azt terem amivel trágyázod.Pölö plüssmacit.:)) -
Coolfire #5010 Mondjuk a kleptománia sem utolsó..:) -
Coolfire #5009 Minden sim tud kukázni v. csak az akinek küldije v. olyan a személyisége? -
Coolfire #5008 Végülis megegyezhetünk abban,hogy minden szabadidős tevékenység/hobbi,-ha magas szinten űzöd-szép pénzt hoz a konyhára.:)