44549

no-warez.gif
  • Lirion
    190 napos ciklusban tolom, egyszer etettem ambróziát az emberemmel, utána házasítottam az Alto család lányával és lenyúltam a szülőktől a 250k-s házukat. Amúgy ~20 hetes a simem, szóval nem annyira vén még, de játszottam vele véletlenül néhány hetet úgy, hogy nem volt öregedés, mert a hugom azt kikapcsolta és az egész játékra érvényes volt, nem csak a saját mentésére..
    Jah meg a főkarit nem akarom kinyuvasztani, el akarom érni vele a 6 számjegyű órabért, szóval el leszek. :D Aztán mondjuk nem tudom, hogy annyi pénzzel mit lehet majd kezdeni.

Poén egyébként, hogy kukázás közben találtam egy pink diamondot, ami extrém ritkának számít, meg vmi meteoritot is, ami ilyen 4x4-es területet foglal el, ha lerakom a kertben és 14k-t ér. :)

Most a kislányát pátyolgatom, abból már talán nem lesz ilyen szuperman, bár már van 4 legjobb barátja, 20k boldogság pontja, 3as gitározása és már 4 napja fent van a dicsőségtáblán is a suliban. Mondjuk vicces, hogy a gitáron még nem tud amúgy játszani, csak az apja tudja tanítani. Rocksztárt szeretnék belőle faragni majd, kíváncsi vagyok, beadja-e majd életcélnak. :)
  • Starbuck
    5084: Kapcsold vissza az öregedést, felejtsd el az ambróziát, meg mindenféle feltámasztást, s az alatt az életszakasz alatt próbáld meg ugyanezt elérni. Na EZ a kihívás...
  • nonicks
    nekem minden képesség maxon volt!
    a sim-nek mindenből a legdrágábbb cuccai voltak!
    fel vásároltam a városba minden épületet...
    de a bogarakat,rovarokat,érceket és kristályokat nem tudtam mind megtalálni...
    (ja és minden perk is meg volt)
  • Lirion
    Mi értelme van dolgozni járni a simmel, ha az övé az összes cég... Úgyis kezd már szupermanné válni az emberkém, ambróziából már 5 adag be van tárazva és a gitározáson, festésen és íráson kívül minden jártassága már 10es.. ráadásul vannak akkora csítek ezzel.. fullos karizmával már köszönéskor barátokká válnak a simek, rögtön lehet őket kikérdezni is, "ellenállhatatlan üdvözlés"-től még a fickókat is rögtön le lehet kapni, a gyerek is simán 5ös tanuló és van egy rakás barátja is, már gitározni is tud, van egy vagonra való boldogság pontja, pedig még tizenéves sincs.. Hol van itt a kihívás?
  • Nohab
    Köszi!
  • Mermaid
    köszönöm szépen, én értékelem... senki nem adott ennyire korrekt választ és nem írt ennyire türelmesen... köszönöm
  • Mermaid
    nem :)
  • Coolfire
    Én ilyen empatikus vagyok..Tólem akárhányszor lehet kérdezni,ha van érteme...
  • nonicks
    nem lett volna egyszerűbb mindet végig nézni minthogy ide beírod 20-szor a kérdést?:D
  • Coolfire
    Ha csak az egyik sim tudja elkészíteni,akkor rakd be az eszköztáradba,és add oda annak amelyiknek éppen szüksége van rá.:)
  • Mermaid
    Próbálgattam, és csak magamnak tudom elkészíteni, nem mint fogást, köszi szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, most megvilágosodtam, tehát az egyél ilyet funkciónál megy, nem a tálalásnál, amikor sok adagot főzöl...
  • Coolfire
    Pedig,ha van kampechalad,életgyümid és 10-es szakácsjártasségod,valamint tudod a receptjét,akkor a hűtónél fel kell,hogy ajánlja.
  • Coolfire
    Szerintem a launcherből eltávolítod,s aztán a saves mappából is.Más tippem nincs.
  • Mermaid
    Köszi a választ, ez mind megvan :(
  • nonicks
    Ambrióza:
    elöszőr is kell hozzá :
    Horgász tudás 10
    Fözéstudomány 10
    Kertészjártasság 10
    (10000 simleon)
    Aztán elmész a temetőhőz (Sunset Valley-be) van egy tó hajnali 1-7 között kifogod a KAMPECHAL-at
    Elindulsz keressél egy életgyümölcsöt!
    Felneveled a kertedben berakod a hűtőbe a kampechal mellé.
    Elmész a helyi ABC-be megveszed az AMRIÓZA RECEPETjét elolvastatod a sim-mel.
    Ezután annyi a dolgod hogy haza mész rákattintasz arra hogy elkészít(főételek között van): Ambrióza (majd figyeled a sim-ed hogy fiatalaodik:D)
    (LÉNYEG: LEGYEN ÉLETGYÜMÖLCS ÉS KAMPECHAL A HÜTŐBE MEG 10.es főzéstudomány)
  • Mermaid
    Nekem még mindig az a problémám, hogy minden megvan az ambrózia elkészítéséhez, meg is tanultam a receptet, de nem ajánlja fel sehol, hogy elkészítsem, de reggeli se ebéd se vacsora, de még desszertre sem... Hogyan tudom elkészíteni?
  • Mermaid
    Sajnos nincsen jakuzzi
  • Gólya #5070
    olvasd vissza a saját hsz-odat (#5060) - "ez hülyeség" - ebből szerinted milyen következtetést lehet levonni?
  • Mike at home
    hogy tudom riverview-t úgy uninstallálni, hogy az összes hozzá tartozó file eltünjön? megevett egy gigát, ami azért nem kevés, lévén alig van helyem
  • Mike at home
    Sims2-ben összehaverkodsz egy NPC vámpírral
  • nonicks
    én egy BUG-ról írtam...
    de a SIM-el semmit nem lehetett csinálni és jelezete a bal oldalt hogy még a család része...
  • Rambo9512
    Zeenoo amikor az eszköztáradban látod a cuccokat van a bal felső sarkukban egy kis fülecske szerű valami ha azt megragadod és úgy húzod át a cuccokat akkor az összeset be tudod rakni egyszerre.
  • Zeenoo
    Hali
    Engem az érdekelne, hogy megoldható-e az, hogy a hátizsákomból a hűtőbe a zöldségeket ne egyesével kelljen átpakolászni, hanem meg tudjam fogni egyszerre a teljes kupacot? Rém idegesítő amikor néhány pecázással töltött óra előtt 10 percig pakolászom a csalit, utána meg 10 percig a halat :S
  • dani71
    Hogyan lehet rávenni a Klepto simet hogy raboljon?hiába küldtem be a gazdagokhoz nem volt hajlandó elvinni semmit sem.
  • dani71
    A tudományos laborban lehet ujraéleszteni.
  • Gólya #5062
    játssz a Sims2-vel
  • Gólya #5061
    "nonicks"-et hallottuk...
    olvass vissza kicsit, nem is olyan régen írt valaki ezzel kapcsolatban - hogy neked nem sikerült, az egy dolog...hogy meg lehet csinálni az meg egy másik, tehát ne általánosíts csak azért, mert neked nem jött össze
  • nonicks
    ez hülyeség:D egyik sim-emnél ott volt a halálvirág jött a kaszás és a hulla ott feküdt a földön és nem lehetett ambriózával megetetni de nem is változott szellemé..
  • dani71
    ha az a halálvirág bokor negérett szedd le és ha a személyes eszköztáradban van mikor meghalsz nem visz el a kaszás így ujra tudod a testedet éleszteni ,igaz hogy csak szellem leszel de ha eszel ambriózát visszaváltozol emberré.RÖVIDEN ENNYI
    Tömörprofesszort hallották.
  • dani71
    Ebben a játékban csak egy vámpír van az pedig a vámpírhal.
  • Magic Boy
    honnan veszed, hogy lehetsz?
  • Emcsy
    Hogyan lehetek vámpír?
  • Nohab
    A temetőben van egy halál bokor vagy mi, annka mi az értelme? Nem viszi el a halál a simet?
  • Mike at home
    ellenben csocsózhattok
    essék örülni :)
  • CptObvious
    Tényleg nincs jakuzzi. Meg billiárd asztal sincs. Sajnos kimaradt néhány tárgy, ami amúgy alapból benne volt a sims 2-ben.

Valószínűleg majd ezek is elérhetőek lesznek a későbbi kiegészítőkben, esetleg külön meg lehet őket vásárolni EA Store-ban. Vagy ha szerencsénk van, akkor majd a modderek megcsinálják.
  • eomer
    Csak én nem találom, vagy tényleg nincs jakuzzi a sims 3-ban?
  • Coolfire
    Pontosan.De az egyik nem okés,a másik igen.Részletekért fordulj a másik topikba.:)
  • Lesusius
    Aha, köszi!
  • CptObvious
    Semmi különbség nincs a bolti és a letölthető verzió között. Mind a kettő ugyan azt tartalmazza. Karrier, tárgyak, ruhák, stb.
    Csak az EA marketing dumája volt, hogy a letölthető változat hiányos a boltihoz képest.

Az a bizonyos új város sincs benne a bolti verzióban, csupán a legális kulccsal ingyenesen le lehet tölteni EA oldaláról.
  • Lesusius
    Ennyi? Se új karrier, vagy valami új tárgy?