44549
-
garimaldi561 #5167 ja és ha nem lehet valahogy befolyásolni hogy fiu legyen vagy lány??? -
garimaldi561 #5166 hé figyu lehet olyan hogy ikrek születnek? -
Lirion #5165 Jó hát vannak benne érdekes dolgok.. Pl. az Alto nagymama, aki elvileg piszok gazdag, napi 100$ nyugdíjat kap és nem dolgozik.. A Landgraab család alól meg kivásárolhatod a céget, akkor is lóvés család marad. :) -
Mojlepque #5164 mért, egyáltalán le lehet tenni házat, vagy üres telket ha már előtte mindegyikre raktál? Nekem nem sikerült még most se -
Attiska #5163 Lirion,
Azzal nincs baj, hogy van főnököm. Sokkal inkább azzal, hogy pl. én katonai pályát választottam, a főnököm repülős tiszt a játék kezdete óta, én meg már vadászpilóta vagyok (ami asszem egy pozícióval magasabb). Tehát most ez ugyanaz, hogy én mondjuk ezredes vagyok, és őrnagy a főnököm. Ez így faszság. Tehát most akkor már legyen egy magasabb pozícióban lévő AI sim a főnököm, vagy a jelenlegit léptessék már elő...
Az pozitív, hogy végre az AI-k is öregszenek, meg csinálják a dolgukat, de azt nem látom, hogy nagyon lépdelnének előre a munkájuk során. -
#5162 Sims2pack-kal semmire sem mész, mert értelemszerüen az a 2-eshez tartozik -
gyepesjoint #5161 na már rohadt ideges vok...a modthesims oldalról leszedtem vagy 10 csúcs házat,de nem tom hova telepíteni...valamit zagyvaság van leírva,de szart sem értek belőle...pl van egy ilyen fájlam: Ocean Dreams.Sims2Pack(ez a kiterjesztése) help -
#5160 mondjuk a sims1 nek volt eddig a legjobb soundtrackja -
Guli0 #5159 Sziasztok! csak egy ötletet szeretnk közzétenni: mi lenne, ha csinálnánk egy sims 3 music replace pakkot ami a sims 3-as eléggé érdeeks zenéjét a sims 1-ére cserélné? itt vannak az anyagok: :D
http://www.youtube.com/watch?v=F2MFv2xe8yQ&NR=1
ugye a YT linkért nemjár bann? :O -
#5158 az evil-nél is van főnök bizonyos vallások szerint, csak elég mélyen van a székhelye -
Maccc #5157 Én a Langerak kertjéből szedtem le. (Régebben is kérdezték már, és mondták, hogy onnét lehet szerezni, és tényleg!) De gyűjtögesd a magokat, és ültesd el őket, hátha valamelyikből szintén életgyümölcs lesz. -
Lirion #5156 A két kőgazdag család háza közül szedegesd fel a különleges magokat, ültesd el min. 7es kertészkedéssel és ha szerencséd van, életnövény fog belőle nőni. -
Lirion #5155 Persze, hogy van főnököd.. Ez csak a Leader of the World (politikus) és Emperor of Evil (bűnöző) állásoknál szar, az összes többi meló olyan, hogy azok a való életben is főnökkel járnak. Sőt, ha jobban meggondolom, a politikusi pálya csúcsány is van még főnöke az embernek, tehát csak a rosszfiúnál probléma igazán a cucc. -
garimaldi561 #5154 Na jó de mi van az élet gyümölcsel azt honnan szerzeK????
SEGÍTSETEK!!!! LÉCCi
-
#5153 szserirntem is
az is zavar, hogy hiába éred el a ranglétra tetjét, akkor is van főnököd
miért?
beosztottad bezzeg egy sincs -
#5152 A beállításokban kikapcsolható az öregedés és a sztori folyása is. -
gyepesjoint #5151 szentem beállításokban keress,de a 3-ban szentem max hekkel lehet kikapcsolni -
garimaldi561 #5150 hello én szinte kezdő vagyok és írt itt valaki valami élet gyümölcsről és azt szeretném kérdezni olyat hol találok vagy hogy hogyan tudom kikapcsolni a simek öregedését?
köszzi előre is
-
Attiska #5149 Nem arról volt szó, hogy a többi AI sim is lépdel a ranglétrán, vagy keres
magának állást, ha munkanélküli? Az összes ismerős ugyanazon a munkahelyi pozícióban van a játék kezdete óta. Sőt, az az érdekes helyzet állt elő, hogy a főnökömet megelőztem a pozícióban, de továbbra is a főnököm... -
Lirion #5148 Az egészet én csináltam, saját ötletek alapján, van is benne olyan jó 7 órányi játékidő.. Majdnem az összes tárgynak új stílust kellett kreálnom, hogy 1-1 szoba egységesen nézzen ki és ne olyan bohócház legyen, amilyet az alap összeállításokból lehet csinálni.
Bár még pár apróság elférne a polcokon, asztalokon, hogy otthonosabb legyen, főleg a lány szobájában, amit már 3szor rendeztem be, minden korszakában máshogy nézett ki. :)
Én is. :D
Egyébként lemaradt az étkező, itt van az is. :)
-
#5147 Szép kis házLaknék itt. -
gyepesjoint #5146 nagyon kemény,nincsenek csili-vili cuccok,de épp így jó,a konyha meg nagyon jó!! te építetted?? vagy csak felújitottál egyet? -
Attiska #5145 Elkezdtem játszani, és sikerült a falu kurváját felszednem. Történt ugyanis, hogy született egy kisfiam tőle, de aztán mikor átmentem hozzá, már volt egy kislány is. :) Elég vicces.
Meg az is, hogy a kis pólyást az anyja lebassza a földre, aztán elmegy aludni. :) -
Purga #5144 Az autópálya(út) melletti medence elég életveszélyes -
Lirion #5143 Annyi változott, mióta a kinti képeket csináltam, hogy a garázs több szintes lett, mivel mindenkinek lett kocsija.:) -
Lirion #5142 Második körben meg a ház kívül belül. :)
-
Lirion #5141 Nah csináltam képeket még. Remélem, sikerült mindegyiket jól belinkelni. :)
Nem enged sok képet, szal első körben a kis család:
-
#5140 berakom az családi eszköztárba és eltünik belöle mikor átköltözök -
Gólya #5139 de hol látható a tied??? -
#5138 De Mit tegyek a teleporterrel?
-
#5137 Én szembe szomszédnak raktam le, így könnyen meg tudtam látogatni, vagy csak elég ha megjegyzed hova rakod le. -
#5136 Hogyan tudnám megakadájozni az eltünést
-
#5135 Mit tegyek? elköltöztem az alto család házába,pár értékes verdát105k,80k értékben beraktam a családi eszköztárba de eltüntek belőle. -
Maccc #5134 Nincs mit :) Örülök, h tudtam segíteni! -
vampkin #5133 Szia!
Köszi a segítséget és a gyors reagálást is :D
Így már működik! :) -
Maccc #5132 Szia! Bármennyi saját készítésű simet eltudsz helyezni ugyanabban a városban. (szerintem :) )
Mikor játszol az adott simeddel, város szerkesztés módba kapcsolsz, aztán aktív háztartásra váltasz. Beköltözteted a másik simet, (játék menete előrehaladását engedélyezd) aztán ha beköltöztetted a másik simet, újra át tudsz menni az előző simedre, és elvileg már a második sim is ott lesz valahol a városban.
-Én ezt úgy oldottam meg, hogy akivel akartam, hogy találkozzon a simem (saját készítésű sim ez is) odairányítottam a házam elé, hogy ott mászkáljon, aztán gyors váltottam simet, és ugyebár a házam előtt volt a kiválasztott sim, így összebarátkoztattam őket :)
Remélem tudtam segíteni! :) -
gyepesjoint #5131 nagyon bivaly basszus :O saját kézzel húztad? grat! belsejéről tudsz mutatni? :) -
vampkin #5130 Sziasztok!
A Sims 3-hoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ugyan abba a mentésben, ahol egy általam készített simet mentettem el egy adott városban, ahol a várost is elmentette, hogy itt, ebbe a mentésbe egy másik általam készített simet is el tudok-e menteni. Kvázi, azt szeretném, hogy két általam készített sim, nem egy háztartás alatt, de ugyan abban a városban éljen, és ha úgy alakul, találkozhassanak is.
Előre is köszönöm az esetleges válasz(oka)t! :) -
Szabi1991 #5129 nekem is volt egy autós toronyházam :DD -
Lirion #5128 Nincsenek, de majd csinálok.:)