44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    a bolti
  • EK1TEP
    Melyiket? 1-2-3?

Köszi!
  • Nohab
    A másik is elég aktív... Egyébként ajánlom, hogy nézd meg a pengét.
  • Mike at home
    a sim3pack file-okra duplán is kattinthatsz, csak úgy nagyon lassú lesz a telepítés
  • zsuzsispain
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat!próbáltam,de nem megy sajnos:((
    A launcher progiban alapból nincs ott amiket letöltöttem,és nem tudom, hogy kell ott tallózni vagy valami...arra kéne rájönnöm hogyan tudom a luncherbe betenni a fájlokat...:S..esetleg ha ezt is tudjátok,pls:)
  • gyepesjoint
    sims3launcher.exe-t elindítod,ott rámész a letöltések fülre,és beimportálod
  • akyyy
    Lehet hogy a C-re kell!
  • zsuzsispain
    Sziasztok!!
    Nekem is nagyon kéne a segítség!!
    több órán keresztül töltögettem le a sims3hoz cuccokat,bemásoltam;kibontottam a "E"/Documents&Settings/nicknév/ dokumentumok/Electronic Arts/Sims3/Download mappába ennek ellenére még sincs a játékba egy se:(.Mit kell még csinálni?vagy hol kéne hogy megtaláljam őket a játékba;mire katt??aki tudja vagy itt vagy [email protected] írjon e-mailt!!nagyon köszönöm!!fontos!!
  • Maccc
    Hello! Én tudtam halálvirágot termeszteni. Keresgéltem magokat a kutatóintézet körül, jellegzetes magnak volt írva elültettem őket, aztán az egyikből halálvirág lett, a másikból életgyümölcs. Sőt horgásztam éjfél és hajnali 3óra között a temetőben, és kifogtam egy pénzfamagot is :)
  • kem001
    Érdemes volt feltennem frissítéseket... Játékból úgy kivág mint a fene, sötét monitor utána semmi, kár volt frissítenem :@
  • CptObvious
    Próbáld meg moveobjects cheat-tel letüntetni.
    Játék közben nyomd meg a "ctrl+shift+c"-t, bejön a konzol és írd be:
    moveobjects on
    És próbáld meg kijelölni, törölni a kocsit.
    Ha sikerült, akkor kapcsold ki a cheat-et:
    moveobjects off
  • gyepesjoint
    loooooool bocsi,de ezen jót kacagtam :DD
  • NodeG
    Hi! Lenne egy olyan gondunk, hogy az egyik szülinapi buli után az egyik vendég otthagyta a feljárónkon a rendőrautóját! :D Nem tudjuk eltüntetni se kalapáccsal, se semmivel, a simünk sem tud hozzányúlni.

Mit tegyünk? :(((

Köszi!!!!!
  • Fabio Capello
    A parton, Crumplebottomék házánál érdemes keresgélni, illetve a stadion környékén a hegyekben, ha jól tudom
  • dani71
    Aki talált már rózsaszín kristályt az mondja már meg,hol,miben és mikor találta. légyszi! már a szivárványkő is megvan csak a rózsaszínkristály hiányzik.
  • dani71
    de nem tudod mezőgazdaságilag termeszteni(a halálvirágot) mert csak egy termése van
  • dani71
    a temetőben van egy halálvirág de azt csak egyszer lehet leszüretelni utána meghal.a temető körülvannak magok is a különleges (nem a ritka vagy hétköznapi magokból csak a különlegesből)magokból lehet:pénzfa,életgyümi,lánggyümölcs vagy halálvirág.
  • garimaldi561
    Hogy tudok halál virágot növeszteni? ja és az mire való és honnan szerzek életgyümölcsöt és hogyan??
  • uiztu
    Helo!
    Az lenne a kérdésem, hogy nekem a legelső verziójú sims 3 van. És, valaki betudná linkelni a patchokat? ÉS, én felakartam rakni az egyik patchot, amit találtam, és, azt írta ki, hogy az ea download manager, nem tudott kapcsolódni, és emiatt nem lehetett telepíteni.
  • Mike at home
    de pl. az is fontos, hogy humortalan sim nem tud humoros könyvet irni, illetve a ha megpróbálja nagy bukta lesz
  • Mike at home
    ott vannak a "dollár" jelek
    aminél a legtöbb, azzal
  • gyepesjoint
    írás-és akkor feljön egy párbeszédpanel,hogy mit akarsz írni,és majd ott lesz,szerintem
  • dani71
    Hogy lehet írni Lenin eggyüttest
  • kem001
    Na már jó
  • gyepesjoint
    ha elég jó az írás skilled,akkor akármilyet is írsz,sikerkönyv lesz :)
  • dani71
    Javítva:Melyik könyvfajta megirásával lehet a legtöbbet keresni
  • dani71
    Melyik könyvfajta írásalávval lehet a legtöbbet keresni
  • gyepesjoint
    nekem bejön :)
  • kem001
    Hy
    Nem jön be az Off Topic. Hova forduljak az ilyen kérdéseimmel akkor?
  • gyepesjoint
    lehet hülyeséget mondok,de szerintem éjszakánként menj el a temetőbe,és hátha jön valami :D
  • dani71
    hogyan tudok beköltöztetni magamhoz egy szellemet
  • Gruik
    Hali! szeretném telepiteni az 1.2.7-es patchet de nem birom mert a régiókód nem megfelelő ehhez a játékhoz. Mit tegyek hogy felmennyen?
  • gyepesjoint
    ahogy nézem,2 magos procival van ellátva,szal alapból megy maxon :) de a Vista-t lecserélném egy SP3-as XP-re :)
  • gyepesjoint
    nagyon szépen kösz bratyó,ki is próbálom :)
  • CptObvious
    Az szinte biztos, hogy el fog indulni, még akár max grafikán is.
  • huiner
    Sziasztok! Nem tudom nem értek hozzá és a sims 2 nincs meg. A laptopom a leírása alapján egy sony vgn-fw21e. Elindulna a játék akár max grafikán is?
  • Mike at home
    a nyugdij elég cselély, az én első mukim aki azóta már jobblétre szenderült, napi 2k-t keresett, 300 nyugdijat kapott volna, úgyhogy haláláig melózott
  • CptObvious
    "C:\Documents and Settings\[felhasználó név]\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads" Ide bemásolod a Sims3Pack fájlokat.
    Elindítod a Launcher-t és a Downloads(Letöltések) gombra kattintasz. Behozza a Downloads mappa tartalmát. Kipipálod azokat a fájlokat, amiket telepíteni akarsz és aztán alul a telepítés(install) gombra kattintasz.
  • gyepesjoint
    bocsi,3 akart lenni!! szóval hogy tudnám feltelepíteni? :S
  • CptObvious
    Az életút jutalmak között 10.000 pontért lehet venni egy képességet, ami növeli a kettes, hármas ikrek születésének esélyét.

Ha fiút akarsz akkor almát kell enni, ha lányt, akkor meg dinnyét. A pontos mennyiséget nem tudom. Minél több, annál jobb :D