44549
-
#5249 Pár kép a régi házról, éppen ma nőtték ki, mert ez egy gyerekre lett kalibrálva:
#5232: Köszönöm a segítséget! -
Maccc #5248 Nekem 15-20 körül lehet, de elég azokat is gyomlálni, meg ápolgatni. Bár nekem a fontosak a pénzfa, halálvirág, életgyümölcs, lánggyümölcs, amik miatt nagyon kellett a locsoló... többi növényből csak 1-2 darab van. De komoly mert sajtbokor, meg tojásbokor is van már :D még a boltba se kell mennem.. -
#5247 csak nagyobb kerteknél érdemes...(pl nekem volt vagy 100 palánta egyszerre) -
#5246 A locsoló sok időt meg tud takarítani, és sak 50$. -
Starbuck #5245 Egyetértek, egy jó stresszes hét, vagy akár egy nap után engem is teljesen ki tud kapcsolni, bár én nőnemű vagyok
Egyébként elárulom, hogy tudok olyan srácokról, akik jelenleg is játszanak vele (nem a fórumosokra értem) Ez pont olyan, mint a sorozatok: a pasik is nézik, csak nem valják be (bocs, ha valakit ezzel sértettem) -
#5244 hát így jártál
próbáld ki pár kieg után
arról nem beszélve, hogy nem csak az emberkékkel lehet játszani, hanem építhetsz mindefélét, új tárgyakat is csinálhatsz
ha majd olyan melód lesz, ami baromi stresszes, értékelni fogod, ezt a stresszmentes játékot -
Szeneslapát #5243 Pontosan... magot a földbe, aztán vizet neki. Időnként kell gyomtalanítani, és lehet beszélni is a növényekhez... szóval kell egy teljes munkaidős "ápoló"... :) -
Szeneslapát #5242 A nyilvános házassághoz bulit (esküvőt) kell tartani... ennyi! -
Szeneslapát #5241 Tévedés! Jóval jobb a férfiarány... ne magadból indulj ki... -
Anteris #5240 miért van, hogy ez a gémet 99%-ban nők játszák?? Én - fiú - a karakterkialakítást leszámítva, kb. 10 percig bírtam aztán uninstall. -
zsuzsispain #5239 nyilvános házasság az tényleg jó kérdés...nekem is csak titkosat sikerült eddig én sem jöttem rá nyilvánosra:S:)aki tudja,írja ám meg:)) -
#5238 Veteményes kertet, hogy tudok létrehozni? Csak magokat kell vennem és elszórom ahol akarom? -
loki1990 #5237 nem tudnatok nekem megmondani hogy kell nyilvanos hazasagot kotni -
Pirlipát #5236 Szóval tényleg a letöltésekben van valami, sajna azt nem tudom, hogy melyik, mindenesetre kivettem mindent és most megy. Csak azért írom, hátha valakinek hasonló problémája van... -
zsuzsispain #5235 Akinek nem működik a játék:
nekem sem működött,mikor rámentem az automatikus frissítésekre... kiírta,hogy helyezzek be lemezt,pedig benn volt...
szóval én kivettem az automatikus frissítésekből a pipát,töröltem a vezérlőpultból a játékot,újból feltelepítettem és műkszik a játék,semmim sem veszett el!
viszont a launcher nem működik.kiírja hogy alkalmazáshiba és meg sem nyitja..azt már nem tudom helyrehozni valószínű!ha vkinek van tipp,akkor köszi előre is:) -
dsneos #5234 Jah akkor valszeg azert nem kinalta a lehetoseget mert 800-on all a kassza :D ,,, 15ezret gyorsan osszeszedek es megprobalom ujbol :) koszi -
Maccc #5233 Így igaz! Annyit elfelejtettem beleírni, hogy sok pénz kell hozzá.. -
#5232 Ha van elég pénzed, akkor Város nézet módban rákattintasz pl az egyik étteremre. Ekkor ott lesz egy lehetőség, hogy társulj vele. Kiválasztod, a többi megy magától. Később meg akár fel is vásárolhatod majd.
Ha nincs elég pénzed, akkor eleve fel se kínálja a lehetőséget, nem fog megjelenni a buborékok között.
@Daniel BMW
Próbáld meg ezt.
Letöltöd ezt a rar-t:
Kicsomagolod pl az asztalra. Egy exe fájl az egész.
Aztán, fogod a "Car 3.Sims3Pack" fájlt és ráhúzod az exe fájlra.
Ha jól csinálod akkor egy ablak fog felvillanni.
És próbáld meg most telepíteni a kocsit. -
dsneos #5231 valahogy nemtudom megvasarolni:S hol menjek ra az uzletre? mert ha bemegyek a varosba kocsival es ott megyek ra akkor nem irja ki azt,csak h kajat veszek,italt,stb... -
dsneos #5230 köszii,megprobalom :) -
Maccc #5229 Szia! Rámész a megvásárolni kívánt üzletre, és ott fogja felajánlani a lehetőséget, hogy üzlettársi ajánlat (ha jól emlékszem) és arra katt, aztán a tiéd lesz. Kertész jártasságot úgy a legcélszerűbb elkezdeni fejleszteni, ha bemész a könyvesboltba és veszel kertészkedéssel kapcsolatos könyvet. Utána ha ültetsz magokat, gyümölcsöket, akkor is tudod fejleszteni a szintet. -
dsneos #5228 Sziasztok, valaki elarulna hogy hogyan tudok ingatlant,uzletet vasarolni? Es kertesz-jartassagot fejleszteni? koszi elore is -
gyepesjoint #5227 nem warezoltam,csupán nem tudtam,hogy kedves Pirlipát-nak nem wareza van,ennyi,lezártnak tartom :) -
#5226 Jó napot!
Lenne egy kis problem:
Valaki megtudná mondani mit szartam el? Előre is köszönöm! -
Pirlipát #5225 Na még gyorsan kipróbáltam lefekvés elött, de nem . Kivettem a censort, akkor sem indul. Valami más lehet. ???? -
Pirlipát #5224 Na akkor tényleg nem értem. Az intro után egyszerűen kilép. Letöltések telepítése sem megy.Itt is elkezdi és abbahagyja. Hibaüzenet semmi. A frissítéseknél kiírja, hogy a legfrissebb verzió, de a frissítés fel is ment simán. Nem volt semmi gond. Tényleg nem értem. És automatikus frissítésre van állítva. Akkor talán valami általam letöltött cucc zavarja, ha másnál ok. Neked a MTS-es censor pach fent van? Mert ha nem, talán az lehet nálam a bibi... -
#5223 itt mindekinek eredetije van
warez témára van mások topik, kedves öcsém -
#5222 Nálam simán felment, és működik.
Mi a hibajelenség?
Kilép ? Hibaüzenetet ír ? Vagy mégis mi, pontosan ? -
Pirlipát #5221 Gondolod, hogy szidnám az EA-t, hogy ha warezolnék? -
Pirlipát #5220 Na most káromkodtam még egyet, hogy mi a warez. Eredeti gyűjtői kiadás!!!! -
Pirlipát #5219 Mindenki másnak működik???? -
gyepesjoint #5218 esetleg mert warezolt gameket ÁLTALÁBAN csak bonyolúltan lehet frissiteni -
Pirlipát #5217 Örülj neki, ha nem ment fel a frissités, mert utána aztán nem indulna a játék!!! Én szívok. -
Pirlipát #5216 Én is most frissitettem, és kész. Nem indul a játék!!!! Normálisak ezek? Csinálnak egy javítást amitől aztán nem megy a játék!!!!
Kész vagyok!!! -
Coolfire #5215 Igen,a kolleginának nem jön össze sehogysem..Nekem felment rögtön,neki valamiért nem akar. -
#5214 Electronic Arts sosem tudott installert írni...
A játék és a Windows is a C-n van? -
Coolfire #5213 Na erre tudja a válszt valaki,megköszönöm.:)
Adott a sims 3 launcher,és kiírja,hogy van új frissítés.Ez ok,de azután azt írja,hogy nincs elég hely a vincsin.Pedig van 50Giga... -
zsuzsispain #5212 húh..szerencse a játék újból megy:)"már csak"a cuccokat kéne beépítenem és befejeztem:D -
zsuzsispain #5211 már sajnos úgy néz ki nem baj,hogy nem tudtam feltenni a játékba az új cuccokat...
valamiért beadta tegnap a játék az unalmast és nem tudok vele játszani..
rámentem a launcherbe valami automatikus frissítésre és utána már nem volt jó...nem tudom,attól-e...
betölti a CD-t az elején,de mikor már családot választanák,kiírja hogy helyezzek be a CD lejátszóba lemezt...pedig hát benne van..:(
nem tudom mi baja lett és hogy oldjam meg:((
ez nem az én hetem!!:( -
#5210 na ez az, ami ide nem kell