44549

no-warez.gif
  • Maccc
    Temetőben tuti, hogy tudsz kampechalat fogni, éjfél és hajnlai 5 óra között (10-es skill kell hozzá, angyalhal a csalija). Életgyümölcsöt, Langeraék kertjénél találtam én még anno. De a kutatóintézet körül amik vannak magok, azok között biztos, hogy az egyik életgyümölcs lesz, ha kikel.
  • Hassan B
    Szerinted a sajt és a tojás növényen terem...?
  • Maccc
    Mondom, hogy ha megvan a kertészet 10-es skilled, akkor elméletileg tudsz. Mennyi van meg a kertészet skillből?
  • dani71
    Hogyan lehet ültetni tojást meg sajtot? mondja má meg valaki
  • dani71
    az életgyümölcsöt úgy növeszthetsz,hogy felszedsz a temető körül egy csomó ismeretlen !különleges! magot.csak a különleges mag a jó. azután a magokból lehet életgyümölcs ,pénzfa vagy halálvirág esetleg lánggyümölcs.
  • Narxis
    Kösz, de ezzel csak öregíteni tudtam így inkább megtanultam az ambrózia elkészítését, amúgy is mesterszakács volt a fő életcélja.

Kampecahalat vagy mit gondolom ott a város szélén lévő tóban foghatok ha a horgászás is mesterfokon megy, de életgyümölcsöt hol találok? Gondolom azt meg kertészettel kell majd valahogy kitermelni...
  • dani71
    file:///D:/2009-08-04_181648.png
  • dani71
    de nekem csak a kéz ikon jelenik meg
  • Daniel BMW
    Az új ház, olyan 15%-ig kész:

• Maccc
    Ha ambróziát etetsz vele, az is megfiatalítja.
  • Maccc
    Nekem úgy sikerült elültetnem a sima sajtot, hogy 10es kertészet szintje megvolt.
  • Szeneslapát
    Mindenkinek ajánlom az 1.3-as javítás föltelepítését (ha még nem tettétek volna meg)... több, mint száz hibát javít...
  • Mike at home
    vissza tudod fiatalítani a testingcheatsenabled paranccsal
  • Daniel BMW
    Nekem is pont ez a bajom :D
  • dani71
    FrancbaMár megint lány született pedig előtte egy raklapnyi almát felzabáltattam az ősökkel a francba.hogy lehetne kinyírni a gyereket?
  • Szeneslapát
    Ha "megveszed" a gyűjteményrendezőt, akkor minden gyűjthető dolog felkerül a térképre...
  • dani71
    hogyan lehet elültetni a sima sajtot?
  • dani71
  • dani71
    A Konyhaművészeti szakma 10.szintjén megkapod a minusz 1 kelvinfok hűtőt,nem lehet megvásárolni a boltban file:///D:/FastStoneEditor.bmp
    Van még olyan szakma amiben lehet kapni ilyen különleges cuccokat?
  • Maccc
    Szia! Papsajtot, azt Te tudod termeszteni. Ha elülteted a sima sajtot, abból lesz papsajt.
    Az ásványokra vonatkozó kérdésedre viszont nem tudom a választ, és az omnianövényre sem.
    Pillangókat, tengerparton láttam, és a parkokban.
  • pindurpoker
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet megtalálni a papsajtot meg az omninövényt? Van halálvirágom meg pénzfám meg lággyümölcsöm meg életgyümölcsöm! Meg hol lehet megtalálni köveket,ásványokat, pillangókat?
    Ásványokból kettő hiányzik. Meg tudnátok mondani, h milyen ásványokat lehet megtalálni? Az egyik ami hiányzik az a szivárvány ásvány(azt hiszem)
    Válaszokat előre is köszönöm! További szép napot!
  • dani71
    Harmadjára is felteszem a kérdést.
    javascript:szmajlik()
  • dani71
    Hogyan ültethetek omni növényt?
  • Narxis
    Ok, megnézem. :p
  • Szabi1991
    beállításokba :D
    (gondolom magyar neked is, szal nem nagy kaland megtalálni :)
  • Narxis
    Nemááá, hol?:D
  • Szabi1991
    ki lehet kapcsolni az öregedést.. :D
  • Narxis
    Torta nélkül is elég hamar felnőtt korba lépett. :( Én meg azt szerettem volna, hogy sokáig fiatal legyen, amíg nem veszek nagyobb házat meg el nem érem a 10-es szintet munkahelyén. Gondolom ezt nem lehet kikapcsolni vagy visszacsinálni...

Most 72 napot ír a következő életkorba lépésig, ezek gondolom simnapok, amik tök gyorsan telnek. Gondolom itt nem lehet annyit pöcsölni mint a Sim 1-ben vagy 2-ben.
  • CptObvious
    A torta akkor kell, ha azt akarod, hogy a simed új életszakaszba lépjen.
    Szóval most már ne nagyon etessél vele tortát, mert még a végén tényleg kipurcan. És a torta lesz a gyilkos! :P
  • Enmaro
    Sziasztok!
    Lenne 2 dolog, amiben a segítségeteket kérem.
    1- elköltöztem és a családi dobozkába rakott mindent. Beköltöztem az új házba és kivettem mindent, kivéve a halakat nem engedte sehova kirakni, lerakni(tó, hűtő, akvárium).Hogy vegyem ki onnan?
    2-magánakvárium az életcél, de 1 akvárium 1 hal és nincs tovább. Hogy lehet több halat belerakni 1 akváriumba?
  • Narxis
    Áááááááááá mi eeez? Volt szülinapja simemnek, felnőtt lett, később bulit tartottam(munkahelyi feladatként kellett), vettem egy tortát amit azt hittem majd megehet erre elfújja és most öreg lett...remélem nem purcan ki pár óra játékidő után...
  • Szabi1991
    jobboldalit játékidőbe úgy 10óra alatt festette 3-4es szinten, baloldalit 1 óra alatt max szinten :DD
  • Narxis
    lol :D
  • Szabi1991
    van 1kis különbség a szintek között
    [IMG][/IMG]
  • Narxis
    Ez tök jól hangzik!
  • szaba16
    na, mike, megint kurva okos voltam....... és értem is el vele valamit :)

Ámuljatok-bmuljatok! A Sims 3 első kiegészítője november közepén jön!!

http://mysims.hu
  • Gólya #5253
    anyám...
    hát ez óriási...
    és ez egy gyerekre?
    mekkora ház kell akkor ezek után?
  • Daniel BMW
    Aham, köszi!
  • Maccc
    Venni, szerintem sehol. Viszont ha mászkálsz a Simeddel a városban, vagy a parkokban, (almamag, szőlőmag stb. ezeket szerintem el tudod ültetni kevés kertészet jártassággal is) de különösen a kutatóintézet körül,(jellegzetes mag, ritka mag stb. ezekből fognak kikelni pl. pénzfa, vagy életgyümölcs) ott találsz magokat, és azokat ültesd el. Ha bemész a boltba és veszel gyümölcsöket, vagy zöldségeket, azokat is eltudod ültetni.
  • Daniel BMW
    Hol lehet palántákat vagy magokat venni?