44549

no-warez.gif
  • zsuzsispain
    dani71:nekem ha van megbízásom,de nem lehet rákattintani az azért van,mert még nem aktuális...(legalábbis nekem játékbeli pár óra múlva vagy másnap már okés):)
  • zsuzsispain
    Nekem meg valamiért nem lehet új játék opcióra menni csak a meglévő családommal tudok játszani...:(
    ráadásul a launcher továbbra sem műkszik...kiírja alkalmazáshiba...:(
    vhogy minden rossz összejött!:(
    vkinek vmelyikre tipp??:S
  • dani71
    SEGÍTSÉGNem hozza fel nekem azt a lehetőséget,hogy vigyek a főszakácsnak ilyen meg olyan gyümölcsöt pedig,ha meg akarok tanulni ültetni sajtot akkor mindenkép teljesítenem kell egyilyen megbízást.
    Segítene az ha összebarátköznék a szakáccsal?????????
  • pindurpoker
    igen van, de nem tudom mikor jön. Nálam nem volt egyszer sem, de a barátomnál bötört sokszor
  • nonicks
    van betörő a játékban...
  • pindurpoker
    Sziasztok!
    A kampechalat a temetőben lehet fogni éjfél és hajnali 5 között!!!
    Ez tuti! Mi is így fogtuk! A csali legyen angyalhal! Annyit foghattok amennyit csak akartok! Ráadásul ha szeretnétek még abba a gömb akváriumba is be lehet rakni!
  • Daniel BMW
    Mit kell tenni ahhoz, hogy jöjjön a betörő? Vagy itt nincs is? Utoljára a Sims 1-ben láttam betörőt, a 2-ben tudtam, hogy van, el is vitt pár dolgot, de akkor meg nem vettem észre :DD
  • dani71
    Mert egyszer már sikerült de másodjára nem engedi
  • dani71
  • dani71
    hogyan lehet lopni a klepto simmel
  • adeeeka
    Az omninövénnyel kapcsolatban csak akkor tudod elültetni ha teljesíted azt a "lehetőség"-et ahol 10kitűnő minőségű steak-et kell elvinni a konyhafőnöknek...
  • adeeeka
    KÖsz, megtaláltam a kampechalat, de a hűtő nincs az eszköztáramban, lehet hogy csak akkor kapom meg ha állást is vállalok?
    Másik infó
    Érdemes a Temető katakombákban keresgélni, lehet ott találni meteorittól, magon át egészen szivárványkőig mindent, medvét is...
  • Hukkan
    hellotok, berakok a játékba egy hírességet, mutatja is hogy belerakta de hol találom a játékban?:D
  • biliard10
    szisztok van 1 kis problémám fel akarom teni a packot a sims 3 ra de nem tudom ezt irjs idézem A beállitás során kiderült hogy a telepitett játék régio kodja nem megfelelö ehez a frisitéshez A frissités telepitéshéséhez más régiobeállitások szukségesek. ezt irja és nem tom felteni a packot ebe segitsetek help
  • Devids Pro
    Kampechal: A temetőben 0-tól 5 óráig angyalhal csalival. Riverviewben pedig a temető körüli folyóban. (Kis ködpamacsokat kell keresni)
    Életgyümölcs: Szerintem a labor körül keresgélj magokat.
    Mínusz 1 kelvinfok hűtőt én a családi eszköztárban keresném először.
  • adeeeka
    Minusz 1 kelvinfok hűtő hol van ha már megvan a 10Konyhaművészetből?
  • adeeeka
    A sajtot tojást egyéb húsféléket csak akkor tudod majd elülteni ha lesz olyan megbízásod hogy vigyél tökéletes ezt meg azt a vendéglőbe a szakácsnak, ott ellesel egy két trükköt, na mármost 8. szintnél csak sajtot meg tojást lehet, később, ha megint kapsz megbízást akkor tudsz húsféléket is....
    Most én kérdés...hol van a kampechal? kipecáztam az összes édesvizet az angyalhalammal 10horgászással de semmi...az a halálvirág csak egyszer terem? Életgyümölcs? tűzpirosgyümölcs? merre vannak a magok? dalokat is csak akkor lehet tanulni ha van megbízásod? előre is kösz
  • Narxis
    0
  • Anteris
    n amég ilyen hülye uninstall sem láttam még mint ami ebben a programban van. Elindul a törlés majd egyszer csak elkezdődik a játék mintha mi sem történt volna és csak miután kiléptél belőle akkor folytatódik a teljes leszedés. Értelme?
  • dani71
    Mit tud az aranyszinű hangfalszet tudnál felrakni fotót,egyéb szakmában különlegesen kapható tárgy?
  • loki1990
    hali husokat es sajtot hogy kell ultetni???????????????
  • Szabi1991
    filmeszenéket szerző kapott egy aranyszínű hangfalszettet xD
  • dani71
    hiába nem megy frissítek és majd lesz valami rosszabb nem lehet
  • Maccc
    Fogalmam sincs, hogy akkor mi lehet a probléma... Hűtőben, és a táskában lévő sajtot egyaránt próbálgasd, csak ezt tudom mondani. Nekem sikerült egyből, és nem frissítettem semmit.
  • dani71
    Már mindenből ültettem egyet kivéve az előbb felsoroltakból,szuperkertész vagyok tizes szinten,a tulajdonságaim között van a kertész,leszedtem 75 tökéletes gyümit és 650 termést is betakarítotam már.de hiába csak egy kéz jelenik meg amivel tudom mozgatni semmi választási opció Lehet,hogy frissítenem kéne?
  • Maccc
    Bár én jutalompontokból megvettem a szuper kertész lehetőséget, de régebben mintha már olvastam volna, hogy másnak is sikerült ültetnie sajtot, és tojást. Nem hinném, hogy ez miatt tudtam elültetni őket..
  • Maccc
    Akkor nem tudom, hogy mi lehet a gond... táskájába tegyél sajtot, és próbáld meg úgy elültetni, hátha engedi. Azt hiszem én is úgy csináltam. Ültettél sok dolgot már? Mert lehet ez is számít.
  • dani71
    MILYEN SZAKMÁBAN LEHETNE KÜLÖNLEGES TÁRGYAKAT KAPNI(BOLTBAN NEM VÁSÁROLHATÓ MEG)??? pl. az egyik simemből 5 csillagos szakács lett és kapott egy cool hűtőt ami már akkor is 30 boldogpontot ad ha csak rákukkantassz 10 méterről.éS EZ A HIÁNYZÓ HŰTŐ MVEL A LEGDRÁGÁBB CSAK 8 AS ÉHSÉGET TUD EZ PEDIG TIZESET
  • dani71
    megvan a tizes kertészkedés de csak egy kéz jelenik meg mikor rámegyek
  • Narxis
    jeeeeeeee
  • nonicks
    hamarosan jön az első kiegészítő a játékhoz!!!!!
  • Narxis
    Soha, bár én reggel mindig narancslét itatok a simemmel. :D Együtt számolja az éhséggel.
  • Anteris
    ezek a simek soha nem szomjasak??
  • Maccc
    Ügyes nagyon! Majd folytatja, ha hazaért melóból.
  • Szabi1991
    a végére Fiona lett hawaii-on, aki úgy pozol mint Lisa.. xD
  • Szabi1991
    elkezdte, azt elment melóba.. :D
  • Maccc
    Az szép... csak nem a Simed festette?
  • Szabi1991
    mintha már láttam volna hasonlót..
  • Szabi1991
    és a pénz ? -.-"
  • Maccc
    Normál esetben nem... De itt a játékban vannak érdekes, nem mindennapi dolgok.