44549
-
manyadam #5371 megoldódott a fa probléma nekem már csak ez a patch buherálássos dolog érdekelne ...legalább azt írd le hogy holérdeklődjek ez iránt...előrei s köszi szép napot -
manyadam #5370 hát nem de most felrakom aztán meglássuk hogy mi lessz...majd írok utána és köszönöm a segítséget.. -
#5369 Netrat
Tedd fel mindegyik patch-et.
Legegyszerűbb, ha telepíted EADownload manager-t, és a Sims 3 Launcher-ből frissíted a játékot.
manyadam
Ha nem megy fel a patch, az azért lehet, mert felraktad 1.0.631-1.0.632 patch-et, így az 1.2.7 már nem telepíthető rendesen. Bár ki lehet trükközni.(De ez már off topic)
Viszont a pach-ek changelog-ját elnézve, ilyen hibára konkrétan nincs javítás. Ez szerintem inkább videó kártya driver gond. Legfrissebb driver van fent? -
manyadam #5368 szevasztok lenne egy kis problémám
mint a képen is látható növényzet pixelezése kicsit elcsúszott negatív irányba...de viszont patchet meg nem enged telepíteni mert lehet hogy azzal megoldódna problémám?egyébéként razoros simset használok..előre is köszi a segítséget ..szép napot -
#5367 Érdeklődöm, hogy az újabb patchek tartalmazzák-e a régebbi patchekben lévő javításokat, vagy minden egyes patchet sorban, külön fel kell telepíteni? Tehát elég csak az 1.4-et feltolnom, vagy a megelőzőeket is kell? -
Coolfire #5366 Másik topik... -
Coolfire #5365 Rengeteg félrefordítás van a lokalizációkban.És amit mondol az "üsse arcon".Aki vágja az angolt,annak tényleg érdemesebb úgy játszania. -
adeeeka #5364 mikor van hangverseny a színházban? arra már rájöttem, hogy a koncertek a stadionban vannak(nem a színházban ahogy írva vagyon) -
Bal0924 #5363 Ezen én is kiakadatam. -
#5362 szisztok van 1 kis problémám fel akarom teni a packot a sims 3 ra de nem tudom ezt irjs idézem A beállitás során kiderült hogy a telepitett játék régio kodja nem megfelelö ehez a frisitéshez A frissités telepitéshéséhez más régiobeállitások szukségesek. ezt irja és nem tom felteni a packot ebe segitsetek help sos SOS sos help me -
#5361 :DDD -
#5360 Én akkor ábrándultam ki a magyar verzióból, amikor a "simogassa meg az arcát" helyett "vágja pofán"-t írt ki :P -
#5359 Miért nem tetszik?:o -
Game Tools:
* The Sims 3 LANGUAGE CHANGER
Ezt töltsd le, ezzel át lehet állítani a játék nyelvét. (Bár én nem próbáltam ki) -
#5357 nem tetszik magyarul :(
kérem vissza az angolt -
#5356 átállítottam nem olyan régen a windows-t magyar területi beállításokra, hát mit látok? az angolul felrakott sism3 magyar lett -
#5355 :D
Fel kell tölteni valahova és annak a linkjét beilleszteni ide.
Itt van egy képfeltöltő oldal: Link -
#5354 Töltsd fel valahová őket (akár ide az SG-re a galériába) s úgy linkeld be. -
#5353 bocs az ilyen hibákért csk próbálok felrakni képeket -
#5352 Ez mi szeretett volna lenni ? :) -
#5351 -
adeeeka #5350 a szivárvány és a rózsaszín is a mauzóleumban van, a plutónium meg a "bányánál" -
adeeeka #5349 egyérszt jó pénzt lehet csinálni belőle, másrész ha tudsz elkészíteni minden étkezésre ambróziát örökké élsz és hát nem rá érsz? pusz vakka bónuszok is vele...de fanatikusoknak van kitalálva :D -
adeeeka #5348 Hűha woow...akkor csak a plutónium meg a rózsaszín ékkő hiányzik...valami speciális helyen találtál rájuk? -
#5347 LISTA NEM TELJES!(LEHETNEK BENNE ELÍRÁRSOK)
kifogható halak:
-Ajóka
-Cselle
-Aranyhal
-Harcsa
-Szivárványos pisztráng
-Medúza
-Tonhal
-Vörös Hering
-Sziámi Macskahal
-Gömbhal
-Piranha
-Fekete Aranyhal
-Lazac
-Cápa
-Kardhal
-Angyalhal
-Vámpírhal
-Robothal
-Homár
-Kampechal
-Bohóchal
ásványok:
-Füst kvarc
-kék topáz
-Tanzanit
-Smaragd
-Rubin
-Fényességességes ékkő
-Gyémánt
-rózsaszín ékkő
Nyersanyagok:
-Ezüst
-Vas
-Arany
-Palládium
-Plutónium
van 33 féle METEOR(4 fajta méretben találhatóak)
ilyen rovarokat lehet összeszedni a játékba:
-Katicabogár
-Csótány
-Japán Cserebogár
-Szarvasbogár
-Vízibogár
-Pöttyös bogár
-Pillebogár
-Orrszarvúbogár
-Tribolite Bogár
-????(őő..)
-Moly
-Királylepke
-Ezüstpöttyös kapitánylepke
-Metálszín zefírlepke
-Szivárványos lepke
-Vörös Admirális lepke
-Bíbor királylepke
-Zebramintás pillangó
-Zöld fecskefarkú(?) lepke -
Jucaa123 #5346 de miért olyan fontos kigyűjteni őket? -
adeeeka #5345 Ja meg katakombá K ? több van? -
adeeeka #5344 Igen, soxor próbálkoztam én is a katakombákban, de csak szivárványt kaptam. Szemetesekben hol? ahol kevés hal van ott van ládika? Te merre találtad? a gyűjteményrendezővel az a baj,
hogy nem mondja milyen fajta kristály vagy milyen fajta fém, abból is hiányzik 3fajta, van ezüst, arany, fém meg palladium a többi 3 meg? köszönöm a segítséged -
#5343 gyüjteményrendezővel kerestem de a térképen nincs állítólag a katakombánkban vagy a szemetesekben lehet találni vagy esetleg horgászás közben a ládában... -
adeeeka #5342 az a "nagyon ritka" mégis merre van???merre lehet keresni? (kül. kimaradt a sárga zafír összesen van 10.) -
#5341 ásványok:
-Füst kvarc
-kék topáz
-Tanzanit
-Smaragd
-Rubin
-Fényességességes ékkő
-Gyémánt
-Rózsaszín ékkő (nagyon ritka)
-
adeeeka #5340 Hiányzik egy drágakövem!!! még a szivárványkristályom is megvan, hol tudnék még keresgélni? már az egész várost feltúrtam, de valami spéci helyen lehet? mint a szivárványkristály a katakombákban? -
Jucaa123 #5339 Sziasztok! a meteoritokkal mit lehet kezdeni? :) Már vagy három féle metszést tudnak kérni de onnan hova tova? Sok pénzt akarok csinálni -
#5338 Csak másold be a World-be -
#5337 :D -
Szabi1991 #5336 sajátgépről nehéz lesz linkelni a képet :-) -
#5334 Az Új autóm, most töltöttem le nagyon cool nézzétek meg![IMG]d/2009-08-07_083033-Windows fotótár[/IMG] -
#5332 Hogyan tudnék felrakni képeket? -
#5331 Ha simed mázlista tulajdonsággal rendelkezik, akkor ritkábban jön betörő. Nálam csak egyszer jött az első estén. -
#5330 Este lehet csak (eddig csak nyilvános helyen próbáltam).