44549

no-warez.gif
  • manyadam
    megoldódott a fa probléma nekem már csak ez a patch buherálássos dolog érdekelne ...legalább azt írd le hogy holérdeklődjek ez iránt...előrei s köszi szép napot
  • manyadam
    hát nem de most felrakom aztán meglássuk hogy mi lessz...majd írok utána és köszönöm a segítséget..
  • CptObvious
    Netrat
    Tedd fel mindegyik patch-et.
    Legegyszerűbb, ha telepíted EADownload manager-t, és a Sims 3 Launcher-ből frissíted a játékot.

manyadam
    Ha nem megy fel a patch, az azért lehet, mert felraktad 1.0.631-1.0.632 patch-et, így az 1.2.7 már nem telepíthető rendesen. Bár ki lehet trükközni.(De ez már off topic)

Viszont a pach-ek changelog-ját elnézve, ilyen hibára konkrétan nincs javítás. Ez szerintem inkább videó kártya driver gond. Legfrissebb driver van fent?
  • manyadam
    szevasztok lenne egy kis problémám

mint a képen is látható növényzet pixelezése kicsit elcsúszott negatív irányba...de viszont patchet meg nem enged telepíteni mert lehet hogy azzal megoldódna problémám?egyébéként razoros simset használok..előre is köszi a segítséget ..szép napot
  • Netrat
    Érdeklődöm, hogy az újabb patchek tartalmazzák-e a régebbi patchekben lévő javításokat, vagy minden egyes patchet sorban, külön fel kell telepíteni? Tehát elég csak az 1.4-et feltolnom, vagy a megelőzőeket is kell?
  • Coolfire
    Másik topik...
  • Coolfire
    Rengeteg félrefordítás van a lokalizációkban.És amit mondol az "üsse arcon".Aki vágja az angolt,annak tényleg érdemesebb úgy játszania.
  • adeeeka
    mikor van hangverseny a színházban? arra már rájöttem, hogy a koncertek a stadionban vannak(nem a színházban ahogy írva vagyon)
  • Bal0924
    Ezen én is kiakadatam.
  • biliard10
    szisztok van 1 kis problémám fel akarom teni a packot a sims 3 ra de nem tudom ezt irjs idézem A beállitás során kiderült hogy a telepitett játék régio kodja nem megfelelö ehez a frisitéshez A frissités telepitéshéséhez más régiobeállitások szukségesek. ezt irja és nem tom felteni a packot ebe segitsetek help sos SOS sos help me
  • Narxis
    :DDD
  • CptObvious
    Én akkor ábrándultam ki a magyar verzióból, amikor a "simogassa meg az arcát" helyett "vágja pofán"-t írt ki :P
  • Narxis
    Miért nem tetszik?:o
  • CptObvious

Game Tools:
    * The Sims 3 LANGUAGE CHANGER
    Ezt töltsd le, ezzel át lehet állítani a játék nyelvét. (Bár én nem próbáltam ki)
  • Mike at home
    nem tetszik magyarul :(
    kérem vissza az angolt
  • Mike at home
    átállítottam nem olyan régen a windows-t magyar területi beállításokra, hát mit látok? az angolul felrakott sism3 magyar lett
  • Narxis
    :D

Fel kell tölteni valahova és annak a linkjét beilleszteni ide.

Itt van egy képfeltöltő oldal: Link
  • rage
    Töltsd fel valahová őket (akár ide az SG-re a galériába) s úgy linkeld be.
  • dani71
    bocs az ilyen hibákért csk próbálok felrakni képeket
  • rage
    Ez mi szeretett volna lenni ? :)
  • dani71
  • adeeeka
    a szivárvány és a rózsaszín is a mauzóleumban van, a plutónium meg a "bányánál"
  • adeeeka
    egyérszt jó pénzt lehet csinálni belőle, másrész ha tudsz elkészíteni minden étkezésre ambróziát örökké élsz és hát nem rá érsz? pusz vakka bónuszok is vele...de fanatikusoknak van kitalálva :D
  • adeeeka
    Hűha woow...akkor csak a plutónium meg a rózsaszín ékkő hiányzik...valami speciális helyen találtál rájuk?
  • nonicks
    LISTA NEM TELJES!(LEHETNEK BENNE ELÍRÁRSOK)

kifogható halak:
    -Ajóka
    -Cselle
    -Aranyhal
    -Harcsa
    -Szivárványos pisztráng
    -Medúza
    -Tonhal
    -Vörös Hering
    -Sziámi Macskahal
    -Gömbhal
    -Piranha
    -Fekete Aranyhal
    -Lazac
    -Cápa
    -Kardhal
    -Angyalhal
    -Vámpírhal
    -Robothal
    -Homár
    -Kampechal
    -Bohóchal

ásványok:
    -Füst kvarc
    -kék topáz
    -Tanzanit
    -Smaragd
    -Rubin
    -Fényességességes ékkő
    -Gyémánt
    -rózsaszín ékkő

Nyersanyagok:
    -Ezüst
    -Vas
    -Arany
    -Palládium
    -Plutónium

van 33 féle METEOR(4 fajta méretben találhatóak)

ilyen rovarokat lehet összeszedni a játékba:
    -Katicabogár
    -Csótány
    -Japán Cserebogár
    -Szarvasbogár
    -Vízibogár
    -Pöttyös bogár
    -Pillebogár
    -Orrszarvúbogár
    -Tribolite Bogár
    -????(őő..)

-Moly
    -Királylepke
    -Ezüstpöttyös kapitánylepke
    -Metálszín zefírlepke
    -Szivárványos lepke
    -Vörös Admirális lepke
    -Bíbor királylepke
    -Zebramintás pillangó
    -Zöld fecskefarkú(?) lepke
  • Jucaa123
    de miért olyan fontos kigyűjteni őket?
  • adeeeka
    Ja meg katakombá K ? több van?
  • adeeeka
    Igen, soxor próbálkoztam én is a katakombákban, de csak szivárványt kaptam. Szemetesekben hol? ahol kevés hal van ott van ládika? Te merre találtad? a gyűjteményrendezővel az a baj,
    hogy nem mondja milyen fajta kristály vagy milyen fajta fém, abból is hiányzik 3fajta, van ezüst, arany, fém meg palladium a többi 3 meg? köszönöm a segítséged
  • nonicks
    gyüjteményrendezővel kerestem de a térképen nincs állítólag a katakombánkban vagy a szemetesekben lehet találni vagy esetleg horgászás közben a ládában...
  • adeeeka
    az a "nagyon ritka" mégis merre van???merre lehet keresni? (kül. kimaradt a sárga zafír összesen van 10.)
  • nonicks
    ásványok:
    -Füst kvarc
    -kék topáz
    -Tanzanit
    -Smaragd
    -Rubin
    -Fényességességes ékkő
    -Gyémánt
    -Rózsaszín ékkő (nagyon ritka)
  • adeeeka
    Hiányzik egy drágakövem!!! még a szivárványkristályom is megvan, hol tudnék még keresgélni? már az egész várost feltúrtam, de valami spéci helyen lehet? mint a szivárványkristály a katakombákban?
  • Jucaa123
    Sziasztok! a meteoritokkal mit lehet kezdeni? :) Már vagy három féle metszést tudnak kérni de onnan hova tova? Sok pénzt akarok csinálni
  • dani71
    Csak másold be a World-be
  • Narxis
    :D
  • Szabi1991
    sajátgépről nehéz lesz linkelni a képet :-)
  • dani71
    Az Új autóm, most töltöttem le nagyon cool nézzétek meg![IMG]d/2009-08-07_083033-Windows fotótár[/IMG]
  • dani71
    Hogyan tudnék felrakni képeket?
  • Nohab
    Ha simed mázlista tulajdonsággal rendelkezik, akkor ritkábban jön betörő. Nálam csak egyszer jött az első estén.
  • Nohab
    Este lehet csak (eddig csak nyilvános helyen próbáltam).