44549
-
#5411 Jelenleg csak 1 aktív háztartásod lehet - se kód nincs rá, se pedig javítás, hogy több háztartással is játszani tudjál párhuzamosan.
Szóval a kiköltözök itt már tényleg a saját életüket fogják élni :P -
moncsy22 #5410 vagy csak rákéne még jönni valamire :D bár azt nem hiszem -
moncsy22 #5409 Szia! Csak 1 embert szeretnék elköltöztetni, de azzal utána nem tudok játszani hacsak nem őt választom aktív háztartásnak, de viszont akkor meg azzal nem tudok játszani ahonnan elköltöztettem. Max csak úgy ha elmentem őt választom aktív háztartásnak, de akkor meg a "szüleivel" nem tudja tartani a kapcsolatot mert ugye újat kezdtem és abba ők nincsenek benne. :( -
#5408 mindenkit, vagy csak 1 embert a családból? -
#5407 játsz nyugodtan a sims2-vel, a sims3 is jó lesz majd valamikor, úgy a 4-5 kieg után -
moncsy22 #5406 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem a játékkal kapcsolatban :)hátha valaki tud segíteni.
Van 1 családom ahol 2 felnőtt és 3 gyerek van. Elszeretném költöztetni őket másik házba,de hiába fiatal felnőtt az egyik már ha elakarom költöztetni vele nem tudok külön játszani, mert ugyebár ki kell választani az aktív háztartást. Ezt nem tudom, hogy van-e ehhez kód vagy javítókód vagy ez ilyen? mert ha igen akkor ez nagyon rossz a 3-ban a kettőben legalább tudtam játszani velük külön-külön is. Ha pedig újat kezdek nem látom azokat a családokat amik már benne vannak.
:(
-
#5405 Onager
Ha még csak most jutottál el a Sims 2-ig, akkor most hagyd is abba! Feltéve, hogy szeretnél játszani a Sims 3-mal.
Mert ha huzamosabb ideig játszol a második résszel, és még beszerzel néhány kiegészítőt is, akkor a Sims 3-nál támadhat némi hiányérzeted. (Nekem legalább is így volt)
Igazából olyan lényegi különbség nincs a 2 és a 3 között. A három ugyan az, mint a 2, csak új köntösben, kicsit feltupírozva. A nyitott szomszédságot leszámítva a többi újítás nem olyan látványos.
Ha tetszik a kettő, akkor valószínűleg a három is tetszeni fog. (És erre lehet, hogy csak 2-3 hét után fogsz ráunni :P)
dani71
ctrl+shift+c
Ezt nyomd meg játék közben, akkor behozza a konzolt, oda beírhatod a kódokat. -
#5404 hogy tudnám beírni a kódokat?
-
Onager #5403 Sziasztok!
Én még csak most jutottam el odáig, hogy beszerezzem a Sims2-t. Igazából csak a Vár az Üzlet miatt kellett, és nagyon bejött, de nem volt túl hosszú a játékideje, kb. egy hét után meguntam.
Most érdekel a Sims3. Tudtok valamit mondani nekem róla, hogy miért érdemes beszerezni? -
Starbuck #5402 Sziasztok :)
Meg tudjátok mondani nekem, hol találom a locsolót? Eddig csak a tűzcsapot sikerült :D
Köszi! -
Szeneslapát #5401 Engem az zavar, ha a tipegővel akar vlmit kezdeni a simem, akkor a tipegő elgaloppozik egy huszonnegyedik szobában, és ott lehet fölvenni (gondolom, h fix méretű szabad terület kell a mozdulathoz, és ott van rá lehetősége)... -
peticopter #5400 Nagyonszépen Köszönöm a segitséget:-))))) -
#5399 Létezik.
Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3 mappába kéne lennie a Downloads mappának.
Ha nincs, akkor csinálj egy új mappát, nevezd el Downloads-nak és tedd bele a letöltött cuccokat.
Bár ide ugye csak a Sims3Pack kiterjesztésű fájlok kerülnek.
Ha valami egyebet töltöttél le, pl a Mod The Sims-ről akkor azt lehet máshova kell pakolni. Viszont akkor meg az oldalon a leírásban ott kell lennie, hogy hova kell rakni a fájlokat. -
peticopter #5398 Nekem nincs olyan mappám..Létezik??? -
#5397 downloads -
peticopter #5396 Sziasztok!Ha letöltöttem 1-2 skinpackot hova tudom azt bemásolni? -
#5395 Uninstalláltam az egészet, és telepítem újra, de most nem rakom fel az 1.4.6 Patchet, mert attól (vagyis hát az után) dőlt magába. -
#5394 Köszönöm, kipróbálom a megoldási javaslatot, és átnézem a telket is alaposan...
A parkban viszont a színházzal szemben ott áll elmozdíthatatlanul 4-5 egymásba olvadt autó, egy másik pedig a szökőkútnál parkol...
Az a helyzet, hogy rég nem láttam ennyire bugos állapotban kiadott játékot. -
#5393 Hasonló volt nálunk is, aztán mikor jobban szemügyre vettük a talajt, akkor megláttuk az akvárium kipucoló munkás eldobott hálóját.
De alig lehetett észrevenni a földön.
Moveobjects on-nal lehetett felvenni, s kitenni valahová messzire a házból. Törölni sem engedte...
Nekünk is pont a hűtőtől "torlaszolta el" az utat. -
#5392 Itt találtam megoldást:
Úgy tűnik, hogy magával a játék motorjával van a probléma. Szóval, ha az eddigi patch-ek fent vannak nálad és még így is ott vannak az akadályok, akkor várni kell, hátha későbbiekben javításra kerül.
Addig is, van egy megoldás(szerűség):
El kell menteni a telket, aztán törölni, majd újra lerakni.
Ez elméletileg orvosolja a problémát. -
#5391 Erre a "kamuakadály" hibára senki nem tud semmit mondani? -
#5390 Különböző élettartamokat tudsz a játékhoz beállítani, nem meglepő módon a Beállításoknál. Vagy akár ki is kapcsolhatod az öregedést, ahogy írták, csak azzal az lesz a baj, hogy csecsemő se fog soha felnőni, legföljebb tortával... :D -
#5389 Nálam a Hetesen fut... -
#5388 :DDD kapcsold ki az öregedést vagy állítsd át a csúszkát, ami az idősebb korba lépést szabályozza. -
stern #5387 Az normális, hogy 20 napig volt fiatal felnőtt a simem és most 20 napig lesz felnőtt... Aztán öreg? Az élet rövid, de ennyi idő alatt egy autóra valót sem tudok összegyűjteni... Vagy ez a magyar változat miatt van és próbálták életszerűre állítani??? :) -
#5386 Amúgy sem Vista-ra teszem fel, hanem XP-re, bár mindkettő eredetiben van meg, de maradok XP SP3-nál -
#5385 Hát nem tudom. Igazából kiegészítő miatt akarok kicsit bővíteni ami novemberben jön, avval együtt csak elég neki. Nem akarok sokat költeni gépre -
#5384 Menne, jó kis VGA a tied. A 2 GB RAM meg bőven elég; meglehetősen alulszintezett a gépigénye ennek a játéknak.
Sajnos (teszem hozzá), mert sokkal szebb lehetett volna a grafika, ha egy kicsit húzósabb vasra lövik be. Persze, akkor nem tudnának ilyen rettentő sokat eladni belőle... -
#5383 Na ez az, hogy ajánlottat nem találtam én sem... -
#5382 Minimum gépigény asztali PC esetében:
Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ processzor XP alatt
Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ processzor Vista alatt
1 GB memória XP alatt, 1.5 GB Vista alatt
GeForce FX 5900 / Radeon 9500 videokártya
128 MB video memória
Minimum gépigény laptop esetében:
Pentium: IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
1.5 GB memória XP alatt, 2 GB Vista alatt
GeForce: Go 6200 / Radeon mobile 9600 videokártya
128 MB video memória
Ajánlott gépigényt nem találtam, de 2GB memória elég kell, hogy legyen szerintem. -
#5381 Most így lesz benne 2 gb -
#5380 4 GB nem sok? -
EK1TEP #5379 Legyen az a RAM 4GB a VGA talán elég... -
#5378 kem001
ma 10:52 | privát | válasz erre | #1873
SZiasztok
Szerintetek egy Asus AH3650 SILENT/HTDI/512M-es videokártyával menne szépen maxon a játék? Most akarok venni gépbe ilyen kártyát, és + 1 gb ramot, remélem ennyi elég neki ahhoz, hogy ne akadjon a játék... -
#5377 Feltoltam az összes Patchet, és azóta lett egy olyan jelenség, hogy a simek akadályt észlelnek akár az üres szoba közepén is, és hisztiznek, hogy nem bírnak továbbhaladni. A hibajelenség független attól, hogy hol áll a csúszka az önálló akarat beállítón. Volt olyan simem, "aki" majd éhen halt álltában, mert nem volt képes emiatt eljutni a hűtőig...
Ha olvasott valaki erről a bugról, vagy sikerült kijavítania valahogy, ossza már meg a tapasztalatait, kérem. -
Jucaa123 #5376 Eleinte nekem is megszakadt a frissítés, letöltés varázslóval sikerült, aztán indításkor flottul kiírta hogy nem jogtiszta és kilépett ;) -
manyadam #5375 nagyon köszönöm szépen a segítséget...mindejót szépnapot -
#5374 patch-et úgy teheted fel, hogy felteszed az EA download managerét, ahhoz meg létre kell hoznod egy acc-ot, ezt simán meg tudod tenni, nem kell hozzá semmi
de ha volt már ilyened, azt is használhatod
onnantól kezdve a frissítés működik mind eredeti mind warez (razor) verzióval -
#5373 érdekes ez a nyelv dolog
ugye angolul tettem fel az rld verziót, később területi beállításokat változtattam USA-ról magyarra, hirtelen magyar lett a sims3
most feltettem az eredetit, magyar területet választva, erre angolul ment fel, és most is angol
(a winXP-m angol nyelvü, magyar területi beállítással) -
#5372 ITT ->
(...a továbbiakban ITT tessék...)
Amúgy, ajánlanám a következőt:
-Dokumentumok\Electronic Arts mappából másold ki a The Sims 3 mappát. (Vagy elég ha csak a Saves mappát másolod ki. A downloads mappában nem vagyok biztos, hogy másolni kell-e, de biztos ami biztos)
-Letörlöd a játékot, majd újratelepíted.
-Telepítés közben -ha minden igaz- fel fogja ajánlani az EADownloadmanager telepítését. Telepítsd fel.
-Másold vissza az előzőleg kimentett mappákat.
-Elindítod a The Sims 3 Launcher-t
-Verzió száma 1.0.631 legyen.
-Kiválasztod, a frissítés menüt és frissíted a játékot.