44549
-
#5451 The Sims 3 rejtett személyiségek:Több infó http://simshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2298 on található
-
#5450 The Sims 3 rejtett személyiségek-3
ROCKER:Noha a szerencsés gének nem pótolják a többéves zenei képzést, a híres sztárzenészek gyerekeinek a vérükben csörgedezik a rock. A rockot nem lehet megtanulni... a rock létállapot.
TUD SZALUTÁLNI:A magas rangú katonatisztek gyermekei járatosak a hadsereg szabályaiban és szertartásaiban, így bármikor képesek feszes vigyázzban szalutálni.
TŰZÁLLÓ:A tűzoltók számtalan tűzvészből képesek sértetlenül kikerülni, ám nem a felszerelésüknek köszönhetően: őket egyszerűen nem fogják a lángok. Különleges képesség ez, amelyet továbbörökítenek gyermekeikre -
#5449 The Sims 3 rejtett személyisége
NEM HAGY RUMLIT:A szobalányok utódai génjeikben hordozzák a tisztaságot, így sohasem hagynak koszt vagy rendetlenséget maguk után.
PYROMÁNIÁS:A piromániások imádják a tüzet.
PIZZARAJONGÓ:A pizzafutárokban őszinte rajongás alakul ki e pompás lepénykék iránt - erősebb a legcsípősebb pizzaszósznál is! Gyermekeik osztoznak a pizza iránti szenvedélyükön, és ez minden egyes forró falatot különlegessé tesz. -
#5448 The Sims 3 rejtett személyiségek-
BETÖRŐ:A betörőknek tökéletesíteniük kell a lopakodási technikájukat, hogy kiszabadíthasság a szegény, bebörtönzött tárgyakat a szomszédok otthonaiból. A tudás a családban marad, így a jómadarak gyermekei profin lopakodnak a születésüktől fogva.
FÜLÖN TUDJA CSÍPNI A BETÖRŐKET:A rendőrtisztek hosszú éveken keresztül tanulnak, hogy túljárhassanak a legagyafúrtabb betörők eszén is. A gyerekeik nagy szerencséjére a genetika kezükre játszik: ők az unalmas biflázás nélkül is elkaphatják a jómadarakat! -
#5447 HA a simed eléri a (munka) szakácsművészet 10.szintjét kap egy 10 éhességpontos hűtőt ha a Zene (munka) 10.szintjét éri el kap (szinfonikus ágazat) egy arany szinű hangfalszettet.A rendőri munka (kém Ágazat) 6. szintjén kap egy rendőr autót.A politikai ágazat tizedik szintjén kap egy limuzint meg egy soffőrt aki adó mentesen ingyen elvisz bárhová.A tudomány 10. szintjén pedig kap egy olyan eszközt amit a behajtó használ,csak arra tudjuk hasznáni hogy turbózzuk a tárgyakat pl.a kanápé mellett elmész és kiirja hogy milyen jó gyári,új szaga van az új autónak.MIT LEHET MÉG MUNKÁVAL KÜLÖNLEGESEN MEGSZEREZNI? -
#5446 Ja és nem is warezolt verzió. -
#5445 Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség. Lassan szétverem a gépemet mert másodszor kell mindent elölről kezdenem. Először is az lenne a problémám, hogy a dokumentumokban lévő Electronic Arts mappát elmentettem a pendrivemra és utána újratettem a gépet. Az Electronic Arts mappát felülírtam a régire abban a hitben hogy ezután megmarad a mentésem. Sajnos nem így lett. A játék nem ismerte fel vagy nemtudom, de valamiért nem érzékelte. Ezután kezdtem egy új játékot azzal játszottam egy darabig, de ma reggel nem találtam a mentésemet és csak új játékot lehet kezdeni. Mostmár marhára ideges vagyok a szar sims 3ra úgyhogy lécci valaki segítsen. THX. -
Szeneslapát #5444 218 éves (napos) a simem :)
És éli világát :)
Kirrrály!
(jelzem, cheat nélkül, és amúgy öregednek rendesen - nem állítottam meg) -
Gné Era #5443 juhé..sikerült pénzfamagot találnom.. De azt a rohadt omninövénymagot nem találom sehol.. Ti hol találtátok meg? -
Gné Era #5442 plüssmacit?? de vicces..elképzeltem ahogy lógnak..
-
Coolfire #5441 Én plüssmacit termesztettem rajta régebben.:) -
Gné Era #5440 Már rájöttem az omninövényre...Amivel táplálod az nő rajta...Ha angyalhallal eteted azok lógnak rajta..De még otthonra nem tudtam beszerezni..El kell járnom az intézethez.. ott van egy. azt etetgetem..tök jó:))) -
Bal0924 #5439 Sziasztok!!!
Nemtudjátok hogy lehet-e csigalépcsőt letölteni? -
Gné Era #5438 ambrózia növény nincs..ellenben a főzés szinted ha 10-es a kertész szinted 10-es és találsz életgyümölcsmagot,azt elülteted és horgászol hozzá a temetőben éjfél és reggel 5 között kampechalat angyaéhallal akkor eltudod készíteni az ambróziát és attól nem öregedsz.. -
lunarancs #5437 szia!
a padló+fal és mindenek a színét úgy tudod változtatni, hogy építkezés módnál van egy kis festőkészlet szerűség lent a menüsorban arra rákattintasz és a festőkészlettel bármire kattintva kiad egy színpalettát ahol megváltoztathatod a színét.
Az omnia növényre énis kíváncsi vagyok meg arra is hogy milyen különleges növények vannak még amiket találni lehet. Pl ilyen hogy pénzfa vagy ambrózianövény hol lehet találni? -
Gné Era #5436 Sziasztok!
Kérdésem lenne..Omninövénynek mi a lényege?? Magot nem találtam,viszont a labornál van egy kifejlett omninövény amire azt írja ,hogy betakarítható.De az opcióknál azt írja,hogy nézzem ,vagy beszéljek hozzá,vagy ellenőrizzem az ételszintjét..Ha az utóbbit választom,azt írja ez a növény még nem kapott semmit..Mivel kell megetetni ,és hogyan?? és mire használhatom ha már magam is tudok ilyet termeszteni? A másik kérdésem: építkezés módban is van több lehetőség a falak és a padló színösszeállításában? Mert a vásárlás módban a bútoroknál lehet véletlenszerűt, és akkor egy csomó színt kiad még..de a falak és padlóknál nem jöttem rá,hogyan kell. Köszi előre is.. -
Flora2 #5435 Vannak letöltéseid? pl. kikockázás-eltüntető censor hack? Lehet, hogy azt nem szereti. Patch-elés előtt vedd ki a Packages mappát a Program Files/Electronic Arts/Sims 3/Mods mappából. Utána, ha már frissített a játék, vissza lehet tenni.
Már persze ha vannak cuccok a Packages-ben egyáltalán. -
Flora2 #5434 Pescado megcsinálta a Sims3-ra is. Betette az Awesomemod-ba.
(Ez egy globális hack, ami felülírja az egész Sims3-at. Én ezzel játszom, így nekem van maxmotives-om. :)) -
lunarancs #5433 köszi a locsolót megtaláltam!
Lenne még egy kérdésem, akinek eredeti játéka van, ugye írják, hogy letölthetek egy ingyen várost. Ezt mindenhol kerestem, de nem találtam hol lehet letölteni. A sim pontokat megtaláltam de a város nemtudom hol lehet. Meg tudja mondani valaki akinek már sikerült letöltenie?? köszi! -
#5432 Távolítsd el a játékot a gépedről, majd rakd fel újra, és utánna próbáld meg a frissítéseket feltenni. -
#5431 Ez a kód bizony a Sims 3-nál nem használható... ez még a Sims 2-é! -
EK1TEP #5430 maxmotives -
#5429 Hát pl. van olyan cheat kód amit, ha használok akkor nem kell állandóan a sim szükségleteire figyelnem, hanem az "élet" más dolgaiban is részt tud venni. Én erre gondoltam. -
#5428 sziasztok mi a baj hog nem megy fel a javitocsomag pedig eredeti a játék sos sossos -
#5427 mondjuk ezzel nem értek egyet
ha valakinek úgy is örömet tud okozni a játék, hogy csal benne, tegye -
#5426 mert a locsoló, főleg ha automatává fejleszted elintézi maga a locsolást -
#5425 akkor mi értelme a játéknak?
ha végig csalod az egészet...
...sims-nek hangulata van és a csalás haza vágja ... -
#5424 Cheat kódról te még sohasem hallottál? -
EK1TEP #5423 Van olyan állás ahol fotózni kell? -
#5422 nem tudom te mivel játszol de szerintem időtakarékos a locsoló...
(a sims 1 órán át van a wc-én meg 1 órát zuhanyzik...plusz dolgozik 12 órát...nehéz mellette locsolni is) -
#5421 Minek locsoló? Kattints az egyik elültetett növényre és válaszd ki a kert gondozása opciót. A simed locsolni fogja majd egy csöves kannával, és a gazt is kiszedi a növények közűl. -
#5420 az alapból benne van a cuccok között. legalább is én láttam ott a múltkor -
lunarancs #5419 Sziasztok! Hogy tudok locsolót venni? Mert egy csomó palántát ültettem és könnyebb lenne ha legalább locsolni nem kéne őket :)
köszi -
#5418 Vetess vele főzős könyveket a könyvesboltban azokat olvassa ki sorban (1-2-3)... -
#5417 (bocs ha off) -
#5416 sziasztok lehet a jártsságal csalni csak azért mert van a simemnek 1 fözés jártssága de nem megy továb pedig már 8 ételt elkészitetem a legjobb gáztuzhejel -
Gruik #5415 megoldódott a probléma!
ujra telepítettem és simán felment.
censor patch bekavart -
Gruik #5414 Hali! valamiéret nem todom feltenni az uj patcht mert azt irja ki hogy invalid file found
Mit tegyek? előre is köce -
#5413 hát nem egészen -
#5412 miért ne tudná tartani a kapcsolatot
azzal nem kezdesz újat
csak amivel nem játszol, játszik a gép, meg öregednek is keményen, de ezt is ki lehet kapcsolni ha zavar