44549

no-warez.gif
  • nonicks
    veszel

dani71:rózsaszínkristály?ez nem szivárványkő?
  • adeeeka
    riasztót nem is lehet fejleszteni, a kapucsengőt mag csak úgy lehet, ha rámész az ajtóra, és ott van olyan opció.
    Hol találom meg a kukát? tudom hogy van egy kapum előtt, de van még?
  • dani71
  • dani71
    a katakombákban kell keresni
  • dani71
    megvan a rózsaszín kristály alább látható
  • dani71
  • nonicks
    csengőn tán "csengő"hangokat lehet változtatni...
  • dani71
    de mit lehet fejleszteni a kapucsengőn?
    nállam a vendégek csak megnyomják a falat mégis cseng.
  • dani71
    rájöttem miért: az én kandallóm a második legdrágább(Durmoló delux)-os ezért már tudja azokat a funkciókat amiket a szarok nem tudanak változó színű fény,tűzzálló.
  • dani71
    íe=ír
  • dani71
    De nekem 100%-on van a barkácsolás mégse íe ki semmit a riasztóra vagy a kandallóra
  • dani71
    fejleszthető a teleport,az ételklónozó és a legjobb kuka is(lüke luke kukája)
  • adeeeka
    köszönöm válaszod, megnéztem már mind megvan...esetleg tovább kellene barkácsolnom ezeken hogy legyen valami még? de azt ki kellene hogy írja nem?
  • nonicks
    WC,Zuhanyzó,mostogatógép,mosogató tálca,mikro,sütő,tévé,számítógép,csengő,kandaló,locsoló...(kb ennyi)
  • Szeneslapát
    HA angyalhalat keresel, légy türelmes és alapos... vizsgáld meg a vizeket, és ki fogja írni, hogy hol lelhető fel :D
    ... és használd a gyűjtemény rendezőt (amúgy Riverview-ban a haltenyésztőben van)
  • garimaldi561
    Talán az "omninövény" hiányzik azt hiszem a tudománylabor környékén találod
  • adeeeka
    Egy kérdés: ezermesterség:egyedi fejlesztések, mit lehet még fejleszteni az"egyértelmű" dolgok után pl kandalló meg ajtócsengő? 83%om van de kell lennie még másnak is amit tudok feljeszteni?
  • Bal0924
    Akkor az.
    Tudom hogy mennyit dolgozik.
    Akkor más munka nincsen ami heti 1 ?
  • nonicks
    katona=űrhajós :D de akkor hétfőn 24 órát dolgozik
  • Bal0924
    Sziasztok!!

Csak a katonának van heti 1 munka napja? Ha már a 10-es szintet betölti.
  • csokipuding007
    Sziasztok, hogy tud kaját készíteni a sim a kifogott halakból? (pl cselle)
    És a sim szuperkertész volt, 10-es volt a kertészeti tudása, és hiába írta a haladási naplóban h 8 fajta növényből már tökeletes a legjobb betakarított, az életcélja mégsem valósult meg. miért? Ráadásul a pénzfánál mindig azt írta h nincs legjobb betakarított minőség. És ültettem sajtot, tojást, életnövényt, lánggyümölcsöt, halálvirágot, pénzfát,meg a többi boltban kapható zöldséget mégis csak a 74%-át ismerte a növényeknek a sim. Mi maradt ki? És azt hol tudom beszerezni?
    előre is köszi!
  • Jucaa123
    Én is így jártam, azt hittem a játékkal van baj, volt hogy mindenáron meg akarta masszírozni a másikat, de sehol se találta. Én azt hiszem ez a fene nagy "interakció" miatt van, egyszer kicsit tovább dédelgették egymást, belemelegedtek és akkor újra felajánlotta! Én csak ennyit tudok tanácsolni, akkor is szeretgessék egymást ha már maxon van a kapcsolatuk (az idegen az én nőm miatt már szakított is az élettársával és mégse :D ) és légy résen :S
  • Nohab
    Angyalhal: ott ahol az ugrik ki a vízből, vagy meg is vizsgálhatod, és ki is írja.
    rovarokat: dísznek lerakhatod a házba, esetleg eladhatod őket.
    kövek: meteor: megvizsgálhatod, hogy miből vannak, aztán dísz lesz belőlük vagy eladod.
    drágakövek: elküldheted őket, hogy megcsiszolják, aztán ebből is dísz vagy pénz lesz.
  • Narxis
    ATi kártyákhoz hotfix: Link

"Graphics corruption when playing Sims 3"
  • Coolfire
    Ha ötvenszer megkérdezed kkor sem kapsz rá választ.Mivel-ezek szerint-senki sem tudja.
  • garimaldi561
    Sziasztok én azt akarom kérdezni hogy hol tudok angyalhalat fogni és az összegyüjtött rovarokat hova tudom tenni és a kövekkel mit tudok csinálni???
  • dani71
    melyik állásokkal lehet különleges tárgyakat szerezni?(azon kívül amit alább felsoroltam)
  • Narxis
    Törvényen kívüli gyermek! :S
  • Bencemomo
    VIssztatérve a kérdésemre: Már közös gyerekük is lesz.
  • cambi
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom elmenteni a játékot, mert folyton valami 12-es hibakódot emleget a mentés közben. Aztán nem ment el semmit. Így nem tudok játszani a játékkal. Aki tudja a megoldást kérem írjon. Előre is köszönöm.
  • Bencemomo
    Sziasztok lenne egy kis problémám: Csináltam egy fószert és összeakarom hozni egy nővel de nem tudok továbblépni a barátnó szintről. Egyszer már felajánlotta hogy odaköltözzön a csávó a nőhöz de nem akartam és azóta nem tudok továbblépni. Kérlek segítsetek! lőre is kösz
  • garimaldi561
    Sziasztok én azt akarom kérdezni hol tudok angyalhalat fogni és az összegyüjtött rovarokat hova tudom tenni és a kövekkel mit tudok csinálni???
  • Gné Era
    Max kertész szintem megvan... egyszer ajánlotta fel az éttermes hogy vigyek 30 tökéletes termést és azóta tojásfát meg sajtfát tudok ültetni..Mást még nem ajánlott fel...
  • dani71
    milyen tárgyakat lehet még különlegesen megszerezni?????????????? azon kívül amit alul feksoroltam
  • Coolfire
    Van hotdogevő verseny is,de oda kiéheztett simmel kell menni,csak akkor tudja megnyerni.:)Majd akkor fogsz igazán,ha eléred a max. kertész szintet és tudsz tojást,sajtot,hamburgert etc. ültetni.:)
  • Gné Era
    Nekem az újságban a hét eseményeinél mindig csak a sakkversenyt adja be meg az amatőrolimpiát..Már mindegyiken voltam...Valakinek tapasztalat?? Vicces ez a pénzfa is:)))Néha olyan jókat mosolygok...
  • Coolfire
    Van benne egy Saves mappa és abban van két mentés.Ez a lényeg,a többi nem.Erre kell vigyázni.:)
  • Coolfire
    Kleptomániás személyiségjeggyel.
  • Coolfire
    Tudományos labor környéke azt hiszem.
  • dani71
    Hogy tudnék lopni a simemmel?