44549

no-warez.gif
  • Gné Era
    Hát ha tudnám ,hogy kell a játékból képet ide betenni esküszöm megtenném..Ma a simem elment egy grillversenyre az öreg mólóhoz..ott volt a barátnője is akinek kicsi gyereke van..elkezdtek beszélgetni..a nő letette a gyereket,és az meg elkezdett mászni..ki az útra..ott mászott az autók között ,keresztül az úttesten ..nagyon vicces volt:)DD Aztán meg az uszodában is voltam.. Jött egy sim rövidnadrágban..aztán átöltözött ünneplőbe,és huss..beleugrott a medencébe:)DD
  • Nohab
    Igen, foglalkoztam vele, de csak sima játékosként.
  • Krapo
    Köszi ! A nick képedből következtetek gondolom vonatos ember vagy msts-t ismered ?
  • Nohab
    Sajnos nincs benne. Csak ezek a főállású karrierek vannak: 1[(url] [url=http://www.carls-sims-3-guide.com/careers/career-list-a-l.php]2
    Illetve vannak még mellékállások, de azok rosszul fizetnek és lassú az előrejutás.
  • Krapo
    Hello ! Lenne egy olyan kérdésem hogy : Tűzoltó karrier van a sims 3 ban ? játszok már egy ideje a játékkal de nem találkoztam vele de vannak célzások hogy lehet hogy van . Találkozottmár valaki tüzoltó karierrel egyeltalán van ilyen ?
  • phoenix1
    a resetSim ha az amit a parancs neve is takar akkor ez az amire szükség van, alaphelyzetbe álítja a simet
  • Gné Era
    Hát nálam épp nem a sim maga fagyott le hanem az eszköztárából akartam betenni a hűtőbe a halat..és abban a kézben maradt a hal..vagy akkor azt a nevet írjam be amelyik sim éppen ki van jelölve?? De remélem ezzel nem törlődik a simem.
  • Szeneslapát
    Van megoldás..! Nekem 1x lefagyott a wc előtt... nem tudott elmozdulni, de beszélgetni tudott vele mindenki, sőt a wc-t is el tudtam venni onnan (nem használta már)... 1xűen nem mozdult el...

Sztem ezt próbáld meg a konzolon:
    resetSim (utána pontosan írd: vezetéknév keresztnév)
  • phoenix1
    Nem veszem annyira komolyan simsezést, persze azért piszkálja az ember csőrét hogyha mentetlenül kell kilépni. Nem tudom kódokat max. a motherlode-t használom, ... ha játszom a simsel, de most már egyre ritkában.
  • Gné Era
    és van rá valami megoldás?? vagy csak ez, hogy mentés nélkül kilépsz?? vagy esetleg a moveobjects kód nem segít?? mintha itt olvastam volna..vagy az eredetihez azt nem lehet használni?? sosem szoktam kódokat beütni..próbálok a simek lábán megállni..:)) igaz az elején elég csórók szegények..de hát..ez van..
  • phoenix1
    Kezébe ragadt egy tál, ott ragadt az ágyon, ilyesmik előrofuldnak, előfordulhatnak.
  • Gné Era
    Köszi a segítséget..Megpróbálom..Egyébként edig még ilyen nem történt velem..Nekem működött a játék rendesen..Most viszont beleragadt a kezembe egy hal amit a hűtőbe szerettem volna betenni..és az istennek sem tudtam letenni..1 órányi játékom veszett kárba..mentés nélkül kellett kilépnem és az előző mentéstől folytatni..történt már valakivel ilyen?? A játékom eredeti..Mielőtt fikáznátok:)DD
  • dani71
    egyébként találhatsz a kukában szivárvány kristályt is de csak a gazdagok és felegazdagok szemetesében
  • dani71
    Kutakodj a gazdagok kukájában: találhatsz benne virtuális szemüveget plutóniumot
    A közepes pénzmennyiséggel rendelkezőkében találhatsz gumikacsát meg habfürdőt meg rossz minőségű de se nem különleges se nem ritka magokat.
    A szegényekében csak szemétvan meg újságok.persze mindegyikben megtalálható a szemét
  • dani71
    KUKÁZNI ÚGY LEHET(gondolom neked azért nem hozta fel mert üres/lakatlan ház kukájára kattintottál.)Hogy rákattintasz a kukára (néha el van rejtve a Telken)és felhozza hogy kutakodjon vagy kukázzon.
  • Gné Era
    Igaz egyszer már kérdeztem,de nem jött rá válasz....Hogyan lehet kukázni?? Köszi a segítséget előre is...
  • nonicks
    Halálvirág: ha a SIM eszköztárába van akkor ha jön érte a kaszás nem viszi el!(2-szer nem működik ugyanannál a simnél..)
  • nonicks
    nem trágyázod,hagyod rajtuk a gazt...néha kicsit hagyod száradni(de ne száradjon ki teljesen)
  • lunarancs
    a halálvirág az mire jó??
  • adeeeka
    Rossz vagy attól rosszabb minőségű gyümölcsöket hogy lehet termeszteni?
  • adeeeka
    Gyűjtöm a bogarakat, 9 már megvan, egy hiányzik, gondolom valami nagyon ritka lehet. Merre lehet keresgélni? feltúrtam a város de nincs sehol. Esetleg valami spéci helyen van? Pl. "stonehenge"?
  • Picibmx
    Sziasztok!
    Valaki találkozott már olyan problémával a játék során, hogy a simjei eltűnnek? mint ami a képen van. A szellem simem látszódik, a többi simem nem, (de lehet velük mozogni) és a városban is csak a fekete bőrű simek látszanak. Már sok mindent megpróbáltam, de ha valakinek volt már ilyen problémája és talált rá megoldás jelezze :)

• Gné Era
    és azért nem engedi a különleges magokat elültetni mert azt csak egy bizonyos kertész szint után engedi.. nekem például a sajtot meg a tojást csak akkor engedte miután a zöldséges felajánlotta hogy vigyek 30 db kiválóan termesztett gyümölcsöt vagy zöldséget..miután ez meglett, és elvittem, utána tudtam ilyeneket elültetni..hajrá:)))
  • Gné Era
    nekem mondjuk a simemnek a kertészkedés az álma..elolvastam minden könyvet róla a könyvesboltból..esetleg még azt próbáld meg..nekem így összejött..meg sokat kertészkedj..akkor növeli a kertészszintet..vígasztaljon a tudat hogy omninövényt még nekem sem sikerült találnom.. a többi összejött..meg a tévében is tudod fejleszteni a kertészkedést ha azt az adót nézed..az öröklődést nem próbáltam még mert még csak az első családdal játszom..ja..és fogadj el minden ezzel kapcsolatos feladatot amit felajánl mondjuk a boltos..
  • csokipuding007
    Köszönöm a segítséget, de nekem ez a kertészkedés nem akar összejönni :)
    Most egy tinivel próbálom a kertet rendberakni, de nem engedi hogy a korábban mások által termesztett tökéletes gyümölcsöket elültesse, se a talált magokat nem ültethetem el, de más sim-nek sem engedi hogy ültessen. Eléggé furcsa
  • Gné Era
    csokipudingnak üzenem hogy a kifogott halakból úgy tudsz kaját csinálni,hogy fejleszted a főzés szintedet elolvasod ezeket a szakácskönyveket és veszel egy kerti grillt vásárlás módban. Ott fogja felajánlani..asszem lazacot meg párolt homárt és sült halat lehet..a többi halból szusit meg halas palacsintát..Azt nem tudom akkor is felajánlja-e ha a halak az eszköztáradban vannak vagy csak akkor ha a hűtőben..én bepakoltam a hűtőbe mert egy idő után kiírja hogy az eszköztáradban megromlanak..
  • Bencemomo
    Köszi Jucaaa123! Azért nem tudtam eddig megköszönni mert nem voltam itthon. KÖsz a tanácsot.
  • Gné Era
    Én meg azt szeretném kérdezni ,hogy kukázni hogyan lehet?? És hol? Kell hozzá valami olyan munkahely vagy mindenki tud? Én simem rendőrként kezdte,de felajánlottak neki egy másik állást a katonai támaszponton..Most ott dolgozik..
  • Gné Era
    szia angyalhalat az elején én is nehezen fogtam..kell hozzá horgásztudás legalább 6-os..akkor már könnyebb..azt írja a napló hogy harcsával lehet fogni édes és tengervízben is..nekem a tengerben sosem volt..ha megvizsgálod a vízet akkor kiírja milyen halak foghatok ott..és az angyalhallal utána kifogod a kampechalat a temetőben éjfél és reggel 5 között amiből az ambróziát el tudod készíteni..de ha a kertészkedésed 10-es akkor ha találsz omninövényt megeteted egy angyalhallal másnap reggelre azok fognak lógni rajta:))nekem a labornál volt egy ilyen növény..vagy szedegetsz magokat..és előbb-utóbb találsz egy omnimagot..elülteted..attól kezdve otthon is lesz olyanod..a jellegzetes magokat keresd a városban.. azok az omninövény meg a pénzfa a lángbokor és az életgyümölcs magvai..
  • Gólya #5511
  • koj
    igne, már rájöttem, köszi
  • Gólya #5509
    ahhoz, hogy lásd a másik topicot, be kell jelentkezned (legalábbis nálam így megy)
  • Mike at home
    egyik már seikrült
    na most akkor az egészet újra, a próbálkozásokat meg törlöm
  • dani71
  • Flora2
    Kedves djerix, légy erős. A kaján és a könyvesbolton kívül nem lehet vásárolgatni (és ezen a két helyen sem látni be a boltba).
    Azt értem, hogy ruhát nincs értelme venni, mert minden ruha benne van az otthoni ruhásszekrényben. De nekem is hiányzik a boltba menéssel együtt járó szocializálás, másokkal találkozás, etyepetye/woohoo a próbafülkében.
    Csak abban reménykedhetünk, hogy később lesznek kiegészítők, amik behoznak olyan új tárgyakat a játékba, amikből lehet pl. bevásárlóközpontot építeni. (Meg kaszinót. Meg diszkót. Meg bejárható éttermet. Meg...)
    Tényleg együttérzek. Nekem is hiányzik.
  • Flora2
    (Na, akkor jó, hogy nem pazarolok időt erre a gyűjtögetésre. Sejtettem, hogy semmi értelme.)
  • dani71
    pedig azt írta,hogy kapok érte valamit.
  • dani71
    Mit kapok ha összegyülytöttem az összes kristályból egyet mert hogy megtettem,de nem kaptam érte semmit.
  • dani71
    A bal oldali a rózsaszín a jobb pedig a szivárványkő
  • djerix
    Szevasztok!
    Kérlek válaszoljatok nekem arra a kérdésemre hogy:
    Hogyan kell olyan Vásárlóközpontot létrehozni,ahol lehet venni ruhákat,meg ilyeneket,mind pl a Sims2be,lehetett venni parfümöt,meg ruhákat,volt öltöző az Etye-Petyéhez:D:D
    Sokkal szarabb lett,de kerlek ha valaki tudja hogyan kell vasarolgatni akarmit kaján kivul és bizniszépületeken kivul az irjon ide vissza.
    Előre is Köszi mindenkinek aki elolvassa!