44549
-
Gné Era #5584 Egyszerűen hihetetlen..Azt a rohadt omninövényt nem találom sehol..Már az egész várost lépésről lépésre átkutattam.. Nekem a labor környékén sincs..Pénzfával már televagyok..Van vagy 12:)DD és még mindig nem tudok virslit meg hamburgerhúst ültetni:)) -
Gólya #5583 :))
az első részét ismerem - a többi passz
...meg a téma is, mert kirúgnak innen:)) -
Coolfire #5582 Errare humanum est,in errore perseverare stultum est.
(ezt az egyt tudom fejből)
Ha már latinul beszélgetünk.:)) -
Gólya #5581 mea culpa...tény és való - öregszem... -
Coolfire #5580 Most te nem olvastál vissza..:) -
Gólya #5579 Mike ezt dobd már ki - elfelejtettem, hogy így nem jó - bocs -
Gólya #5578 nézd meg ezt -
Gólya #5577 http://mysims.hu/index.php?oldal=tipptar_sims3/egyedi_tartalmak.html -
#5576 talán inkább a downloads mappába, aztán a launcherrel betenni a játékba -
Coolfire #5575 Talán azért,mert nem a TS3InstallHelper segítségével hozod létre a könyvtárakat.Nincs szerintem a főkönyvtárban Resource.cfg-d.Az MTS fileok igénylik,ergo nem elég manual létrehozni a mappákat.
Egyébként itt részletesen le van írva. -
#5574 még mindig nem jó -
#5573 kösz
-
#5572 A zip fájlokat ki kell csomagolni és a *.package fájlokat kell a *\The Sims 3\Mods\Packages mappába másolni.
Ha nincs Mods\Packages mappád, akkor hozd létre. -
#5571 Joshcka hogy tudtad ezeket berakni a játékba? -
#5570 hogy a francba lehet ezeket a zip fájlokat berakni a játékba ? -
Gné Era #5569 a családi eszköztárat vásárlás módban találod..középen legalul van egy nagy doboz..az lesz az.. -
#5568 Perfect Job ! I like that ! -
Coolfire #5567
És Ez?Már el is felejtkeztem róla.:) -
hapi #5566 Hi!
Az lenne a kérdésem hogy mi az a családi eszköztár és hol található.
Köszi a segítségetelőre is.
-
#5565 hogy a francba lehet betenni ezeket a zip fájlokat a játékba? -
phoenix1 #5564 Grat hozzá, nagyon jól sikerült. :) -
Szeneslapát #5563 Gyűjteményrendező tartalmazza + Google a barátod :) vagy visszaolvasva megtalálod -
moncsy22 #5562 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem :) rengeteg lepkét, követ, magot találtam már, de sajnos bogárból csak kettőt vizibogarat és katicát.
megtudja valaki mondani , hogy hol keressem őket?
-
EK1TEP #5561 Unatkoztam csináltam egy új bannert ha tetszik tegyétek ki nyugodtan :)
-
kedinabg #5560 köszönöm szépen. Hát ezt pont nem próbáltam. -
#5559 Belépsz a beállításokba és kikapcsolod. -
kedinabg #5558 sziasztok. Engem az érdekelne hogy sikerült e velekinek meg állítani az öregedést és hogyan? Próbáltam már az aging on/off -ot de mindig azt irja ki hogy nem ismeri fel azt hogy aging. Van valami már módszer? köszi a setgítséget előre is. -
corix #5557
Nem hinném, hogy azért vitték el, mert nem tanultak. Az egyik mégcsak tipegő volt. De azért köszi a segítséget. -
#5556 Lehet nem tanultak, és elvitték őket. Nézd meg, talán örökbe tudod őket fogadni. -
adeeeka #5555 Kapsz egy laptopot, a játékban a legjobbat és azon tudsz egy ún. forensis analyzist csinálni. Bővebben olvashatsz erről Nohab (5539) által betett linkben... -
corix #5554 Sziasztok
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy egy darabig nem játszottam egy családommal(2felnőtt, 3 gyerek).Közben más családdal játszottam és be volt kapcsolva, hogy a történet haladjon előre. Mire visszaléptem hozzájuk, 2 gyerek már nem volt sehol. A családfában láttam, hogy szürke lett a színük. Ezek szerint meghaltak?
A sims2-ben a halottak urnába kerültek, vagy akár sírba is el lehetett temetni őket.
Most én nem találtam se egy urnát se egy sírt, se semmit. A Temetőbe is jártam ott se találtam a sírjukat.
Szerintetek hova kerülhettek?Szeretném őket a laborba szellemé változtani!
Légyszi aki tud segítsen!!!!!!! -
#5553 Na, ezt kapkodjátok!
Ez itt kérem egy Range Rover, méghozzá Sims 3-as osztály!
Link: http://www.modthesims.info/download.php?t=366187
-
#5552 Ennek biztos néhányan örülni fognak. Egy teljesen új étkező szettet kaptok A neve:
Westside Dinning Set.
Link: http://www.modthesims.info/download.php?t=366816
-
#5551 eljutott már valaki a rendőr hivatás 10. szintjére?(DNS elemző)
ha igyen akkor megmondaná,hogy mit kapott érte!előre is köszönöm! -
adeeeka #5550 A simem őrült tudós, ugyebár van neki egy kütyüréje amivel lehet kísérletezni külömböző tárgyakon. De írta azon az oldalon, hogy van még egy különleges "képesség" a several plans. Ez mit is jelent? -
Coolfire #5548 Már leírtam kleptomániás személyiségjegy kell a simednek.Anélkül hiába mestertolvaj nem fog kastázni. -
tmisi #5547 De legalább ne írtad volna oda hogy torrentről szedted. Akkor még mondhattuk volna azt hogy lemezkép progi bezavar vagy ilyesmik.
(Más játékoknál is vannak problémák az origi lemezekkel.) -
Bal0924 #5546 Vedd meg eredetiben. -
#5542 elértem a bűnözői hivatás tolvaj ágazatának 10. szintjét de egyszerüen nem tudok rájönni hogyan tudnék lopni kérlrk segítsetek -
Jucaa123 #5541 Én találkoztam már tűzoltó asszonnyal! :) Lassan meghódítom, remélem többet megtudok róla.