44549

no-warez.gif
  • phoenix1
    Nemrég kaptam egy tippet. Ha lányt szeretnél akkor a nővel a pasira, ha fiút akkor pasival a nőre kell kattintani és próbálkozás a gyermeknemzéssel ... működött :)
  • akyyy
    olvastam régen hogy hogy kell mit csinálni hogy milyen nemű gyerek szülessen, de n em működik a köcsög kereső. szóval mit kell csinálni?
  • phoenix1
    Ha jól láttam akkor ebbe a mappába tárolja: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages\
  • akyyy
    hova kell másolni a cutosm videokat amit zseretnék tv-be nézni?:D
  • Jucaa123
    Az én első szülinapi bulimról mindenki sírva ment haza, mert "nem is volt senkinek szülinapja"; csak akkor buli a buli, ha a élszemély elfújja a tortát!

Azt nem tudjátok, hogy az "Install Helper Monkey" hova telepíti a letöltéseket? Nagyon selejteznem kéne :S
  • Gné Era
    Mielőtt a csajt elvettem szociális munkás volt..jót röhögtem rajta.)DDD Még jó hogy nem Kolompárnak hívják.)DDDDDD
  • Gné Era
    Jobb ötletem nincs,minthogy térképnézetbe váltasz és ha rámész egy lakóházra elvileg kiírja melyik család lakik ott.Szülinapot úgy tudsz rendezni hogy az eszköztáradban rákatt a mobiltelefonra,és abban van hogy buli rendezése..azt hiszem a hívásoknál..én még sosem rendeztem.
  • Narxis
  • Gné Era
    francba..sikerült elvennem egy olyan nőt akinek a boldogságpontja 11 és az álma hogy 200.000 vagyonnal rendelkező családba kerüljön be..ráadásul semmilyen tudománnyal nem rendelkezik..kezdhetem felturbózni a csajt.)DD
  • Narxis
    Ez gáz... :S
  • Gné Era
    zongora nincs a sims 3-ban..
  • akyyy
    Nem találom a zongorát, hol van?
  • himi007
    Sziasztok! Hogy lehet a játékban megtalálni egy simet, akivel simem meg akar ismerkedni, de nincs a kapcsolatok listájában? És hogy lehet házibulit rendezi szülinapján?
  • akyyy
    meg igy majdnem olyan mitn eg yFPS nézet, én nem szoktam felvenni, csak így mászkálgatok a házba:D

egyébként megjelent a monitor két végén két bazi nagy fekete csík, gondolom képarány miatt:( de leszarom, nem szaggat, van hang, jeah:D
  • Coolfire
    Aha..köszi a felvilágosítást.Nemigen fogok ezzel a géppel ingame videót készíteni,de azért leírtam.Ki tudja,lehet,hogy még az idén beújítok valami atomgépet,s akkor hasznos lesz ez az info.:)
  • Coolfire
    Ja,így már értem.Először azt hittem a 2-őt pakolod fel a kiegekkel,azért kérdeztem,hogy nem rossz topikba írtál-e.:)
  • eomer
    Videokészítésnél nagy segítség.
    Sims 2-ben úgy volt, hogy TAB-al belépsz kameramódba, majd beállítasz kameraállásokat CTRL 4-9-es gombokkal, tehát összesen 6 állást lehetett elmenteni. (Sims 3-ban csak 5-öt, de nekem még egyet sem sikerült) Amikor megy a felvétel, csak a kameraállás számát kell benyomni, és abból a nézetből veszi, amelyiket elmentetted, ráadásul tök jól néz ki, ahogy átvált egyik állásból a másikba. Így nem kell a nyilakkal variálgatni, mert attól nagyon amatőr lesz a felvétel, hanem csak lépkedsz egyik állásból a másikba, max a zoomolást használod.
    Ezzel nagyon extra videokat lehet készíteni, extrém helyzetekből is. :)
  • akyyy
    megtettem, se semmit se találtam
  • akyyy
    amik az MTS-en vannak bútorok, ruhák, lófütyülék, mos, nekem az mind kiegek :)
  • Coolfire
    Olvasgass vissza ebben vagy a párjában van link is a pergőhöz..:)
  • Coolfire
    Nem warezra gondoltam..
    "most teszem fel az összes kieget ami eddig kijött"
    Tudtommal még egy kieg se jött ki.Nem a Store cuccokra gondoltál?:)
  • akyyy
    semmi warezt nem írtam, hehe:)

meg nem cxsak sima kikockáztalanító kéne, hanem valami olyan ami tesz is oda valamit:D vagy nincs olyan? sims2-höz volt ilyen pedig.
  • Coolfire
    ?Nem keverted el a topkikot?:)
    Van a Sims 3-hoz az MTS-en no mosaic inkább ezt használd a precomp átírás helyett,mert így patchelhető.
  • akyyy
    most teszem fel az összes kieget ami eddig kijött.

van valahol fasza nudepatch, kikockátlanító, ilyesmi, ami jól müködiki, esetleg csupasz textúrák?
  • Coolfire
    Egész jó ez az új banner..
  • akyyy
    Sikerült rájönnöm, hogy kell feltenni ezt a modot.
    Ez iyeln kisebb csalás végülis, hisz befolyásolható vele asimek hantulata, meg mitomén, nem néztem meg miket tud, engem csak egy érdekelt:

turn off all stereo
    az összes hangot kiadó eszközt kikapcsolja a játékban, és ezzel megoldódik régi problémám, ugyanis ujra bekapcsolva, már szól a zene a rádióbvól, építkezés és vásárlás közben:DDDd

ujra tudok normálisan játszani:D
  • Starbuck
    Új Sims 3 kiegészítő előzetes:D

http://hu.thesims3.com/game/ep1
  • Coolfire
    Én nem.Azt sem tudom miről beszélsz..:))
  • eomer
    Tudja valaki hogy kell kamera pontokat rögzíteni a Sims 3-ban?
    Próbáltam a CTRL 5-9-et camera (TAB) módban, de nekem nem ugrik vissza, hiába nyomkodom az 5-9-es gombokat. :((((
  • Coolfire
    Megjelent 4 új sett!

Fenséges:
    Mutasd meg a világnak belső nagyságodat a Bergengóc fivérek mestermunkáival! Urald a világot (vagy csak dekoráld ki az otthonod) királyi, illetve királynői pompával és csillogással!

Steampunk:
    A steampunk – avagy gőzpunk – a kalandok aranykorát testesíti meg, midőn a pisztolyok lovagjai lóháton küzdöttek a Gonosz ellen, óramű-alapú lézerfegyvereikkel. E készlet a szobádban vagy a ruhatáradban egyaránt képes egyesíteni a vadnyugat vad, nyugati romantikáját a technológia izgalmasságával.

Halloweeni csemegék:
    Ünnepeld a rémségességességet ezekkel az otthonos Halloweeni csemegékkel!

Viktoriánus módi:
    A Ruhaas & Ruhaass pazar tervezésű kollekciója tökéletes azon alkalmakra, midőn az egész világra kiterjedő birodalmad építésén dolgozol – vagy épp békésen teázgatsz a vendégszobában.
  • Narxis
    :)))
  • Gné Era
    francba. meló mellett nincs időm simsezni...ez hiányzik a legjobban:)))
  • akyyy
    mi ez a NRaas Supercomputer, és hogy lehet alkalmazni?
    hová kell másolnom, meg mit?
  • Gólya #5591
    nnnna...mozdulunk kicsit előre
  • Coolfire
    Megkérdezheted tőle nyugodtan,biztos elmondja mivel készítette.:)
  • Coolfire
    Ezt a bannert nem én csináltam,hanem egy profi.Galaxya a MySims "főnökasszonya" készítette nekünk,mert megkértem rá.:)
    Mike,ha gondolod kicserélheted.
  • eomer
    Nagyon ügyes! Megkérdezhetem, hogy csináltad ezeket?
    Előre is köszi a választ.
  • hollófernyiges
    Azt hiszem 3-4szer romantikázni kell vele miutám áthívtad és akkor kapod meg az átköltözés opciót (kb mint a masszázs)
  • tmisi
    Én meg azt kérdezném, hogy most van két gyerekem és ha majd ők felnőnek és elmennek, és mondjuk szeretnék tovább játszani, akkor mindkettőt párhuzamosan kell/lehet majd irányítani? Vagy választhatok, hogy melyiket? (Gondolom ha házasodnak nem egy helyen fognak majd lakni).
  • Gné Era
    A simem összeismerkedett egy lánnyal..Nagyon udvaroltam,fel is ajánlotta az ott éjszakázást aztán meg az eljegyzés is megvolt..Ha esküvő is meglesz felfogja ajánlani hogy költözzön oda a csaj?? Mert az érdekes lenne ha a feleség mondjuk nem ott lakna:))Meg hát addig irányítani sem tudom a nőt..kösz a segítséget előre is..