44549

no-warez.gif
  • kem001
    Az én házam az én váram:
  • akyyy
    azóta lett játszótér, a pincerész külön lefestve, meg tettem autókat, nah azokat vette most el, ahogy átalakítottam közösségi telekké, mást még nem vettem észre.
    meg még egykét apróság, ami hiányzik, festések, stb.
    aztán ha jön normális lépcső, akkor átkell építeni az egészet, mert a jelenlegi eléggé hülyén néz ki:| meg ugye ott a tető. csak hiányzik még oda egy emelet, csak sajna többet már nem lehet építeni.
  • Gné Era
    tiszta panelprogram:)DDDDD
  • Gólya #5662
    hű, nagyon nagy...
    a közösségi telekkel vigyázz, mert ha jól emlékszem, itt vannak meghatározott dolgok, amikkel közösségivé minősítheted a telket
    vagyis valami olyasmi, hogy nem pakolhatsz annyi mindent össze egy telekre, mint a kettesben - mondjuk pl. uszodához csak medence kell, wc-mosdó, pár napozóágy (ha szabadtéri) meg max. egy-két pad székekkel, ahol kajálni lehet; tehát pl. nem lehet besűríteni uszodát, éttermet, könyvtárt, üzletet egy telekre

de ha tévedtem, bocsi
  • akyyy
    Nincs valami hack vagy valami más, amivel a 4- emeleten is a TAB-os kameranézettel finoman tudjak mozogni, és ne lépjen egy gombnyomásra 2 kilométert előre?:C
  • akyyy
    Pár kép:

itt mégtöbb van ha van akit érdekel:D
    Még egy is festés, járda, játszótér lentre, megnemtudom , bebútorozzam -e az összes lakást. Közösségi helynek tökéletes szerintem:D ott is lehet aludni, meg lakni így-.- bár még nem játszottam vele:D
  • akyyy
    valami csalással nem lehet plusz emeletet beletenni a játékba? kevés az a 4.
  • Starbuck
    Előre is köszi!
  • Starbuck
    Sziasztok!
    El tudná nekem magyarázni valaki, hogy működik a SimPoints-os dolog? Úgy értem, hogy lehet szerezni valahol, vagy csak egyszerűen ezt váltódik be euróra és ebből tudom megvenni azt, amit kinéztem?
  • Katarina 60
    Valaki fejlesztette már Rockzenésszé a sim-ét.
    Van olyan hogy 10 vendégségben,bulin gitározni kellene.
    Már én gitároztam vele vagy 20 partin még sem nő a szám.
    Közben koncertezik,a stadionban meg a színházban is.
    Csak hogy az ott kapott pénzt sem számolja.Hogy fogok én utcazenész ként 25000-et keresni ?
  • stern
    Olyan problémám lenne, hogy nem engedi a játék a simem gyerekének a torta elfújását... A simem felnőtt a párja fiatal felnőtt a gyerek tipegő... Amikor ráklikkelek a tortára csak az anyuka jelenik meg mint opció... Fiatal felnőttnek nem lehet tipegőnél nagyobb gyereke? Vagy mi lehet az oka?
  • Narxis
    LOL
  • akyyy
    de nekünk nem olyan, és a miénket terveztem egyenlőre:D meg lehet ráhúzok még egy emeletet, a legalsó szintet meg megcsinálom pincére.
    az a baj hogy a lépcsőfordulót nem lehet beletenni, azzal kicsit megkönnyíteni a dolgomat. igy egy picit "amerikais" lett:D
  • EK1TEP
    Csin meg kivülröl egyszínűre valami világosra + fehér ablakok és olyan mint egy panelpogramban felújított ház
  • Gné Era
    Kicsit olyan panelos:)))) Egy simnek cseppet nagy lesz:)DDD Nemigen fog lábatlankodni:)DDDDDDDDD
  • akyyy
    Esetleg később folytatom, és megcsinálom a többi részét is, csak az a baj, nemtudom hogy néznek ki kivéve a harmadik lakást, ami ezzel szembe van:D
  • akyyy
    Áhh mit építettem
    persze még le kell festeni, meg a többi emeletet megcsinálni, és lehet beköltözni:D
    csak nemtudom, közösségi hely legyen-e, vagy rendes lakás. csak ahoz meg kurva drága mert az egész épület egy simé lenne:S

• peticopter
    Sziasztok!!!A következő lenne a problémám!!!Ha elszeretnék menteni egy simet,a gép kifagy!!!Valami ötlet???
  • akyyy
    höhö, rájöttem pár kamerázási mozgásteknikára, de akár "FPS" nézetet is könyebb vele csinálni, vagy ha fényképezni akarunk.
    Ha csak nekem új, ne olvasd tovább

Szóval TAB, majd Q és E-vel lehet fel és lefelé mozogni.
    Shift + A és D-vel lehet jobbra meg ballra forgatni kamerát
    (Shift + S-el alaphelyzetbe teszi ha nagyon elforgattuk)

Z és X-el lehet zoomolni
    (itt nemtudom mivel lehetne alapállapotba tenni a zoomot:S)
    illetve a ctrl+számokkal kamera póziciókat lehet tenni, amiket aztán számokkal lehet előhivni, bár valamit ír ctrl+számokról is, ezeket nemtudom mi lehet, elfelejtettem kipróbálni:D

meg elvileg shift + nyilakkal lassú vagy gyors mozgástlehet csinálni, de ez nekem nem ment.

Ha valakit megsértettem ezzel, mert már rég tudodt ezekről, akkor elnézést, én csak most jöttem rá :) bár inkább csak FPS nézetnek használom, videózásra gyenge a gép

• Gólya #5646
    jaj, ne légy már ilyen...:)
    figyelted, szerintük hogy készül a lecsó?
  • akyyy
    hüyle sism launcher miért nem veszi ki a letöltésekből azokat a tartalmakat, amiket már telepítettem?

meg az is miyle már, lecsó , az van, de sima focilabda nincs, csak amerikai
  • Jucaa123
    Köszi szépen :) sajnos pillanatok alatt bezabálta a gépem :(
  • Gné Era
    Te komolyan a Győzikével meg a Stohl Bucival akarsz játszani??? Kész vagyok..Jót röhögtem ezen:)DDD "Ezt kell csinálni-e!! Produkció!!:)DDDDDDDDDDDDDDD Nagyon jó:)DDD
  • akyyy
    Le lehet valahol tölteni hírességeket, Jack Bauer, Stoll András, Győzike
  • csaby14
    hello nem tudná valaki megmondani hogy hova kell azokat a zenéket másolni amit halgatni akarok a simses hifibe
  • akyyy
    mert ott van melette a szalonna sütő, és hát honnan legyen fa?:D
  • Gné Era
    jó a ház...de minek az a sok farönk az udvarban??? így kicsit olyan mint egy fatelep.)D
  • akyyy
    Csináltam pár képet
    Itt kajál a család :D

A ház belülről

És kívülről

Szintén, és a most kialakítótt kertem:)

Bekukkantás

Itt meg alszik a család, csak a gyerek lemaradt :D
  • akyyy
    megvan, csak este lehet:D
  • akyyy
    marhapecsenyét hogy lehet csinálni?
    hiába veszek meg a hozzávalókat, tudja a receptet is, mert elolvastam, legmagasabb a szakácstudománya, mégsincs benne a hűtőbe, hogy tudja sütni:(((
  • vica0523
    Almát kell etetni amikor terhes ha fiút akarsz, dinnyét ha lányt. Mem almás meg dinnyés,ételeket magát a gyümölcsöt. Egy gyümölcs 25%.Ha négyet etetsz vele 100% hogy olyan nemű lesz.
  • Devids Pro
    Én úgy tudom, hogy ezt a patchekkel megszüntették.
  • Gné Era
    Inkább eljárok dolgozni,mert ha itthonról kéne melóznom,lószart nem csinálnék csak simseznék:)DD
  • phoenix1
    Jó tudni, bár nem hiszem, hogy felteszem újból a kettest. :S Egyébként ezért jó ha vki itthonról dolgozik :P mint én és csak néha kell bejárni.
  • Gné Era
    valahogy ma nemigen van időm játszani:))))
  • Gné Era
    ez a sims2-ben is így volt..ha a nővel kezdeményeztél akkor lányod született ha pasival akkor fiú..
  • phoenix1
    :XD igazad van.
  • Coolfire
    Mem baj,jobb kétszer,mint egyszer sem.:)
  • phoenix1
    Előbb írtam, hogy itt vannak a package fájlok: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages\
  • cold_fire
    Menj át "testvértopikba",ott a F.A.Q-ban a megoldás.:)Ha nem akarsz,akkor keresd a Mods mappát,mert minden .package filet odarak.