44549

no-warez.gif
  • Osztoics Zoltán
    Sziasztok! Tud valaki segíteni abban ,hogy nem szólal meg a rádió egyetlen zenéje sem csak az egyéni zenék!?!Ha elindítom ajátékot akkor igen ,de ha jön egy hang effekt(pl tűz van)akkor többé nem szól csak az egyéni.!A beállításokba se ,ahol meglehetne hallgatni a külömböző zenéket(pl indie pop..stb..)ha valaki tudná amegoldást a problémára ,nagyon megköszönném..Üdv!!
  • Katarina 60
    Igen 10 steaknövényt kell vinni hogy meg kapja az omninövényt.
  • Katarina 60
    Van olyan menü hogy városszerkesztés,abba menj bele.Ott van egy ház ikon arra kattints amire az van írva hogy üres házak.Megjelenik az összes feltöltött házad,és berakhatod a városba.
  • Gné Era
    egyszer itt valaki felsorolta milyen kövek találhatók a sims3-ban..én a kövekre még nagyon nem mozdultam rá..és a bogarakra sem..ebben nem tudok segíteni..majd valaki más biztosan..
  • Bal0924
    Már az egész térképet felszedtem vagy 2x és még mindig 90%-on áll a bogár és drágakő gyűjteményem...
    A bogárból gyűjteményekből egy Tribolite bogár hiányzik...
    De a drágakőből nem tudom mi hiányzik...
  • Gné Era
    jaj de kuka vagy:)) elülteted a sajtot papsajt növény lesz belőle mikor leszüreteled sajtot szüretelsz..semmit nem kell csinálnod..nem kell többé sajtot venned a boltban..
  • Bal0924
    Elültettem a sajtot. a növényre papsajtot ír, de mikor leszüreteltem csak sajtot ír ki. Mit kell csinálnom még?
  • Bal0924
    Még 1 kérdés.
    Hol találok Tribolite Bogarat és egy Rózsaszín ékkövet? (Van gyűjteményrendezőm)
    Egyáltalán hogyan néznek ki.?
  • Gné Era
    érdekes..annyi növényt elültettem már..a simemnek a kertészálom vált valóra..tökéletes növényeket termesztek..de a konyhaséf eddig még csak egyetlenegyszer ajánlotta fel hogy vigyek be 30 tökéletes magam termesztette zöldséget, és azóta tudok sajtot meg tojást ültetni..de azóta semmi ilyen nem történt..szerinted mit csináljak? kertészkedek minden nap mint állat.))de semmi nem történik..pedig már csak ez az egy növény hiányzik..
  • Gné Era
    ha a kertészjártasságod megfelelő sajtot tudsz elültetni..és abból lesz a papsajt növény..
  • Bal0924
    Mi az a papsajt? és hogyan tudok szerezni? Mire való?
  • Miley Cyrus
    The Sims 3: World Adventures az elsö nagy Sims 3 kieg..:d
  • csokipuding007
    omninnövényt majd a séf fogja felajánlani, mint a papsajtot, tojásnövényt hasonlókat, ha valamennyi (már nem emlékszem) talán kiváló minőségű (már erre sem emlékszem :D )steaknövényt viszel be neki. nem egyszerű :)
  • Bal0924
    Eddig azzal gyűjtögettem a cuccokat..
    Főzés: Minden könyvet elolvastam már.(már csak a fogások megcsinálásával gondok..., nem tudom, hogy miket csináltam meg és miket nem..)
    Hogy néz ki a egy Tribolite bogár? (már csak az kéne és már csak a meteorok hiányoznak..)
  • Gné Era
    Ha van elég boldogságpontod tudsz venni gyüjteményrendezőt..ha megveszed, ez egy egy lepkeforma az eszköztáradban..ha rákattintasz és térképnézetbe kapcsolsz akkor kiadja hogy a bogarakat, a halakat,a kőzeteket és a magokat hol találod..Próbáld meg ezzel ..hátha sikerül..
  • Gné Era
    Látod nem is olyan nehéz..előbb utóbb minden sikerül:)))Csak így tovább.
    a főzés nekem összejött. a horgászás is.. a kertészkedésnél az omninövénnyel küszködök.sehol nem találok olyan magot..pedig csak az az egy hiányzik.. egyébként a főzésnél ha bemész a könyvesboltba..a könyveknél kiírja hogy hányas szint szükséges ahhoz a könyvhöz, hogy eltudd olvasni..
  • Bal0924
    Hol lehet találni egy Tribolite Bogarat?
    A letöltött városrészben.
  • Bal0924
    Mindenem 10-e szintű.
    most a csillagozott részeket akarom megcsinálni. Mint például a főzésnél a 75fogás, kertészkedésnél minden fajt növényből egyet termeszteni, és halászatnál minden fajból legalább 1-et kifogni...Stb...
    Rámentem a halászatnál ott kiírta hogy mennyit fogtam ki az adott fajból a főzésnél és kertészkedésnél nem írja.
    Már csak néhány hiányzik és utána, miden jártasságnál 10es vagyok és miden csillag meglesz. :D
  • Gné Era
    a főzésnél simán tudod fejleszteni a képességedet a tévéből a főzőcsatornán..vagy veszel a boltban szakácskönyveket..amit már tudsz..és elolvastad arra azt fogja kiírni hogy újraolvasás..értelemszerűen azt már nem kell..a főzéssel ugyancsak fejleszted magad..ha eléred a 10-es szintet..úgyis jelzi..de a városba is bemehetsz az étterembe főzésórákat venni..minden kajáról van szakácskönyv..ha nincs meg a szinted addig nem engedi elolvasni az adott kaját..a kertészkedésnél ugyanez a helyzet..a jártassági napló leírja eddig mit termesztettél..és még mit nem..keress magokat a városban.ha megvan a megfelelő szinted akkor engedi elültetni a magot..ennél részletesebben nem tudom leírni:)) sok sikert
  • Bal0924
    A halakról leírja hogy kifogtam-e vagy nem, de a többiről nem ad adatot, hogy megcsináltam-e a fogást, vagy nem.
    És ugyan ez a helyzet a kertészkedésnél...
  • Gné Era
    Annyira egyszerű nem is értem mit nem értesz ezen?? És én vagyok a szőke.))) Lejjebb már válaszoltam hol találod a listát a gyümölcsökről halakról és ételekről..
  • Bal0924
    Sziasztok!

Nincsen véletlenül egy olyan lista, ahol fel van sorolva a fogások, halak és növények?
  • SiteDisagner
    Töltöttem le házakat, de amikor berakom a Launcherből, nem látom őket a városban. Új játék kezdésnél sem. Erre mi a megoldás?
  • Ármány
    Már vannak pár jó oldalak, ahonnan le lehet tölteni (ingyen) cuccokat. Napokban fedeztem fel őket.
    Liana Sims3

Lorandia
  • Gné Era
    komolyan mondom az én játékomból kimaradt az omninövénymag..én olyat sehol nem találok már az egész várost átkószáltam éhesen szomjasan álmosan és bepisilve.)DDD de akkor sem találtam..
  • Miley Cyrus
    Igen.
  • Gné Era
    azt hiszem a jártasságokra ha rákattintasz jobb oldalon..ott van olyan hogy jártassági napló..minden jártasság mellett..ott megtudod nézni ezeket..mit kell még elültetned..milyen halakat nem fogtál még ki és milyen fogást nem csináltál még meg..
  • Bal0924
    Honnan tudom, hogy milyen halakat nem fogtam még ki?
    Továbbá: Honnan tudom, hogy milyen fogást nem csináltam még, milyen fajta növényt nem ültettem el?
  • CptObvious
    Mod The Sims

Itt is lehet találni még letölteni valót.

Katarina 60

Van ugye a "Register for Free" és a "Subscribe"
    Az első az, amivel be lehet regisztrálni, itt nem kér semmilyen számla számot. Kitöltöd a csillagozott mezőket, küld egy megerősítő e-mail-t és kész. Ez után gond nélkül lehet letölteni a "Free" fül alatt lévő tartalmakat.
    Ha regisztráció után még a Subscribe-ra is rányomsz vagy a letöltéseknél a Subscriber fülben lévő dolgokat próbálsz letölteni, akkor kérni fogja a bankszámla számot.
  • Katarina 60
    Miley Cyrus segítenél nekem abban hogy az általad említett oldalra regisztrálni tudjak ? Kitöltöttem az összes csillaggal megjelölt részt,de azt kéri nyissak számlát.Azt hogy kell ? Remélem nem a bankszámlaszámom kell nekik,mert akkor inkább eltekintek a belépéstől.Csak az az érdekes hogy van ingyen letöltés is,ahhoz minek a számla ?Titokzatos egy oldal,vagy már én vagyok paranojás ! :)
  • Gné Era
    Vagy másfél hete nem jutottam a sims közelébe..már nagyon hiányzik..lassan elfelejtek simsezni:))

• gibson9
    Az internet itt is csak a regisztrációig szükséges igaz? Utána már megy net nélkül is?
  • SiteDisagner
    Szóval senki nem tud semmit a bűvészről?:D
  • akyyy
    Mert az én játszási időm, főleg a simel kb heti fél óra:S
  • Miley Cyrus
    Amugy a The Sims Resource-on kivül van valami rendes letöltö oldal Sims 3hoz?
  • SiteDisagner
    Színházba járni.
  • Miley Cyrus
  • Atikah
    ez tömblakás akar lenni? :D:D
  • Bal0924
    Mit lehet csinálni miután megvan az összes jártasság és 11 ingatlan , munka teljes, de még nem akarok családot.?
  • Starbuck
    Miből gondolod, hogy többet játszom? :)