44549
-
#5826 Az a baj, hogy üres az a ház, Be kellene valakit költöztetnem, hogy visszaszerezzem az okleveleimet... -
#5825 lol
tescoban kapható a világ körül kieg
6990,- ért most nézem itt az újságban
de hát még megsem jelent nem? -
Gné Era #5824 addig én is eljutottam hogy a háromszögre rátudok kattintani..és akkor kiírja hogy halmozott mennyiség..de attól még ott is csak egyenként engedi betenni a hűtőbe a cuccokat..az oklevélért menj vissza a régi házba..szerintem betudsz oda menni..azt beteszed az eszköztáradba a két oklevelet..ez a tippem.. -
Gné Era #5823 dehogynem ..eszköztáradba belemész..és amiből több van ..zöldség vagy gyümölcs, a kis kék kocka felső sarkában egy kicsit sötétebb kék egy háromszögre emlékeztető forma..kicsit íves..ha arra rákattintasz kiírja hogy halmozott mennyiség..abból az adott termésből..egyébként addig megvagyok hogy a kis háromszögre rákatt..de attól még akkor is csak egyenként tudom én is betenni a cuccokat a hűtőbe..én is béna vagyok:)) és harcsa is van hidd el..elmész a tópartra és van olyan opció hogy horgászat, csali csere, vagy vizsgálja meg a vizet..ha erre rákatt, jobb felső sarokban kiírja hogy itt nem valami sok a hal..vagy hogy ez nagyszerű horgászhely..és felsorolja milyen halakat lehet ott kifogni..a megfelelő csalival persze.. -
#5822 Akkor minden sarkát nézd meg. Amúgy új házba költöztem és régiben maradt 2 oklevelem. Szerintetek hogy szerezhetem vissza őket?:S -
csokipuding007 #5821 én egyik tóban=tengerben se találtam :D
hú biztos velem van a baj, de nekem nincs semmilyen háromszög se a bal felső sarokban se sehol :D -
Gné Era #5820 harcsát azt hiszem ajókával tudsz fogni..ha emlékeim nem csalnak akkor tengerben is meg édesvízben is..ha előtte megvizsgálod a vízet..ki fogja írni hogy ott lehet-e harcsát fogni..de a jártasságoknál a jobb oldalon meg tudod nézni a jártassági naplóba..hogy mivel és hol tudsz harcsát fogni..ennyi -
hackney #5819 bal felső sarokban kis háromszögre kell kattintani -
csokipuding007 #5818 Hogy tudom az eszköztárban lévő kajákat egyszerre bepakolni a hűtőbe? (pl van 225 hagymám, és azokat egyszerre, enm pedig egyessével behúzogatom őket a hűtőbe?)
És harcsát hol lehet halászni? -
#5817 De arra van lehetőség hogyha az EA kidob új cuccokat akkor azokat megvehetem a bevásárló központokban.
Szóval csinálnak egy új pólót és én azt megvehetem a városban. -
phoenix1 #5816 Elég sokáig tartott nekik összehozni egy frissítést, de legalább sikerült. -
#5815 UPDATE FROM NVIDIA:
"Notice to all The Sims 3 fans playing the game on Windows XP who may have downloaded version 191.07. If you are experiencing issues, you can update your driver with the new beta : http://www.nvidia.com/object/winxp_195.39_beta.html . We sincerely apologize for the inconvenience"
-
#5814 Nem, sajnos ilyet nem lehet, nincs benne multiplayer vagy online mód. -
#5813 Amúgy a játékban tudok találkozni más játékosokkal is?
Szóval olyanokkal akik éppen akkor a gép elött ülnek és játszanak? -
#5812 háhh komoly? akkor amikor kertészkedős műsort néznek, akkor a tévében azt a növényt simogatják ugye?:DDD nem is tudtam. eddig még nem kertészkedtem egyáltalán. köszi:-) -
Gné Era #5811 ha összeszedsz elég boldogságpontot akkor vásárolhatsz valami termékenységi izét..attól ikreid lesznek tuti... minél többet kertészkedsz annál több tökéletes növényt termesztesz..és a vendéglős felajánl olyan lehetőségeket hogy termeszthetsz burgernövényt,steaknövényt,papsajtot,tojásnövényt..stb..a végén van az omninövény..ez olyan hogy etetni kell..amivel megeteted az nő rajta..ha épp plüssmackóval eteted akkor plüssmackók fognak teremni rajta:)) -
#5810 Sziasztok!
Van egy bontatlan SIMS3 játékom.
Akit érdekelne esetleg írjon egy PÜ. Az árát majd ott megbeszéljük.
Komárom-Esztergom megyeiek előnyben. -
#5809 ahogy elkezdesz kertészkedni és nő a jártasságod, annak fényében ajánl fel új dolgokat? én most a kutatóintézetben dolgozom igy fontos hogy kertészkedjek:-) bár most jön a baba....
nem tudom mire fogja vinni, mert lehet hogy ha tipegős lesz jön a következő baba. itt a háromban még soha sem volt egy gyereknél több. itt is van lehetőség az ikrekre? gondolom ha az életre szóló dolgokból a fogantatásos valamit választja az ember. egyáltalán születtek már valakinek ikrek?? -
Gné Era #5808 Na végre..Termeszthetek burgernövényt és steaknövényt..Remélem ezután már az omninövényt fogja felajánlani.. -
#5807 öööö hát néha rámjön a játszhatnék és akkor sokat ülök előtte, mint ma is tettem, aztán van hogy hetekig nem játszom vele. amúgy sikerült a házasság, úton van a saját gyerek:-) -
#5806 de te - úgy látom - rohadtul ráérsz:DDD -
#5805 aha kösz:-) előtte már volt egy figurám aki költözhetett volna, de aztán nem tettem, karrierista lett, viszont neki volt egy saját lánya. aztán telepités miatt elölről kezdtem, és az a figurám aki most van,szintén karrierista,neki nem is volt ideje kapcsolatra a munka mellett, igy örökbefogadtam egy lányt, aki már felnőtt, na vele akarok valamit majd kezdeni,mármint hogy házzasság stb. de ahhoz hogy házasodjon romantikázzon,és mindenben jó legyen,ahoz iszonyú kevés az ideje.... -
mesi69 #5804 A házasság romantikánál jön elő, ha már eljegyezted. Először együtt kell járni, (persze nem árt ha egyedülálló, ha nem az akkor megkérheted, hogy szakítson a partnerével) aztán javasoljon házasságot (ez az eljegyzés), - ha jól emlékszem akkor az is szükséges, hogy tökéletesen ellenállhatatlan legyen - aztán már ott lesz az esküvő (tartson titkos esküvőt vagy valami hasonló.
Nem árt ha van közös jellemvonás, de azt hiszem anélkül is lehet. Lehet esküvői bulit is rendezni, de azt én még ne próbáltam.
Remélem sikerült nagyjából érhetően leírnom :-) -
#5803 300 letöltött cucc mellett is rezzenéstelenül megy. -
Gólya #5802 miért menne tönkre?
eddigi tapasztalatom szerint semmi baja a letöltött cuccokkal -
#5801 hát nekem a házzaság opció még soha sem jött elő, biztosan én csinálok valamit rosszul:D egyszer volt csak összeköltözés opció, de ott szerintem a csajnak a pasihoz kellett volna költöznie, amit nem akartam,igy nem költöztem:D
jah és egy kérdés : nem tudom hogy ez a játék hibája volt-e de nektek volt olyan hogy a tipegős gyerek nézte a gyerekadót, és néha átváltozott??? én először megijedtem aztán csak röhögtem. csak egy pillanatra ugyan, de átváltozott:DDD észlelt már valaki ilyesmit? -
Gné Era #5800 én még nem mertem letölteni semmit....félek hogy a játék tönkremegy tőle..nekem eredeti játék van...és elég labilis a dolog....de lehet hogy kiróbálom... -
Katarina 60 #5799 Beállításoknál, belemész a város szerkesztés opcióba,ott van olyan hogy üres házak.Ott találod a feltelepített házakat. :) -
iko22 #5798 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a letöltött házak hova kerülnek be a játékba a feltelepítés után?
Előre is köszönöm a választ! -
lunarancs #5797 Sziasztok! Azoktól kérnék segítséget, akiknek eredeti játékuk van, felregisztráltak az oldalra és töltöttek már leonnan cuccokat. Én töltöttem le ingyenes csomagokat, valamint az ajándék 1000 simpointot is elköltöttem és az ingyenes várost is letöltöttem, de mindegyiknél azt írja ki a játék, hogy hiba történt a letöltés közben. Töltöttem le más játékosok által felrakott cuccokat is de azok gond nélkül lejöttek és használhatóak a játékban. Mi lehet a gond? -
diktius #5796 köcce. Olyan cheat nincs, ami jutalom pontokat ad hozzá? -
Gné Era #5795 nagyon sokat kell vele beszélgetni.minden opciót használj ki és előbb- utóbb felajánlja ezt a lehetőséget... -
diktius #5794 és mért nmem ajánlja fel? Nem találom sehol ezt az opciót. -
Katarina 60 #5793 Igen.Nincs nem béli megkötés,összeházasodhatnak. -
#5792 lehet egyedül igen
-
#5791 Én is utána néztem annó, de még a hivatalos fórumokon sem volt infó róla... -
Gné Era #5790 Na végre..Annyit kertészkedtem hogy a zöldséges kérte hogy vigyek 10 kitünő papsajtot és a boltos honorálni fogja ..Kapok valamit amit termeszthetek magam.. Remélem az a rohadt omninövény lesz:))) -
diktius #5789 hali!
Két csaj összeházasodhat fiatal felnőtt korban? -
Flora2 #5788 Na jó, rágugliztam. (Ugye, milyen szuper angolul játszani? Mert így tudom, milyen játékbeli elnevezésekre kell rákeresni.)
Egyelőre még nem találtam olyan fórumot, ahol tudják, ki ez. Az egyiken valaki bedobta, hogy ez egy olyan előadóművész-illuzionista, akit parti idején meg lehet rendelni telefonon a Services / Szolgáltatások menüben, és akkor eljön a partira és produkálja magát a vendégek előtt. De a többiek hamar kiderítették, hogy erre nincs bizonyíték, mert nem próbálta ki. Utána kipróbálták, és nem volt ilyen opció a telefonban.
Itt is ezt találgatják (képekkel):
[URL=http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/115593.page]A "Magician" rejtélye[/URL] -
#5787 Nem rég írtam, hogy én is találkoztam egyel, de nem kaptam választ ezzel kapcsolatban. Ugyanez volt, mint nálad, csak érdekelt, hogy miért bűvész. Én is az akarok lenni:D