44549
-
Húspogi #5866 Köszönöm Flora2! :)
-
Flora2 #5865 Na úgy látom, elszabadult a pokol a patch meg a WA kieg nyomán.
Modthesims Help Forum
Számítottam bug-okra, de ekkorákra azért nem. Mindenki legyen nagyon óvatos, ha új verzióra frissít. -
janika1972 #5864 Igy van! -
janika1972 #5863 Nekem müködik:A 191.07-es driver van fennt! Igaz én geforce 9-et használok. -
Flora2 #5862 janika1972 már segített; egész pontosan nem a "főmenüben" lehet családot választani, mert a főmenü az, ahol várost lehet választani (játékindításkor). Családot a Városszerkesztésben lehet választani.
Ha bent vagy az aktív családodnál, akkor rámész a menüre (ahol a Mentés is van), Városszerkesztés /Edit Town/, majd a térképnézetben megkeresed az Aktív Háztartás Váltása gombot. Bármelyik házban lakó bármelyik családot kiválaszthatod, de itt lehet bemenni a CAS-ba is, hogy új családot alkoss, vagy itt lehet választani a Tárolóba berakott kész családok közül is. -
phoenix1 #5861 Ha jól emlékszem rage írta itt a fórumon, hogy kiadtak egy "beta"-t pontosan ezért. Sajnos kipróbálni nem tudom nincsen NVidia karim. :S -
koj #5860 Sziasztok! Én múltkor feltettem az új nvidia drivert, és azóta a játék nem indul el. Szóval letöröltem, de ha most újra felrakom akkor se fog menni (magyarul már soha) vagy úgy jó lesz? Vagy rakjam fel a kiegészítőt és azzal? -
Húspogi #5859 Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! :) -
janika1972 #5858 Tudom! -
Húspogi #5857 Addig jó:) -
janika1972 #5856 Ja,azt nem tudom,én még nem házasodtam össze a játékban.Mega való életben se.
-
janika1972 #5855 Azt meg a fömenüben tudod választani,melyikkel akarsz játszani. -
Húspogi #5854 Amikor összeházasodtak egy ablak jelent meg,h melyik legyen az a család amelyikkel folytatni szeretném... -
janika1972 #5853 El kell költöztetni öket! A telefonra menj rá valamelyikkel,és ott van hogy elköltözés,és jelölj ki neki 1 házat a városban,igy 2 családod lesz! -
Húspogi #5852 Neeem:) Nem akarok szétválasztani őket. Hanem a régi családdal mondjuk a csaj szüleivel is akarnám folytatni a játékot, nem pedig csak az ifjú párral... -
janika1972 #5851 Ha összeházasodnak.miért akarod szétválasztani öket? -
#5850 Szia! -
Húspogi #5849 Egy olyan kérdésem lenne, hogy miután összeházasodtak a simek, utána nem lehet mid a két családdal folytatni a játékot?
Vagy egy városban nem lehet valahogy két családom?? Előre is köszönöm a válaszokat!! :) -
Húspogi #5848 Sziasztok!
-
janika1972 #5847 Nem tartalmazza! Azokat külön kell leszedni,a Sims 3 oldaláról!Válaszoltam magamnak! -
janika1972 #5846 Arra válaszoljon valaki,hogy a World adventures tartalmazza-e,az eddig megjelent készleteket,és a Riverview tájat?Mert ha igen,akkor valószinüleg le kell szedni minden telepitett tartalmat a felrakása elött.
-
Gné Era #5845 köszi:))) -
Flora2 #5844 Természetesen nem kell új játékot kezdeni egy patch miatt.
Persze nem tudom, kinek van "érdekes verziója". (Nekem van, Awesomemod.) Olvasom más fórumokon, hogy a moddolt verziók akadnak az új patch-csel (pl. nem indul el). Vagy ki kell pucolni az összes modot, és vanilla játékkal patch-elni, vagy várni, amíg a mod-ok is hozzá-frissülnek az új játékverzióhoz (1.5 - 1.6). -
Flora2 #5843 A főszabály ez: mindig kell patch-elni, mert ha egyszer majd valami baj lesz a játékodban, és segítséget kérsz egy fórumon (pl. itt), akkor az lesz az első kérdés visszkézből, hogy a javítópatch-et felraktad-e. Sok helyen szóba sem állnak a problémáddal (Modthesims, MATY stb.), amíg nem a legfrissebb verziójú a játékod. Mert lehet, hogy ha patch-eltél volna, akkor nem lenne a probléma. Az, hogy te nem veszel észre a játékban bug-okat, attól még ott vannak (erre bizonyíték maga a patch kiadása).
Kivételek a szabály alól: kompatibilitási gondok (pl. "érdekes verziójú" játék, akár moddolt, akár warez topicba tartozó). Újabb kivétel: nem kell most patchelni, ha egyébként fel akarod rakni a legújabb kiegészítőt, és az egyébként is fel-peccseli.
Azt ne kérd, hogy mit javít, három oldalas a lista, hadd ne fordítsuk itt le, talán lesz benne magyar readme fájl.
Patch letöltés: szerintem ha simán elindítod a játékot és megjelenik a Launcher ablak, ott van egy Update panel, ami ki fogja neked írni, hogy frissíthetsz. Nem kell külön honlapokról letöltögetni. (Ööööö.... ez lehet, hogy csak a bolti verzióra igaz... bocsánat.) -
Gné Era #5842 van ott 4 darab..mindegyiket érdemes?? és ha leszedem a játékban a mentések megmaradnak?? mert újra nemigen akarnám kezdeni.. -
Gné Era #5841 és ez a patch mit javít? Mert nekem semmi gondom a játékkal..akkor is érdemes leszedni?? -
janika1972 #5840 Egy-két év mulva,már rá sem lehet ismerni az alapjátékra.annyit változtatnak rajta!Kiadnak 1 félkész játékot,amit lassan befejeznek javítócsomag formájában! -
janika1972 #5839 Amugy nekem az tetszett,hogy idáig a szellemek nem mentek át a falon,ezt most javitották ki. -
janika1972 #5838 Javitás az alapjátékhoz is,meg ha megvan a World Adventures akkor az autómatikusan felrakja! -
Flora2 #5837 Ahha, tehát akkor ez vagy-vagy (vagy patch, vagy az új nagykieg). -
Flora2 #5836 Igen, ezt olvastam valami interjúban, hogy az EA bevezeti azt, hogy a patch-ek mostantól nemcsak hibajavításokat fognak tartalmazni a Sims3-ban, hanem bővítik a játéklehetőségeket is (új interakciók, új építési lehetőségek, akár új tárgyak-cuccok is). Most olvasom, miket ad hozzá a patch, impozáns lista. Új gyerek-toddler interakciók, wow!
Azt is írja, hogy bütyköltek valamit az audión (ez azoknak érdekes, akiknek rendszeresen elment a hang játék közben.) -
rage at work #5835 A kiegészítő automatikusan felpatcheli erre. -
janika1972 #5834 Innen le lehet szedni:
Sims 3 1.6.6 -
janika1972 #5833 Atyaég! Ez a javitás felér egy kiegészitö lemezzel is! -
janika1972 #5832 Kijött a legujabb frissités az alapjátékhoz!Nemtudom hogy kell-e hozzá a kiegészitö lemez?
1.5/1.6 Elég tartalmas javitás!
http://hu.thesims3.com/game/patches -
Gólya #5831 érdemes a bútorokkal együtt költözést választani, akkor a családi eszköztárba bepakol a program mindent, s amire nincs szükséged, eladhatod a beköltözés után - így biztosan nem marad semmi a régi helyen -
Gné Era #5830 köszi.. ezt nem próbáltam..a könyvet meg a szemetet tudtam.. -
Flora2 #5829 Hát, költözés előtt az ilyen cuccokat, sajátkezű festményeket, drágaköveket, rovargyűjteményt, jobb gondosan bepakolni az inventoryba. Én jobban szeretek ezért úgy költözni, hogy bent vagyok a családnál élő módban és - mobiltelefon - költözés - kikkel és hova. Ha Városzerkesztésben a térképen felülnézetben telepítek ide-oda, ki tudja, mi marad a házban véletlenül. Pl. nekem az autóm maradt ott a kocsibeállón. :( -
#5828 Ja, vagy a könyvet a könyvespolca húzhatod :d -
Flora2 #5827 Nem ráklikkelni kell a sarkára, hanem megfogni és áthúzni. (Bal egérgombbal megfog, lenyomva tart, áthúzod vele a hűtőre. Ahogy a szemetet is megfogod és áthúzod a kukára.)