44549

no-warez.gif
  • Húspogi
    Köszönöm Flora2! :)
  • Flora2
    Na úgy látom, elszabadult a pokol a patch meg a WA kieg nyomán.

Modthesims Help Forum

Számítottam bug-okra, de ekkorákra azért nem. Mindenki legyen nagyon óvatos, ha új verzióra frissít.
  • janika1972
    Igy van!
  • janika1972
    Nekem müködik:A 191.07-es driver van fennt! Igaz én geforce 9-et használok.
  • Flora2
    janika1972 már segített; egész pontosan nem a "főmenüben" lehet családot választani, mert a főmenü az, ahol várost lehet választani (játékindításkor). Családot a Városszerkesztésben lehet választani.

Ha bent vagy az aktív családodnál, akkor rámész a menüre (ahol a Mentés is van), Városszerkesztés /Edit Town/, majd a térképnézetben megkeresed az Aktív Háztartás Váltása gombot. Bármelyik házban lakó bármelyik családot kiválaszthatod, de itt lehet bemenni a CAS-ba is, hogy új családot alkoss, vagy itt lehet választani a Tárolóba berakott kész családok közül is.
  • phoenix1
    Ha jól emlékszem rage írta itt a fórumon, hogy kiadtak egy "beta"-t pontosan ezért. Sajnos kipróbálni nem tudom nincsen NVidia karim. :S
  • koj
    Sziasztok! Én múltkor feltettem az új nvidia drivert, és azóta a játék nem indul el. Szóval letöröltem, de ha most újra felrakom akkor se fog menni (magyarul már soha) vagy úgy jó lesz? Vagy rakjam fel a kiegészítőt és azzal?
  • Húspogi
    Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! :)
  • janika1972
    Tudom!
  • Húspogi
    Addig jó:)
  • janika1972
    Ja,azt nem tudom,én még nem házasodtam össze a játékban.Mega való életben se.
  • janika1972
    Azt meg a fömenüben tudod választani,melyikkel akarsz játszani.
  • Húspogi
    Amikor összeházasodtak egy ablak jelent meg,h melyik legyen az a család amelyikkel folytatni szeretném...
  • janika1972
    El kell költöztetni öket! A telefonra menj rá valamelyikkel,és ott van hogy elköltözés,és jelölj ki neki 1 házat a városban,igy 2 családod lesz!
  • Húspogi
    Neeem:) Nem akarok szétválasztani őket. Hanem a régi családdal mondjuk a csaj szüleivel is akarnám folytatni a játékot, nem pedig csak az ifjú párral...
  • janika1972
    Ha összeházasodnak.miért akarod szétválasztani öket?
  • Joschka
    Szia!
  • Húspogi
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy miután összeházasodtak a simek, utána nem lehet mid a két családdal folytatni a játékot?
    Vagy egy városban nem lehet valahogy két családom?? Előre is köszönöm a válaszokat!! :)
  • Húspogi
    Sziasztok!
  • janika1972
    Nem tartalmazza! Azokat külön kell leszedni,a Sims 3 oldaláról!Válaszoltam magamnak!
  • janika1972
    Arra válaszoljon valaki,hogy a World adventures tartalmazza-e,az eddig megjelent készleteket,és a Riverview tájat?Mert ha igen,akkor valószinüleg le kell szedni minden telepitett tartalmat a felrakása elött.
  • Gné Era
    köszi:)))
  • Flora2
    Természetesen nem kell új játékot kezdeni egy patch miatt.

Persze nem tudom, kinek van "érdekes verziója". (Nekem van, Awesomemod.) Olvasom más fórumokon, hogy a moddolt verziók akadnak az új patch-csel (pl. nem indul el). Vagy ki kell pucolni az összes modot, és vanilla játékkal patch-elni, vagy várni, amíg a mod-ok is hozzá-frissülnek az új játékverzióhoz (1.5 - 1.6).
  • Flora2
    A főszabály ez: mindig kell patch-elni, mert ha egyszer majd valami baj lesz a játékodban, és segítséget kérsz egy fórumon (pl. itt), akkor az lesz az első kérdés visszkézből, hogy a javítópatch-et felraktad-e. Sok helyen szóba sem állnak a problémáddal (Modthesims, MATY stb.), amíg nem a legfrissebb verziójú a játékod. Mert lehet, hogy ha patch-eltél volna, akkor nem lenne a probléma. Az, hogy te nem veszel észre a játékban bug-okat, attól még ott vannak (erre bizonyíték maga a patch kiadása).

Kivételek a szabály alól: kompatibilitási gondok (pl. "érdekes verziójú" játék, akár moddolt, akár warez topicba tartozó). Újabb kivétel: nem kell most patchelni, ha egyébként fel akarod rakni a legújabb kiegészítőt, és az egyébként is fel-peccseli.

Azt ne kérd, hogy mit javít, három oldalas a lista, hadd ne fordítsuk itt le, talán lesz benne magyar readme fájl.

Patch letöltés: szerintem ha simán elindítod a játékot és megjelenik a Launcher ablak, ott van egy Update panel, ami ki fogja neked írni, hogy frissíthetsz. Nem kell külön honlapokról letöltögetni. (Ööööö.... ez lehet, hogy csak a bolti verzióra igaz... bocsánat.)
  • Gné Era
    van ott 4 darab..mindegyiket érdemes?? és ha leszedem a játékban a mentések megmaradnak?? mert újra nemigen akarnám kezdeni..
  • Gné Era
    és ez a patch mit javít? Mert nekem semmi gondom a játékkal..akkor is érdemes leszedni??
  • janika1972
    Egy-két év mulva,már rá sem lehet ismerni az alapjátékra.annyit változtatnak rajta!Kiadnak 1 félkész játékot,amit lassan befejeznek javítócsomag formájában!
  • janika1972
    Amugy nekem az tetszett,hogy idáig a szellemek nem mentek át a falon,ezt most javitották ki.
  • janika1972
    Javitás az alapjátékhoz is,meg ha megvan a World Adventures akkor az autómatikusan felrakja!
  • Flora2
    Ahha, tehát akkor ez vagy-vagy (vagy patch, vagy az új nagykieg).
  • Flora2
    Igen, ezt olvastam valami interjúban, hogy az EA bevezeti azt, hogy a patch-ek mostantól nemcsak hibajavításokat fognak tartalmazni a Sims3-ban, hanem bővítik a játéklehetőségeket is (új interakciók, új építési lehetőségek, akár új tárgyak-cuccok is). Most olvasom, miket ad hozzá a patch, impozáns lista. Új gyerek-toddler interakciók, wow!

Azt is írja, hogy bütyköltek valamit az audión (ez azoknak érdekes, akiknek rendszeresen elment a hang játék közben.)
  • rage at work
    A kiegészítő automatikusan felpatcheli erre.
  • janika1972
    Innen le lehet szedni:
    Sims 3 1.6.6
  • janika1972
    Atyaég! Ez a javitás felér egy kiegészitö lemezzel is!
  • janika1972
    Kijött a legujabb frissités az alapjátékhoz!Nemtudom hogy kell-e hozzá a kiegészitö lemez?
    1.5/1.6 Elég tartalmas javitás!
    http://hu.thesims3.com/game/patches
  • Gólya #5831
    érdemes a bútorokkal együtt költözést választani, akkor a családi eszköztárba bepakol a program mindent, s amire nincs szükséged, eladhatod a beköltözés után - így biztosan nem marad semmi a régi helyen
  • Gné Era
    köszi.. ezt nem próbáltam..a könyvet meg a szemetet tudtam..
  • Flora2
    Hát, költözés előtt az ilyen cuccokat, sajátkezű festményeket, drágaköveket, rovargyűjteményt, jobb gondosan bepakolni az inventoryba. Én jobban szeretek ezért úgy költözni, hogy bent vagyok a családnál élő módban és - mobiltelefon - költözés - kikkel és hova. Ha Városzerkesztésben a térképen felülnézetben telepítek ide-oda, ki tudja, mi marad a házban véletlenül. Pl. nekem az autóm maradt ott a kocsibeállón. :(
  • kem001
    Ja, vagy a könyvet a könyvespolca húzhatod :d
  • Flora2
    Nem ráklikkelni kell a sarkára, hanem megfogni és áthúzni. (Bal egérgombbal megfog, lenyomva tart, áthúzod vele a hűtőre. Ahogy a szemetet is megfogod és áthúzod a kukára.)