44549

no-warez.gif
  • kem001
    Megtaláltam a követ. Túljutottam rajta, de sziklaakadály miatt Kínába kell mennem :S
  • Mike at home
    módás = mókás
  • Mike at home
    Franciaország okozta a legnagyobb csalódást
    valamiféle nyüzsgést vártam, utcazenészeket, festőket, pantomimest, erre van pár boltos, és a szokásos katakombák, totál kihalt az egész

nincs szálloda, nincs étterem, nincsenek módás szórakozási lehetőségek, a fotúzáshoz állandóan a tatyóban kell turkálni
    új interakció lehetőségek se nagyon vannak

csak tudnám mi ezen 3,5 giga
  • Christian
    pangu fejszéjét? kínában az egyik küldetés során tudod megszerezni (mikor a sim aki adja a küldetést egy nagy sziklát akar eltüntetni az otthonában vagy hol)
  • landor00
    köszi akkor letöltöm azt!
  • rage
    Az alapjátékból a Reloaded verzió helyett a Razor-félét használd, mert erre nem fog felmenni semmi.
    Viszont innentől a téma inkább a warezos offtopicba tartozik.
  • landor00
    hát aszthiszem mind a 2 reloaded és a sima alapjáték az magyar de a world adventures azt nemtudom
  • kem001
    Pontosabban hol vehetem meg?
  • rage
    A World Adventures telepítő lemezén rajta van a patch.
    Ha nem megy fel, akkor vagy az alappjáték nyelve tér el a kiegészítőétől (pl az magyar volt, ezt meg angolul akarod feltenni) vagy a Reloaded-féle alapjátékod van, amire meg nem fog felmenni semmi.
  • landor00
    Valaki segítene nekem is? ahhoz hogy felnyomjam a gépemre a a world adventures-t lekell tölteni a patcheket de azabaj hogy mindig kiírja mindegyik patchnél hogy a játék régiókódja nem megfelelő. Mit tegyek? Valaki segítsen lécci!
  • remus500
    Olyan problémám van , hogy elmegyek nyaralni egyiptomba, és villognak pirosan a tárgyak. Nem mind de nagyon sok, pl.: sziklák, a piramisok, házak etc... Erre van valami megoldás???
  • Christian
    hmm, tévedtem, még így sem tudok újra utazásra menni..hát akkor ennyit a sims új kiegészítőjéről
  • Christian
    egy kis bug..elmentem kínába, megszereztem pangu fejszéjét, a 2. szintű vízum is meglett, és mikor hazautaztam, olyan volt a helyzet mintha el se utaztam volna..semmi tárgy nem volt nálam amit az utazásból szereztem, a vízumszint is csak 1-es volt, és akárhányszor hívtam, nem tudtam még egy utazásra menni..
    aztán nagy nehezen kínából kiimportáltam a karakterem, és kicseréltem az otthoni "rossz"-ra, bár így sajna a kapcsolatok elvesztek, és a feleség se ismer meg
  • Mike at home
    nekem csak a custom ruháim tüntek el
    ami rajtuk van azt fel tudtam venni újra, amit nem gordtak, annak annyi
  • Mike at home
    ez a nyomi automata gép lesz mindig? jobb nincs
    és mindegyik helyszin ugyanaz, lemegyek, ajtókat nyitogat aztán szevasz?
    izgalmas :(
    még mindig a Hajótöröttek a legjobban kivitelezett utazásos rész
  • remus500
    Hali ! Olyan problémám van , hogy elmegyek nyaralni egyiptomba, és villognak pirosan a tárgyak. Nem mind de nagyon sok, pl..: sziklák, a piramisok, házak etc... Erre van valami megoldás ?
  • Christian
    vedd meg a gyüjtemény-rendezőt vagy mit, az megmutatja hol vannak kövek
  • kem001
    Nincs átkapcsolva. Mindent mutat-on van. Már az egész sivatagot átkutattam szinte de semmit sem talált. Vagy 3x utazok el 5 napra és semmi. Sírkamrákban is próbáltam keresni de ott sincs.
  • phoenix1
    Egyiptomba még csak kevés időt töltöttem, de remélem nincsen nagy különbség a három ország között. Kínába 100%, hogy mutatja mit-hol találsz meg. Holnap már eltöltök egy kis időt ott az egyik családdal, kíváncsi vagyok.
  • phoenix1
    Nincsen átkapcsolva a szűrő, hogy csak a közösségi telkeket jelenítse meg?
  • kem001
    Az Egyiptomi Kaland ezt mondja pontosan: gyűjtsek össze 2 mumiotóp követ(1-et valahol még az elején találtam). Annyi segítséget ad, hogy a város körüli homokdűnéken keressem, de sehol sem találom...
  • kem001
    Sajnos nem mutatja, csak a közösségi telkeket mutatja...
  • phoenix1
    Amikor ki"zoom"olsz a térképre akkor megmutatja neked, hogy hol találhatóak ezek a kövek, állatába páva-kék színű buborék jelzi.
  • kem001
    *mumiatóp vagy hogy írják..
  • kem001
    Hol találok a sivatagban mimiotóp követ?
  • rage
    Így van, akkor a mobilon lehet rendelni kocsit, ami úgymond elvisz (vagy kivisz a reptérre?)

S választhatsz a 3 úticél közül, ahol aztán X napig lehetsz, kalandozhatsz, felfedezhetsz, ismerkedhetsz, stb.
  • angelslie
    Na végre megszereztem én is a játékot
    Eddig még sose simseztem de ez most nagyon tetszik :D

Az érdekelne, hogy a World Adventures hogyan adódik az alapjátékhoz? Ha felvan téve akkor mondjuk el lehet menni utazásokra vagy hogy megy majd ez?
  • rage
    A hivatalos oldalon jelent meg, hogy az a driver a Sims3-nál sok mindenkinél hibát okozott, majd ezért adták ki a bétát.
    Az Nvidia hivatalosan kért elnézést.

Szóval, legalább ne ajánld másoknak.
    Természetesen, előfordulhat, hogy nálad jó, de ha csak minden második embernél működik, az úgy már nem az igazi.
  • janika1972
    Egyálntalán nem bugos a 191.07-es driver,most is azt használom,és jól megy vele a játék.Szerintem máshol kell keresgélni a hibát.Egyébként ne a Reload verzióra telepitgessetek,ez már itt meg lett irva 1000-szer,mert az 1 nagy szar.Szedjétek le a RAzort,és nem kell crackkelni semmit.
  • remus500
    igen most jó, csak most az a bajom hogy nem birom felrakni a World Adventures kiegészítőt.
    Mikor telepítem ezt írja ki : Hiba a The Sims 3 frissítésekor. A telepítés nem folytatható.
    Milyen frissítést esetleg patch-et kell leszedni hozzá hogy tudjam telepíteni ?
  • rage
    Ezt tetted fel?
    http://www.nvidia.com/object/winxp_195.39_beta.html
  • remus500
    felraktam az új driver-t de akkor is ugyan ez a problémám. Valami más megoldás?
  • remus500
    és akkor jó lesz ?
  • rage
    Ha Nvidia kártyád van, használd a legújabb béta drivert.
  • remus500
    Hali ! Nekem olyan problémám van hogy letöltöttem az alapjátékot, Reloaded- verziót, feltettem , crackeltem és mikor elindítom bejön a fekete képernyő, és 2-3 mp mulva kilép az asztalra, és a hátteret beállítja szürkére ! Mi lehet a gond, mert gépem az bikaerős
  • Christian
    nem tudjátok hogy a kiegészítőben Pangu fejszéjét kínán belül hol lehet megtalálni?
  • Neton
    Keress rá az új nvidia beta driverre, a 191.07-es sajnos bugos és a Sims nem indul el vele.
  • janika1972
    Hello!Szerintem azért jelez régiókod hibát,mert nem a worldwide verziót telepitetted rá!Töltsd le innen a patchet:www.patchelj.hu.Én is innen szedtem le,nagyon gyorsan jön le.Patchlista/Sims3/The Sims 3 1.5/1.6 patch,és a hosszu sor alján jelöld be a legelsö letöltést! OLLÉ! Ezt telepitsd fel!
  • TTomi
    Sziaszok!
    Vajon miért írja nem tudom felpeccselni az alap játékot? Régiókód hibát ír a peccsre. Hogyan javítható?
    Biztos írtátok már, de nekem valamiért nem műxik a kereső!
  • Coolfire
    Hát igen,ma is jött az új patch..:)Az alap 1.7.8 a kieg pedig 2.2.8-as verzió lett.