44549
-
#5906 Megtaláltam a követ. Túljutottam rajta, de sziklaakadály miatt Kínába kell mennem :S -
#5905 módás = mókás -
#5904 Franciaország okozta a legnagyobb csalódást
valamiféle nyüzsgést vártam, utcazenészeket, festőket, pantomimest, erre van pár boltos, és a szokásos katakombák, totál kihalt az egész
nincs szálloda, nincs étterem, nincsenek módás szórakozási lehetőségek, a fotúzáshoz állandóan a tatyóban kell turkálni
új interakció lehetőségek se nagyon vannak
csak tudnám mi ezen 3,5 giga
-
Christian #5903 pangu fejszéjét? kínában az egyik küldetés során tudod megszerezni (mikor a sim aki adja a küldetést egy nagy sziklát akar eltüntetni az otthonában vagy hol) -
landor00 #5902 köszi akkor letöltöm azt! -
#5901 Az alapjátékból a Reloaded verzió helyett a Razor-félét használd, mert erre nem fog felmenni semmi.
Viszont innentől a téma inkább a warezos offtopicba tartozik. -
landor00 #5900 hát aszthiszem mind a 2 reloaded és a sima alapjáték az magyar de a world adventures azt nemtudom -
#5899 Pontosabban hol vehetem meg? -
#5898 A World Adventures telepítő lemezén rajta van a patch.
Ha nem megy fel, akkor vagy az alappjáték nyelve tér el a kiegészítőétől (pl az magyar volt, ezt meg angolul akarod feltenni) vagy a Reloaded-féle alapjátékod van, amire meg nem fog felmenni semmi. -
landor00 #5897 Valaki segítene nekem is? ahhoz hogy felnyomjam a gépemre a a world adventures-t lekell tölteni a patcheket de azabaj hogy mindig kiírja mindegyik patchnél hogy a játék régiókódja nem megfelelő. Mit tegyek? Valaki segítsen lécci! -
#5896 Olyan problémám van , hogy elmegyek nyaralni egyiptomba, és villognak pirosan a tárgyak. Nem mind de nagyon sok, pl.: sziklák, a piramisok, házak etc... Erre van valami megoldás??? -
Christian #5895 hmm, tévedtem, még így sem tudok újra utazásra menni..hát akkor ennyit a sims új kiegészítőjéről -
Christian #5894 egy kis bug..elmentem kínába, megszereztem pangu fejszéjét, a 2. szintű vízum is meglett, és mikor hazautaztam, olyan volt a helyzet mintha el se utaztam volna..semmi tárgy nem volt nálam amit az utazásból szereztem, a vízumszint is csak 1-es volt, és akárhányszor hívtam, nem tudtam még egy utazásra menni..
aztán nagy nehezen kínából kiimportáltam a karakterem, és kicseréltem az otthoni "rossz"-ra, bár így sajna a kapcsolatok elvesztek, és a feleség se ismer meg -
#5893 nekem csak a custom ruháim tüntek el
ami rajtuk van azt fel tudtam venni újra, amit nem gordtak, annak annyi -
#5892 ez a nyomi automata gép lesz mindig? jobb nincs
és mindegyik helyszin ugyanaz, lemegyek, ajtókat nyitogat aztán szevasz?
izgalmas :(
még mindig a Hajótöröttek a legjobban kivitelezett utazásos rész -
#5891 Hali ! Olyan problémám van , hogy elmegyek nyaralni egyiptomba, és villognak pirosan a tárgyak. Nem mind de nagyon sok, pl..: sziklák, a piramisok, házak etc... Erre van valami megoldás ? -
Christian #5890 vedd meg a gyüjtemény-rendezőt vagy mit, az megmutatja hol vannak kövek -
#5889 Nincs átkapcsolva. Mindent mutat-on van. Már az egész sivatagot átkutattam szinte de semmit sem talált. Vagy 3x utazok el 5 napra és semmi. Sírkamrákban is próbáltam keresni de ott sincs. -
phoenix1 #5888 Egyiptomba még csak kevés időt töltöttem, de remélem nincsen nagy különbség a három ország között. Kínába 100%, hogy mutatja mit-hol találsz meg. Holnap már eltöltök egy kis időt ott az egyik családdal, kíváncsi vagyok. -
phoenix1 #5887 Nincsen átkapcsolva a szűrő, hogy csak a közösségi telkeket jelenítse meg? -
#5886 Az Egyiptomi Kaland ezt mondja pontosan: gyűjtsek össze 2 mumiotóp követ(1-et valahol még az elején találtam). Annyi segítséget ad, hogy a város körüli homokdűnéken keressem, de sehol sem találom... -
#5885 Sajnos nem mutatja, csak a közösségi telkeket mutatja... -
phoenix1 #5884 Amikor ki"zoom"olsz a térképre akkor megmutatja neked, hogy hol találhatóak ezek a kövek, állatába páva-kék színű buborék jelzi. -
#5883 *mumiatóp vagy hogy írják.. -
#5882 Hol találok a sivatagban mimiotóp követ? -
#5881 Így van, akkor a mobilon lehet rendelni kocsit, ami úgymond elvisz (vagy kivisz a reptérre?)
S választhatsz a 3 úticél közül, ahol aztán X napig lehetsz, kalandozhatsz, felfedezhetsz, ismerkedhetsz, stb. -
#5880 Na végre megszereztem én is a játékot
Eddig még sose simseztem de ez most nagyon tetszik :D
Az érdekelne, hogy a World Adventures hogyan adódik az alapjátékhoz? Ha felvan téve akkor mondjuk el lehet menni utazásokra vagy hogy megy majd ez? -
#5879 A hivatalos oldalon jelent meg, hogy az a driver a Sims3-nál sok mindenkinél hibát okozott, majd ezért adták ki a bétát.
Az Nvidia hivatalosan kért elnézést.
Szóval, legalább ne ajánld másoknak.
Természetesen, előfordulhat, hogy nálad jó, de ha csak minden második embernél működik, az úgy már nem az igazi. -
janika1972 #5878 Egyálntalán nem bugos a 191.07-es driver,most is azt használom,és jól megy vele a játék.Szerintem máshol kell keresgélni a hibát.Egyébként ne a Reload verzióra telepitgessetek,ez már itt meg lett irva 1000-szer,mert az 1 nagy szar.Szedjétek le a RAzort,és nem kell crackkelni semmit. -
#5877 igen most jó, csak most az a bajom hogy nem birom felrakni a World Adventures kiegészítőt.
Mikor telepítem ezt írja ki : Hiba a The Sims 3 frissítésekor. A telepítés nem folytatható.
Milyen frissítést esetleg patch-et kell leszedni hozzá hogy tudjam telepíteni ? -
#5876 Ezt tetted fel?
http://www.nvidia.com/object/winxp_195.39_beta.html -
#5875 felraktam az új driver-t de akkor is ugyan ez a problémám. Valami más megoldás? -
#5874 és akkor jó lesz ? -
#5873 Ha Nvidia kártyád van, használd a legújabb béta drivert. -
#5872 Hali ! Nekem olyan problémám van hogy letöltöttem az alapjátékot, Reloaded- verziót, feltettem , crackeltem és mikor elindítom bejön a fekete képernyő, és 2-3 mp mulva kilép az asztalra, és a hátteret beállítja szürkére ! Mi lehet a gond, mert gépem az bikaerős -
Christian #5871 nem tudjátok hogy a kiegészítőben Pangu fejszéjét kínán belül hol lehet megtalálni? -
Neton #5870 Keress rá az új nvidia beta driverre, a 191.07-es sajnos bugos és a Sims nem indul el vele. -
janika1972 #5869 Hello!Szerintem azért jelez régiókod hibát,mert nem a worldwide verziót telepitetted rá!Töltsd le innen a patchet:www.patchelj.hu.Én is innen szedtem le,nagyon gyorsan jön le.Patchlista/Sims3/The Sims 3 1.5/1.6 patch,és a hosszu sor alján jelöld be a legelsö letöltést! OLLÉ! Ezt telepitsd fel! -
TTomi #5868 Sziaszok!
Vajon miért írja nem tudom felpeccselni az alap játékot? Régiókód hibát ír a peccsre. Hogyan javítható?
Biztos írtátok már, de nekem valamiért nem műxik a kereső! -
Coolfire #5867 Hát igen,ma is jött az új patch..:)Az alap 1.7.8 a kieg pedig 2.2.8-as verzió lett.