44549
-
Gólya #5947 szerintem a kettesnél az alap is jó volt - legalábbis sokkal jobb indítás volt, mint most, s a kieg-ek még tettek hozzá egy csomó pluszt
a hites mér mondogatta, hogy vegyem meg az új kieg-et, de valahogy nem akarózik...főleg amiket eddig olvastam itt... -
Gólya #5946 van abban valami, amit írtál... -
Gólya #5945 a hármas mentségére egyelőre egy dolgot tudok felhozni: a szabad mászkálást a városban - ha ezt valahogy össze lehetne foltozni a kettessel, tuti nem ülne más a gépnél... -
Gólya #5944
már kezdtem azt gondolni, velem van valami baj...
az egyessel elég későn kezdtem játszani, de aztán sikerült magával ragadnia, a kettes meg - szerintem - nagyon jó lett
...ez a hármas viszont...
ja és Mike: nem vagy egyedül az arcokkal - eleinte azt gondoltam, ha alakítgatom ide-oda (már ugye mint gyakorlott simsező), valami emberit ki tudok hozni belőle...de nem -
Rundstedt17 #5943 Szerintem csak az áll fenn hogy már semmi újat nem tud felmutatni a széria és ráuntunk,szerintem írtam már de a sims 1 két éven keresztül tartott lázba,hihetetlen hogy mennyire oda voltam érte leírhatatlan élmény volt de elmúlt....A 2-őt nagyon vártam,aztán nem lett belőle több 1-2 hónapos érdeklődés fenntartásnál....A 3-at pedig már 1 hét alatt untam.... -
Flora2 #5942 Szerintem az a különbség, hogy a 2-t még a Maxis csinálta, és érződött rajta az a fricskázós, szatirikus, felnőtteknek való humor, amit a maxisosok jól csináltak. A 3-ban már nem érzem ezt a Maxisos iróniát, kezdi magát a játék ilyen gügyén komolyan venni, amitől sokkal gyerekesebb lesz. (Csak egy apró példa erre: a 2-ben a simem gyakran egyenesen rámnézett, bele a kamerába, és várta, hogy mit csinálok vele; a 3-ban még egyszer nem láttam, hogy "kinézett volna a játékból", bele a szemembe.) -
janika1972 #5941 :))) -
janika1972 #5940 Igy van! Szerintem is a Sims 2 volt a legjobb,ennyi hiba nem volt abban mint a mostani részben! Lehet hogy hamarosan észbekapnak a programozók,és 1 nagyobb átalakitáson megy keresztül a játék,mert dögunalom az egész.NEkem marhára bejött az üzletesdi,meg a kertészkedés az egészbem,még az alap is nagyon jó volt az ufókkal együtt.Lehet hogy vissza is rakom az egészet,mert nagyon sokat játszottam vele.Ez a 3.rész se lenne rossz,csak valami hiányzik belöle nagyon,és sok a hiba.Remélem bepótolják elöbb-utóbb egy kiegészítö formájában! -
Gólya #5939 háát...
ez van, ha valamiről tíz bőrt akarnak lenyúzni...
komolyan gondolkodom rajta, hogy visszatérek a ketteshez - nem játszottam túl sokat a hármassal, az alapvető dolgokat megcsináltam, de...messze nem hozott olyan lázba, mint anno a kettes (vagy öregszem, vagy kezdek kiégni, vagy tényleg ennyire....semmi?) -
Ladizlav #5938 Hy. Mit kell csinálni, ha megátkoz a múmia? Azt írja mennyek a sfinxhez, be is mentem és megakadtam egy ajtónál ahol csillag formájú kulcs kell. Valaki tudja hogy olyat hol találok? -
#5937 -
#5936 ja és van fényképezőgép, lehet szerencsétlenkedni vele, állandóan keresgetni az inventoryban -
#5935 elmehetsz nyaralni és ott mindenféléket lehet csinálni
pl. voltam kinában, most mindeneki karatézik
minden tájon, 3 van, vannak béna kis questek, azokat lehet megoldani, de ha játszottál már rpg-vel kb nulla élményt jelentenek, legalább lenne benne vmi félelmetes, el kellene szaladni mert elkap a zombi, vagy tudomisén, de semmi
sőt, Franciao-ban ugyanolyan katakomba van mint Kinában
az egész tök kihalt, lézengenek páran, aztán szevasz
nem tudom mi ezen 3,5 gigabájt -
#5934 jó a zene -
#5933 ennyi??? hát ez engem nem hoz lázba:D kiskutyát kiscicát, meg időjárást akarok!!!!!!!!!!!!!!:D -
Rundstedt17 #5932 múmiává válhat a simsed:D...kifújt:D -
#5931 jó oldala is van a kiegészitőne? mert itt sorra csak a problémát olvasom. mondjatok már valamit ami amellett szól hogy felcsapjam!!!! -
#5930 nemtom
nem készítettem nektárt
kinában még szólt, hogy mindjárt mehetek haza, franciáknál már nem
be sem tudtam fejezni a küldetést
szőlőt lehet venni, azt tudom
ja igen, és a hapim elérte élete álmát, erre fogta és nem beszürkítette, hanem eltüntette az egészet
most ott nincs semmi
de lagalább a pontokat odaadta -
Christian #5929 és a borkészítőt hol lehet megvenni? franciaországban egy kereskedőnél se találtam :| vagy nektárt csak helyben lehet készíteni? -
#5928 nem
az mindenesnél (general store) meg tudod venni az edzőfát meg a törőkövet (vagy hogy a tökbe hívják ezeklet) -
#5927 megveszed
egyébként meg offtopik
bannerban a link -
#5926 ha belépsz egy családhoz, akkor sem? -
#5925 lehet
veszel megadnak gyakorló bigyót, és nyomod otthon
meg szétkaratézhatsz lapokat is otthon, ha megveszed a hozzá való követ -
#5924 az is csalódás volt -
Flora2 #5923 Egyébként lehet nyomni a kung fu-t az alapvárosban, a mindennapi életben is? (Még nincs meg nekem a kieg.) Ez a fícsör nagyon érdekelne, van pár simem, akiket kifejezetten ilyen harcos-kasztba tartozónak alkottam (Brave + Mean-spirited tulajdonságok, magas atlétika), és jó lenne, ha pl. a városom fő-rendőre ilyen mátrixosan tudná lerendezni a városom fő-bűnözőjét. :))) -
Flora2 #5922 Fent van az új patch és/vagy a WA kieg? Akkor lehet például letöltésektől, amelyek többségét (?) az új kieg inkompatibilissé tette. Vannak package cuccok a Mods/Packages mappádban? Akkor is előjön a hiba, ha nincsenek a játékban package fájlok (és újrageneráltad a Cache-eket)? Reméljük, egy Mods-takarítással megoldódik a gond. -
Neton #5921 Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Simem szeretne magának venni egy olyan kínai edző bigyót, hogy tudjon otthon is gyakorolni. Najó, én szeretném, ha otthon is tundá nyomni. Hol lehet ilyet venni? Mert kínában se a boltárusnál nincs, se a spéci kereskedőnél, se az ereklyeárusnál. Vagy el kell érni a harcművészetből 1 bizonyos szintet? -
janika1972 #5920 Vedd le a cipődet,biztos sáros! -
#5919 Hali ! beléptem a mentésembe és a talaj egyszerűen feketévé változott , de hogy mitől azt nem tudom. Újratettem a videókártya driver-t de úgy sem lett jó. Mi lehet a baja ? -
Christian #5917 vedd meg és ok lesz -
kiscsillag0314 #5916 honnan töltsem le hogy ok legyen? -
#5915 Ez a gond amit magad leírtál már. Csak kiemeltem a lényeget.. -
kiscsillag0314 #5914 nem értem a válaszod -
#5913 "kiírja hogy nem a jogtiszta másolatot használom" -
kiscsillag0314 #5912 sziasztok.van egy kis gondom.feltelepítettem a sims 3-at,minden ok vele,feltelepítettem a kiegészítőjét simán ment,de amint el akarom indítani kiírja hogy nem a jogtiszta másolatot használom és kidob a játékból.vki segítsen hogy mi lehet a gond.
köszönöm -
#5911 Szia.
Ha jól sejtem akkor nem eredeti a játékod. Van egy kis trükkje a dolognak ebben az esetben, de az már warez lenne. -
#5910 elmondaná valalki hoyg miért nem tudom átállítani a simek öregedését?szóval hoyg tovább éljenek
szürke az a csúszka:S -
Ladizlav #5909 Sziasztok! Az a problémám hogy felteszem az alapjátékot, és amint telepíteném a world adventures kiegészítőt kiírja hogy ,,Hiba a The Sims 3 frissítésekor. A telepítés nem folytatható." Mit csináljak? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Christian #5908 viszont a másik két helyszín sztem marha hangulatos. a házak 10/10
kínában vicces a földutakon versenyautóval közlekedni -
Rundstedt17 #5907 De azért még mindig jobb mint a bon voyage volt anno :D