44549

no-warez.gif
  • janika1972
    Söt! Nyugodtan lehet smárolni a házasság alatt másik növel,engedi a feleség! Hehe Nálam tegnap igy volt!Meghivtam az egyiptomi csajt akit felszedtem a lakásomba,és ugy lesmároltam mint az állat,és az asszony meg ott mászkált mellettem,és még ránk is mosolygott!Milyen jó lenne a való életben is nem?
  • Mike at home
    szai Attila
    nem szégyen az, ha Sims-szel játszol
    grafkártyadriver probléma lehet
  • Mike at home
    hát azt hiszem az utolsó kiegben volt benne ez
  • Gné Era
    Na még nem szereztem meg az új kieget de amennyit itt olvasok róla lehet nem is kell:))))Omninövényem még mindig nincs:)DD
  • atesz25
    Nos megtaláltam a hsz-t de nem találtam rá választ.Egyébként most néztem a sim saját házában is vannak ilyen piros foltok.Nem is kell elutazni.Lehet ez valami driver hiba?Vagy ha tudjátok a megoldást Kérve könyörgöm segítsetek!
  • predator1982
    ha jól olvastam ez másnál is gond, a hiba nem a te készülékedben van csak:D egy kicsit görgess vissza, nem is olyan régen irták itt:-)
  • atesz25
    Sziasztok.Még nem írtam ide Attila vagyok, és a barátnőm kedbenc játéka, ezért most megszereztük az adventurest, de mikor elmegy a sim nyaralni akkor az épületek helyén piros kockák vannak.Ha ráközelítek teljesen akkor eltünik a piros kocka, a gépben 4GB ram van és 4830 1GB kártya és Phenom 4magos 2.6 proci.Mi lehet a gond?Kérlek bennetek valami segítséget vagy ötletet.
  • predator1982
    már? most ezt a mondatodat nem egészen értem:-)
  • Mike at home
    a 2-ben már játszhatnak
  • predator1982
    na ezen én is csodálkoztam. a mostani családomban két tipegős gyerkőc van, és nem játszhatnak egymással...egy szobában laknak,bezzeg ha ordit az egyik akkor a másiknak a hangulata lehúz, merthogy rosszul ébredt!!! hát hol itt az igazság????
  • Christian
    el kell érni a 3. vízumszintet a nyaraló vásárlásához

pár tipp:
    - nektárcsináló-masinát fro.-ban a nektárkészítő üzemben lehet venni (várostól kicsit távolabb van)

- gyakorlóbábut+deszkatörőt kínában a vegyeskereskedőnél.
    harcművészet 5. szintje után lehet meditálni, pár missziónál hasznos volt nekem, mikor pl abbahagytam az adott küldit, és máskor újrakezdtem, nem adtak még egy kulcsot, az ajtó zárva volt, így csak "beteleportálással" tudtam megcsinálni a questet
  • Rundstedt17
    anno kiakadtál? rendesen lehordtátok :D
  • janika1972
    Azt én is olvastam,alapból van nálam az index beállitva!
  • Mike at home
    szerintem anno kiakadtam ezen a cikken, de most már röhögök :DD
  • Mike at home
    hehe, mit találtam:

"Az első rész sikere talán a legérthetőbb: a távoli előd, a maga korában nagyszerű Sim City mechanikus, konstruktőrszemléletű világához képest nagy dobás volt, hogy a város lakói megelevenedtek, és az autópályák, vasutak, hidak és épülettömbök után megjelent a humán faktor, a babaházként berendezhető házak és a bennük élő, mikromenedzselendő simek. A második rész jelentős koncepcióbeli és technikai változásokat hozott, a karakterek komoly tudományos alapokra helyezett motivációs rendszer szerint fejlődtek, és rendesen meg is animálták őket, így a papírból kivágható babák helyett animált Barbie-k és Kenek népesítették be a Sims világát.

Ezután azonban a Sátán bezárkózhatott egy külvilágtól elszigetelt, sötét verembe, és ott fejleszthette a játék harmadik részét, tudomást sem véve a tudomány és a technika legújabb vívmányairól. Semmilyen más magyarázat nem lehet arra, miért az a legnagyobb újdonság a Sims 3-ban, hogy töltögetés nélkül bejárható a Sunset Valleynek nevezett település, ahol a játék zajlik."

index - tech - 2009 júni
  • Mike at home
    a 3-vban, kieg nélkül
  • Mike at home
    én sem :)
  • Ladizlav
    Valaki tudja hogy kell nyaralót venni a world adventures-ben?
  • Gólya #5969
    nem mások, csak úgy gondoljuk, hogy ha már a kettesben meg tudtak oldani bizonyos dolgokat, akkor a hármas esetleg már lazán indulhatott volna velük
  • Gólya #5968
    hát nekem az egész olyan fura, természetellenes
  • Gólya #5967
    emlékszem erre a csajszidra - anno is megdicsértem, tetszett
  • Gólya #5966
    most a kieg. óta vagy ez korábban is így volt? nem emlékszem az enyémeknél hogy működött
  • Gólya #5965
    igen, ez a másik jó dolog - de ezzel vége is sajna

most voltam kinn az egyik "marketben", 6.990 Huf - nem vettem meg, még mindig gondolkodom

másik: biztos, hogy az én rettentő szakértelmem is benne van a dologban, de ami képeket csináltam a hármasban, iszonyú helyet foglalnak - ide nem is nagyon tudtam felrakni belőle (ezt anno azt hiszem, mondtam is) - de mi a fenének csinál majd' 2 megás képet?
    bár végül is mindegy, mert mostmár tényleg nem érdekel annyira az egész

még valami eszembe jutott, ami tetszik: a város "főtere", csak szerettem volna kicsit "igazítani" rajta
    viszont elég problémás átvariálni - már próbáltam saját fazonra szabni, de nagyon körülményes...feladtam, nem volt hozzá türelmem
  • janika1972
    Hol tárolja a fotókat a program? NEm találtam a dokumentumok könyvtárban.
  • Mike at home
    na meg ami még tetszik
    csináltam otthon fotókat a házban, és az balakon kinézve van táj, távolban hegyek
  • janika1972
    Hehe,mit találtam:
    Obama family
    Lehet szivatni az elnököt!
  • Mike at home
    aha
    kevesebb custom cucc kell, és akkor nem olyan lassú
  • Rundstedt17
    A 2-est azért untam meg hamar mert lassan töltött és sokat egy sima kirucanásnál is,egész nap otthon ültek inkább a simsjeim csak ne legyen töltögetés...
  • Mike at home
    na meg nem teszünk bele semmit, mindent vegyél meg a store-ból pénzért

akár azt is meg lehetett volna oldani, hogy a 2-es tartalmat át tudd importálni a 3-ba, mert miért is ne, csak akarat kérdése, de ugye akkor ki veszi meg a sore cuccokat?
  • janika1972
    Igen! Meg ez a pénzért való letöltögetés egy szánalom.Megveszik az emberek a játékot drága pénzért,utána meg mindenféle szarokat felraknak mellé ugyanugy pénzért.5 perc alatt megrajzolnak 1 butort!Nevetséges!
  • Mike at home
    igaz
    tényleg kinézett
    meg, én takarítsak?
  • Mike at home
    naja, de a kieggel nem jöttek új hajak, alig pár új ruha
    mondjuk a 2-höz sem a gyári cuccoka voltak a legjobbak
  • Mike at home
    egyetértek
    ez a kieg dögunalom
    vagy már mások az elvárásaink mint régen
  • janika1972
    Hát ezen sokat lehetne vitatkozni,az igaz viszont hogy a 3.részt nem a Maxis fejlesztette,hanem az EA Sims,a kiegészitöt meg a Sims studió,lehet hogy közben ugyanaz lett a 2 studió,mindegy.Azért tesztelhették volna még böven,látszik az EA stratégiája.Minél elöbb kiadják,annál több pénz folyik be,a játék meg kész lesz a 6.kiegészítö körül.Szerintem már dolgoznak a 2.kiegészítön.Kiváncsi leszek milyen témáju lesz? Szerintem megint állatokat nevelhetünk:)
  • Mike at home
    amit most szúrtam ki: nézd meg a 3-mas gyári simeknek a szemhéját a belső szemzugnál: nagyon fura és természetellenes
  • Mike at home
    hopp, látszik, hogy "kivel" játszik az ember
    a csaj jól sikerült, de rá azt mondtam ez
    a sráccal meg sokat játszottam, ő már ő :D
  • Mike at home
    nekem egyszer sikerült, de nem tudom berakni előregyártott arcként, és már nem emlékszem hogyan sikerült ezt megcsinálnom:

de ha majd tudok csinálni mondjuk egy ilyet (azóta is ő az etalon)
    majd akkor mondom, hogy beérett a sims3

• Mike at home
    naja, ez tényleg jó
    hogy nem fél órát kell várni íg betölt egy másiok helyszint

eszembe jutott még valami:
    az autó
    a 2-ben valahogy fontos volt, beleültél, elhajottál, elvitted a gyereket a suliba ha lekéste az iskolabuszt, itt meg csak egy dísz
    ha nincs kocsid odaugrik a taxi, felpattansz a biciklire
    a 2-ben a kocsiban lehetett woohooozni is, most már nem

ha kettőben lett volna Egyiptomi kiránduló helyszin, akkor mindenféle ókori egyiptomi gönc lett volna, akár fáraónak is öltözhettél volna, itt meg?
  • Mike at home
    nekem az a bajom a kettessel, hogy szaggat a gépemen
    plusz a 3-ban vagy egy-két kényelmi funkció, amit a kettesbe is nyugodtan berakhattak volna, pl. hogy a ismerős listán lévőkre kattintva tudod őket felhívni
    egyébként a 3 számomra nagyon felhigult, pl. mostani simjeim akárkivel találkoznak egyből barátok, felvettem a long friends perket, inentől kezdve nagyon nem veszítek bartátokat, a mukimnak van avgy 100, és az is nagyon furcsa, hogy olyanra sem figyeltek, hogy moondjuk egy régi baráttal összeveszek, akkor nem kéne újra bemutatkozni, csak mert lecsökkent a kapcsolat szintje
    olyan mintha a 3-mat mások fejlesztették volna mint a 2-t

és ami még furcsább, a gyerekek sem tudnak egymással játszani, már családon belül sem lehet egymásnak puszit adni (gondolom ez vmi aszexuális dolog lehet)
  • Gólya #5948
    mér=már
    bocs